forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Stidi se, Srbijo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/09/2014 : 20:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

sigurno ima i puno pozitivnih komentara i podrške,i na fejsu i portalima,na teveju i drugim medijima.ti si izvuko samo crnjake

Naravno da ima. Nije Srbija baš tolika pravoslavna džamahirija i nema toliko zatucanih ljudi. Problem je što se ovi drugi najglasnije cuju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/09/2014 : 21:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Drago mi je da neko zna za taj citat, samo ne vjerujem da se ovo danas u BG moze porediti sa Njemackom u WWII :)

http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...

U mikrosferi može. Ovi što protestvuju su, pa i ovi iz crkve, neofašisti. Kobajagi svetac Velimirovic je bio fašista. U SPC-u tolerancije u vrhu ima malo ili nimalo. Bagra do bagre.

Ali dobro, generalizacija nije nikad dobra, pa nije ni u ovom slucaju. No, ono što citah o tzv. organizaciji SPC-a, retko da je bilo iole pametno ili dobro. Sva pocast onima koji pripovedaju ucenje koje je po nekim franjevackim vrednostima. Da ih je više, verujem da bi i verujucih, takvih, bilo više.

Da me ne bi opominjali, necu dalje. O ovim klerofašistima koji opsedaju društvo bih mogao, mada i tu cu zaglibiti, pa bolje ne.

Edited by - Jasko on 28/09/2014 21:23:07
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12254 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/09/2014 : 21:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:

[

Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada.
Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.

I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?

Ja mislim da je ovo do sada najpametniji post na celoj ovoj temi.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 28/09/2014 : 21:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by igor 12

ne bi rekao,jebi ga kad srbiju i srpski obraz ja moram branit kraj tolikih srba.o politicarima necu ni rijec,znamo kakvi su oni..hocu ti reci da se nisu ljudi osramotili,beogradani.mislim da vecina ipak podržava paradu i gejeve.ova šaka jada koju je murija ispendrekala niti su srbi niti ljudi a još manje beogradani.

ma da vjerovatno su iz diznilenda ka i njihove hr kolege prije par godina u nekim drugim gradovima

o elvude puška te ne ubila,ti baš doslovno...ocu ti kazat da pravi stanovnik jedne metropole ne gleda na vjeru,naciju i sex.opredjeljenje,vec uspostavlja dijalog,pokušava razumjet i njihovu stranu price

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 28/09/2014 : 21:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by going going

quote:

[

Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada.
Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.

I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?

Ja mislim da je ovo do sada najpametniji post na celoj ovoj temi.

-
o sunce ti poljubim..boban bi podero ovog,boban bi podero onog mužjaka.pa u cemu je razlika kad ti,ja ili netko drugi kaže:u al bi ja izjebo onu malu šušnjaru,al bi ja moniki beluci med sise svršio,al bi ja taslacio svoju susjedu il komšinicu dok joj oci ne ispadnu?razlika je samo u tome što bi vecina naših oceva kazali:i tata bi sine...to što bi bobo pofuko imaginarno isto je što i mi fukamo kad smo pripiti u birtiji pa jedan drugom seremo koliko smo treba povalili.i koji su to stereotipi o gejevima?deder bar pet ih nabroji

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/09/2014 : 21:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
Samo sam nesto procitao u pocetnom postu,ne da mi se dalje,ali opcenito na ovu temu.Zanima me,da li je bilo pedera u bivsoj Jugi i u kakvoj su udrugi bili?Jesu li ovo novokomponovani pederi ili i stari i novi?Zanima me isto,kako se moze odrzavati "parada ponosa" i vidjeti na licu mista te ljude,a recimo,nemati paradu kurvi ili kao nekad vojske?Na ovim jebenim prostorima samo pederi imaju paradu ponosa,ostali imaju ponose u strajkovima zbog neisplacenih placa ili stecaja firmi.Zbogom oazo,bar donekle normalnih ljudi,na ovom nasem brdovitom Balkanu,padamo sve dublje i dublje,a da toga ni sami nismo svjesni.Cim imas pedere i crkvu kakvu imas u drzavi,ode to slobodnim padom...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 28/09/2014 21:39:39
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/09/2014 : 22:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Evo je policija "prekoracila ovlasti" pa pretukla i premijerova brata:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-snimka-pogledajte-kako-je-policija-pretukla-brata-srpskog-premijera/774093.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12254 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/09/2014 : 22:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Pretukli su ih bas krvnicki

Serem im se i u Paradu i u Policiju i u Dveri i u navijace
Eto i posle dobijamo pohvalu od EU kako je lepo odrzana parada ponosa i kako su ponosni na nas.

FUJ!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/09/2014 : 22:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ovo izgleda gotovo kao ratno srtanje:

http://www.jutarnji.hr/napeto-u-beogradu-uoci-gay-parade-grad-je-pun-policije--dio-grada-je-u-potpunosti-blokiran/1223478/

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 28/09/2014 : 23:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:
Originally posted by roby05

Zanima me,da li je bilo pedera u bivsoj Jugi i u kakvoj su udrugi bili?

naravno
imas nesto ovde oko 39'
http://www.e-arhiv.org/diva/index.php?opt=work&id=262

Edited by - Sneaksie Thiefsie on 28/09/2014 23:26:52
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/09/2014 : 23:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
U Beogradu se vojska sukobila s policijom u civilu, a izgleda da je moglo doci i do pucnjave.
Ovo je tekst koji je najprije povucen pa poslije nekoliko sati vracen na naslovnicu e-novina:

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/109840-Sukob-policije-vojske.html

Edited by - Johnny Difool on 28/09/2014 23:27:13
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 29/09/2014 : 04:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Ocito zlotvorskom buljuku nije dokrajceno kad je trebalo i bilo moguce;

otuda i povampirenje.

