forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/06/2014 : 22:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Torghal

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Willer

Pa, svatko ima svoje limite, hrvatski bi možda bila osmina- (da budem skroman) ili cetvrtfinale, i mi opet puno manje tužni i razocarani nego sada i ovako.

Okej, to je u redu.
Mislim da bi Hrvatska prošla grupu gde je BiH. Ovde je naletela na domacina koji je morao dalje i ekipu koja je fantasticno odigrala grupu. Jebiga, teško za proci. Zato sam i napisao da sumnjam da bi pored ova dva neko uspeo da izvuce toliko da se ide dalje.

No, odigrali su sasvim solidno.

Nisu.
Odigrali su jako loše.
Pobjeda nad Kamerunon kojen se igraci svadaju u svlacionici a tuku na terenu, plus idiot Song je nakon svega zakurac, i samo maže oci.
Solidno smo odigrali zadnje evropsko, kad smo odigrali dvi dobre utakmice sa buducin finalistima.

Zadnji put kad san uziva gledat reprezentaciju je Euro 2008.Sve posli toga je https://www.youtube.com/watch?v=fdGNwtiHjC0

Istina.
Tada san se zadnji put i nervira.
Štimac izbornik i Sammir u "repki" su za mene bili kraj.
Jebeš sve kad me više iznervira gol Portugala u 90-oj minuti nego Markezov nama.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 24/06/2014 22:32:08
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 22:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ajde, bre!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 22:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message

Ajmo Obala!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 22:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Dobro je za sada.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 24/06/2014 : 22:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
... a kamoli da bi ga stavili na zadnjeg veznog u paru sa Rakiticem..

kovac kreten koji rakitica drži pozadi umesto da ga isturi više u špic. a (cini mi se) modric na istoj poziciji mora da se vraca po loptu a neda mu se. Lako njemu u realu, kad ga serviraju, ali protiv mexica corak.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/06/2014 : 22:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Jerry Krause

Tugo moja

I nek onda netko kaže da smo bili loši na ovom SP-u, nek samo vide kalkulantsku igru Talijana. Mislili su da ce nako dobre igre s Englezima kalkulirati preostala 2 meca. I nek idu kuci, zaslužili su.

Lwoode, nisi sam, odsad i ja navijam za Kolumbiju.

ajde neka. inace prvi put san navija za Kolumbiju na sp 1990. protiv jugoslavije.
ex yu tukla 1-0

I ti priznaš da si u ono vrijeme navijao protiv Jugoslavije.
Ja sam bio utucen kada su ih onda Nijemci natukli 4:1 a kada su ispali na penale od Argentine to je bio pravi šok za mene. Sjecam se da me je pokojni stari tješio; "ne trebaš žaliti što su ispali, ionako ce se država uskoro raspast".

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 24/06/2014 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:

Prva kljucna stvar jucer je bila zamjena mjesta Rakitica i Modrica.

Prvi je jucer igrao povucenije (a prvo približavanje protivnickom 16-ercu rezultiralo je asistencijom za gol), drugi ofanzivnije. Nasuprot tome, s prvim je Sevilla upravo na poziciji iza napadaca, OVE SEZONE osvojila Europa ligu i s dna ljestvice došla na 5. mjesto u Primeri (pocetak sezone igrao je, baš kao i sinoc, zadnjega veznog). Takoder nasuprot tome, s drugim je Real Madrid upravo na poziciji zadnjega veznog, OVE SEZONE osvojio Ligu prvaka. Govorimo dakle o Europa ligi i Ligi prvaka. Modriceva partnera na zadnjemu veznom mogao je odigrati Badelj (HSV; navodno ga traži Atletico Madrid), koji možda i nije najspremniji, ali možemo pretpostaviti da bi to bio, da nije upravo zbog Kovaca izgubio tjedan dana treninga s momcadi, barem po prilagodenom programu. S takvim postavljanjem veznoga reda, eksperimentima s Pranjicem u sredini "kao Di Marijom", jednostavno nema mjesta.

Druga kljucna stvar bila je povlacenje Pranjica na lijevi bek, a potpunog ofanzivca Kovacica u sredinu.

Nakon toga, propuh upravo na toj, lijevoj strani, rezultirao je golovima u našoj mreži, jer Pranjic nije defanzivac, kao što izašli Vrsaljko jest. Ni prije toga nismo igrali dobro, ali smo se svejedno koliko-toliko ravnopravno držali.

A nismo igrali dobro, medu ostalim i zato što se Olic ofanzivno nije snašao u onakvoj krilnoj ulozi u kakvoj NEMA defanzivne zadatke (kakve je imao i protiv Brazila i protiv Kameruna, i rješavao ih odlicno!). Zašto je to tako, ja ne znam, laik sam i mogu samo nagadati. Ali ne možemo reci da je to zato što Olic nije kvalitetan igrac, ako je pri DRUKCIJOJ taktici, odigrao ODLICNO u prve dvije utakmice, ukljucujuci Brazil, zar ne? Prije ce biti da Olicu iz nekoga razloga takva uloga ne odgovara (pa makar zbog godina ili umora), a to je morao prepoznati upravo - trener. Iako sam se uhvatio za glavu prilikom povlacenja lošega defanzivca Pranjica na beka, svejedno, u toplini doma svoga nisam previše protestirao protiv toga, jer cinjenica je da je nama trebao gol, a da je Pranjic ofanzivno odlican po lijevoj strani, kao i Kovacic u sredini. Ali ja, jelte, nisam izbornik Hrvatske, to je Kovac. A kvalitetan izbornik na klupi hrvatske reprezentacije predvidio bi posljedice takvoga poteza, makar i samo na temelju lošega iskustva u prvome poluvremenu utakmice protiv Kameruna. I kao da maloprije spomenuto, krivo postavljanje Olica nije bilo dovoljno kao takvo, sjetimo se u kojoj je tek minuti u igru ušao Rebic, koji je za ono kratko vrijeme napravio više nego Olic u cijeloj utakmici.

