forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 11:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by dosada

Vjerujem da bu osvojila neka isuksna južnoamericka repka poput Argentine ili Urugvaja. Od europskih eventualno Engleska ili Hrvatska, jer Kovac je vrhunski strucnjak i ima najbolji vezni red. Vezni red koji bi na ovom prvenstvu mogel igrati važnu ulogu. A napadackoj kvaliteti Mandžukica nema potrebe diskutirati....

Epsko.

izuzev ovoga sa kovace, ostalo i jest istina
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 11:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

to su bili biseri prije sp a sada su još veci

Evo još jednog

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:

Najveci protivnici Hrvatske i BiH-a bice klima i Hrvatska i BiH.
Hrvatskoj i BiH je bolje da odigraju loše protiv Brazila i Argentine, a da se pokažu protiv ostala dva protivnika.

Odnosno, upravo obratno nego kao Srbija protiv Australije i Gane, tj. Nemacke. Sad, eto, imamo najsrknaviju pobedu ikada, dve utakmice u kojima smo sami sebe pobedili i još jedno ispadanje u grupi... Slažem se.

...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze.
Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.

kao i ovo
dobro smo odigrali protiv brazila, kao sto je dosada rekao
i da smo izvukli bod, to bi nam puno znacilo u zadnjojh utakmici, jer bi nam bio dosta i remi, a ne pobjeda, kao sto je dosada rekao
a i ova ne-usporedba je tocna, to je valjda svima jasno, zato mi i zalimo sada, a srbi vec u travnju
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 11:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Možda i jeste, ali nije se videlo na SP
Štaviše, drugi su pokazali da imaju i bolju sredinu i napad (a bogami i golmana i odbranu)

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 11:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

kao i ovo
i da smo izvukli bod, to bi nam puno znacilo u zadnjojh utakmici, jer bi nam bio dosta i remi, a ne pobjeda, kao sto je dosada rekao
a i ova ne-usporedba je tocna, to je valjda svima jasno, zato mi i zalimo sada, a srbi vec u travnju

A ja sam napisao da lepota u igri protiv Brazila nece ništa znaciti i da ce više odmoci.

Samo se ti teši.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Možda i jeste, ali nije se videlo na SP
Štaviše, drugi su pokazali da imaju i bolju sredinu i napad (a bogami i golmana i odbranu)

Istina, ali nitko nije tvrdio da ce nam vezni red biti dovoljno dobar
Dosada je ustvrdio da je po imenima jedan od boljih, sto je istina, i da bi mogli puno toga napravit
To sto nam je vezni red bio najlisija karika je druga stvar
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 11:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
On je ustvrdio da ce zbog Rakitica, Modrica, Mandžukica i Kovaca Hrvatska biti prvak sveta
Prilicno smela, a i skromna izjava
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/06/2014 : 11:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:

http://svetskoprvenstvo.com/direktan-prenos-utakmice-hrvatska-meksiko/

:D

''Interesantna cinjenica: Ronaldo i Modric imaju identicnu frizuru, ali ona Modricu stoji ovako''
''Meksikanci provociraju Hrvate pricajuci cirilicom''
''I u drugom poluvremenu za Meksiko nastupaju uglavnom nepoznati igraci''
''Strajnic predvida da ce neka reprezentacija povesti ako da gol''
''Srpski navijaci sada vec navijaju da bilo ko da gol''
''Ostalo je još pola sata nade da Hrvatska nece dati gol''
''Srna sjajnom paradom sprecio gol''
''Selektor Hrvatske zove selektora Bosne i Hercegovine da pita je l’ ima još mesta kod njih u avionu''
''Hrvatima bi odgovarao i castan poraz jer bi još uvek mogli da zezaju Srbe''

Nisu normalni
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 12:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

kao i ovo

A ja sam napisao da lepota u igri protiv Brazila nece ništa znaciti i da ce više odmoci.

