forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Stidi se, Srbijo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/09/2014 : 13:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Reakcije i komentari u svjetskim medijima:

http://abcnews.go.com/International/belgrade-gay-pride-parade-cops-outnumber-marchers/story?id=25818361

http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/EU_SERBIA_PRIDE_MARCH?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT

http://www.dw.de/heavily-guarded-belgrade-opens-up-to-first-gay-pride-in-years/a-17960251

http://www.pbs.org/newshour/rundown/serbia-gay-pride/

http://euobserver.com/social/125795

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4924 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 29/09/2014 : 13:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
niko se nije zapitao kako detetu da objasni kako se to cike vole u DD Posle ponoci

bolje da im ne dajem ideju
zapitace se nesto i za Zagora i Cika

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4924 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 29/09/2014 : 13:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
niko se nije bunio ni kad su u str8 xxx magazine ubacili par gay stranica
vise onako E, jbga uskratise mi 3 stranice neke ribe
i eventualno dodaju Sto ne naprave svoj list
sto su posle i uradili

ovo sada...
mislim
ko ste vi, ljudi
i sta ste uradili sa SFRJancima?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/09/2014 : 14:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Josip2000

Može mi reci tko hoce da sam zaostao ili bilošto, ali pederluk je bio i ostao - bolest. Protuprirodan i definicija nenormalnosti u ovom ludom svijetu. Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao pa neka se tamo guze a prije toga posjekao svo drvece da nemogu napraviti splavi i doci na kontinent.

ak se ne varam,zato se i zove goli..jer nema vegetacije na njemu

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/09/2014 : 14:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Može mi reci tko hoce da sam zaostao ili bilošto, ali pederluk je bio i ostao - bolest. Protuprirodan i definicija nenormalnosti u ovom ludom svijetu. Da se mene pita, ponovno bih otvorio goli otok i svakog dokazanog pedera tamo strpao pa neka se tamo guze a prije toga posjekao svo drvece da nemogu napraviti splavi i doci na kontinent.

I ja bi ovo isto uradio, ali umjesto gejeva, stavio bi tebe i sve ostale sa slicnim misljenjima.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13026 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/09/2014 : 14:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

quote:
Originally posted by Jasko

Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio, jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje
a ja se nisam pobunio, jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio, jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio, jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.

Drago mi je da neko zna za taj citat, samo ne vjerujem da se ovo danas u BG moze porediti sa Njemackom u WWII :)

http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...

Sto se tice homoa, mislim da je svaki iole normalan covjek protiv prebijanja homoa, to je vise sredstvo komunikacije huligana i ostalih luzera. Nemam nista ni protiv tih parada.
Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.

I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?

Dranki, glas zdravog razuma

Have mercy
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/09/2014 : 14:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

sto su posle i uradili

ovo sada...
mislim
ko ste vi, ljudi

cekaj malo,nije li u sfrjotu homoseksualizam bio kažnjivo djelo????pogotovo u poslijeratnom periodu i pedesetih godina i šezdesetih godinas?bili su proganjani ,po svim gradovima,neka od najgorih sudenja odvijla su se u rijeci,a u dubrovniku su te ljude vezane vodili,neki su bili cak i kamenovani.slani su u staru gradišku sa ostalim neprijateljima sistema.neki su i pocinili samoubojstvo.negdje krajem sedamdesetih sfrjot dekriminalizira homoseksualce ali ostaje ona:protuprirodni blud

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/09/2014 : 15:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

sto su posle i uradili

ovo sada...
mislim
ko ste vi, ljudi

cekaj malo,nije li u sfrjotu homoseksualizam bio kažnjivo djelo????pogotovo u poslijeratnom periodu i pedesetih godina i šezdesetih godinas?bili su proganjani ,po svim gradovima,neka od najgorih sudenja odvijla su se u rijeci,a u dubrovniku su te ljude vezane vodili,neki su bili cak i kamenovani.slani su u staru gradišku sa ostalim neprijateljima sistema.neki su i pocinili samoubojstvo.negdje krajem sedamdesetih sfrjot dekriminalizira homoseksualce ali ostaje ona:protuprirodni blud

i ovo o casopisima,tek su se potkraj osamdesetih pojavili(87-88).baš nekako simbolicno da su pederi zadali prvi udarac u jaja sfrjotu

