forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 29/06/2014 : 12:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by D.J.

Bravo James! Zvijezda je rodena. Moja suradnica s posla iz Kolumbije kaze da za njega misle da ce biti najveci kolumbijski igrac ikad, bolji od Valderrame.

Cisto sumnjam. Mali je dobar golgeter, ali nije pokazao neko veliko fudbalsko umijece. Izgleda mi vise da je tip Miroslava Klosea.

Mada i dalje najbolji gol je Tima Cahilla.

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 12:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Pored onog gola Fan Persija, nijedan nije takvo umece.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 12:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro
Mislim Larissa Riquelme je ipak "mala kujica"

Da, mislim da imam neku slicnu na lancu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/06/2014 : 12:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 12:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kako to da je Meksiko bio dva puta domacin u tako kratkom vremenskom razdoblju (1970-1986)?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 12:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Inace, ovo je prvi put da se kod biranja domacina nije poštivalo pravilo "jedanput Europa, jedanput ostali".

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32525 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 29/06/2014 : 12:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Znate li za ovo...

Iako su se kvalificirali, za SP 1950 u Brazilu,nisu dosli na turnir.

Zasto?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 12:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Kako to da je Meksiko bio dva puta domacin u tako kratkom vremenskom razdoblju (1970-1986)?

Prvenstvo 1986. je najprije bilo dodijeljeno Kolumbiji ali je zbog teške gospodarske situacije njima oduzeto to domacinstvo i Meksiko je uskocio kao rezervna varijanta.
Zalijepio bih link gdje je to navedeno ali sam na poslu i pišem s mobitela pa to ne mogu izvesti.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 12:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Thnx
I mislio sam da je bila tak neka spika.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 13:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Znate li za ovo...

Iako su se kvalificirali, za SP 1950 u Brazilu,nisu dosli na turnir.

Zasto?

Cuo sam za taj slucaj još prije a situacija je bila ovakva;
FIFA je dopustila da dvije najbolje momcadi iz Ujedinjenog Kraljevstva nastupaju na SP-u a kaka je u kvalifikacijama Engleska završila na 1. a Škotska na 2. mjestu Škoti su odustali od prvenstva jer su bili toliko razocarani što nisu najbolja britanska momcad.
Još je smiješniji slucaj Indije koja je odustala zbog toga jer im FIFA nije dopustila da utakmice igraju bosonogi.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/06/2014 : 13:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 13:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Meni je jedna stvar uvijek bila zanimljiva . Velika Britanija je savezna država (federacija). Kako to onda da su oduvijek postojale posebne nogometne reprezentacije Engleske, Walesa i Sj. Irske? Mislim, to je doslovce kao da je u Yugovini bilo šest repki koje su nastupale po svjetskim/europskim prvenstvima, a ne jedna.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 13:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Zato sta Škot smatra da je prvenstveno Škot, Irac se smatra Ircem a Welšanin Welšaninom i nogometna reprezentacija je nesto sta simbolizira upravo tu pripadnost..a za Jugoslaviju je bila ista stvar, samo su zagrizene Jugoslavencine navijale za nju sta se nogometa tice..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 29/06/2014 13:46:44
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8950 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 13:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
http://en.wikipedia.org/wiki/Football_in_the_United_Kingdom

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Kingdom_national_football_team

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 29/06/2014 13:46:19
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 13:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Zato sta Škot smatra da je prvenstveno Škot, Irac se smatra Ircem a Welšanin Welšaninom i nogometna reprezentacija je nesto sta simbolizira upravo tu pripadnost..a za Jugoslaviju je bila ista stvar, samo su zagrizene Jugoslavencine navijale za nju sta se nogometa tice..

A za kog su navijale nezagrižene Jugoslovencine?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 13:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

A za kog su navijale nezagrižene Jugoslovencine?

Neman pojma..ocito za nikog kad nisu imali izbora..mislim samo kazem, meni reprezentacija nikad nije nista znacila, samo Hajduk ali cinjenica jest da si mora biti zagrizen sa Jugoslavijom da navijas za tu reprezentaciju..eno ti kad V.Britanija igra na OI..niko to ne sljivi ni dva posto niti ih itko zeli podrzati..jer isto ka sta i Hrvat nije tia biti na istoj tribini sa Srbinom tako i Škot ne zeli biti na istoj tribini sa Englezom i obratno..nogometne reprezentacije svatko poistovjecuje sa svojom domovinom..ja ne jer zelim reprezentaciju Dalmacije..

