Author |
Topic |
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 25/09/2014 : 13:42:25
|
quote: Originally posted by alen
Je sam skužio da se usmrdim u odjeci (vestama, majcama) koje kupim u C&A... ne znam od ceka ih rade, ali nije 100% pamuk kako piše...
BINGO! ...i sam sam u nekoliko navrata imao neke preljepe majice cudnih materijala...nakon nekoliko minuta nošenja dobivate osjecaj "gušenja tijela", znoj pocne probijati iako nije vruce, a neugodni mirisi se brzo pojave...a što se tu može kada je sva odjeca manje više "made in China"...tko zna kakvih je sve otrovnih primjesa u njoj? |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/09/2014 : 13:45:28
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by Just_Charlie
jooj..hahahaha.. Ima jedna sitnica koju ste smetnuli s uma. Stres, zivci. Nema tog dezodoransa koji moze ukloniti te mirise dansnjice. Svi djeluju kad smo tra la la..
Cuo sam jednom od frizera da stres i živci utjecu na dobivanje prhuti u kosi,a što se tice znojenja,moje mišljenje je da tu nema prevelikog utjecaja...
Nikad te nije oblio hladan znoj? To je onaj od živaca i stresa.
Mene je nekoliko puta. Najgore kad sam radio bris uretre. U prostoriji 10 stupnjeva, ležim bez gaca na ležaju, jaja se stisla, miško uvuka, a ja mokar ka voda.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 25/09/2014 13:46:58 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Posted - 25/09/2014 : 13:49:53
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Pranje bi trebalo proglasiti cinom nacionalne izdaje.
Kada se samo sjetim svoje pokojne bake...nikada u životu nije koristila nikakve dezodoranse nit parfeme, ali nikada nije niti najmanje zasmrdila. A koliko je puta samo onako ljubomorno pokojnom djedu znala zamjeriti kupanje svake nedjelje...znala mu je reci: "A koji vrag se trebaš svaki misec kuupat"!!? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/09/2014 : 13:57:40
|
Pranje bi trebalo proglasiti cinom nacionalne izdaje.
U americi je utaja poreza proglasena nac.izdajom. Kod nas je to domoljubljem nazvano. Nije smijesno, ozbiljno mislim. Drzavi je nuzno potrebno u zakonu imati barem nesto sto ce tretirati tako. Pa kad to vec nije utaja poreza i pranje novca, nek bar bude pranje tijela. Ja sam objasnila kako, sad nek minjaju Ustav.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Posted - 25/09/2014 : 14:01:48
|
jooj..hahahaha.. Ima jedna sitnica koju ste smetnuli s uma. Stres, zivci. Nema tog dezodoransa koji moze ukloniti te mirise dansnjice. Svi djeluju kad smo tra la la..
Cuo sam jednom od frizera da stres i živci utjecu na dobivanje prhuti u kosi,a što se tice znojenja,moje mišljenje je da tu nema prevelikog utjecaja...
Mene je nekoliko puta. Najgore kad sam radio bris uretre. U prostoriji 10 stupnjeva, ležim bez gaca na ležaju, jaja se stisla, miško uvuka, a ja mokar ka voda.
Pretpostavljam da je ovo narodnim rjecnikom receno, bris šupka? ...vec imam osjecaj hladnog znojenja od samog citanja navedenog brisa Srecom, nemam nikakvih zdravstvenih problema još od 1993.godine kada sam imao vodene kozice, tako da danas ne znam ni ime svog ljecnika... A tko radi takav bris? Doktor ili doktorica? |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 25/09/2014 : 14:05:12
|
Pretpostavljam da je ovo narodnim rjecnikom receno, bris šupka? ...vec imam osjecaj hladnog znojenja od samog citanja navedenog brisa Srecom, nemam nikakvih zdravstvenih problema još od 1993.godine kada sam imao vodene kozice, tako da danas ne znam ni ime svog ljecnika... A tko radi takav bris? Doktor ili doktorica?