Piši propalo!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 29/09/2014 : 07:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

quote:

naravno
imas nesto ovde oko 39'

A de me nade......Bravo i hvala za ovo - nisam znao da to uopšte postoji.
Go to Top of Page

tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts

Member since 04/05/2008

Posted - 29/09/2014 : 08:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tronožac a Private Message
Ljudska prava se poštuju samo kada državi to odgovara,kao i ustav.
Pre dve godine su hapsili poljoprivrednike duž cele Backe,nije im dozvoljen protest u Bg,prošle godine su grupa lgtb demolirali portu sabornog hrama,ali o tome niste citali u novinama,redovno pišu grafite po zidovima crkve,i sve to sa svrhom provokacije.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/09/2014 : 08:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

U Beogradu se vojska sukobila s policijom u civilu, a izgleda da je moglo doci i do pucnjave.
Ovo je tekst koji je najprije povucen pa poslije nekoliko sati vracen na naslovnicu e-novina:

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/109840-Sukob-policije-vojske.html

Malo su potrcali pred rudu.
Ovi je incident sa bratom VV-a, otud, pretpostavljam, i skidanje teksta.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/09/2014 : 08:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

Ocito zlotvorskom buljuku nije dokrajceno kad je trebalo i bilo moguce;

otuda i povampirenje.

Možeš li biti malo jasniji, da ne bude kao fol nije to ono što sam ja mislio?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/09/2014 : 10:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:

Zanima me isto,kako se moze odrzavati "parada ponosa" i vidjeti na licu mista te ljude,a recimo,nemati paradu kurvi ili kao nekad vojske?Na ovim jebenim prostorima samo pederi imaju paradu ponosa,ostali imaju ponose u strajkovima zbog neisplacenih placa ili stecaja firmi.Zbogom oazo,bar donekle normalnih ljudi,na ovom nasem brdovitom Balkanu,padamo sve dublje i dublje,a da toga ni sami nismo svjesni.Cim imas pedere i crkvu kakvu imas u drzavi,ode to slobodnim padom...

Prostitutke su još uvijek protuzakonite, LGBT srecom više nisu. I jesi li samo slucajno stavio vojsku tu ili imaš u vidu ono "Don't ask, don't tell" što su nedavno ukinuli u Americi?

Ja i dalje ne vidim razliku izmedu parada ponosa koje organizuju navijaci pojedinih timova, onih doceka reprezentacija kad osvoje medalje na nekom prvenstvu, i parade ponosa. Ili ove pizdarije, dan ovog ili onog zaseoka, festival šljive, koride i sranja koja organizuju po Bosni gdje imaš i prostitutke i vojnike i svakog drugog "normalnog" kako razbija boce o glavu i povraca dušu negdje u jarku.

Kad smo kod toga, jel ti misliš da nema gejeva na doceku Novaku Ðokovicu koji hvataju jedni druge i ljube se dok slave njegov uspjeh? Da, ima ih, kao što ima strejtova koji se spandaju na prajdu dok pružaju podršku svojim prijateljima.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 29/09/2014 : 11:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
Može mi reci tko hoce da sam zaostao ili bilošto, ali pederluk je bio i ostao - bolest. Protuprirodan i definicija nenormalnosti u ovom ludom svijetu. Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao pa neka se tamo guze a prije toga posjekao svo drvece da nemogu napraviti splavi i doci na kontinent.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/09/2014 : 12:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/09/2014 : 12:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by Josip2000

Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao.

Ali... pa ja se slažem sa Josipom! I ja bih otvorio Goli otok, pozvao tamo sve LGBT iz cijelog svijeta, otvorio im zabavne sadržaje i maticni ured za sklapanje braka... Niko ih ne bi morao "trpati" tamo, došli bi sami da se drpaju i to tijekom cijele godine, a ne samo ljeti!
Ideja za neki utopicni scenarij, baš ti hvala Josipe.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2014 : 12:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message

Nemoj mladjo biti tako strog, što ocekuješ od nekog kome goli otok nije dio kontinenta.

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 29/09/2014 12:24:42
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/09/2014 : 13:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

I opet nam odose Josipdvehiljade.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 29/09/2014 : 13:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

quote:

naravno
imas nesto ovde oko 39'

A de me nade......Bravo i hvala za ovo - nisam znao da to uopšte postoji.

bilo je i nekih emisija...pederi pricali o blagodetima socijalizma...emitovali se Viktor i Viktorija, Ponocni kauboj, te Leteci cirkus Montija Pajtona sa gay skecevima, a u Kuda idu divlje svinje imali smo Moljca i Kineza...pitajte starije...nece biti da sam samo ja ziveo u SFRJ i znao 316 pedera...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/09/2014 : 13:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Komentar urednice Vremena Jelene Gligorijevic objavljen na Forum.tm-u:

http://www.forum.tm/vijesti/parada-ponosa-po-drugi-put-medu-srbima-2270

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 29/09/2014 : 13:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
kontrolisao je sve ucesnike
detaljnije ne bih
presli bismo na politiku
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000