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/09/2014 : 15:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Nije bilo baš ugodno kada listaš recimo Smokvin list i u tom uzbudenju baš okreneš na one 2 nepoželjne stranice pa ode sav trud u propast.
Nije mi bila jasna svrha toga, kao da bi netko kupio casopis samo zbog te 2 stranice ako ga ostatak ne zanima... isto kao da kupiš paket od 15-20 stripova a zanima te samo 1.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2014 : 17:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by roby05

Zanima me isto,kako se moze odrzavati "parada ponosa" i vidjeti na licu mista te ljude,a recimo,nemati paradu kurvi ili kao nekad vojske?Na ovim jebenim prostorima samo pederi imaju paradu ponosa,ostali imaju ponose u strajkovima zbog neisplacenih placa ili stecaja firmi.Zbogom oazo,bar donekle normalnih ljudi,na ovom nasem brdovitom Balkanu,padamo sve dublje i dublje,a da toga ni sami nismo svjesni.Cim imas pedere i crkvu kakvu imas u drzavi,ode to slobodnim padom...

Prostitutke su još uvijek protuzakonite, LGBT srecom više nisu. I jesi li samo slucajno stavio vojsku tu ili imaš u vidu ono "Don't ask, don't tell" što su nedavno ukinuli u Americi?

Ja i dalje ne vidim razliku izmedu parada ponosa koje organizuju navijaci pojedinih timova, onih doceka reprezentacija kad osvoje medalje na nekom prvenstvu, i parade ponosa. Ili ove pizdarije, dan ovog ili onog zaseoka, festival šljive, koride i sranja koja organizuju po Bosni gdje imaš i prostitutke i vojnike i svakog drugog "normalnog" kako razbija boce o glavu i povraca dušu negdje u jarku.

Kad smo kod toga, jel ti misliš da nema gejeva na doceku Novaku Ðokovicu koji hvataju jedni druge i ljube se dok slave njegov uspjeh? Da, ima ih, kao što ima strejtova koji se spandaju na prajdu dok pružaju podršku svojim prijateljima.

Ode to kod tebe nadaleko i nasiroko,moze se onda postavit i pitanje,trebamo li i izlaziti vani!?Nisam mislio u tom kontekstu,ali ispada da je na ovim prostorima,najveci problem pitanje pedera ili homoseksualaca.Sve drugo blista,ma lipota...Meni je bezveze kad urednik jednih radijskih vijesti u Hrvatskoj pocinje vijesti sa paradom ponosa u Beogradu.Jednostavno apsurd!Ja ne znam ima li gejeva na docecima sportskih klubova ili pojedinaca,a ne znam ni kako ti to znas,tako da ne mogu o tome ulaziti u neku raspravu.Meni najvise smeta sto se mi sami diskreditiramo u vecini stvari po pitanju kulture i puno stvari,kod nas i na zapadu.Sta mene boli kurac sto u Nizozemskoj ili Njemackoj neki tamo peder moze usvojiti djecu ili se vjencati.Ti mislis da je to dobro,ja ne.Meni je ljepse rigat i slavit sranja po Bosni ili Hrvatskoj nego biti peder.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/09/2014 : 17:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Nemaš frke, roby, ne želim te strašiti groooznim gejevima koji samo gledaju gdje ce se tvoje dupe pojaviti u javnosti da ga zgrabe.
Šalu na stranu, ako je po nekim procjenama 9% populacije gej, a na Tkalcicu se okupi 10000 muškaraca i žena sa zastavama i šalovima da doceka nogometnu repku, i neka samo 10% gejeva voli uopce nogomet (a tenis sigurno vole i više), to ti je 100injak ljudi koji skacu kao budale jer je 11 relativno zgodnih i lijepih muškaraca osvojilo titulu ovu ili onu.
Što se tice drugih problema koji su bitniji u vijestima ili ne, to trebaš razgovarati s uredništvima i novinskim agencijama koje plasiraju te vijesti. Ili lijepo citaj Slobodnu Dalmaciju koju izgleda nije briga za LGBT prava i voli da napada feministicke web portale jer su dobili pišljivih 70000 kuna od Ministarstva: http://muf.com.hr/2014/09/29/muf-medu-guzicama/
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/09/2014 : 18:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Inace, Frenkie je lijepo napisao, nije izmišljao toplu vodu ali onaj momenat sa kcerkama je lijep: http://www.6yka.com/novost/64816/frenkie-borba-za-ljudska-prava
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/09/2014 : 19:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Ono sto mene vise intrigira je pitanje sta je krajnji cilj tih LGBT organizacija. U Njemackoj od 2015 u jednoj pokrajini ulazi u nastavni plan ucenje kako homoi, biseksualci, transgender i ostali nisu nista abnormalno, jedna organizacija gore se bori za skidanje stigme sa zoofilije, u Holandiji pedofili zele da snize granicu za stupanje u seks. odnos. Kada moju djecu pocnu da uce da je OK imati 7 puta vise seks. partnera od prosjeka i biti promiskuitetan i da je normalno raditi seksualne eksperimente, onda ce se poceti direktno i mene doticati, ali tada ce biti prekasno.

