Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/09/2014 : 20:45:08
|
quote: Originally posted by igor 12
sigurno ima i puno pozitivnih komentara i podrške,i na fejsu i portalima,na teveju i drugim medijima.ti si izvuko samo crnjake
Naravno da ima. Nije Srbija baš tolika pravoslavna džamahirija i nema toliko zatucanih ljudi. Problem je što se ovi drugi najglasnije cuju.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 28/09/2014 : 21:21:28
|
quote: Originally posted by Dranki
Drago mi je da neko zna za taj citat, samo ne vjerujem da se ovo danas u BG moze porediti sa Njemackom u WWII :)
http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...
U mikrosferi može. Ovi što protestvuju su, pa i ovi iz crkve, neofašisti. Kobajagi svetac Velimirovic je bio fašista. U SPC-u tolerancije u vrhu ima malo ili nimalo. Bagra do bagre.
Ali dobro, generalizacija nije nikad dobra, pa nije ni u ovom slucaju. No, ono što citah o tzv. organizaciji SPC-a, retko da je bilo iole pametno ili dobro. Sva pocast onima koji pripovedaju ucenje koje je po nekim franjevackim vrednostima. Da ih je više, verujem da bi i verujucih, takvih, bilo više.
Da me ne bi opominjali, necu dalje. O ovim klerofašistima koji opsedaju društvo bih mogao, mada i tu cu zaglibiti, pa bolje ne. |
Edited by - Jasko on 28/09/2014 21:23:07 |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12254 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/09/2014 : 21:22:42
|
[
Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada. Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.
I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?
Ja mislim da je ovo do sada najpametniji post na celoj ovoj temi. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 28/09/2014 : 21:23:27
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by igor 12
ne bi rekao,jebi ga kad srbiju i srpski obraz ja moram branit kraj tolikih srba.o politicarima necu ni rijec,znamo kakvi su oni..hocu ti reci da se nisu ljudi osramotili,beogradani.mislim da vecina ipak podržava paradu i gejeve.ova šaka jada koju je murija ispendrekala niti su srbi niti ljudi a još manje beogradani.
ma da vjerovatno su iz diznilenda ka i njihove hr kolege prije par godina u nekim drugim gradovima
o elvude puška te ne ubila,ti baš doslovno...ocu ti kazat da pravi stanovnik jedne metropole ne gleda na vjeru,naciju i sex.opredjeljenje,vec uspostavlja dijalog,pokušava razumjet i njihovu stranu price |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 28/09/2014 : 21:32:01
|
quote: Originally posted by going going
[
Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada. Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.
I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?
Ja mislim da je ovo do sada najpametniji post na celoj ovoj temi.
- o sunce ti poljubim..boban bi podero ovog,boban bi podero onog mužjaka.pa u cemu je razlika kad ti,ja ili netko drugi kaže:u al bi ja izjebo onu malu šušnjaru,al bi ja moniki beluci med sise svršio,al bi ja taslacio svoju susjedu il komšinicu dok joj oci ne ispadnu?razlika je samo u tome što bi vecina naših oceva kazali:i tata bi sine...to što bi bobo pofuko imaginarno isto je što i mi fukamo kad smo pripiti u birtiji pa jedan drugom seremo koliko smo treba povalili.i koji su to stereotipi o gejevima?deder bar pet ih nabroji |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 28/09/2014 : 21:35:59
|
Samo sam nesto procitao u pocetnom postu,ne da mi se dalje,ali opcenito na ovu temu.Zanima me,da li je bilo pedera u bivsoj Jugi i u kakvoj su udrugi bili?Jesu li ovo novokomponovani pederi ili i stari i novi?Zanima me isto,kako se moze odrzavati "parada ponosa" i vidjeti na licu mista te ljude,a recimo,nemati paradu kurvi ili kao nekad vojske?Na ovim jebenim prostorima samo pederi imaju paradu ponosa,ostali imaju ponose u strajkovima zbog neisplacenih placa ili stecaja firmi.Zbogom oazo,bar donekle normalnih ljudi,na ovom nasem brdovitom Balkanu,padamo sve dublje i dublje,a da toga ni sami nismo svjesni.Cim imas pedere i crkvu kakvu imas u drzavi,ode to slobodnim padom... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 28/09/2014 21:39:39 |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12254 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/09/2014 : 22:57:50
|
Pretukli su ih bas krvnicki
Serem im se i u Paradu i u Policiju i u Dveri i u navijace Eto i posle dobijamo pohvalu od EU kako je lepo odrzana parada ponosa i kako su ponosni na nas.
