Author |
Topic |
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/06/2014 : 20:31:47
|
quote: Originally posted by Zagor12
Mislim da dosada trolla.
nema veze,bar je smišan |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 06/06/2014 : 20:54:17
|
Jos nije ni pocelo tako da tesko je bilo sto sa sigurnoscu reci,tko bi reka da ce italija osvojiti 2006 kraj onog Brazila....al tako nas mozda i sad ceka zanimljivo |
GALLIENO FERRI
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 06/06/2014 : 21:38:32
|
Gledam malo Brazil-Srbija i Brazil igra dosta sporo što ne mora ništa znaciti jer su još u fazi priprema, ali ono što sam primjetio u ovih 30-ak minuta igraju dosta predvidljivo 80% napada ide s lijevog krila, 20% s desnog, pokušavaju odigrati dupli pas i nabacivanje ili proboj i to Srbija s dvostrukim i ponekad i trostrukim udvajanjem rješava bez vecih poteškoca. Nema nikakve potrebe da Hrvatska igra s klasicnim defanzivnim veznim Modric i Rakitic to rješavaju bez problema. Najbitnije je da na desnoj strani Srni netko dobro pomaže, kao i Pranjicu na lijevoj cak mislim da bi super kombinacija bila Srna i Vrsaljko u prvih 11. Osim krila glavna snaga Brazila je odlicna obrana i individualne kvalitete kojima mogu rješiti utakmicu. Ako za 6 dana nešto drasticno ne promjene Hrvatska ih može cak i pobjediti i to ne bi bilo cak ni iznenadenje. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/06/2014 : 22:15:04
|
quote: Originally posted by supermark
Da, ali srbi imaju odlicnu obranu, a mi nemamo obranu
+1 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/06/2014 : 22:51:15
|
quote: Originally posted by hello
Gledam malo Brazil-Srbija i Brazil igra dosta sporo što ne mora ništa znaciti jer su još u fazi priprema, ali ono što sam primjetio u ovih 30-ak minuta igraju dosta predvidljivo 80% napada ide s lijevog krila, 20% s desnog, pokušavaju odigrati dupli pas i nabacivanje ili proboj i to Srbija s dvostrukim i ponekad i trostrukim udvajanjem rješava bez vecih poteškoca. Nema nikakve potrebe da Hrvatska igra s klasicnim defanzivnim veznim Modric i Rakitic to rješavaju bez problema. Najbitnije je da na desnoj strani Srni netko dobro pomaže, kao i Pranjicu na lijevoj cak mislim da bi super kombinacija bila Srna i Vrsaljko u prvih 11. Osim krila glavna snaga Brazila je odlicna obrana i individualne kvalitete kojima mogu rješiti utakmicu. Ako za 6 dana nešto drasticno ne promjene Hrvatska ih može cak i pobjediti i to ne bi bilo cak ni iznenadenje.
Vrsaljko? Hrvatska goreg reprezentativca nije vidjela.
A s druge strane, Srbi imaju svijetsku obranu (Ivanovic, Subotic, Nastasic...), a mi Srnu (prebacen na beka u nedostatku istog), Corluku (ni sam ne zna koja mu je prirodno pozicija, ali I dalje vrlo dobar), Lovrena (supalj I spor iako zna zabiti gol) I na kraju plejadu lijevih bekova od kojih nijedan ne bi bio u reprezentaciji da je prava. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16432 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/06/2014 : 23:02:38
|
Ivanovic jednostavno mora da igra beka, a ne halfa. Svi govore da imamo jaku odbranu, a stalno primamo golove i to vrlo naivne. Naravno, stara boljka je realizacija. Opet ce biti komentara da smo stvarali sanse, ali ih nismo koristili. Izgovori... Drulovic treba da ostane, jer, ako dodje nov selektor, vracamo se na nulu (mada, realno nismo mnogo odmakli od nje). |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
HŠK ZRINJSKI 1905
New Member
200 Posts
Member since 25/04/2014 |
Posted - 06/06/2014 : 23:02:55
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by hello
Gledam malo Brazil-Srbija i Brazil igra dosta sporo što ne mora ništa znaciti jer su još u fazi priprema, ali ono što sam primjetio u ovih 30-ak minuta igraju dosta predvidljivo 80% napada ide s lijevog krila, 20% s desnog, pokušavaju odigrati dupli pas i nabacivanje ili proboj i to Srbija s dvostrukim i ponekad i trostrukim udvajanjem rješava bez vecih poteškoca. Nema nikakve potrebe da Hrvatska igra s klasicnim defanzivnim veznim Modric i Rakitic to rješavaju bez problema. Najbitnije je da na desnoj strani Srni netko dobro pomaže, kao i Pranjicu na lijevoj cak mislim da bi super kombinacija bila Srna i Vrsaljko u prvih 11. Osim krila glavna snaga Brazila je odlicna obrana i individualne kvalitete kojima mogu rješiti utakmicu. Ako za 6 dana nešto drasticno ne promjene Hrvatska ih može cak i pobjediti i to ne bi bilo cak ni iznenadenje.
