Author |
Topic |
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 07/06/2014 : 15:36:16
|
quote: Originally posted by Jasko
Najveci protivnici Hrvatske i BiH-a bice klima i Hrvatska i BiH. Hrvatskoj i BiH je bolje da odigraju loše protiv Brazila i Argentine, a da se pokažu protiv ostala dva protivnika.
Odnosno, upravo obratno nego kao Srbija protiv Australije i Gane, tj. Nemacke. Sad, eto, imamo najsrknaviju pobedu ikada, dve utakmice u kojima smo sami sebe pobedili i još jedno ispadanje u grupi... Slažem se. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 07/06/2014 : 16:17:22
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Najveci protivnici Hrvatske i BiH-a bice klima i Hrvatska i BiH. Hrvatskoj i BiH je bolje da odigraju loše protiv Brazila i Argentine, a da se pokažu protiv ostala dva protivnika.
Odnosno, upravo obratno nego kao Srbija protiv Australije i Gane, tj. Nemacke. Sad, eto, imamo najsrknaviju pobedu ikada, dve utakmice u kojima smo sami sebe pobedili i još jedno ispadanje u grupi... Slažem se.
...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze. Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 07/06/2014 : 16:33:26
|
quote: Originally posted by dosada ...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze. Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
Znam, tako je bilo i 2002.
Dva 1/4 finala i jedno polufinale nisu nekoliko 1/4 finala i polufinala, nego par 1/4 finala i polufinale (jednina).
Ne znam, racuna li se ono kada su Hrvati igrali za onu mrsku Jugoslaviju? Pa beše '90. neko 1/4 finale, možda i to zbiraš u ta 1/4 finala, a? |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 07/06/2014 : 16:45:34
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by -jeremija-
Odnosno, upravo obratno nego kao Srbija protiv Australije i Gane, tj. Nemacke. Sad, eto, imamo najsrknaviju pobedu ikada, dve utakmice u kojima smo sami sebe pobedili i još jedno ispadanje u grupi... Slažem se.
...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze. Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
Nije cak dostojno ni slovnog odgovora. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/06/2014 : 17:11:32
|
ma rezultati nase i srpske repke nisu uopce za usporedjivati, neovisno o perspektivi
|
Edited by - supermark on 07/06/2014 17:11:50 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 07/06/2014 : 17:18:59
|
quote: Originally posted by supermark
ma rezultati nase i srpske repke nisu uopce za usporedjivati, neovisno o perspektivi
Ma nije naglasak uopce na usporedivanju rezultata (to nema ni smisla), vec o cinjenici da oni nisu nikad bili al pari najjacima u dirketnim dvobojima za razliku od naše repke. Uostalom mi na najjacima i gradimo svoje uspjehe, barem je tak bilo dosad! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 07/06/2014 17:19:34 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/06/2014 : 18:59:07
|
Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
Iskreno, ne znam odakle ti takvo razmisljanje?! Na prvom SP ste ostvarili veliki uspjeh i osvojili sa zlatnim momcima trece mjesto, to je bio i jedini put da ste usli u KO fazu na jednom SP. Na EP 2x prosli grupe i odmah u narednoj rundi zavrsili takmicenje. Ovako kako si ti to rekao, pomislio bi covjek da po uspjesnosti stojite rame uz rame sa Brazilom i Njemackom.
Uopste mislim da niste trenutno bolji od Srbije, bas naprotiv, na stranu prolaz na SP. Jedina vasa prednost (mada nije zanemariva) je Mandzukic. Srbija je juce bila bolja od Brazila, i pored mrsavog poraza, vidjecemo za koji dan sta ce te vi uraditi protiv marvelovih pozera. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/06/2014 : 19:07:07
|
1996. na Europskom smo bili bolji od Njemacke u cetvrtfinalu..sudac nas je masakrira, prekrsaj na Jarniju kod gola Njemaca i nedosuden cisti crveni Klinsmannu..1998. zbog Cirinih utaja poreza u Francuskoj nismo postali prvaci svijeta.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/06/2014 : 19:35:39
|
quote: Originally posted by King Warrior
Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
Iskreno, ne znam odakle ti takvo razmisljanje?! Na prvom SP ste ostvarili veliki uspjeh i osvojili sa zlatnim momcima trece mjesto, to je bio i jedini put da ste usli u KO fazu na jednom SP. Na EP 2x prosli grupe i odmah u narednoj rundi zavrsili takmicenje. Ovako kako si ti to rekao, pomislio bi covjek da po uspjesnosti stojite rame uz rame sa Brazilom i Njemackom.
