Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2014 : 23:52:54
|
Znam da su igrali ali stigao sam pogledati samo njihovu utakmicu protiv Engleza koja je baš završila bez golova. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/06/2014 : 01:27:05
|
ja gledan svaku utakmicu ako mogu.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31103 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/06/2014 : 07:02:36
|
Alžirci sa izbornikom Vahom i Dinamovcem Soudanijem, buduci da je u skupini po meni jedna od najslabijih reprezentacija uopce na SP Južna Koreja, mogli bi uz malo srece Alžirci i proci skupinu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/06/2014 : 08:54:33
|
quote: Originally posted by lwood
ja isto, ali nije mi toliko zanimljivo gledati npr Francuska-Španjolska ili neki drugi europski derbi, jer tog aima i u kvalifikacijama, igraci igraju jedan protiv drugoga u ligi prvaka, Uefa,....skoro svaki se sretne sa svakim,....meni je baš zanimljivo gledati ove neke druge okršaje, na koje trebam cekati 4 godine, a možda i više,....recimo jednu europsku ekipu protiv druge NE EUROPSKE ekipe, ili africke protiv Južnoamericke itd,....tako da što dalje od ovih nekakvih zvijezda tipa Ronaldo, Messi, Ribery,...dosadni so mi do bola vec, ne mogu da ih vidim,....ovog Ronalda sam gledao u skoro svakoj utakmici Lige Prvaka, jer je ta slovenska tv (Sport Klub) uvijek vrtila utakmice Reala,....a ionako nisam njegov fan, "crko da bog da". Isto mi je pun qurac Argentinaca i Brazilaca, jer i oni igraju u ligi prvaka,....baš ce mi biti osviježenje gledati npr Chile, Mexico, Ekvador, Bih, Honduras, Kostariku, Alžiriju,.......a Kolumbiju, Urugvay, Belgiju, Švicu,....za one cu navijati jer mislim da mogu iznenaditi, pa ce ih isto tako biti zanimljivo pratiti.
Inace ovo prvenstvo, imam osjecaj, da nece biti toliko zanimljivo:
-neke zemlje ce igrati zatvoren nogomet, npr Njemacka sa jednim napadacem,....pitanje je koliko ce ostalih zemalja biti sa tako malo napadaca
-termin igranja utakmica, neke utakmice ce se igrati posle ponoci, tko ce tako dugo cekati.....
-ima nekoliko ozlijedenih igraca |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31103 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/06/2014 : 10:17:26
|
Sumnjam kako ce Nijemci igrati zatvoren nogomet, a vecina ce repki naravno igrati sa jednim napadacem, termini za gledanje u Europi su ok, a ozljeda je uvijek bilo i bit ce, sezona je dugaaaa, pa nije cudno, ali sve navedeno sigurno ne sugerira dosadu, osim slažem se igra vecine repki sa jednim napadacem, ali to je danas normalna stvar, sve je taktika, zlatno doba vecine sportva je prošlo, možda nas Grci iznenade napadackim nogometom !
quote: Originally posted by 1Euro
ja isto, ali nije mi toliko zanimljivo gledati npr Francuska-Španjolska ili neki drugi europski derbi, jer tog aima i u kvalifikacijama, igraci igraju jedan protiv drugoga u ligi prvaka, Uefa,....skoro svaki se sretne sa svakim,....meni je baš zanimljivo gledati ove neke druge okršaje, na koje trebam cekati 4 godine, a možda i više,....recimo jednu europsku ekipu protiv druge NE EUROPSKE ekipe, ili africke protiv Južnoamericke itd,....tako da što dalje od ovih nekakvih zvijezda tipa Ronaldo, Messi, Ribery,...dosadni so mi do bola vec, ne mogu da ih vidim,....ovog Ronalda sam gledao u skoro svakoj utakmici Lige Prvaka, jer je ta slovenska tv (Sport Klub) uvijek vrtila utakmice Reala,....a ionako nisam njegov fan, "crko da bog da". Isto mi je pun qurac Argentinaca i Brazilaca, jer i oni igraju u ligi prvaka,....baš ce mi biti osviježenje gledati npr Chile, Mexico, Ekvador, Bih, Honduras, Kostariku, Alžiriju,.......a Kolumbiju, Urugvay, Belgiju, Švicu,....za one cu navijati jer mislim da mogu iznenaditi, pa ce ih isto tako biti zanimljivo pratiti.
