Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 30/09/2014 : 14:23:00
|
E da, nedavno san ima razgovor s prijateljcon kojoj je bliski rodak izaša iz ormara. Kaže ona, znala san ja, znali su nekako i roditelji al ih je isto šokiralo, i kaže ona meni "Je , možeš ti sad pricat da ti je sve isto, al grozno bi ti bilo da to doznaš za svoje dite".
Moj odgovor je bija da me boli kurac koga ce i kako ševit, da mi je bitnije da nade dobar posal u javnom sektoru. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/09/2014 : 14:41:06
|
quote: Originally posted by acestroke
Najgora stvar u vezi ovakvih topica je to sto neki forumasi pokazu svoje pravo lice, i onda mi se jednostavno zgade kao ljudi. Radije ne bi htjeo da znam ko je rasista, homofob, nacionalista, itd nego bi duboko u dusi i dalje fantaziro da smo svi dobri, posteni i fer ljudi. Ali na zalost, daleko smo od toga.
Nedavno se pojavila u medijima vijest kako su islamisti zarobili oko 3 000 djevojcica i djevojaka jezida ( vjerojatno i šijitskih muslimana, kršcana i ostalih vjerskih skupina ), a brojka je vjerojatno puno puno veca. Jezidi su jedna vrlo mala skupina koja je izgleda prepuštena genocidu i istrebljenju. U fazi kad se dogada genocid muške pobiju, a žene siluju i prodaju u roblje ( kako ce devetogodišnja djevojcica koju su prodali nekom bogatunu moci širiti i nametnuti svoje jezidske korijene? Nikako. ). Ovdje se dosta bez ikakve osude pljuje po crkvi bez ijednog pravog argumenta ( nego samo neke floskule i isprazne nametnute fraze ) a zanimljivo zna li itko na ovom forumu koga danas na svijetu najviše ubijaju, proganjaju, iseljavaju, maltretiraju? Kršcane. Reci ce mnogi pa to se dogada u islamskom svijetu ( i valjda bi to trebalo biti normalno???? ). Ne mislim samo na ovo što se dogada u zadnjih par godina nego i prije 30 i više godina. O IRA-i nikad nije snimljen niti jedan pozitivan film iako je taj pokret pokrenuo dvadesetih godina prošlog stoljeca procese za oslobodenje Irske od Britanske imperije, a bio je socijalno – komunisticki pokret s nacionalnim nabojom. S druge strane možemo gledati filmove kako nam americke crnce prikazuju u pozitivnom svijetlu iako su narkici i dilaju drogu ili su džabalebaroši. OK, crnci vode jednu manju ulogu u nelegalnim poslovima kao što je dilanje droge, a nemaju neku znacajniju ulogu u ostalim nelegalnim poslovima poput trgovine oružjem ili ljudima, pa nisu se svi crnci uklopili u normalan život, pa moraju raditi neke nelegalne poslove. U ovim se nelegalnim poslovima vrti nezamislivo veliki novac koji se kasnije “ pere “ kroz legalne poslove, pa je pitanje nisam li trebao kod nelegalnih poslova trebao staviti navodnike jer je vrlo tanka crta izmedu legalnih i nelegalnih poslova gdje se vrti ogromna kolicina novca. Romi, kakvi su to ljudi? Ljudi koji se nikad nisu niti ne žele uklopiti u svijet koji ih okružuje. Do prije 40 – 50 godina za njih je bilo normalno krasti što im se nade na putu i otimati djecu domaceg stanovništva. Onda su se nekako prebacili na šver, muljanje i petljanje, ali svakako to je narod koji se nikad ne želi vruc napiti vode ( napiti se vruc vode je narodni izraz, onaj tko ne zna što to znaci nek se raspita ). Kod nas u Hrvatskoj ih je malo zeznuo Linic sa onom svojom fiskalizacijom, ali ostala im socijala i doplatak za djecu.
Morao sam napisati kraci uvod.