Uopste mislim da niste trenutno bolji od Srbije, bas naprotiv, na stranu prolaz na SP. Jedina vasa prednost (mada nije zanemariva) je Mandzukic. Srbija je juce bila bolja od Brazila, i pored mrsavog poraza, vidjecemo za koji dan sta ce te vi uraditi protiv marvelovih pozera.
Jedina nam je prednost Mandzukic?
Imamo dvojicu europskih, us vakom smislu te rjeci, veznjaka kojima niti jedan drugi igrac s ovih prostora nije ravan. Uz vrlo dobrog Perisica I odlicnog rastrkanog mladca Kovacica. Koga Srbija ima u vezi? Matica I par anonimusa. U napadu nam stoje Mandzukic, Jelavic, Olic plus europska nada Rebic I dobar Da Silva. Koga Srbije ima u napadu? Na golu imamo golmana osvajaca ruskog kupa I golmana viceprvaka Francuske. Srbija opet anonimusa. Jedina komponenta vam je obrana, ali su, kako mi se cini dosta slabi kad igraju zajedno.
I za kraj, zadnje europsko smo igrali u skupini s prvakom I viceprvakom, a malo je falilo da prodjemo. Predzadnje europsko smo bili u cetvrtfinalu, ali smo imali veliki peh. Zatim ta famozna bronca I prvenstvo o kojem je brni pricao. Poslije toga smo bili na svim sp osim u jaru. Srbiji je svaki plasman uspijeh. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 07/06/2014 : 19:47:51
|
Kingov post je me malo iznenadio. Al ok, nesto kao kontrira Dosadi. Al sa usporedjivanjem ,jedne obicne prijateljske utakmice,sa onom sto Hrvatsku ceka 12.06. ...
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 07/06/2014 : 19:48:29
|
Srbija (i Crna Gora) je '98. bila igracki iste kvalitete ko i Hrvatska. Jedina razlika je bila u pristupu (pa) i sreci. Tako kako je tada Hrvatska mogla da osvoji SP, mogla je i SR Jugoslavija, ne bi bilo iznenadenje.
Da, Kovacic nije anonimus, a Tadic, recimo, jeste? Hrvatska ima poznatije i iskusnije igrace u srednjem redu. Jednog vanserijskog igraca i jednog igraca koji je u životnoj formi. Ovo ostalo je veoma promenljivo, pa ne bih dalje analizirao.
Hrvatska ima tim, što je najbitnije. Kada i igracki slabije stoje, fanatizam i uigranost omogucavaju savladivanje prepreka. Srbija i kada ima dobru generaciju, sve se rasprši u momentu kada dode do neuspeha. A neuspesi su kada se ne prode grupa na velikom takmicenju. Tako da Srbiji plasman nije uspeh. Da jeste, ne bi postojao pritisak da se prolazi grupa. |
Edited by - Jasko on 07/06/2014 19:49:06 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/06/2014 : 21:23:36
|
quote: Originally posted by Tutta
Al sa usporedjivanjem ,jedne obicne prijateljske utakmice,sa onom sto Hrvatsku ceka 12.06. ...
Zasto da ne? Brazilci su izasli sa A ekipom, bili losiji i ipak pobjedili sa mrsavim rezultatom. Borili se jesu, trcali takodje, bila je stvar prestiza, tekma je bila u Brazilu pred skoro 70.000 gledalaca. Zasto mislis da ce dvanaestog biti drugacije? Igrali su i sinoc na pobjedu, kao sto ce i dvanaestog. Mislis da su im oni zvizduci od sopstvene publike sinoc prijali? Mislis da ce za sest dana evoluirati u neki drugi tim, povampiriti se i postati nesto sto nisu? 12.06. izaci ce na teren isti taj tim, sa istom zeljom za pobjedom, pred istom publikom i pribliznim brojem navijaca. Bice dobri onoliko koliko im to Hrvati dopuste.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 07/06/2014 : 21:30:39
|
quote: Originally posted by dosada ...e deca vidi se da slabo pratite našu repku. Mi smo uvijek najbolji protiv najjacih i to je ono kaj nas je nekoliko puta dovelo do uspjeha na velikim natjecanjima. Samo dobrim rezultatom protiv Brazila imamo osiguran put prolaska grupne faze. Usporedba sa Srbijom nema nikakvog smisla, jer to je repka ciji je domet eventualni plasman na velika natjecanja dok je Hrvatska daleko ispred takvih dostignuca. Polufinala, nekoliko cetvrfinala i sl. su naši dometi! Uostalom rezultati govore sami za sebe.
Znam, tako je bilo i 2002.