Samo se ti teši.

nemam se sa cime tjesiti
brojevi jasno kazu da bi nam bod puno znacio prije ove utakmice jer bi nam u tom slucaju bio dosta i remi
kao sto jasno i kazu da vam je trebalo vise od 3 boda za drugo mjesto i kvalifikacije na SP
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 12:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

On je ustvrdio da ce zbog Rakitica, Modrica, Mandžukica i Kovaca Hrvatska biti prvak sveta
Prilicno smela, a i skromna izjava

onda si izabrao krivi Quote, jer to nije rekao u onome sto sam ja procitao
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 12:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

nemam se sa cime tjesiti
brojevi jasno kazu da bi nam bod puno znacio prije ove utakmice jer bi nam u tom slucaju bio dosta i remi
kao sto jasno i kazu da vam je trebalo vise od 3 boda za drugo mjesto i kvalifikacije na SP

Misliš Srbiji? Ona nije tema, valjda? Ne znam zašto se poraz protiv Meksika spinuje pobedom nad Srbijom? Šta je ona bitna? Ako je za usporedbu, onda je za usporedbu 2010. Identicno je Srbija otišla kuci kao sada Hrvatska.

Eto, mislim da Hrvatska ne bi ni remi uspela da dobije protiv Meksika.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 12:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
onda si izabrao krivi Quote, jer to nije rekao u onome sto sam ja procitao

Obraticu pažnju sledeci put
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2014 : 12:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

nemam se sa cime tjesiti

Misliš Srbiji? Ona nije tema, valjda? Ne znam zašto se poraz protiv Meksika spinuje pobedom nad Srbijom? Šta je ona bitna? Ako je za usporedbu, onda je za usporedbu 2010. Identicno je Srbija otišla kuci kao sada Hrvatska.

pa i nema veze sa Srbijom, ali onda nemoj izvlaciti dosadine postove i qoatati ih, jer ispada da je to (jedna od) tema
tocnije ovaj dio: "Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe."
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 12:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
U pravu si.

Uostalom, rezultati govore sami za sebe.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12642 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 12:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

kovac mora otic ,nije napravia ništa i pa-pa.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12642 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 12:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ma igrali ste loše,....niste zaslužili ici dalje, Meksiko je bio bolji.
Šteta naravno za vas, po imenima ste mogli proci skupinu, ali Modric, Rakitic, Mandžukic,....su jako razocarali,....no nema veze za 4 godine bit ce opet Svijetsko prventsvo a za dve Europskao u vama dragoj Francuskoj.
Vidimo se tamo!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/06/2014 : 13:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
CONACAF reprezentacije (izuzev Hondurasa) odlicno igraju na ovom prevenstvu.
Sasvim je druga stvar što ih mi zanemarujemo.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 13:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

CONACAF reprezentacije (izuzev Hondurasa) odlicno igraju na ovom prevenstvu.
Sasvim je druga stvar što ih mi zanemarujemo.

Honduras protiv Ekvadora cak i nije bio toliko loš, par su dobrih šansi stvorili. Protiv Francuza su bili ocaj.

Dobrodošo nazad...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2014 : 13:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

nemam se sa cime tjesiti

pa i nema veze sa Srbijom, ali onda nemoj izvlaciti dosadine postove i qoatati ih, jer ispada da je to (jedna od) tema
tocnije ovaj dio: "Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe."

Bas ste dosadni sad sa Srbijom..itekako mi je drago sta nisu ovdje jer ko bi jos trpia i njihova sranja kraj nasih..isto tako itekako mi je drago sta su ovi Kovacevi gologuzi krebili ispali jer sad mogu u miru pratit Svjetsko do kraja bez onih nakaza od Sukera i HNS-a..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/06/2014 : 14:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
@brni - Touché

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/06/2014 : 14:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

@brni - Touché

@jasko
Mi imamo vrhunske igrace, u svakon slucaju puno bolje od vaših.
Naš problem je šta nas od samostalnosti na ovamo vode polupismeni idioti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 24/06/2014 : 15:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Imate sjajne igrace, sto je sinoc bilo ocigledno. Ipak, tesko je protiv fudbalske velicine kao sto je Meksiko, zna se kakav su oni samo trag ostavili u svjetskim okvirima.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 15:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ajmo ovako. Nisu moji, cisto da odmah napravim distancu od terminologije. To naši/vaši nema, postoje igraci koji igraju za neku zemlju i to je to.

Ne slažem se. Cak se i ne slažem sa tim da bi neki drugi trener mnogo više uradio. Igraci Hrvatske su u odnosu na igrace Srbije tu negde po kvaliteti (kao i igraci BiH). Kada se govori o neorganizovanom savezu, ne znate koliko ste organizovani dok ne upoznate organizaciju FSS-a.

