Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/07/2014 : 22:19:11
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ploce su isto masu interesantne.
Ne budi sarkastican, Leonid bi te moga natamburat
Jedina vojarna u kojoj san služija vojsku u kojoj nema straže na ulazu je bila u Plocama. Prvo mi nije bilo jasno zašto je tako, a onda san 2 puta izaša i skužija. Šta ceš bižat kad je u vojarni bolje nego vanka.
Inace, kraj Ploca su Bacinska jezera, i njih je lipo vidit. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 20/07/2014 22:25:02 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 20/07/2014 : 22:28:22
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Cjelokupnu sliku kvari raskopani kolodvor.
Da zaista, na raskopanom kolodvoru se nema šta za vidjet, osim glavnog foruma i glavne ceste rimske Siscije.
To je treunutno jedino šta imaš za vidjet u Sisku. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/07/2014 : 22:53:46
|
sisak je lijep grad i ima veliki potencijal danas je zapušten i tužan, ali ružan nikako nije šetnja uz kupu, od starog mosta do željeznickog, pa dalje do tvrdave, smještene izmedu kupe i save preko puta koje je dio rafinerije, a iznad na brdu jako lijepo groblje rijetki su gradovi koji imaju takav položaj, toliko rijeke koja vijuga i okružuje grad... |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 20/07/2014 : 23:11:25
|
quote: Originally posted by ken2
sisak je lijep grad i ima veliki potencijal danas je zapušten i tužan, ali ružan nikako nije šetnja uz kupu, od starog mosta do željeznickog, pa dalje do tvrdave, smještene izmedu kupe i save preko puta koje je dio rafinerije, a iznad na brdu jako lijepo groblje rijetki su gradovi koji imaju takav položaj, toliko rijeke koja vijuga i okružuje grad...
Pa zar ima i takvih. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/07/2014 : 23:37:36
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by mladjo
Kao što rekoh vec gore - za jedno popodne se fino vidi sve - Stari grad, šetnja Prvom ulicom uz Kupu, možda se malo bucne na plaži na Zibelu, nešto za prigristi i popiti u Malom Kaptolu, slikati se sa Starim mostom u pozadini i to je to :D
više me dojmila Gavrilovic tvornica u petrinji
Naravno, Zimska salama je iznad svega Makar u Petrinji više skoro da uopce nema Gavrilovica, sve je premješteno u Bosnu.Grad je skoro pa ostao bez svog simbola... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 20/07/2014 : 23:53:39
|
sisak je lijep grad i ima veliki potencijal danas je zapušten i tužan, ali ružan nikako nije šetnja uz kupu, od starog mosta do željeznickog, pa dalje do tvrdave, smještene izmedu kupe i save preko puta koje je dio rafinerije, a iznad na brdu jako lijepo groblje rijetki su gradovi koji imaju takav položaj, toliko rijeke koja vijuga i okružuje grad...
Ajde bar ovima što rade u rafineriji nije daleko do groblja. |
always progressive, never conventional! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/07/2014 : 00:07:11
|
quote: Originally posted by fikus
Ajde bar ovima što rade u rafineriji nije daleko do groblja.
