Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/09/2014 : 13:48:37
|
quote: Originally posted by Beva
Najjace mi je kad se potegne kvazi-argument: 'Zašto prosvjeduju kad znaju da ce biti sranja?'
Je, onda ti isti uredno prostru argument da zbog pedera(Interesantno, lezbe skoro niko ne spominje) triba trošit veliku lovu za osiguranje. Da se njih pusti bez osiguranja razvalili bi sve di produ, mahali kitama djeci u facu, sodomizirali patkice i psice, vjerovatno održavali sotonisticko/poganske rituale. Stvarno, zbog tih pedera triba angažirat pola policije i vojske, a sve mi placamo. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 28/09/2014 : 13:53:35
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by legaz
Postoji drugi problem iza svega ovog. Zima dolazi, ljudima iz popljavljenih podrucja (95%) kuce nisu sanirane, negde se do sada tri puta desilo da je poplavilo, jer gospoda politicari trceci i dodvoravajuci se svetskim vucibatinama nisu se setila da ociste korita posle prve poplave, saniraju nasipe. Ali zato birokratija ždere li ždere novac za obnovu posle popalva. Daju obecanja i papire (verovatno da se ljudi mogu okoristiti njima da obrišu guzice, jer to i toliko vredi). Dok za šetace para mora biti. Što se uvažena gospoda šetaci nisu setili i rekli hajde da ne šetamo vec te pare da damo za obnovu. Hajde da se zalaktimo da pomognemo tim ljudima. Nigde ih nije bilo posle prve poplave. Zato nemojte se blamirati sa kojekakvim izjavama o civilizovanim društvima, sekularnim društvima kojekavim modernistickim pro evropskim demokratskim i šta li vec više znam izjavama. Oni kojima su sela uništena od aprila-maja na ovamo nece imati nikakvu korist, ali poniženje da.
Tako je!
ma zbilja?a šta tako je?jel to što murija treba osiguravat taj mimohod pa na muriju dnevnice i troškovi odlaze?zapitaj se malo u dubini srca ko nabija troškove:gejevi il imbecili od kojih ih murija mora cuvat?zapitaj se malo pa ceš možda i progledat?ja ne znam jel iko od ovih šetaca kako ih neki posprdno zovu dobivaju dnevnice iz državnog proracuna za svoju šetnjicu |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 28/09/2014 : 14:02:16
|
Ma da, isto tako se puno troši na osiguranja nogometnih derbija, ali tu su ovi razbijaci u glavnim ulogama pa se protiv toga ne bune. Mislim, i kod parade su oni u glavnim ulogama što se policije tice, samo što ne žele priznati.
Evo jucer u Mostaru bio Derbi Zrinjski - Velež, pun grad policije. Ni jednog pedera, zacudo, nitko ne paradira. Došlo mi je da zaustavim auto i pitam policajce jesu li normalni, zašto osiguravaju jedan tako normalan i tradicionalan, nadasve muški dogadaj kao što je nogometni derbi? Nema tu pedera pa da bude sranja... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/09/2014 : 14:14:51
|
Isto je i meni palo na pamet. Ajmo zabranit igracima da izlaze na teren, jer svaki put kad oni oce na teren triba angažirat par tisuca ljudi da ih štiti. Niko tin igracima ne brani da izlaze na teren, al ne moraju to meni servirat isprid nosa. Nek igraju na male branke u dvorani. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 28/09/2014 : 15:31:10
|
quote: Originally posted by Jasko
Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio, jer nisam bio komunista. Zatim su došli po Jevreje a ja se nisam pobunio, jer nisam bio Jevrejin. Zatim su došli po sindikalce, a ja se nisam pobunio, jer nisam bio sindikalac. Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio, jer sam bio protestant. Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
I u ovom citatu su došli prvo po gejeve pa tek onda po komuniste i ostale. Ali su gejevi, kao i u dosta drugih stvari, i kao žrtve nacistickih zlocina izignorisane. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 28/09/2014 : 15:33:36
|
Ne, nego samo uzeti pare igracima i dat ih policiji. :D Hoces igrati fudbal? Moze, samo ces to raditi volonterski (za pasulj, brze ces trcati), a svojim nastupom ces sponzorirati policiju.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/09/2014 : 15:47:40
|
najkomicnije je kad neko napiše ono u stilu "koliko para za osiguranje" i slicne gluposti.  svaka legalno registrirana grupa ili udruga mogu se šetat,paradirat štagod. prema tome na državi je da in to i omoguci.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 28/09/2014 : 15:48:57
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio, jer nisam bio komunista. Zatim su došli po Jevreje a ja se nisam pobunio, jer nisam bio Jevrejin. Zatim su došli po sindikalce, a ja se nisam pobunio, jer nisam bio sindikalac. Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio, jer sam bio protestant. Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
I u ovom citatu su došli prvo po gejeve pa tek onda po komuniste i ostale. Ali su gejevi, kao i u dosta drugih stvari, i kao žrtve nacistickih zlocina izignorisane.