I Hrvatska osim te '98, nije ništa posebno napravila. I Turska i Švedska su bile trece, pa ne mogu reci da su fudbalske velesile. Pitajte bilo kog sa strane, osim samih Hrvata, niko drugi ne smatra Hrvatsku za neku selekciju koja ce naprviti ne znam kakav uspeh. To važi i za Srbiju i BiH. Euforija koja se stvara pred svako takmicenje odraz je nerealnog.

Edited by - Jasko on 24/06/2014 15:38:55
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 15:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

Ajmo ovako. Nisu moji, cisto da odmah napravim distancu od terminologije. To naši/vaši nema, postoje igraci koji igraju za neku zemlju i to je to.

Ne slažem se. Cak se i ne slažem sa tim da bi neki drugi trener mnogo više uradio. Igraci Hrvatske su u odnosu na igrace Srbije tu negde po kvaliteti (kao i igraci BiH). Kada se govori o neorganizovanom savezu, ne znate koliko ste organizovani dok ne upoznate organizaciju FSS-a.

I Hrvatska osim te '98, nije ništa posebno napravila. I Turska i Švedska su bile trece, pa ne mogu reci da su fudbalske velesile. Pitajte bilo kog sa strane, osim samih Hrvata, niko drugi ne smatra Hrvatskom nekom selekcijom koja ce naprviti ne znam kakav uspeh. To važi i za Srbiju i BiH. Euforija koja se stvara pred svako takmicenje odraz je nerealnog.

E sad se ja ne slažem... Možda ce Kovac jednom biti dobar trener (iako sumnjam), možda ce Bilic biti dobar trener, a možda i Štimac... stvar je u tome da nam treneri peku zanat na reprezentaciji, e pa ne može... na klupu repke smije i može samo provjereni strucnjak.

...a kad vam se baš usporeduju reprezentacije Hrvatske i Srbije smatram da smo bolji tocno koliko pokazuje rezultat... Hrvati su išli na svjetsko, Srbi nisu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 15:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

I Hrvatska osim te '98, nije ništa posebno napravila. I Turska i Švedska su bile trece, pa ne mogu reci da su fudbalske velesile. Pitajte bilo kog sa strane, osim samih Hrvata, niko drugi ne smatra Hrvatskom nekom selekcijom koja ce naprviti ne znam kakav uspeh. To važi i za Srbiju i BiH. Euforija koja se stvara pred svako takmicenje odraz je nerealnog.

Na Euru 08' je Hrvatska bila jedna od jacih reprezentacija. U skupini smo osvojili maksimalni broj bodova, a u cetvrtfinalu nesreca protiv Turske, baš to nesreca. U polufinalu bismo igrali protiv Njemacke koju smo smazali u skupini i vrlo moguce otišli u finale.

02', 06' i sad 14' su uništile trenerske velicine.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/06/2014 : 15:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
Relativno je to sve, pogrešno je poistovjecivati individualnu kvalitetu i momcadsku igru. Kvalitetan trener je potreban baš za ovo drugo, za uklopiti igrace, kakve god ima, u momcad. Prisjetite se momcadi Brazila 2006., i rezultata, a onda i momcadi koje su vodili Hiddink i Milutinovic i njihovih rezultata. Da su kvaliteta i momcadska igra jedno te isto, ni prvo ni drugo ne bi bilo moguce.

Ako izmedu svega ostaloga (!) uzmemo u obzir da je Sevilla nakon ocajnoga pocetka sezone pocela igrati, približiti se na korak Ligi prvaka i osvojiti Europa ligu, nakon što je Rakitic prešao na mjesto iza napadaca, a da je Modric kao nezamjenjivi zadnji vezni pomogao Realu osvojiti Ligu prvaka... i onda to usporedimo s jucerašnjom hrvatskom postavom... namece se jedini moguci zakljucak, da bi bolji trener ucinio mnogo više od ovakvoga rezultata Hrvatske, u najmanju ruku što se igre u jucerašnjoj kljucnoj utakmici tice.

Edited by - Willer on 24/06/2014 15:28:52
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000