Vrsaljko? Hrvatska goreg reprezentativca nije vidjela.
A s druge strane, Srbi imaju svijetsku obranu (Ivanovic, Subotic, Nastasic...), a mi Srnu (prebacen na beka u nedostatku istog), Corluku (ni sam ne zna koja mu je prirodno pozicija, ali I dalje vrlo dobar), Lovrena (supalj I spor iako zna zabiti gol) I na kraju plejadu lijevih bekova od kojih nijedan ne bi bio u reprezentaciji da je prava.
Ma nema Srbi su cudo imaju svjetsku obranu, magican vezni red i ubojit napad...ne znam samo kako nisu u Brazilu...u stvari sad sam se sjetio, mi ih izbacili !?!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12496 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 06/06/2014 : 23:06:01
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dosada
Prognoze kao prognoze, ali gotovo sam siguran da Brazil ne bu svetski prvak kak nije bil ni prošli put kad su bili domacini. Nemaju ni toliko kvalitetnu momcad, niti se mogu nositi s pritiskom. Navijam za njih uvijek, ali mislim da ovaj put ne bu išlo....
Vjerujem da bu osvojila neka isuksna južnoamericka repka poput Argentine ili Urugvaja. Od europskih eventualno Engleska ili Hrvatska, jer Kovac je vrhunski strucnjak i ima najbolji vezni red. Vezni red koji bi na ovom prvenstvu mogel igrati važnu ulogu. A napadackoj kvaliteti Mandžukica nema potrebe diskutirati....
aj dobro bar si šaljiv
Kovac vrhunski strucnjak!??? PA covjek je preuzeo reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama protiv ISLANDA.....pa to ste mogli proci i bez selektora,...i sad odjednom covjek najveci strucnjak a Hrvatska skoro pa u finalu....cccccccc |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/06/2014 : 23:17:24
|
Na onoj tablici vrijednosti momcadi nekako bode u oci Belgija, ne vjerujem da su baš toliko dobri da budu ispred Engleske, Nizozemske i Portugala. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/06/2014 : 23:39:01
|
Znam da ih vecina igra u Engleskoj ali osim Hazarda i Kompanyja ostatak momcadi je za mene precijenjen. Imaju laku skupinu koju ce bez problema proci ali bi lako mogli zapeti vec u osmini finala gdje ce naici Njemacka ili Portugal. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Posted - 06/06/2014 : 23:46:05
|
Curtois najbolji golman zadnje dvije sezone svijeta... a imaju hrpu odlicnih igraca, ne mozes ih ni pobrojati sve - Kompany Vertonghen Vermaelen Buyten Witsel Fellaini Dembélé de Bruyne Hazard Januzaj Mirallas Lukaku...
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/06/2014 : 23:58:55
|
Njihova je najveca prednost što imaju prilicno mladu momcad pa mogu još napredovati ali to može biti i dvosjekli mac u vidu neiskustva igranja na takvo velikim natjecanjima kao što je SP. |
|
|
Knez
Starting Member
32 Posts
Member since 29/05/2014 |
Posted - 07/06/2014 : 02:41:23
|
Jos je onaj Liverpoolov golman Mignolet Belgijac. Bolji od golmana 70% reprezentacija a opet nece imati mjesto. Jako dobra repka. Mozda malo repke kamufliraju (nisam gledao Brazil-Srbija) u ovim zadnjim pripremnim. Kako god, ja sam osim za Hrvatsku jos za Portugal i Argentinu. Nizozemska, bar poimenice, nikad losija i ovo je prvi put da cu gledat neko natjecanje a da ih izbacujem iz najsireg kruga favorita. Bit ce zanimljivo, evo Hrvatska uzasnih 70 minuta ali to su pripremni mecevi ipak. Njemackoj ce biti hendikep ako je Reus definitivno ozljedjen. Ipak, imaju oni 100 zivota |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 07/06/2014 : 09:03:08
|
Mislim da dosada trolla.