Ova pesma je uticala na dosta umetnika, te ima i verzija sa homoseksualcima.
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 28/09/2014 : 15:58:38
|
jer sam vec pisao tu, moram da kažem još to, necu se teretit tom paradom, moraš pustiti drugima nek živu svoj život! najvecji greh je glupost, zaplankanost i ostale lastnosti maloga covijeka. Hteo sam da kažem da kod nas imaju sva prava, zato su te parade po meni (bez veze) BZ,i kao povokacija homofobom. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
miro81
New Member

Croatia
201 Posts
Member since 21/12/2013 |
Posted - 28/09/2014 : 16:16:55
|
ovo je katastrofa... kakvih sve organizacija ima tamo, i kod nas dobivaju sve medijskog prostora... markicka & co. cijeli je balkan u kurcu ali ponekad popratim vijesti šta se dogada u srbiji (e-novine) pa nekako drago što sam u hrvatskoj :D |
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije. |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12258 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/09/2014 : 18:12:56
|
quote: Originally posted by igor 12
Postoji drugi problem iza svega ovog. Zima dolazi, ljudima iz popljavljenih podrucja (95%) kuce nisu sanirane, negde se do sada tri puta desilo da je poplavilo, jer gospoda politicari trceci i dodvoravajuci se svetskim vucibatinama nisu se setila da ociste korita posle prve poplave, saniraju nasipe. Ali zato birokratija ždere li ždere novac za obnovu posle popalva. Daju obecanja i papire (verovatno da se ljudi mogu okoristiti njima da obrišu guzice, jer to i toliko vredi). Dok za šetace para mora biti. Što se uvažena gospoda šetaci nisu setili i rekli hajde da ne šetamo vec te pare da damo za obnovu. Hajde da se zalaktimo da pomognemo tim ljudima. Nigde ih nije bilo posle prve poplave. Zato nemojte se blamirati sa kojekakvim izjavama o civilizovanim društvima, sekularnim društvima kojekavim modernistickim pro evropskim demokratskim i šta li vec više znam izjavama. Oni kojima su sela uništena od aprila-maja na ovamo nece imati nikakvu korist, ali poniženje da.
Tako je!
ma zbilja?a šta tako je?jel to što murija treba osiguravat taj mimohod pa na muriju dnevnice i troškovi odlaze?zapitaj se malo u dubini srca ko nabija troškove:gejevi il imbecili od kojih ih murija mora cuvat?zapitaj se malo pa ceš možda i progledat?ja ne znam jel iko od ovih šetaca kako ih neki posprdno zovu dobivaju dnevnice iz državnog proracuna za svoju šetnjicu
Nabijaju troskove i oni koji setaju i oni koji su protiv toga da se seta i oce da protestuju. Sta dobijamo kao rezultat? Grad je zatvoren 2 cela dana, policija svugde, ako izadjes napolje moze neko da te pretuce. Zajebi to.
Gejevi su oduvek postojali i postojace i to je sasvim u redu, ali sada je postalo popularno biti gej. Sve vise njih se pojavljuje samo zato sto je sada fora biti gej i kao boris se za svoja prava. Pravi gejevi ni ne idu na ovakve setnje.
|
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 28/09/2014 : 18:30:00
|
Tako je!
ma zbilja?a šta tako je?jel to što murija treba osiguravat taj mimohod pa na muriju dnevnice i troškovi odlaze?zapitaj se malo u dubini srca ko nabija troškove:gejevi il imbecili od kojih ih murija mora cuvat?zapitaj se malo pa ceš možda i progledat?ja ne znam jel iko od ovih šetaca kako ih neki posprdno zovu dobivaju dnevnice iz državnog proracuna za svoju šetnjicu
Nabijaju troskove i oni koji setaju i oni koji su protiv toga da se seta i oce da protestuju. Sta dobijamo kao rezultat? Grad je zatvoren 2 cela dana, policija svugde, ako izadjes napolje moze neko da te pretuce. Zajebi to.
Gejevi su oduvek postojali i postojace i to je sasvim u redu, ali sada je postalo popularno biti gej. Sve vise njih se pojavljuje samo zato sto je sada fora biti gej i kao boris se za svoja prava. Pravi gejevi ni ne idu na ovakve setnje.
