Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/06/2014 : 11:35:05
|
quote: Originally posted by Poli
Izgleda kod vas ne pritiscu dovoljno doktore.
pritišcu al on je u državnu firmu a njih manje boli q |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/06/2014 : 11:43:07
|
pa nisu doktori valjda samo za "drzavnike"? ;)
kod nas znam da su poceli pritiskati na doktore i vise je kontrola izdavanja bolovanja, plus smanjili su % naknade za bolovanje, pritiscu i na invalidske komisije (recimo kod nas smo neko vrijeme imali cak 10 % od svih zaposlenih samo invalida, sada je malo manje ali jos uvijek ih imamo mislim da 12)
ali da se i danas... znam za jednu koja je bila 5 godina na bolovanju (znam jer sam je ja nadomescivao), rodak joj je bio doktor pa je tacno znala kada da zajauce, na kom djelu tjela da bi mogla odglumiti, kasnije je isla invalidski u penziju, a sve je pocelo jer se nije razumjela sa ravnateljicom, sa starom ravnateljicom je bilo sve lagano za nju, kasnije se uspostavilo da ima cak samo osnovnu skolu i neki tecaj a govorila je kao da ima tri fakulteta, pa i ja sam morao ispraljati njezine greske
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/06/2014 : 11:52:41
|
joj ovaj euro je fenomen jesam se ismijao iako dijelimo dosta istih misljenja ipak misli da bi trebao naci neki posao barem za sicu da nije nešto naporan s ljudima je uvijek teško ali kad si medu ljudima informiran si cuješ svašta... nadeš bolji posao
a koje je struke euro?
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 19/06/2014 : 11:56:05
|
quote: Originally posted by zeljko
joj ovaj euro je fenomen jesam se ismijao iako dijelimo dosta istih misljenja ipak misli da bi trebao naci neki posao barem za sicu da nije nešto naporan s ljudima je uvijek teško ali kad si medu ljudima informiran si cuješ svašta... nadeš bolji posao
a koje je struke euro?
Rendžer |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Posted - 19/06/2014 : 12:05:58
|
quote: Originally posted by ponki
a koje je struke euro?
Rendžer
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Posted - 19/06/2014 : 12:09:57
|
quote: Originally posted by Poli
pa nisu doktori valjda samo za "drzavnike"? ;)
kod nas znam da su poceli pritiskati na doktore i vise je kontrola izdavanja bolovanja, plus smanjili su % naknade za bolovanje, pritiscu i na invalidske komisije (recimo kod nas smo neko vrijeme imali cak 10 % od svih zaposlenih samo invalida, sada je malo manje ali jos uvijek ih imamo mislim da 12)
ali da se i danas... znam za jednu koja je bila 5 godina na bolovanju (znam jer sam je ja nadomescivao), rodak joj je bio doktor pa je tacno znala kada da zajauce, na kom djelu tjela da bi mogla odglumiti, kasnije je isla invalidski u penziju, a sve je pocelo jer se nije razumjela sa ravnateljicom, sa starom ravnateljicom je bilo sve lagano za nju, kasnije se uspostavilo da ima cak samo osnovnu skolu i neki tecaj a govorila je kao da ima tri fakulteta, pa i ja sam morao ispraljati njezine greske
nisu al je drukcije radit u državnu firmu nego kod privatnika. kod privatnika ceš spušit otkaz bez problema ili ti jednostavno nece produžit ugovor. evo npr moju bivšu kolegicu je potralo jer je bila trudna.u biti nije joj produžilo ugovor.
|
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12524 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/06/2014 : 13:20:21
|
a koje je struke euro?
ekonomski tehnik |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Poli
Advanced Member