Još gore od šupka. Uretra je mokracovod, znaci dobio sam štapic(I to 3 puta) u glavic(štapic-glavic cak se i rimuje). Bris radi onaj ko stigne, odnosno onaj koji je dežuran. U mom slucaju doktor.
Kad smo se vec ovako slatko raspisali, nažalost imam i analno iskustvo Ima san problema sa prostaton, pa san u sklopu pregleda dobija i prst u dupe. Nije da je važno, al isto mi je bilo draže šta je doktorica a ne doktor. U svakon slucaju neugoda kod pregleda prostate je djecja igra za gore navedeni bris. |
Edited by - NESVRSTANI on 25/09/2014 14:08:41 |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 25/09/2014 : 14:07:33
|
Još gore od šupka. Uretra je mokracovod, znaci dobio sam štapic(I to 3 puta) u glavic(štapc-glavic cak se i rimuje). Bris radi onaj ko stigne, odnosno onaj koji je dežuran. U mom slucaju doktor.
Boli vec kad pricaš o tome.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 25/09/2014 : 14:11:52
|
Kad osjetim svrab i pocnem cešati jaja znam da je vrijeme za novu Frontline ampulu u gacama. Tada u pravilu obucem nove gace ili okrenem postojece sa strane A na stranu B. I miran sam 10-15 dana. Jedini je problem što se ne mogu igrati pišom najmanje 4 sata nakon primjene. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 25/09/2014 : 14:15:02
|
A dezodoranse bi se moglo zadrzati u borbi protiv korupcije i to tako da se koriste za ono sto su namijenjeni. Svi bi se trebali naoruzati dezodoransima i zajedno krenuti u borbu za boljitak domovine. Evo kako: nasi vole urede za sve pa mogu i jedan Ured za primjenu dezodoransa otvoriti u kom bi se dogovorili oko pravilnika i smjernica gradjanima. S uputama: ako vam nesto zasmrdi na korupciju i nezakonite radnje, pospricajte lokaciju i nasi agenti Uskoka stizu po njuhu. Za smrdez u radnjama trgovaca, spricajte Dove. Za smrdez u javnoj upravi spricajte Hugo Boss - ipak je to plemenitiji smrdez, treba finiji parfem. Za smrdez u zdravstvu spricajte po njima do dolaska Uskoka Kalvin Klajn. Politicki smrdez oznacite Pino Silvestre spricungom. Oni su ionako jeftina bagra koja se ne da iskorijeniti nicim, pa se tu ne isplati trositi rijeci...ovaj..skupe mirise.
Braco moja mila...moze li me netko zaustaviti?!
|
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Posted - 25/09/2014 : 14:21:29
|
A dezodoranse bi se moglo zadrzati u borbi protiv korupcije i to tako da se koriste za ono sto su namijenjeni. Svi bi se trebali naoruzati dezodoransima i zajedno krenuti u borbu za boljitak domovine. Evo kako: nasi vole urede za sve pa mogu i jedan Ured za primjenu dezodoransa otvoriti u kom bi se dogovorili oko pravilnika i smjernica gradjanima. S uputama: ako vam nesto zasmrdi na korupciju i nezakonite radnje, pospricajte lokaciju i nasi agenti Uskoka stizu po njuhu. Za smrdez u radnjama trgovaca, spricajte Dove. Za smrdez u javnoj upravi spricajte Hugo Boss - ipak je to plemenitiji smrdez, treba finiji parfem. Za smrdez u zdravstvu spricajte po njima do dolaska Uskoka Kalvin Klajn. Politicki smrdez oznacite Pino Silvestre spricungom. Oni su ionako jeftina bagra koja se ne da iskorijeniti nicim, pa se tu ne isplati trositi rijeci...ovaj..skupe mirise.
Jok...kada se zarunda, nema tu zaustavljanja do fajrunta... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38106 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 25/09/2014 : 14:27:57
|
Jok...kada se zarunda, nema tu zaustavljanja do fajrunta...
Poslije moram na roditeljski, pod hitno moram nac drugu temu i postelati se, ne zelim se tamo smijati ko luda ako mi netko zamirisi.