I ne znam kakvu to oni sliku zele da projektuju u javnost pa da ih ljudi napokon prihvate? Boban Stojanovic je bio u Velikom Bratu i covjek je upadljivo cesto spominjao druge muskarce sa seksualnom konotacijom, kako bi volio da se dere sa ovim ili onim tipom. Je li to nacin da se narod oslobodi stereotipa o homoima?

Kad se jednom izbrišu neke moralne granice preko kojih se nije moglo prelaziti, kad se zlo pocne širiti i kad uzima sve više maha...gdje je tome kraj?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/09/2014 : 19:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
http://www.dnevno.hr/vjera/pro-life/133644-davolji-predstavnici-stigli-u-hrvatsku
nije vezano za temu ali ljudi pripazite,zlo vreba,ujeda kad najmanje ocekuješ.ja više ni pišat od straha ne idem sam

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/09/2014 : 19:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Kad se jednom izbrišu neke moralne granice preko kojih se nije moglo prelaziti, kad se zlo pocne širiti i kad uzima sve više maha...gdje je tome kraj?

I opet sav taj amoral pocinje u Njemackoj.
Prvo su istrijebili gejeve, crnce, komuniste, sindikalce, Jevreje, Rome.
A svijet je cutao, pa im onda jebao mater.
Onda su cekali 30 godina i legalizirali LGBT odnose.
I svijet je cutao jer se još nisu svi mogli dogovoriti jel' to ispravno ili ne.
Onda su poslije 45 godina ujedinili Istocni i Zapadni dio.
I svijet je slavio. Osim Rusa ali oni su ionako partipupers.
Onda su poceli da daju prava svim ljudima jednako, bez obzira na spol i seksualnu orijentaciju.
A ekstremni radikalisti su se digli sa svih strana! Jedni su htjeli da se nekom nešto ukine, drugi su htjeli da se svima ukine pomalo, a treci opet su htjeli da pokažu koliki su samo idioti i da u tom sistemu svaka budala može da osnuje organizaciju i zalaže se za štagod mu/joj daje erekcije.
To be continued...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/09/2014 : 20:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Uzasno, to sto si napisao je uzasno i primitivno.
Ban najmanje 30 dana.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2014 : 20:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Jebeš mi sve ovo prelazi sve granice... i dalje se raspravlja kao da su pederi problem, a ne oni koji ih mlate... i dalje se osuduje seksualna orijentacija, a ni rijeci ovim majmunima koji ih mlate. Je, pederi su krivi što treba toliko pandura i vojske da ih se zaštiti, a ne krdo debila ispranih mozgova. Vidim da neke jebe što je to prva stvar u vijestima i naravno opet je krivica na kome... pogadajte.