FUJ! |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 29/09/2014 : 08:05:05
|
Ljudska prava se poštuju samo kada državi to odgovara,kao i ustav. Pre dve godine su hapsili poljoprivrednike duž cele Backe,nije im dozvoljen protest u Bg,prošle godine su grupa lgtb demolirali portu sabornog hrama,ali o tome niste citali u novinama,redovno pišu grafite po zidovima crkve,i sve to sa svrhom provokacije.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 29/09/2014 : 08:30:28
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ocito zlotvorskom buljuku nije dokrajceno kad je trebalo i bilo moguce;
otuda i povampirenje.
Možeš li biti malo jasniji, da ne bude kao fol nije to ono što sam ja mislio? |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/09/2014 : 10:47:21
|
quote: Originally posted by roby05
Zanima me isto,kako se moze odrzavati "parada ponosa" i vidjeti na licu mista te ljude,a recimo,nemati paradu kurvi ili kao nekad vojske?Na ovim jebenim prostorima samo pederi imaju paradu ponosa,ostali imaju ponose u strajkovima zbog neisplacenih placa ili stecaja firmi.Zbogom oazo,bar donekle normalnih ljudi,na ovom nasem brdovitom Balkanu,padamo sve dublje i dublje,a da toga ni sami nismo svjesni.Cim imas pedere i crkvu kakvu imas u drzavi,ode to slobodnim padom...
Prostitutke su još uvijek protuzakonite, LGBT srecom više nisu. I jesi li samo slucajno stavio vojsku tu ili imaš u vidu ono "Don't ask, don't tell" što su nedavno ukinuli u Americi? 
Ja i dalje ne vidim razliku izmedu parada ponosa koje organizuju navijaci pojedinih timova, onih doceka reprezentacija kad osvoje medalje na nekom prvenstvu, i parade ponosa. Ili ove pizdarije, dan ovog ili onog zaseoka, festival šljive, koride i sranja koja organizuju po Bosni gdje imaš i prostitutke i vojnike i svakog drugog "normalnog" kako razbija boce o glavu i povraca dušu negdje u jarku.
Kad smo kod toga, jel ti misliš da nema gejeva na doceku Novaku Ðokovicu koji hvataju jedni druge i ljube se dok slave njegov uspjeh? Da, ima ih, kao što ima strejtova koji se spandaju na prajdu dok pružaju podršku svojim prijateljima. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 29/09/2014 : 11:59:33
|
Može mi reci tko hoce da sam zaostao ili bilošto, ali pederluk je bio i ostao - bolest. Protuprirodan i definicija nenormalnosti u ovom ludom svijetu. Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao pa neka se tamo guze a prije toga posjekao svo drvece da nemogu napraviti splavi i doci na kontinent. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/09/2014 : 12:19:02
|
quote: Originally posted by Josip2000
Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao.
Ali... pa ja se slažem sa Josipom! I ja bih otvorio Goli otok, pozvao tamo sve LGBT iz cijelog svijeta, otvorio im zabavne sadržaje i maticni ured za sklapanje braka... Niko ih ne bi morao "trpati" tamo, došli bi sami da se drpaju i to tijekom cijele godine, a ne samo ljeti!  Ideja za neki utopicni scenarij, baš ti hvala Josipe. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 29/09/2014 : 12:23:54
|

Nemoj mladjo biti tako strog, što ocekuješ od nekog kome goli otok nije dio kontinenta. |
The less I have the more I am a happy man |
Edited by - Tonto on 29/09/2014 12:24:42 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts
Posted - 29/09/2014 : 13:19:22
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
quote: Originally posted by roby05
Zanima me,da li je bilo pedera u bivsoj Jugi i u kakvoj su udrugi bili?
naravno imas nesto ovde oko 39' http://www.e-arhiv.org/diva/index.php?opt=work&id=262
A de me nade......Bravo i hvala za ovo - nisam znao da to uopšte postoji.
bilo je i nekih emisija...pederi pricali o blagodetima socijalizma...emitovali se Viktor i Viktorija, Ponocni kauboj, te Leteci cirkus Montija Pajtona sa gay skecevima, a u Kuda idu divlje svinje imali smo Moljca i Kineza...pitajte starije...nece biti da sam samo ja ziveo u SFRJ i znao 316 pedera... |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4948 Posts