Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 23/06/2014 : 22:22:44
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Tko ce na kraju pojesti ukusnu tortillu.
Ce vidimo |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 23/06/2014 : 22:48:47
|
Za sada nije neka utakmica, ako se bude ovako igralo ne gine 0:0. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/06/2014 : 22:50:00
|
Ajde Kamerun!
Mi cemo se teško odlijepiti od ovog rezultata. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2472 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11502 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 24/06/2014 : 00:17:35
|
Preslikana situacija kao 2010. Ko dupetom da su nas preslikavali. Za nauk i ubuduce: Nema vadenja na sudije i nema euforije.
Današnji indeks je stavio naslov "Holandani ili Cileanci idu na Hrvate". Odmah sam znao da ce bude propast.
Meksiko je bolji. Hrvatska ima veoma tanku klupu i jedan prosecan tim sa par odlicnih pojedinaca. To je malo da bi se uradilo nešto. A danas nije moglo ni toliko, Meksiko je bolji tim.
Sve u svemu, Hrvatska je odigrala solidan turnir, imala je jaku grupu i bolje od ovoga nije moglo.
|
Edited by - Jasko on 24/06/2014 00:18:20 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 24/06/2014 : 00:41:14
|
Imamo par dobrih, ponekad u europskim natjecanjima i odlicnih pojedinaca, ali kao tim smo vrlo slabi. Možemo dobiti ekipu u rasulu kakva je Kamerun, ali cim je protivnik netko tko zna igrati, nas nema nigdje. Nema ni Mandžukica, ni Olica, ni Modrica, ni kompletnog veznog reda kao i dosad, nema ideja ni konkretnih akcija, a da je sudac Srninu ruku drugacije presudio mogli smo dobiti i cetiri komada. U drugom poluvremenu smo se potpuno raspali, i bilo je samo pitanje kad ce oni poceti zabijati. Onaj jedan gol smo dali jer se Meksiko nakon dva zabijena malo opustio, a možda su nas i htjeli poštedjeti potpune blamaže. Sve u svemu ovo je realno stanje naše reprezentacije, otprilike donja srednja klasa, a i to ako imamo srece.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/06/2014 : 00:43:25
|
kovac mora otic ,nije napravia ništa i pa-pa. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 24/06/2014 : 00:51:55
|
quote: Originally posted by Jasko
Preslikana situacija kao 2010. Ko dupetom da su nas preslikavali.
Bez razlike to je tako kod svih ex-Yu momcadi da u najvažnijoj utakmici odigraju najgore. Kada toliko padne koncentracija da primiš 3 gola u 10 minuta to je znak da nešto ne štima u glavi. Na kraju krajeva, nije se ni desilo ništa neocekivano (osim uvjerljivog poraza) jer sam i prije prvenstva ocekivao prolaz Meksika, zato što imaju tu rutinu prolaska skupine u zadnjih 20-ak godina a takvo nešto fali Balkanskim ekipama. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 24/06/2014 : 00:54:45
|
ako ništa drugo rasplamsala se mržnja po raznim ex yu portalima. nogomet svakako povezuje ljude ,makar i negativno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/06/2014 : 01:04:19
|
Ma nije moguce, sigurno je u pitanju maloljetna balavurdija.
Balavurdija je, ali najcešce ima preko 20 godina. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 24/06/2014 : 01:12:26
|
ma da. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/06/2014 : 04:04:27
|
quote: Originally posted by lwood
ako ništa drugo rasplamsala se mržnja po raznim ex yu portalima.
Glupa frustracija. Ima je u izobilju kod svih nasih naroda. Kada je fudbal u pitanju, svi smo mi luzeri, nemaju sta jedni drugima da se rugaju.
Meksiko je odlicno odigrao, mada nisam siguran da ce im to sto su do sada pokazali biti dovoljno za susret porotiv Holandjana. Uskoro cemo saznati koliko su zaista dobri.
Brazil se provlaci na guzove, ali se ipak provlaci i to sa mnogo srece, mada to danasnji rezultat protiv loseg Kameruna na prvi pogled demantuje. Desio im se najbolji moguci scenario koji su mogli da zamisle, prvi su u grupi i izbjegli su i Holandiju i Spaniju. Chile im je najbolja alternativa, bez obzira sto mali momci dobro igraju, protiv njih Brazilijanci imaju najbolju sansu za prolazak.
Nego, vidjeste li vi kako Klinsmann ponosno pjeva americku himnu? Bas se amerikanizirao, fali mu jos samo kaubojski sesir. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/06/2014 : 09:04:37
|
Ništa strašno, ni prvi ni zadnji put da ce ovako rano ispasti. Dalje ide bolja momcad i volio bih da Mexiko što dalje dogura, baš mi se svida njihova fanaticna, agresivna igra.
Nego, jeste li primijetili da ce u 1/8 finala biti nikad manje europskih reprezentacija što se nije nikad desilo. Ako ih bude više od 5-6 to ce biti uspjeh. Ocito im klima ne prija, vecina reprezentacija izgleda ispuhano i nemocno. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/06/2014 : 09:46:15
|
ako ništa drugo rasplamsala se mržnja po raznim ex yu portalima. nogomet svakako povezuje ljude ,makar i negativno
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/06/2014 : 09:46:59
|
quote: Originally posted by tinton
Ma nije moguce, sigurno je u pitanju maloljetna balavurdija.
Balavurdija je, ali najcešce ima preko 20 godina.
Punoljetni maloljetnici |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 24/06/2014 : 10:09:28
|
quote: Originally posted by dosada
Vjerujem da bu osvojila neka isuksna južnoamericka repka poput Argentine ili Urugvaja. Od europskih eventualno Engleska ili Hrvatska, jer Kovac je vrhunski strucnjak i ima najbolji vezni red. Vezni red koji bi na ovom prvenstvu mogel igrati važnu ulogu. A napadackoj kvaliteti Mandžukica nema potrebe diskutirati....
Epsko. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 24/06/2014 : 10:30:21
|
Vjerujem da bu osvojila neka isuksna južnoamericka repka poput Argentine ili Urugvaja. Od europskih eventualno Engleska ili Hrvatska, jer Kovac je vrhunski strucnjak i ima najbolji vezni red. Vezni red koji bi na ovom prvenstvu mogel igrati važnu ulogu. A napadackoj kvaliteti Mandžukica nema potrebe diskutirati....
Epsko.
to su bili biseri prije sp a sada su još veci |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 24/06/2014 : 10:35:52
|
to su bili biseri prije sp a sada su još veci
Evo još jednog
quote: Originally posted by -jeremija-
Najveci protivnici Hrvatske i BiH-a bice klima i Hrvatska i BiH. Hrvatskoj i BiH je bolje da odigraju loše protiv Brazila i Argentine, a da se pokažu protiv ostala dva protivnika.
Odnosno, upravo obratno nego kao Srbija protiv Australije i Gane, tj. Nemacke. Sad, eto, imamo najsrknaviju pobedu ikada, dve utakmice u kojima smo sami sebe pobedili i još jedno ispadanje u grupi... Slažem se.
...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze. Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 24/06/2014 : 10:47:46
|
samo mi fale oni ultra top vjernici da pojasne kako to da su hr dobile 2 države s najvecin brojen katolika. i to zanimljivo s istin rezultaton . |
Edited by - lwood on 24/06/2014 10:48:01 |
|
|
Topic |
|