Vi niste normalni s tom temom, sto ste ucinili od mene. :) |
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/09/2014 : 16:37:29
|
quote: Originally posted by fikus
Kad osjetim svrab i pocnem cešati jaja znam da je vrijeme za novu Frontline ampulu u gacama.
Koja je od ovih najbolja ampula da znam za ubuduce.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/09/2014 : 16:44:21
|
quote: Originally posted by Poli
Zene koristite one bez Al, a svi one bez alkohola.
Taj aluminijum je mnogo gori od alkohola, veruj mi. Ja i kada kupujem roll on, uvek citam cega sve ima unutra. I našao sam onaj koji meni odgovara, bez alkohola, bez aluminijuma, protiv znojenja...i košta tri puta više od Axe ili Nivea proizvoda. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 25/09/2014 : 16:49:38
|
Stojim pred skolom i cekam roditeljski. Ponosno javljam da sam jedva uspjela uozbiljiti se i prestati se smijati frontlajnu. Osjecam se bas tako- pred skolom, i mlado. Smijeh pomladjuje. Nastavite smrditi. |
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 25/09/2014 : 17:11:17
|
Najveci problem su ljudi koji ne znaju obrisat dupe kak spada pa im se onda tjekom dana izmješa znoj s trtice i tarzancici.
Kratko tuširanje dva puta na dan u mom slucaju. Ujutro poslije kenjaže i navecer prije krmidbe. Povremeno poštucat (ne obrijat!) dlake ispod pazuha i neki blagi sprej bez Al Cl. Doduše nekoliko puta na godinu se zna dogodit da znoj smrdi po bureku 2-3 dana i jebiga, nemožeš si pomoc. Eventualno pomaže soda bikarbona ili nešto slicno. To tak normalno zbog toksina u tijelu, stresa, loše prehrane ili jednostavno zbog hormona (poziv na parenje? :)
Roll on i stickove nikad nisam mogao smislit. Ljepljivo i smrdljivo do zla boga. |
Bok, kako si.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 25/09/2014 : 17:29:51
|
quote: Originally posted by Cromwell
Najveci problem su ljudi koji ne znaju obrisat dupe kak spada pa im se onda tjekom dana izmješa znoj s trtice i tarzancici.
Otkad su mi dobri ljudi objasnili šta su tarzancici svaki put se nasmijen kad ih neko spomene
A s tin brisanjen dupeta san ja pomalo bolestan. Nema šanse da cu obavit šta iman ako ne postoji solucija pranja nakon obavljenog. Kad me na poslu uvati, ja trcin doma |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 25/09/2014 : 19:17:16
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Samo kosu samponon peren. Krkin Fitoval protiv peruti. Majka. Tijelo samo vodon i to je to.
Ima onaj vic Krka Novo Mesto 3x na dan al ne znam kako ide.
(Sjedim u gradu i placem od smijeha) P.s. nisam na nicemu. Doslovno. Post na kruhu i kavi s puno smijeha. |
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Posted - 25/09/2014 : 19:33:53
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI A s tin brisanjen dupeta san ja pomalo bolestan. Nema šanse da cu obavit šta iman ako ne postoji solucija pranja nakon obavljenog. Kad me na poslu uvati, ja trcin doma
Ista je stvar bila i kod mene nekad. :D Zato sam se prije desetak godina istrenirao za samo jedan obilniji iskrcaj dnevno+tuširanje tak da se cijeli dan osjecam cisto, svježe i spremno za nove radne pobjede.
Što se tice vrste tkanine i znojenja- ima tu neceg da. Jedno vrijeme sam nosio majicu napravljenu od plahte stare valjda 100 godina. Mislim na onu oldskul tvrdu grubu i debelu tkaninu. Gotovo nemoguce je usaftati se u njoj. Kult! |
Bok, kako si.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/09/2014 : 19:49:06
|
Ma bitno je da je 100% pamuk.
Cim je polyester odmah ne valja:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 25/09/2014 : 19:52:39
|
Koliko nam jos treba da netko izvali da je nosil oblekicu od Torinskog platna? Na tragu smo i svetog Grala... |
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member