Istina. Sjecam se kako su se bijelci mazali ugljenom te kao crnci marširali za ukidanje segregacije. Ili kad su se muškarci oblacili kao žene i borili se za prava žena. To je bilo urnebesno. Zapravo to im se toliko svidjelo da se i dan-danas oblace kao žene. Neki ih odmilja zovu transvestiti. |
always progressive, never conventional! |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 28/09/2014 : 18:32:16
|
Tako je!
ahaha,dobra..pravi i lažni gejevi.pa i vi imate taj problem sa lažnjacima,samo što mi imamo lažne branitelje,za gejeve još nisam cuo.moraju oformit neku komisiju i te lažve gejeve u neki poseban registar svrstat.prokleti lažnjaci uvukli se u svaku poru našeg društva,od lažnih i krivotvorenih stripova do fejk gejeva |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 28/09/2014 : 18:50:24
|
menhanteru,priznaj da si se zajebo sa naslovom.ipak je srbija položila test i nema se cega sramit |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 28/09/2014 : 19:26:30
|
Test? Kakav crni test položila? Isti oni koji su sad na vlasti su do juce pozivali huligane da tuku pedere i razbijaju Prajd. Sad valja ubrati neki politicki poen... Sa ovolikim obezbedenjem danas (širi centar grada je bio zatvoren) i 7000 policajaca, plus vojskom, bornim kolima i vodenim topovima je danas mogao da se proslavlja rodendan Dr. Franje, pa bi i to prošlo. Srbija treba da se stidi zbog duhovnog stanja u kojem se nalazi, na tom testu je danas pala. I ne samo danas. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 28/09/2014 19:26:55 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 28/09/2014 : 19:34:35
|
ne bi rekao,jebi ga kad srbiju i srpski obraz ja moram branit kraj tolikih srba.o politicarima necu ni rijec,znamo kakvi su oni..hocu ti reci da se nisu ljudi osramotili,beogradani.mislim da vecina ipak podržava paradu i gejeve.ova šaka jada koju je murija ispendrekala niti su srbi niti ljudi a još manje beogradani. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/09/2014 : 20:05:41
|
ne bi rekao,jebi ga kad srbiju i srpski obraz ja moram branit kraj tolikih srba.o politicarima necu ni rijec,znamo kakvi su oni..hocu ti reci da se nisu ljudi osramotili,beogradani.mislim da vecina ipak podržava paradu i gejeve.ova šaka jada koju je murija ispendrekala niti su srbi niti ljudi a još manje beogradani.
ma da vjerovatno su iz diznilenda ka i njihove hr kolege prije par godina u nekim drugim gradovima |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/09/2014 : 20:06:48
|
quote: Originally posted by fikus
Tako je!
Istina. Sjecam se kako su se bijelci mazali ugljenom te kao crnci marširali za ukidanje segregacije. Ili kad su se muškarci oblacili kao žene i borili se za prava žena. To je bilo urnebesno. Zapravo to im se toliko svidjelo da se i dan-danas oblace kao žene. Neki ih odmilja zovu transvestiti.

|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 28/09/2014 : 20:10:57
|
ne bi rekao,jebi ga kad srbiju i srpski obraz ja moram branit kraj tolikih srba.o politicarima necu ni rijec,znamo kakvi su oni..hocu ti reci da se nisu ljudi osramotili,beogradani.mislim da vecina ipak podržava paradu i gejeve.ova šaka jada koju je murija ispendrekala niti su srbi niti ljudi a još manje beogradani.

Evo nekih postova sa facebooka danas (sa nekima imam cak i rodbinske veze, a svi su Beogradani):
-Bila parada ponosa, sve je bilo lepo, lepo je kitu primio i Siniša Mali i Ceda i ostali konji ambasadorski i ja evo postavih sebi neka pitanja: Toliko smo otvoreno društvo, pa evo i pitanja za Sinišu Malog, zašto nisi i decu poveo da im pokažeš kako je lepo kada cika ciki puši kurac, neka deca budu otvorena od pocetka... Cedo druže, gde su tvoja i jelenina deca, da ih malo maze po piši i da vide kako tata uživo puši kurac a mama ceše ribu drugoj teti... I ono najbitnije, pošto su smanjena socijalna davanja i para nema, pa ko onda plata ovu preskupu paradu, helikopteri verovatno lete na vodu i svi rade bez dnevnica, a vozila mupa idu na kurac umesto goriva. Zašto mi poreski obveznici treba da placamo vašu pedersku feštu ološi jedni...