Rasist i homofob može biti i crnac i Rom. Nacionalist se ne može usporediti s pojmom rasist i homofob. Postoje i desni i lijevi nacionalisti.
Ova bezvezna tema koja je otvorena je tema Novog svjetskog poretka. S jedne strane na istoku u islamskom svijetu ubijaju i pomalo istrebljuju kršcane, dok ovdje na nekom Zapadu moramo se boriti sa floskulama ispraznim frazama nametnutim protukršcanskim zakonima ( kako smo mi kršcani jadni i glupi da nam namecu u našem svijetu i okruženju zakone koji su protiv nas samih? ) i ostalim glupostima, ali svejedno izumiremo upravo zbog svoje naivnosti i vjerovanja tim novim glupostima. |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 30/09/2014 : 14:49:55
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Moj odgovor je bija da me boli kurac koga ce i kako ševit, da mi je bitnije da nade dobar posal u javnom sektoru.
aj ne zajbaj. prvo bi ti bilo da je/ga voli a tek posle da ima dobar poso.
a da starci ne znaju, da jim je dete homo, ne ide jim baš u prilog.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 30/09/2014 : 15:16:42
|
Ma ono je vjerovatno najidiotskiji post napisan na ovom forumu ikad.
Hmm... ne znam... prije par godina, i sawitch je pisao teske gluposti u vezi gejeva, mislim da je jednom reko da ce forumase koji su gej odmah stavit na ignore listu (u vezi jednog clana ovo je i uradio!), moguce je da ja ovaj Dranki neka vrsta njegove reinkarnacije, ili se mozda takmici da ispadne gluplji od sawitcha ... nisam mislio da je ovo uopste moguce, ali trenutno mijenjam misljenje.   |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:19:54
|
quote: Originally posted by trolodtroje
Moj odgovor je bija da me boli kurac koga ce i kako ševit, da mi je bitnije da nade dobar posal u javnom sektoru.
aj ne zajbaj. prvo bi ti bilo da je/ga voli a tek posle da ima dobar poso.
Apsolutno
Samo ocu rec da u današnje jebeno vrime, najmanji mi je problem oce li moji sinovi volit muška dupeta. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 30/09/2014 : 15:29:42
|
Samo ocu rec da u današnje jebeno vrime, najmanji mi je problem oce li moji sinovi volit muška dupeta.
e vidiš ja ne mislim tako
kada malo pogledam ovo što ste pisali, od pašanovica, igora12, acestrokea itd. pa i tebe, meni ste vi svi teške zbunjole.
mi uopce ne dijelimo isti svijet niti se možemo razumjeti (istinski), jer, kako rece acestroke: pišete teške gluposti (ukljucivši njega).
ovo što sam sada rekao ne znaci da vas mrzim, da idem potezati nož i slicne simplifikacije. samo mi je bezveze sve što potežete, svi vaši nazovi-argumenti.
ali to ionako vec znate;) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:32:24
|
quote: Originally posted by Tonto
Ah, spam mudrosti je stigao... odoh ja.
Nemoj zajebavat, molit cu lijepo.
Ja sam spam po pitanju nepravde na onom topicu prijedlozi komentari i kritike. Ali vidim napokon su se i drugi forumaši aktivnije aktivirali po pitanju nepravde, pa vjerojatno nece biti potrebe za mojim dosadivanjem o nepravdi.
Ovdje ima toliko glupih izjava, tema, zabluda, netocnih navoda, neinformiranosti, neupucenosti, pa cak mržnje i netrpeljivosti prema onima koji ne podržavaju homoseksualce. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/09/2014 : 15:34:05
|
quote: Originally posted by Kruger
Krugeru, rekoh, bez Crkve.
