forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/06/2014 : 00:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message

http://novi.zurnal.rs/fudbal/sp-brazil-2014/1199/norvezanin-se-kladio-da-ce-suarez-ugristi-nekog-pogledajte-koliko-je-zaradio

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 00:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Pekerman faker,stavia Mondragona !

Šteta što ga nije otpocetka.

nema veze,i ovako je ok.
službeno najstariji igrac na sp-ima

Jebate, ako se ne varam on je nastupio i u Americi 1994.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

http://novi.zurnal.rs/fudbal/sp-brazil-2014/1199/norvezanin-se-kladio-da-ce-suarez-ugristi-nekog-pogledajte-koliko-je-zaradio

uskoro ce nogomet postat gori od ultimate fighta

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Pekerman faker,stavia Mondragona !

Šteta što ga nije otpocetka.

nema veze,i ovako je ok.
službeno najstariji igrac na sp-ima

Jebate, ako se ne varam on je nastupio i u Americi 1994.

da ,koliko se sican uletija je umisto legendarnog Higuite

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a onda se Higuita vratia:

http://youtu.be/B0bSvDkXqhw

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/06/2014 : 00:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Oskar Kordoba je branio.... i'am njegovu slicicu u albumu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 25/06/2014 : 00:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:

Nikad ne otpisujte Grcku
Hejteri mogu da pljunu pod prozor.
Zasluzena pobeda.. par precki i jos par sansi.

Tocno, Grci su me igrom natjerali da navijam za njihov prolaz. Potpuno zasluženo.

Zašto je HRT umjesto te utakmice, koja je odlucivala o plasmanu, prenosio gotovo potpuno nebitnu utakmicu Kolumbije i Japana? Srecom susjedi Slovenci su prenosili zanimljiviju utakmicu pa ju se moglo gledati.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Higuita je brania 90.-te a posli je bilo uleta drugih golmana.
moracu i ja pogledat albume neman pri ruci

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/06/2014 : 00:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Higuita je brania 90.-te a posli je bilo uleta drugih golmana.
moracu i ja pogledat albume neman pri ruci

Mislio sam na '94, to je prvi mundijal koji am gledao + prvi album

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 00:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
meni je prvi nogometni album mexico 86.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 01:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Mislim da je u Americi 1994. Cordoba bio prvi golman a Mondragon rezerva, imam taj album kod kuce ali sada ne mogu provjeriti jer sam na poslu.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/06/2014 : 01:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Iguita je ono bio zeznul jedan gol, kad je bio negdje blizu sredine terena, pa je probal driblati, pa su mu uzeli loptu i dali gol...Jel' se sjeca netko, to je bila Italija, jel'?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/06/2014 : 02:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Iguita je ono bio zeznul jedan gol, kad je bio negdje blizu sredine terena, pa je probal driblati, pa su mu uzeli loptu i dali gol...Jel' se sjeca netko, to je bila Italija, jel'?

Da.
Osmina finala protiv Kameruna.
Roger Milla.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 02:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ah napokon i mladjo napisa neki tekst koji nije vezan uz izbacivanje

kad sam kliknuo na podforum ( naravno ovaj ) vidjeh na zadnjoj stranici mladju i pomislih opet je netko .ebao majku nekome i biti ce izbacen. kad ono normalan tekst od strane mladje

poželjno je da i mladjo piše više tekstova koji se ne ticu izbacivanja
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/06/2014 : 03:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pa dobro, tad je Kolumbija "udaljena" od strane Kameruna, tak da ima veze s udaljivanjem :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 09:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Evo legendarnog poteza majstora.
Cudim se kako on nije nastradao kao nesretni Escobar, ipak je ovo po meni veca greška nego autogol.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/06/2014 : 11:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

eto, drago mi je da imamo otvoren topik za pracenje sp-a. Još imate vrijeme uplatiti Konacnog pobjednika.