Edited by - brni on 29/06/2014 13:58:05
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/06/2014 : 13:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Pre bih rekao, samo zagrizeni nacionalisti (verujem da su bili u manjini) su navijali za svoje nacionalne drzave, dok su oni obicni, neoptereceni ljudi navijali za Jugu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 14:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Pre bih rekao, samo zagrizeni nacionalisti (verujem da su bili u manjini) su navijali za svoje nacionalne drzave, dok su oni obicni, neoptereceni ljudi navijali za Jugu.

Dobro nebitno..mozda je taj termin malo pregrub zagrizeni J. vise se provlaci kroz raznorazne medije pa sam to nesvjesno napisa..uglavnom sam tija povuc paralelu sa te dvi drzave zasto neko ne navija za V. Britaniju niti je ne zeli..a Jugoslavija kao reprezentacija je imala siromasnu podrsku na svakom prvenstvu..jer za razliku od kosarke di su igrali samo najbolji u nog. reprezentaciji su pravo prvenstva imali podobni..

Edited by - brni on 29/06/2014 14:02:06
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 14:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Neman pojma..ocito za nikog kad nisu imali izbora..mislim samo kazem, meni reprezentacija nikad nije nista znacila, samo Hajduk ali cinjenica jest da si mora biti zagrizen sa Jugoslavijom da navijas za tu reprezentaciju..eno ti kad V.Britanija igra na OI..niko to ne sljivi ni dva posto niti ih itko zeli podrzati..jer isto ka sta i Hrvat nije tia biti na istoj tribini sa Srbinom tako i Škot ne zeli biti na istoj tribini sa Englezom i obratno..nogometne reprezentacije svatko poistovjecuje sa svojom domovinom..ja ne jer zelim reprezentaciju Dalmacije..

Da bi došlo do reprezentacije Dalmacije, moraju ljudi u Dalmaciji da se izjasne kao Dalmatinci :)
Jugoslavija je bila jedna od reprezentacija koja je imala ogromnu podršku, manjina su bili ti koji je nisu smatrali svojom :)

Nije baš isto. Ni istorijski.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 14:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Da bi došlo do reprezentacije Dalmacije, moraju ljudi u Dalmaciji da se izjasne kao Dalmatinci :)
Jugoslavija je bila jedna od reprezentacija koja je imala ogromnu podršku, manjina su bili ti koji je nisu smatrali svojom :)

Nije baš isto. Ni istorijski.

Onda sam sve pomisa..ne znam kazem samo sam tia povuc paralelu izmedu dvi drzave ali naravno mozda je glupo sta to uopce idem komentirat a ne znam kako je bilo tad stanje..ja sam dosta cita da Jugu u nogometu nije niko sljivija, mozda sam je dosta toga preuvelicano..

Izjasnia sam se ja za Dalmaciju ima vec, ali ode u mistu su me u jednom navratu tili kamenovat..

Edited by - brni on 29/06/2014 14:07:23
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/06/2014 : 14:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Istina.

Neznan kako je bilo prije, al krajen 80-ih nogomet u Jugi, ka i svi momcadski sportovi na neki nacin doživija vrhunac, i ta reprezentacija je bila odlicna.Uostalon više Hajdukovih igraca je igralo u toj nego današnjoj reprezentaciji.
Kako san navija za košarkašku, tako san i za nogometnu, vaterpolo, skijaškoskakacku, i ostale reprezentacije.

@brni
Pusti glupe price, jedan današnji "hrvatina" je plaka isprid mene kad smo ispali na penale od Argentine.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 29/06/2014 : 14:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:

baš sam ovo hteo da napišem onom naciju. Bravo.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 14:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dosta s politikom.
Prvo i posljednje upozorenje.
Slijedeci post koji bude imao veze s politikom rezultirati ce udaljavanjem njegovog autora s topica.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 14:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Dosta s politikom.
Slijedeci post koji bude imao veze s politikom rezultirati ce udaljavanjem njegovog autora s topica.

Ti si pocea kenjat sa Jugom i sad si se tu nakostrijesia..nije uopce politika samo pokusavamo dati razloge zasto ovi ne igraju..nisi onda to ni triba spominjati..dobro neka kazu ljudi koji su zivili u tom vrimenu svoje misljenje..jebote odma ti svi idu skakat po glavi..koje jebene mimoze..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 14:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Dosta s politikom.

Ispravio bih te terminološki. Ovde nije rec o politici, nego o društvu, istoriji i geografiji.

Uostalom, ti si postavio pitanje, te ne znam kakve si odgovore ocekivao.
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000