Sve napisano mislim ozbiljno, samo je stvar interpretacije napisanog. Evo rijetko tko je od ovih koji su odgovarali shvatil da sam napisal da bu teško netko od europsklih repki prvak. Ako vec se i dogodi da bu netko iz Europe prvak onda bu to neko iznenadenje itd, itd. Napisane stvari se mogu na razlicite nacine shvatite ako se o njima i razmišlja
..za kraj na ovu temu bum vam napisal tko ne bu prvak, a za mjesec dana bumo vidli koliko sam troll i "koliko nemam pojma" o cemu pišem! Prvaci ne budu bili: Brazil, Španjolska, Njemacka, Francuska. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 07/06/2014 : 11:53:42
|
Kakva muka jucer protiv Australije, možemo mi govoriti da su to nevažne utakmice ali s takvim pristupom dalje od grupe necemo stici. Protiv Malija i sinoc Kovac je više izgubio nego što je dobio. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 07/06/2014 : 12:14:48
|
quote: Originally posted by 1Euro
Prognoze kao prognoze, ali gotovo sam siguran da Brazil ne bu svetski prvak kak nije bil ni prošli put kad su bili domacini. Nemaju ni toliko kvalitetnu momcad, niti se mogu nositi s pritiskom. Navijam za njih uvijek, ali mislim da ovaj put ne bu išlo....
Vjerujem da bu osvojila neka isuksna južnoamericka repka poput Argentine ili Urugvaja. Od europskih eventualno Engleska ili Hrvatska, jer Kovac je vrhunski strucnjak i ima najbolji vezni red. Vezni red koji bi na ovom prvenstvu mogel igrati važnu ulogu. A napadackoj kvaliteti Mandžukica nema potrebe diskutirati....
aj dobro bar si šaljiv
Kovac vrhunski strucnjak!??? PA covjek je preuzeo reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama protiv ISLANDA.....pa to ste mogli proci i bez selektora,...i sad odjednom covjek najveci strucnjak a Hrvatska skoro pa u finalu....cccccccc
pogotovo ovo . za stavit u potpis |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 07/06/2014 : 12:15:36
|
Kakva muka jucer protiv Australije, možemo mi govoriti da su to nevažne utakmice ali s takvim pristupom dalje od grupe necemo stici. Protiv Malija i sinoc Kovac je više izgubio nego što je dobio.
da,prilicno jadna utakmica jucer. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 07/06/2014 : 12:26:16
|
Kovac vrhunski strucnjak!???
pogotovo ovo.
Pogotovo ako si svjestan njegovog pristupa radu, a i rezultata s maldom repkom i Salzburgom prije toga. Iako nije rezultat presudan vec sistematicnost i disciplina kojom pristupa radu i to prenosi na ekipu! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 07/06/2014 : 12:27:27
|
Kovac vrhunski strucnjak!???
pogotovo ovo.
Pogotovo ako si svjestan njegovog pristupa radu, a i rezultata s maldom repkom i Salzburgom prije toga. Iako nije rezultat presudan vec sistematicnost i disciplina kojom pristupa radu i to prenosi na ekipu!
dobro dosado,samo ti živi u snovima |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 07/06/2014 : 12:57:07
|
Kovac je inteligentan momak koji je nedostatak talenta kao igrac nadoknadjivao srcem i zalaganjem. Razumije moderni nogomet i tu lezi velika sansa za Hrvatsku. Ne kazem da je Capello ili Lippi, ali ni Bilic nije briljirao na pocetku svoje karijere pa je bio par sekundi od polufinala EP.
Hrvatska ima problem sa sirinom u igri, nema prirodnog lijevog beka niti krila koja bi do kraja iskoristila genijalnost Modrica i motor koji ima Mandzukic. No, prolazak u drugi krug nije nerealan jer je Meksiko jedva upao na SP, a Kamerun je pun unutrasnjih previranja. |
Potpis. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 07/06/2014 : 13:09:29
|
Najveci protivnici Hrvatske i BiH-a bice klima i Hrvatska i BiH. Hrvatskoj i BiH je bolje da odigraju loše protiv Brazila i Argentine, a da se pokažu protiv ostala dva protivnika. |
|
|
Topic |
|