-Hajde malo da neplacamo porez na nepokretnosti i gde god možemo izbegnemo placanje poreza, pa Vucic i ekipa neka traže kintu od svojih pedera i lezbejki...
-?? ??? ??? ???????? ???? ?????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ???? ?????? "??? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ??????" ???? ??? ?? ???????, ??? ???? ????????????? ?????? ????? ?? ??????? ?????? ? ???????? ???????? ??? ???? ?????? ?????? ?? ???? ?? ???? ?????? ? ???? ????, ???? ?????? ?????? ???? ?? ???? ???? ?????!! ????????, ??????? ?????? ?? ???? ??????????! ? ??????? ?? ????? ? ????????????!!! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 28/09/2014 : 20:17:42
|
quote: Originally posted by manhunter

Evo nekih postova sa facebooka danas (sa nekima imam cak i rodbinske veze, a svi su Beogradani):
-Bila parada ponosa, sve je bilo lepo, lepo je kitu primio i Siniša Mali i Ceda i ostali konji ambasadorski i ja evo postavih sebi neka pitanja: Toliko smo otvoreno društvo, pa evo i pitanja za Sinišu Malog, zašto nisi i decu poveo da im pokažeš kako je lepo kada cika ciki puši kurac, neka deca budu otvorena od pocetka... Cedo druže, gde su tvoja i jelenina deca, da ih malo maze po piši i da vide kako tata uživo puši kurac a mama ceše ribu drugoj teti... I ono najbitnije, pošto su smanjena socijalna davanja i para nema, pa ko onda plata ovu preskupu paradu, helikopteri verovatno lete na vodu i svi rade bez dnevnica, a vozila mupa idu na kurac umesto goriva. Zašto mi poreski obveznici treba da placamo vašu pedersku feštu ološi jedni...
-Hajde malo da neplacamo porez na nepokretnosti i gde god možemo izbegnemo placanje poreza, pa Vucic i ekipa neka traže kintu od svojih pedera i lezbejki...
-?? ??? ??? ???????? ???? ?????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ???? ?????? "??? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ??????" ???? ??? ?? ???????, ??? ???? ????????????? ?????? ????? ?? ??????? ?????? ? ???????? ???????? ??? ???? ?????? ?????? ?? ???? ?? ???? ?????? ? ???? ????, ???? ?????? ?????? ???? ?? ???? ???? ?????!! ????????, ??????? ?????? ?? ???? ??????????! ? ??????? ?? ????? ? ????????????!!!
sigurno ima i puno pozitivnih komentara i podrške,i na fejsu i portalima,na teveju i drugim medijima.ti si izvuko samo crnjake |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/09/2014 : 20:27:25
|
Evo jednog:
quote: Originally posted by johnhartson
Valjda prepoznali ljudi sta je najveci problem u drzavi.  Nisu to ni cenzura, ni smanjenje plata, ni partijsko zaposljavanje, ni namesteni tenderi, nego je problem da se dozvoli ljudima da paradiraju, jer ce sutra hteti da se zene i usvajaju decu. Mislim, u Srbiji roditelji koji ne mogu da imaju decu moraju da prodju takve procedure i sikaniranja da izgube zelju za usvajanjem. I to je svima ok i niko se ne buni protiv toga. Bitno da je ova saka retarda slozna u oceni da je deci bolje u sirotistu nego da ga odgajaju dve majke.
Louis CK je sve lepo sublimirao: "It doesn’t have any effect on your life. What do you care? People try to talk about it like it’s a social issue. Like when you see someone stand up on a talk show and say 'How am I supposed to explain to my child that two men are getting married?' I dunno, it’s your shitty kid, you fucking tell them. Why is that anyone else’s problem? Two guys are in love but they can’t get married because you don’t want to talk to your ugly child for fucking five minutes?"
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/09/2014 : 20:34:42
|
Ali osim hartsona, Jaska i huntera to je to od Srba koji su pokazali takav stav na forumu. Cini se da su najvecu podršku srpskoj paradi odali Hrvati. Ali kako je rekao neki tip na paradi, ovako je bilo na pocetku i u recimo Zagrebu, pa je sad nakon nekoliko godina puno bolje. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 28/09/2014 : 20:34:44
|
Drago mi je da neko zna za taj citat, samo ne vjerujem da se ovo danas u BG moze porediti sa Njemackom u WWII :)
http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...
Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada. Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.
I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima? |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 28/09/2014 20:53:38 |
 |
|
Topic  |
|
|
|