Debilizam na kvadrat

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2014 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
quote:

Nemaš frke, roby, ne želim te strašiti groooznim gejevima koji samo gledaju gdje ce se tvoje dupe pojaviti u javnosti da ga zgrabe.
Šalu na stranu, ako je po nekim procjenama 9% populacije gej, a na Tkalcicu se okupi 10000 muškaraca i žena sa zastavama i šalovima da doceka nogometnu repku, i neka samo 10% gejeva voli uopce nogomet (a tenis sigurno vole i više), to ti je 100injak ljudi koji skacu kao budale jer je 11 relativno zgodnih i lijepih muškaraca osvojilo titulu ovu ili onu.
Što se tice drugih problema koji su bitniji u vijestima ili ne, to trebaš razgovarati s uredništvima i novinskim agencijama koje plasiraju te vijesti. Ili lijepo citaj Slobodnu Dalmaciju koju izgleda nije briga za LGBT prava i voli da napada feministicke web portale jer su dobili pišljivih 70000 kuna od Ministarstva: http://muf.com.hr/2014/09/29/muf-medu-guzicama/

Novine bas i ne citam,jer su bolesne,kao i dobar dio drustva u kojem zivimo,na celu sa cilom demokracijom i sve tri vlasti.Htio sam reci da se previse i ekskluzivno daju kojekakve gluposti u vijestima,kao npr ta iz BG.Naravno,time ne podrzavam nasilje i nasilnike,ali da sam protiv,svakako jesam.Htio sam reci jos,da to spominjanje zapadnih zemalja nikako ne bi uvodio u kontekst zbivanja na nasim prostorima.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2014 : 20:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

http://www.dnevno.hr/vjera/pro-life/133644-davolji-predstavnici-stigli-u-hrvatsku
nije vezano za temu ali ljudi pripazite,zlo vreba,ujeda kad najmanje ocekuješ.ja više ni pišat od straha ne idem sam

zanimljivo eu sotonska mašinerija a nije li ono i vatikan podupira da hr ude unutra?
taj dnevno.hr je nevidena sprdacina

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2014 : 20:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Jebeš mi sve ovo prelazi sve granice... i dalje se raspravlja kao da su pederi problem, a ne oni koji ih mlate... i dalje se osuduje seksualna orijentacija, a ni rijeci ovim majmunima koji ih mlate. Je, pederi su krivi što treba toliko pandura i vojske da ih se zaštiti, a ne krdo debila ispranih mozgova. Vidim da neke jebe što je to prva stvar u vijestima i naravno opet je krivica na kome... pogadajte.

Debilizam na kvadrat

Bolje da me jebe prva stvar u vijestima,nego neki peder.I,uostalom,ja ti nisam "neki",izjavi otvoreno tko,sta,di...,sta se stidis.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2014 : 20:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

u SD imaš svakakvih kolumnista.
cak bi reka da je i prilicno objektivna .
koliko je to uopce i moguce u hr

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2014 : 20:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

Debilizam na kvadrat

Bolje da me jebe prva stvar u vijestima,nego neki peder.I,uostalom,ja ti nisam "neki",izjavi otvoreno tko,sta,di...,sta se stidis.

Na osnovu tvojih upisa za mene ne da nisi "neki" nego si nitko...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2014 : 20:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ka šta vec napisah,ovde nema tradicije da se ljudi ,pojedinci i gradanske udruge bore i prosvjeduju.
vanka ,npr u kanadi najnormalnija je stvar prosvjedovat na cesti.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2014 : 21:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Debilizam na kvadrat

Na osnovu tvojih upisa za mene ne da nisi "neki" nego si nitko...

Tvoj upis mi dodje kao satisfakcija,da nastavim,jos i bolje.Samo za tebe i takve ka ti.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/09/2014 : 21:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

u SD imaš svakakvih kolumnista.
cak bi reka da je i prilicno objektivna .
koliko je to uopce i moguce u hr

Komentar Predraga Lucica u Novom listu o gluposti, neznanju, podmetanju i licemjerju Slobodne u vezi Mufa, CroLa i tako toga:

http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/Cudoredarstvo-protiv-sisa-i-guzica

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000