Ja kao vernik, pa ne mogu da uzmem za ozbiljno ove popove koji idu da se mole da prestane kiša da pada, ili koji sa krstovima i ikonama idu da napadaju ljude...Šta reci? Religiju poštujem, odredene ljude i postupke Crkve ne mogu. Ako nisu licemerni, neka pocnu SVIMA da pridikuju i da ih isteruju sa bogosluženja, svima koji su imali vanbracni seks ili seks koji nije bio u cilju stvaranja potomstva. Ako je izgleda primarni cilj Crkve da nas seksualno obrazuje, onda neka se vode svim pravilima koje propisuje Biblija. Ali dosta na tu temu, ako ti se baš diskutuje, možeš na PP. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 30/09/2014 : 15:34:58
|
krugeru,jesu li homoseksualci božja djeca kao imi ostali ili šta su? jesu li ravnopravni clanovi ovog društva? jel imaju sva zakonska prava ko i mi heteroseksualni? na kraju krajeva nisi se nimalo ocitovao o njima vec o progonu kršcana.mene ne zanima stav tvoje stranke(i suvišno je pricat o tome kako stranka gleda na manjine a kamoli na homoseksualce)vec tvoj osobno.progon kršcana je neupitan u nekim islamskim zemljamama.gdje ti vidiš progon kršcana(zadržimo se u malom selu zvanom hrvatska?).jebo te novi svjetski poredak(kad moram biti dubre i tako reci)da te jebo.izumiranje kršcana je najveca glupost koju sam cuo,u rangu onom da je nama braniteljima oduzet dignitet.ma koji jebeni dignitet je meni oduzet?svako sam najbolje zna šta je radio u ratu.pun mi je kurac više da meni neko preko televizije mora govoriti pred svake izbore da ce mi dignitet vratit.kako mi neko može vratit ono što je dijelom u srcu a dijelom otrgnuto iz duše?nek ide sve u picku materinu,raspizdio si me sa tom nekom ugroženosti koje nema |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/09/2014 : 15:36:45
|
Acestroke, koliko god da se ne slažeš sa necijim mišljenjem, nemoj da ljude nazivaš budalama i sl. Ok? Tonto, pusti Krugera na miru. Ili diskutujte kao što smo do sada radili, ili se ignorišite.
Hvala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 30/09/2014 : 15:37:47
|
Ovdje ima toliko glupih izjava, tema, zabluda, netocnih navoda, neinformiranosti, neupucenosti, pa cak mržnje i netrpeljivosti prema onima koji ne podržavaju homoseksualce.
Koja zamjena teza, svaka cast!
A to što homoseksualcima ovdje nije toliko loše kao ljudima na bliskom istoku nije bitno. I dalje se bore da im bude bolje. Po toj logici nitko u Hrvatskoj ne bi smio ništa prigovoriti vladi jer se ionako u Hrvatskoj živi bolje nego u Ugandi. Što su problemi jednog Hrvata u usporedbi s problemima jednog Ugandanina? Ništa. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:39:22
|
quote: Originally posted by stinky
Samo ocu rec da u današnje jebeno vrime, najmanji mi je problem oce li moji sinovi volit muška dupeta.
kada malo pogledam ovo što ste pisali, od pašanovica, igora12, acestrokea itd. pa i tebe, meni ste vi svi teške zbunjole.
mi uopce ne dijelimo isti svijet niti se možemo razumjeti (istinski), jer, kako rece acestroke: pišete teške gluposti (ukljucivši njega).
ovo što sam sada rekao ne znaci da vas mrzim, da idem potezati nož i slicne simplifikacije. samo mi je bezveze sve što potežete, svi vaši nazovi-argumenti.
ali to ionako vec znate;)
de si care(car je gol)opet nas ostavljaš u našem neznanju..de prosvijetli nas,majke ti |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:40:32
|
Neka ne misliš tako, meni si ti opet drag. Ja recimo mislin da su Divovi dobra i zla nedostojni objavljivanja u papirnatom obliku(šteta stabla), a kamoli razvlacenja i filozofiranja na 30 strana topica. Ovo što sam sada rekao ne znaci da mrzim Zagora, da idem potezati nož i slicne simplifikacije, samo mi je bezveze sve što potežete, svi vaši nazovi-argumenti.
