forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

izivko
Advanced Member

Germany
12825 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/06/2014 : 16:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by brni

Zato sta Škot smatra da je prvenstveno Škot, Irac se smatra Ircem a Welšanin Welšaninom i nogometna reprezentacija je nesto sta simbolizira upravo tu pripadnost..a za Jugoslaviju je bila ista stvar, samo su zagrizene Jugoslavencine navijale za nju sta se nogometa tice..

A za kog su navijale nezagrižene Jugoslovencine?

Za Dinamo

Have mercy
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 29/06/2014 : 17:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message

A za kog su navijale nezagrižene Jugoslovencine?
[/quote]
Za Tudmanov FK Partizan.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 17:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Bilo bi idealnije da se ova zanimljivija utakmica Nizozemska-Mexico igra u 22 sata jer ovako cu zbog posla propustiti 1. poluvrijeme a možda i više od toga.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/06/2014 : 19:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Lijepo je vidjeti kako se Meksikanci prakticki poigravaju s navodno nadmocnim nizozemcima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/06/2014 : 19:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Giovanniiiiiiiiiiiiiiii

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 19:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ovo nebi obranila ni 3 golmana.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/06/2014 : 19:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Kakv je smrad onaj Roben.. teatralac pravi..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 19:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Povijest se ponavlja; SP 1998. osmina finala, Mexico je poveo protiv Njemacke ali je u kratkom roku primio 2 gola i izgubio gotovo na identican nacin kao sada.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8947 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Znaš nekoga tko ne bi napravio isto...?

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7333 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/06/2014 : 20:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Adios muchachos.

Kako mi je drago, kako mi je samo drago! Jeste li i sad pricali na terenu, nogometna velesilo?

Ispricavam se navijacima Meksika, al stvarno ih ne podnosim (ne samo jer su nas nabili, nego ih jednostavno ne podnosim), pa se malo nasladujem.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 29/06/2014 20:04:18
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/06/2014 : 20:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Roben je glumac samo takav
Prestrogo dosuden penal jer Roben nije više bio u posjedu baluna i nije prakticki ima šanse doci do njega a meksikanac ga nije ni taka vec mu je nogom preprecija put/prolaz.
Kad je Meksiko da gol reka sam prerano je.Oni se povukli ovi dali sve u napad i nabacivali i to je to.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/06/2014 : 20:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pa dobro, meni se cini da je bio penal.
Šteta, inace uvijek navijam za Nizozemce ali sad su mi ovi Mexikanci baš bili ok.
Baš šteta.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8947 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Da ali mu zato u prvom poluvremenu nije sviran penal koji je bio...

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8947 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Pa dobro, meni se cini da je bio penal.
Šteta, inace uvijek navijam za Nizozemce ali sad su mi ovi Mexikanci baš bili ok.
Baš šteta.

Ma ako je bilo kontakta onda je faul, ako je faul onda je penal. Tocka.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2014 : 20:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
90% igraca bi napravili istu stvar, jedino je pitanje hoce li sudac nasjesti na to ili ne.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2014 : 20:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Penal je samo suma svega sta se desavalo kroz danasnju utakmicu u sesnaestercu Mexica..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/06/2014 : 20:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Da, bio je penal, mada je Roben onda jos i teatralno pao, pa su mnogi pomislili da je finta.
Ne treba zaboraviti da Holandjanima u prvom poluvremenu nije dosudjen cist penal.
Meksikanci se hrabro borili, Holandjani ipak zasluzeno dalje.
Sreca prati velike, juce, danas takodje.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/06/2014 : 20:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Tako je prika!ali si pomiša košarku i balun,
To je li bilo kontakta si pokupija od naših genijalnih spikera.
Faula može biti i kad nema kontakta kao u ovom slucaju samo je ipak sudac trebao uzeti u obzir da je Roben vec bio u izgubljenoj situiaciji pa je mogao pustiti ali nije.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/06/2014 : 20:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