Inace ovo prvenstvo, imam osjecaj, da nece biti toliko zanimljivo:
-neke zemlje ce igrati zatvoren nogomet, npr Njemacka sa jednim napadacem,....pitanje je koliko ce ostalih zemalja biti sa tako malo napadaca
-termin igranja utakmica, neke utakmice ce se igrati posle ponoci, tko ce tako dugo cekati.....
-ima nekoliko ozlijedenih igraca
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 04/06/2014 : 11:25:38
|
termini utakmica su odlicni. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 12:53:42
|
ma qurac....meni pada koncetracija u tako kasno vrijeme, a ne moš izaci sa ekipom van da pratiš negdje u nekom kaficu jer ce sve biti zatvoreno,....recimo 14.6. igra Slonokošcena Obala protiv Japana u 3 ujutro,... |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 04/06/2014 : 13:04:11
|
Meni nikad ni dosadno pogledati kao sto si navea Fra-špa , to je vec klasik kao Zagor ;) , za te utakmice se zivi, ali i ja cu gledati svejednu tekmu |
GALLIENO FERRI
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/06/2014 : 14:10:06
|
I ja.
Ali i meni ce najzanimljvivije biti Americke i Africke ekipe. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 15:34:21
|
quote: Originally posted by bagi
Pripremne utakmice BiH reprezentacije za sp: BiH-Obala slonovace 2-1 BiH-Meksiko 1-0
tooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Sada više nije toliko smiješno sto sam stavio 15 kuna na kvotu 200!!!!!!!! SMIJEŠI MI SE ONIH 3000 KUNA!!!!!!!!! Samo hrabro i da bar dodete do finala onda se mogu kladiti protiv sebe (braniti tiket)! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 04/06/2014 : 15:35:46
|
ma qurac....meni pada koncetracija u tako kasno vrijeme, a ne moš izaci sa ekipom van da pratiš negdje u nekom kaficu jer ce sve biti zatvoreno,....recimo 14.6. igra Slonokošcena Obala protiv Japana u 3 ujutro,...
i to je jedina šta se igra u 3 ujutro,sve ostale pocinju najkasnije u ponoc a to super vrime.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 15:37:54
|
Pripremne utakmice BiH reprezentacije za sp: BiH-Obala slonovace 2-1 BiH-Meksiko 1-0
šta je sa Ibiševicem? Jel covjek van forme? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 15:38:28
|
ma qurac....meni pada koncetracija u tako kasno vrijeme, a ne moš izaci sa ekipom van da pratiš negdje u nekom kaficu jer ce sve biti zatvoreno,....recimo 14.6. igra Slonokošcena Obala protiv Japana u 3 ujutro,...
i to je jedina šta se igra u 3 ujutro,sve ostale pocinju najkasnije u ponoc a to super vrime.
i traju do dva sata ujutro,...tko ce to izdržat cijeli mijesec.... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 04/06/2014 : 15:41:49
|
pa inace ne legnen nikad prije 2 ,tako da mi super odgovaraju termini. ka da san ih sam stavlja |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 04/06/2014 : 15:56:39
|
šta je sa Ibiševicem? Jel covjek van forme?
Izgleda da je negdje pojeo pokvarene cevape... |
Wtf?
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 18:02:03
|
šta je sa Ibiševicem? Jel covjek van forme?