E da, nisu Divovi toliko loši, cak je onaj topic djelova edukativno na mene(Bez zajebancije).
Uostalon jebe se tebi, ako san dobro upratija ti radiš u javnom sektoru? |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:43:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Acestroke, koliko god da se ne slažeš sa necijim mišljenjem, nemoj da ljude nazivaš budalama i sl. Ok?
U pravu si, treba postovat svacije misljenje, bez obzira koliko je to misljenje udaljeno od zdravog razuma. Tipa, "to nije govno, nego se pas posr'o" se moze ovdje promjenit u "nije to maloumnik, nego je ... " Ah, nema veze. Izlazim iz ove rasprave. 
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:47:41
|
quote: Originally posted by Beva
Ovdje ima toliko glupih izjava, tema, zabluda, netocnih navoda, neinformiranosti, neupucenosti, pa cak mržnje i netrpeljivosti prema onima koji ne podržavaju homoseksualce.
Koja zamjena teza, svaka cast!
A to što homoseksualcima ovdje nije toliko loše kao ljudima na bliskom istoku nije bitno. I dalje se bore da im bude bolje. Po toj logici nitko u Hrvatskoj ne bi smio ništa prigovoriti vladi jer se ionako u Hrvatskoj živi bolje nego u Ugandi. Što su problemi jednog Hrvata u usporedbi s problemima jednog Ugandanina? Ništa.
Ja u svom razmišljanju nisam na tako zbrkanom/prizemnom/jednostavnom razmišljanju. Vec se od pocetka vidi kako se najvjerojatnije necemo složiti oko mnogo toga jer ja razmišljam globalno a ti razmišljaš iz pogleda bliže okolice ili susjedstva. Ovo što sam napisao ima itekako veze sa ovom temom ako cemo razmatrati globalna zbivanja u svijetu. Sve u svijetu što se dogodi je potaknuto, isplanirano i nametnuto.
Nema u mom pisanju nikakvih zamjena teza. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 30/09/2014 : 15:51:05
|
quote: Originally posted by manhunter
Krugeru, rekoh, bez Crkve.
Ja kao vernik, pa ne mogu da uzmem za ozbiljno ove popove koji idu da se mole da prestane kiša da pada, ili koji sa krstovima i ikonama idu da napadaju ljude...Šta reci? Religiju poštujem, odredene ljude i postupke Crkve ne mogu. Ako nisu licemerni, neka pocnu SVIMA da pridikuju i da ih isteruju sa bogosluženja, svima koji su imali vanbracni seks ili seks koji nije bio u cilju stvaranja potomstva. Ako je izgleda primarni cilj Crkve da nas seksualno obrazuje, onda neka se vode svim pravilima koje propisuje Biblija. Ali dosta na tu temu, ako ti se baš diskutuje, možeš na PP.
Crkvu sam spomenuo samo zbog toga što se uglavnom po njoj cesto pljuje bez razloga, necu više to spominjati. Malo me to zasmetalo. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 30/09/2014 : 15:51:13
|
igore12, s tobom nemam što pricati. ima tu jedan tvoj post koji je totalno fuj... a i inace mi se ne svidaš previše, tvoje razmišljanje. znaci, nemamo što, osim neke zajebancije, a to mi se ne da.
nesvrstani, da s tobom bih vec mogao, makar si tako zbunjen
acestroke, opet u krivu ne treba poštovati svacije mišljenje recimo, ja ne poštujem gotovo nicije ovdje. vrlo malo njih. kako da poštujem kada to i nisu mišljenja nego nešto približno mišljenju a pokupljeno s tv-a, iz novina i slicno.