kad ste vec kod juge i italije 90te, ja sam tada bio u domu na savi
bilo je tamo par imocana i hercegovaca, koji su prvih par utakmica (kolumbija, njemacka) dosta glasno navijali protiv juge, ali kad je juga prošla, pa piksi deklasira španjolce, tada su se pogubili, ili su cak i oni bili za tadašnje naše
i nije istina da tada ljudi nisu bili uz reprezentaciju, ja takve nisam nikad vidio (osim te 90te, kad je sve vec puklo), a i bilo bi glupo kad su igrali i hrvati i srbi i bosanci
neko rece da je tada bilo više hajdukovaca u reprezentaciji nego sada
naravno, sigurno je bilo nekakve politicke korektnosti, da budu svi zastupljeni, pa je bilo i nezadovoljnih, ali da se ljudima fuckalo za reprezentaciju, ili da su navijali protiv nje, toga nije bilo

Evo ja nisam imocanin ni ercegovac(koliko znam:)) ali 1990 godine nisam mogao navijati za Jugoslaviju.Jugoslavija je umrla par godina prije toga.Ove zadnje godine su bila samo agonija.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 29/06/2014 : 20:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Jbg, netko nikako ne moze proci skupinu, a netko nikako osminu
Meksikancima naklon do poda za igru, ne samo na ovoj utakmici, vec na citavom turniru. Odigrali su jos jednu pravu tekmu, bili bolji vecinu vremena, ali ni to nekad nije dovoljno.
Za tulipane mi je drago, oni su zapravo jedina europska repka za koju bih htio da uzmu naslov, za sve ove ostale europljane me zaboli...

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8947 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Tonto

Tako je prika!ali si pomiša košarku i balun,
To je li bilo kontakta si pokupija od naših genijalnih spikera.
Faula može biti i kad nema kontakta kao u ovom slucaju samo je ipak sudac trebao uzeti u obzir da je Roben vec bio u izgubljenoj situiaciji pa je mogao pustiti ali nije.

Nisam ja ništa pomiša, prijatelju. Nogometna pravila kažu: svaki prekršaj koji bi bio sviran izvan šesnaesterca unutar šesnaesterca je kazneni udarac... guglaj. Te pizdarije "prekršaj je, ali nije za penal" su apsolutno protivne pravilima.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Cist kazneni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/06/2014 : 20:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Koji smradovi Holandezi, ovako se provuc.
Stvarno steta, Meksiko svake godine zasluzi vise i onda ih pokradu, kao u JAR-u Argentina, tako sad Nizozemska.

Vidim kazu ljudi, ne treba zaboraviti penal Nizozemske u prvom poluvremenu, a sta je s penalom Meksika u prvom poluvremenu? I s ponistenim golom zbog zaledja koje je sudjeno tek kad je zabijen gol?

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/06/2014 : 20:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
Sudac u prvom dijelu nije svirao po jedan cisti penal na obje strane, prvi za Meksiko (Vlaarova "opasna igra" ravno u glavu Peralte ako se ne varam) i onda za Nizozemsku na Robbenu. Za ovo na kraju nisam sto posto siguran, ali mislim da jest bio penal. Kako god bilo, nece promijeniti cinjenicu da je po tko zna koji vec put sudac zalutao na turnir, a da se Robben može pohvaliti kazališnim umijecem. Bilo mi je drago kad je legenda Sneijder zabio, Nizozemci ipak zasluženo prolaze nakon igre u 2. dijelu (medu ostalim, a baš kao i dosad na turniru, važan je bio ulazak Depaya, covjek je strašan cak i kad gubi lopte ili napucava igrace, buducnost je pred njim), ali dode ti žao Meksikanaca, 6. put zaredom ispadaju u 1/8 finala i još ovako... Da su prošli, nema sumnje da bi bilo zasluženo.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2014 : 20:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ovo prvenstvo je pokazalo da se rezultat ne može sacuvati. Taktika dam ti gol, pa se branim ceu utakmicu - jok more.
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000