Izgleda da je negdje pojeo pokvarene cevape...
vjerovatno....vidim da ga stavljaju u igru u drugom poluvremenu,...vjerovatno ce igrat slicno ko nijemci sa jednim napadacem,....ja sam bar mislio da ce Džeko i Ibiševic igrati zajedno ono klasicni 4-4-2,....ali ovo ce biti neki drugi sistem....ako netko ima višak novca, neka stavi 50 eura na BIH, dobit ce 10.000 eura,...za uloženih 50... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Posted - 04/06/2014 : 18:07:26
|
hm, pogledao sam sad u poslednje tri utakmice Bih je igrala tri razlicite formacije ( 4-5-1, 4-2-3-1, 4-3-3),...nadam se da znaju šta rade....inace cu tražiti od Safeta da mi vrati 15 kuna! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 04/06/2014 : 18:35:45
|
quote: Originally posted by Jasko
Alžirci su igrali i 2010.
Alžir je bio hit-momcad na SP 1982 u Španjolskoj.
Tada su naguzili i Nijemce i sa 2 pobjede trebali ici dalje ali onda su zakuhali Nijemci i Austrijanci. Jedini rezultat koji je vodio obe momcadi dalje je bio da Švabe dobiju 1-0. I kako je završilo? Nijemci poveli 1-0 i slijedila je igra na sredini terena. Ni jedni ni drugi nisu prelazili centar. Najveca sramota u povijesti SP |
Have mercy |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 04/06/2014 : 18:44:19
|
quote: Originally posted by izivko
Tada su naguzili i Nijemce i sa 2 pobjede trebali ici dalje ali onda su zakuhali Nijemci i Austrijanci. Jedini rezultat koji je vodio obe momcadi dalje je bio da Švabe dobiju 1-0. I kako je završilo? Nijemci poveli 1-0 i slijedila je igra na sredini terena. Ni jedni ni drugi nisu prelazili centar. Najveca sramota u povijesti SP
Sicam se toga..lakrdija koje se ne bi posramili ni Šuker & co.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 04/06/2014 18:44:39 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 04/06/2014 : 19:14:57
|
hm, pogledao sam sad u poslednje tri utakmice Bih je igrala tri razlicite formacije ( 4-5-1, 4-2-3-1, 4-3-3),...nadam se da znaju šta rade....inace cu tražiti od Safeta da mi vrati 15 kuna!
Kad ce još eksperimentisati ako ne sada |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 04/06/2014 : 19:20:44
|
Tada su naguzili i Nijemce i sa 2 pobjede trebali ici dalje ali onda su zakuhali Nijemci i Austrijanci. Jedini rezultat koji je vodio obe momcadi dalje je bio da Švabe dobiju 1-0. I kako je završilo? Nijemci poveli 1-0 i slijedila je igra na sredini terena. Ni jedni ni drugi nisu prelazili centar. Najveca sramota u povijesti SP
O tome se rijetko ovdje prica. Samo kukaju za Wembley-golom. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/06/2014 : 19:20:45
|
ma qurac....meni pada koncetracija u tako kasno vrijeme
Ja sam izvježban za takve termine višegodišnjim radom u firmi sa nocnim smjenama pa mi cak i odgovara. quote: recimo 14.6. igra Slonokošcena Obala protiv Japana u 3 ujutro,...
U to vrijeme svi slonovi vec spavaju pa ce navijacka podrška biti puno manja nego inace. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/06/2014 : 19:40:00
|
quote: Originally posted by tinton
I ja.
Ali i meni ce najzanimljvivije biti Americke i Africke ekipe.
I meni! Dosta mi je vise da gledam Real Madrid, Bayern, Chelsea i ove evropske dosadnjakovice!
Hocu da gledam Cile protiv Australije, Urugvaj protiv Kostarike, dosadila mi ova klubska takmicenja.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 04/06/2014 : 19:45:44
|
quote: Originally posted by Tutta
O tome se rijetko ovdje prica. Samo kukaju za Wembley-golom.
Jebo ih wembley-goal! Ko je to mogao vidjeti u ono vrijeme. Ni nakon 50 godina i kompjutorskih analiza nisu sigurni. Englezi tvrde da je gol a Nijemci da nije |
Have mercy |
|
|
Topic |
|