...

Perišic (na meti Juventusa) i Olic ove su godine u petoj momcadi Bundeslige zajedno zabili 24 gola, Mandžukic je u istoj ligi ne samo drugi najbolji strijelac nego i covjek koji je nekoliko puta Guardioli zbilja spasio glavu, Lovren je smješten u najbolju momcad Premiershipa, Kovacic je u zadnjoj trecini sezone u Interu napokon pokazao za što je sposoban, a zbog Subašica, argentinska jedinica na ovome Svjetskom prvenstvu prosjedila je citavu sezonu na klupi u sve jacem Monacu. Na nekim pozicijama svakako jesmo tanji, ali dakle ocigledno je da imamo, tj. da smo imali sve preduvjete za puno bolji rezultat od ovoga. (Kakve je rupe imala Južna Koreja 2002., ili Grcka 2004., u usporedbi s našima?) Zašto nismo, odgovor se na žalost namece sam od sebe... trener!

Kakav laik, meni ovo drži vodu i cita se profesionalno.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 23:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

Tugo moja

I nek onda netko kaže da smo bili loši na ovom SP-u, nek samo vide kalkulantsku igru Talijana. Mislili su da ce nako dobre igre s Englezima kalkulirati preostala 2 meca. I nek idu kuci, zaslužili su.

ajde neka. inace prvi put san navija za Kolumbiju na sp 1990. protiv jugoslavije.
ex yu tukla 1-0

I ti priznaš da si u ono vrijeme navijao protiv Jugoslavije.
Ja sam bio utucen kada su ih onda Nijemci natukli 4:1 a kada su ispali na penale od Argentine to je bio pravi šok za mene. Sjecam se da me je pokojni stari tješio; "ne trebaš žaliti što su ispali, ionako ce se država uskoro raspast".

priznajen
nisan navija protiv juge nego za Kolumbiju.
inace koliko se sican nije rulja bila toliko napaljena na navijanje ,vec su pocele žešce trzavice

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/06/2014 : 23:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
E kad bi ostalo 2:1 jer sam igro upravo taj rezultat ali nisam ja te srece.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 23:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Izjednacenje na drugoj fronti.

3 1 :)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 24/06/2014 23:40:50
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 23:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
???!!!!!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 23:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Pekerman faker,stavia Mondragona !

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 23:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Nikad ne otpisujte Grcku
Hejteri mogu da pljunu pod prozor.
Zasluzena pobeda.. par precki i jos par sansi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 23:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ima san i ja filing da ce grci zajebat slonove

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2014 : 23:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
JAsko, je l bio penal?
VIdelo se na snimku da je Samaras udaren po nozi, pa se on nakon toga sapleo.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/06/2014 : 00:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Nase oko sokolovo reklo da je pnal cist kao suza.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/06/2014 : 00:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ma cist penal!
Grk je zamahnuo, protivnik poturio nogu.
Onaj srpski komenator na RTS lupa ko Maksim po diviziji.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/06/2014 : 00:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Cijelo jebeno prvenstvo valja sažeti u jednoj rijeci:

Grcka.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/06/2014 : 00:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

JAsko, je l bio penal?

Bio :)

Nego 1/8 finala:
Kostarika - Grcka

I oni idu na pobednika Holandija - Meksiko
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/06/2014 : 00:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

Tugo moja

ex yu tukla 1-0

izdajico naroda svoga, vjerojatno ces uskoro i navijati za hrvatsku protiv Dalmacije:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 00:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Potpuno ista stvar kao na prošlom EP-u; Grcka je pobijedila onda kada je bilo najpotrebnije i sada imaju realnu šansu za cetvrtfinale jer mislim da je Kostarika ispucala svoju kvotu iznenadenja... ili možda nije.
Daleka Obala Slonovih Kostiju je dokazala da su Africke momcadi poprilicno naivne i nedisciplinirane, na kraju bi mogao proci samo Alžir koji je kotirao kao najslabiji od njih.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

JAsko, je l bio penal?

penal je bija.
al ovo san spomenija vec danas;balkanske ekipe izgleda mogu zajebat jedino crnce

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/06/2014 : 00:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Šteta što ga nije otpocetka.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:

Tugo moja

ex yu tukla 1-0

izdajico naroda svoga, vjerojatno ces uskoro i navijati za hrvatsku protiv Dalmacije:)

mamlaze provokatoru

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Šteta što ga nije otpocetka.

nema veze,i ovako je ok.
službeno najstariji igrac na sp-ima

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page