Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/08/2014 : 19:50:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by supermark
ne slazem se sa principom ove teme treba svaku svadju srezati u korijenu a ne dolijevati ulje na vatru
Upravo taj "komunisticki" sistem se pokazao u toku vremena kao slabo funkcionalan. Na taj nacin se vatra ne gasi, vec se razbuktava svako malo, opet i opet. Problem treba rijesiti, ne suzbiti. A mozda i jeste najbolje da forumasi se ispucaju bez da zaguse neku drugu temu, tako postoji mogucnost da stave tacku na medjusobni problem. Ukoliko ostaju nedoreceni, prvom priliko ce problem opet izaci na povrsinu.
nema ljudi nema problema |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 10/08/2014 : 20:07:34
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by fikus
Dodo, možda si neodlucan a možda i nisi. Još se kociš. Daj se lijepo najebi majke kao pravi muškarac.
Sada je više gotovo, prošli su me crni oblaci.
Vidim, bio bi dobar rob. U isto vrijeme submisivan i energican. Prava rijetkost danas na tržištu. Ako te zanima... |
always progressive, never conventional! |
Edited by - fikus on 10/08/2014 20:15:44 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/08/2014 : 20:31:42
|
quote: Originally posted by kiky
uopce mi nije važno hocu li se s forumskim budalama prepirati na samo jednom ili više topika... ionako uvijek pobijedim. i ovak i onak.
uopce nam nije bitno što u svojoj glavi pobijediš ovako ili onako. jer u stvarnosti gubiš i ovak i onak
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 10/08/2014 : 20:41:41
|
quote: Originally posted by Kruger
uopce mi nije važno hocu li se s forumskim budalama prepirati na samo jednom ili više topika... ionako uvijek pobijedim. i ovak i onak.
uopce nam nije bitno što u svojoj glavi pobijediš ovako ili onako. jer u stvarnosti gubiš i ovak i onak
pa gubim kad ne živim ko ti... bez brige i pameti na teret državnog proracuna. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/08/2014 : 20:49:47
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Dodo, možda si neodlucan a možda i nisi. Još se kociš. Daj se lijepo najebi majke kao pravi muškarac.
Sada je više gotovo, prošli su me crni oblaci.
Vidim, bio bi dobar rob. U isto vrijeme submisivan i energican. Prava rijetkost danas na tržištu. Ako te zanima...
Jedino ako je u pitanju neka kvalitetna gospodarica. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/08/2014 : 21:17:29
|
quote: Originally posted by Kruger
pa gubim kad ne živim ko ti... bez brige i pameti na teret državnog proracuna.
pa trebalo je imati " pameti " proliti krv za državni proracun, iliti ce biti pametan a ne proliti krv za državni proracun?
no kako god tebi to okrutno izgledalo nitko tada o tim stvarima nije razmišljao ( a zanimljivo nije ni mogao jer nije bilo sigurne države kao danas, a ako mu se i dogodilo da prolije krv nije znao što ce biti s njim!! ).
ti svakako gubiš jer nisi prolio ni kapi znoja za ovaj državni proracun, a kamoli krvi |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/08/2014 : 21:39:59
|
Slušajte narode, na krstarenju sam i još nekoliko dana necu gledati net ali posle sve bum pregledal i ako bude bilo problema svi oni koji su ih uzrokovali biti ce udaljeni sa foruma.
Serbus i živili. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|