Dva 1/4 finala i jedno polufinale nisu nekoliko 1/4 finala i polufinala, nego par 1/4 finala i polufinale (jednina).
Ne znam, racuna li se ono kada su Hrvati igrali za onu mrsku Jugoslaviju? Pa beše '90. neko 1/4 finale, možda i to zbiraš u ta 1/4 finala, a?
Par ili nekoliko, isto ti je to. Mi ne racunamo što je nekad bilo u ex-Yu, barem što se tice nogometa.. To ostavljamo tebi da se imaš cime dicit |
Have mercy |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 07/06/2014 : 21:32:49
|
quote: Originally posted by izivko
Par ili nekoliko, isto ti je to. Mi ne racunamo što je nekad bilo u ex-Yu, barem što se tice nogometa.. To ostavljamo tebi da se imaš cime dicit
Sada, treba definisati i vas. Jer niste svi vi mi. Narocito vi :) |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 07/06/2014 : 21:34:00
|
Al sa usporedjivanjem ,jedne obicne prijateljske utakmice,sa onom sto Hrvatsku ceka 12.06. ...
Zasto da ne? Brazilci su izasli sa A ekipom, bili losiji i ipak pobjedili sa mrsavim rezultatom. Borili se jesu, trcali takodje, bila je stvar prestiza, tekma je bila u Brazilu pred skoro 70.000 gledalaca. Zasto mislis da ce dvanaestog biti drugacije? Igrali su i sinoc na pobjedu, kao sto ce i dvanaestog. Mislis da su im oni zvizduci od sopstvene publike sinoc prijali? Mislis da ce za sest dana evoluirati u neki drugi tim, povampiriti se i postati nesto sto nisu? 12.06. izaci ce na teren isti taj tim, sa istom zeljom za pobjedom, pred istom publikom i pribliznim brojem navijaca. Bice dobri onoliko koliko im to Hrvati dopuste.
U pravu si jarane, isto je to, prijateljska ili otvaranje SP. Sve je to u pet deka |
Have mercy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 07/06/2014 : 21:36:42
|
Par ili nekoliko, isto ti je to. Mi ne racunamo što je nekad bilo u ex-Yu, barem što se tice nogometa.. To ostavljamo tebi da se imaš cime dicit
Sada, treba definisati i vas. Jer niste svi vi mi. Narocito vi :)
Ejvala, usro se Pa vi svojatate sve rezultate koje je postigla negdašnja država. Ok, što se mene tice |
Have mercy |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 07/06/2014 : 21:56:17
|
Ejvala, usro se Pa vi svojatate sve rezultate koje je postigla negdašnja država. Ok, što se mene tice
Ne znam koji su to mi :)
Ali neka bude po tvom... "Mi" svojatamo, "vi" ne svojatate, u cemu je problem? :) Ako baš želite da svojatate, nema problem. Nije svet nastao '91. (iako se cini da za neke je) :) |
Edited by - Jasko on 07/06/2014 21:56:33 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 08/06/2014 : 07:01:32
|
Zasto da ne?
Zate kaj ak imalo imaš pojma o nogometu onda valjda bar znaš razliu izmedu prijateljskih i prvenstvenih utakmica. A vi s Brazilom niste igrali ni prijateljsku vec pripremnu utakmicu, i to pripremnu par dana prije pocetka prvenstva na kojem je protivnik domacin i otvara prvnestvo. Valjda ti je jasno koliko su se cuvali u svakom pogledu za prvenstvo, ili na žalost nije a lacaš se komentara
Inace, zanimljivo kak je SFRJ 1950. igrala tekmu s Brazilom, a u grupi je bila s Meksikom |
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 08/06/2014 : 07:22:41
|
Baš citam intervju sa nekadašnjom legendom fudbala Branetom Oblakom. Naravno ce navijati za BIH i Hrvatsku, kao i vecina nas, koji cemo pratiti svjetsko prvenstvo.
Kaže: "bosanci mogu biti veliko iznenadjenje prvenstva, ali se mi cini, da nisu toliko opasni, kao što su bili. Vecina igraca si je vec napunila džepove. Hrvati imaju sa Lukom Modricem i Ivanom Rakiticem najbolju veznu liniju na svijetu, malo im ne ide u napadu, Protiv brazilca nemaju realnih šansi. Ako vec zaprete, svoje ce napraviti sudije."
Naravno, nadajmo se najboljem. Svu srecu, jedna cekam ovu utakmicu. Sve NAJ i za obadvije ekipe, kao BIH i vaše.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 08/06/2014 07:33:19 |
|
|
Topic |
|