Lako moguce da su unaprijed ugovorili neki popust za kremiranje. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/07/2014 : 00:14:25
|
vidim da niste ni zapoceli popis, pa evo da nabacim nešto zicera inace, nije zaludu himna 'lijepa naša' jer stvarno imamo prelijepu zemlju, koju ocito ne zaslužujemo - dioklecijanova palaca u splitu, ili ono što je postala kroz stoljeca - dubrovnik - jer je jednostavno prelijep, usput pogledati i ljetnikovce u župi i rijeci dubrovackoj i otici do cavtata - plitvicka jezera - doživjeti 4 puta minimalno - u svako godišnje doba - zagreb - jer je glavni grad i ima puno za vidjet, od zrinjevca preko gornjeg grada i crkve svetog marka, sve do mirogoja - otoci srednje i južne dalmacije: npr. starigrad na hvaru, zlatni rat, pustinja blaca, grad korcula, kupanje na lumbardi, - kornati - makarska rivijera - to onako lokalpatriotski, tamo je ipak more plavije, borovina zelenija, a biokovo jedinstveno - ipak, doci u pred i posezoni, špicu izbjegavati u širokom luku, i stati na vruji kad dolazite ili odlazite, jer to je nešto najljepše - šibenska katedrala - trogir i katedrala - zadar - crkva svetog križa u ninu - pag - istra, i obala i unutrašnjost, npr rovinj i porec na obali, a grožnjan, višnjan, motovun... u unutrašnjosti - muzej krapinskog pracovjeka - to mi je u planu - spomen dom jasenovac - muzej narone u vidu kod metkovica - tura po zagorskim dvorcima - i to planiram pa nikako - varaždin je obavezna tocka - osijek i tvrda - kopacki rit - vukovar i dunav i nuštar i marinci... - skradin, slapovi krke - zir - to nevjerojatno brdo uz autocestu, koje sada svi vidimo, ali rijetki dohodaju blizu - karlovac na 4 rijeke itd, itd |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 21/07/2014 : 00:24:22
|
- muzej narone u vidu kod metkovica
Da istaknem jednu od crtica Veoma ugodno iznenadenje, kada sam tamo išao nisam znao što ocekivati, a muzej je i odlicno ureden i pun zanimljivih nalaza. Preporuka svima koji se nadu u blizini |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/07/2014 : 00:55:47
|
Hrvatska je jedna od ljepših država na svijetu - proputovao sam ponešto i ovo odgovorno tvrdim Ili kao što je netko jednom rekao:Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
zlatko900
Average Member
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 21/07/2014 : 22:17:25
|
Kad je stvarao svijet dodijelio Bog svakoj naciji jedan dio zemlje. Podijelio on sve i gleda u red,a ono ostao još samo hrvat,a zemlje više nema. Pita ga hrvat:"A koji dio zemlje ceš dati nama hrvatima?" A Bog rece:"Pa hajde,pošto sam sve podijelio dat cu vam ono što sam ostavio za sebe." |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/07/2014 : 22:31:18
|
quote: Originally posted by zlatko900
Kad je stvarao svijet dodijelio Bog svakoj naciji jedan dio zemlje. Podijelio on sve i gleda u red,a ono ostao još samo hrvat,a zemlje više nema. Pita ga hrvat:"A koji dio zemlje ceš dati nama hrvatima?" A Bog rece:"Pa hajde,pošto sam sve podijelio dat cu vam ono što sam ostavio za sebe."
ovo sam procitao sto puta i uvijek se radilo o drugoj zemlji izgleda da svaka zemlja to prijevodi po svome |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 21/07/2014 : 22:35:09
|
quote: Originally posted by mladjo
Hrvatska je jedna od ljepših država na svijetu - proputovao sam ponešto i ovo odgovorno tvrdim Ili kao što je netko jednom rekao:Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda
hahahaha pa jbt i mrtvi kanal je bistriji:) hahaha dobra usporedba:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/07/2014 : 22:39:06
|
quote: Originally posted by 1Euro
Kad je stvarao svijet dodijelio Bog svakoj naciji jedan dio zemlje. Podijelio on sve i gleda u red,a ono ostao još samo hrvat,a zemlje više nema. Pita ga hrvat:"A koji dio zemlje ceš dati nama hrvatima?" A Bog rece:"Pa hajde,pošto sam sve podijelio dat cu vam ono što sam ostavio za sebe."
ovo sam procitao sto puta i uvijek se radilo o drugoj zemlji izgleda da svaka zemlja to prijevodi po svome
To je sasvim normalno, svatko misli da posjeduje najbolji komad zemlje. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/07/2014 : 00:16:55
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by 1Euro
ovo sam procitao sto puta i uvijek se radilo o drugoj zemlji izgleda da svaka zemlja to prijevodi po svome
To je sasvim normalno, svatko misli da posjeduje najbolji komad zemlje.
Nemoj me jebat! Hrvatska nije najljepša zemlja na svijetu? I nije nam Bog dao komad(ic) raja koji je ostavio za sebe, valjda za pod stare dane??? Što cu sad? Srušio si mi najljepše snove! A ako je ovu krpicu On ostavio sebi za stare dane, kad ce ti dani da nam stigne u trajniji smještaj i drasticno poveca izvanpansionsku potrošnju, otprilike onako kako je zamislio Nikica Gabric? Zapravo, mi smo prije zaslužili komad(ic) kojem je Bog rekao laku noc, nego koji je ostavio za sebe.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/07/2014 : 00:42:15
|
Bochica? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|