Ja sam stavio neku sicu na:

-bih (kvota 200!!!!) isplati se staviti par kunica, onako za foru,.....
-Švicarska (kvota 100) iskoristite dok još možete!!!! U Sloveniji kvota je samo 40.....
-Belgija (kvota 18), jaki su u PM!!! samo da ne bude ozljeda i slicnih fora.....
-Urugvaj (kvota 30, u Hrvatskoj "tek" 25....)
-Kolumbija (Kod nas 30, u Hrvatskoj 25)

Možda još na nekog stavim nešto,....ali nije mi fora staviti na Brazil,Njemacku,...i slicno jer je premala kvota, a i imam utisak da ce biti puno IZNENAÐENJA!!!!

eto šta sam vam rekao!!!!! Još uvijek su mi skoro svi u igri za konacnog pobjednika!!!!! Svi idu napred osim BIH, a Švicarci još danas igraju ali sam siguran da ce i oni ici u drugi krug!!!!

Šteta jedino što u osmini finala igraju Urugvaj i Kolumbija,....ja sam racunao da ce i Urugvaj biti prvi u grupi pa da nece igrati jedan protiv drugoga,...šteta, jer gubim jednog jakog aduta.....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 11:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Evo legendarnog poteza majstora.
Cudim se kako on nije nastradao kao nesretni Escobar, ipak je ovo po meni veca greška nego autogol.

zašto bi nastrada? ne bi ni ovaj Escobar nastrada da onda nije bilo rasulo u Medellinu nakon šta je ubijen onaj drugi Escobar

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 11:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

eto, drago mi je da imamo otvoren topik za pracenje sp-a. Još imate vrijeme uplatiti Konacnog pobjednika.

Ja sam stavio neku sicu na:

-bih (kvota 200!!!!) isplati se staviti par kunica, onako za foru,.....
-Švicarska (kvota 100) iskoristite dok još možete!!!! U Sloveniji kvota je samo 40.....
-Belgija (kvota 18), jaki su u PM!!! samo da ne bude ozljeda i slicnih fora.....
-Urugvaj (kvota 30, u Hrvatskoj "tek" 25....)
-Kolumbija (Kod nas 30, u Hrvatskoj 25)

Možda još na nekog stavim nešto,....ali nije mi fora staviti na Brazil,Njemacku,...i slicno jer je premala kvota, a i imam utisak da ce biti puno IZNENAÐENJA!!!!

eto šta sam vam rekao!!!!! Još uvijek su mi skoro svi u igri za konacnog pobjednika!!!!! Svi idu napred osim BIH, a Švicarci još danas igraju ali sam siguran da ce i oni ici u drugi krug!!!!

Šteta jedino što u osmini finala igraju Urugvaj i Kolumbija,....ja sam racunao da ce i Urugvaj biti prvi u grupi pa da nece igrati jedan protiv drugoga,...šteta, jer gubim jednog jakog aduta.....

švicarska ima dobre šanse.iako ne triba zaboravit da je honduras prigazia sloveniju 5:1 u prijateljskoj .

Edited by - lwood on 25/06/2014 12:12:39
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 12:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-meksickog-narkokartela-uhicen-dok-je-slavio-pobjedu-meksika-nad-hrvatskom/756429.aspx

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 12:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
I na prošlom prvenstvu Švicarska je igrala zadnju protiv Hondurasa gdje im je trebala pobjeda ali ostalo je 0:0 tako da se ne bih cudio da tako bude i ovaj put.
Ako Ekvador pobijedi nezainteresiranu Francusku tada Švicarcima treba uvjerljiva pobjeda od 3-4 razlike a ne vjerujem da su za to sposobni.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 12:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
cisto sumnjan da ekvador može dobit francusku.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 12:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ako Francuzi budu igrali 100% i u punom sastavu onda vjerojatno ne može ali ako budu odmarali neke igrace sve je moguce.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/06/2014 : 12:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message

http://www.hrsport.net/vijesti/473858/nogomet-sp-2014/fifa-pokrenula-istragu-protiv-luisa-suareza/

Aaaaaaaaaa, što me boli zub!!!

Edited by - DODSFERD on 25/06/2014 12:19:32
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 12:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovaj suarez ima psihickih problema

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000