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 30/09/2014 : 15:52:09
|
Pa ovdje se sve svodi na neku razinu tolerancije koju pojedini forumaš ima. Najjednostavniji test za razinu tolerancije bio bi da svatko sam sebi iskreno odgovori: Da jednoga dana vaše dijete objavi vijest da je homoseksualac vi bi: 1. Šaka u glavu i protjerivanje djeteta 2. Prisilan smještaj u psihijatriji uz lijecenje bolesti elektrošokovima 3. Bio bi žalostan, posramljen ali prihvatio bi situaciju pod uvjetom da u kucu partner nikad ne bi krocio i o tome bi se šutjelo 4. Ne bih bio baš najsretniji ali dijete bi imalo punu podršku i partner bi bio dobrodošao 5. Osjecao bih se jednako kao i da je doveo curu, ništa se u našem odnosu ne bi promijenilo 6. Odlicno, baš cool što je moj sin homoseksualac.
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 30/09/2014 : 16:03:37
|
quote: Originally posted by igor 12
krugeru,jesu li homoseksualci božja djeca kao imi ostali ili šta su? jesu li ravnopravni clanovi ovog društva? jel imaju sva zakonska prava ko i mi heteroseksualni? na kraju krajeva nisi se nimalo ocitovao o njima vec o progonu kršcana.mene ne zanima stav tvoje stranke(i suvišno je pricat o tome kako stranka gleda na manjine a kamoli na homoseksualce)vec tvoj osobno.progon kršcana je neupitan u nekim islamskim zemljamama.gdje ti vidiš progon kršcana(zadržimo se u malom selu zvanom hrvatska?).jebo te novi svjetski poredak(kad moram biti dubre i tako reci)da te jebo.izumiranje kršcana je najveca glupost koju sam cuo,u rangu onom da je nama braniteljima oduzet dignitet.ma koji jebeni dignitet je meni oduzet?svako sam najbolje zna šta je radio u ratu.pun mi je kurac više da meni neko preko televizije mora govoriti pred svake izbore da ce mi dignitet vratit.kako mi neko može vratit ono što je dijelom u srcu a dijelom otrgnuto iz duše?nek ide sve u picku materinu,raspizdio si me sa tom nekom ugroženosti koje nema
ti stalno ostaješ na svojim prizemnim razmišljanjima iz svoje okolice i kako onda da ti odgovorim kad ignoriraš izumiranje zapadne civilizacije? pa pogledaj statisticke pokazatelje izmedu rodenih/umrlih, ima više umrlih nego rodenih. a to nije samo slucaj u europi nego i u rusiji, ukrajini i japanu. teorije zavjere više nisu teorije zavjere nego su postale stvarnost, mada ponekad bubnu nešto bomasticno i zvucno, ali sve ono što je normalno pisano je postalo stvarnost. stvarnost je da jedna mala skupina ljudi kontrolira ogromnu kolicinu novca ( nezamislivu obicnom covjeku ) i pokušava kontrolirati svijet, sad to zovu novi svjetski poredak, iako su taj pojam neki bitni politicari u prošlosti spominjali a mnogi nisu na taj pojam u to vrijeme obracali pažnju misleci kako ovi baljezgaju gluposti. no baljezganje tih politicara je postala stvarnost. nalazimo se u fazi novog svjetskog poretka. dali se možemo obraniti od njega i kako? |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13024 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 30/09/2014 : 16:05:12
|
quote: Originally posted by hello
Pa ovdje se sve svodi na neku razinu tolerancije koju pojedini forumaš ima. Najjednostavniji test za razinu tolerancije bio bi da svatko sam sebi iskreno odgovori: Da jednoga dana vaše dijete objavi vijest da je homoseksualac vi bi: 1. Šaka u glavu i protjerivanje djeteta 2. Prisilan smještaj u psihijatriji uz lijecenje bolesti elektrošokovima 3. Bio bi žalostan, posramljen ali prihvatio bi situaciju pod uvjetom da u kucu partner nikad ne bi krocio i o tome bi se šutjelo 4. Ne bih bio baš najsretniji ali dijete bi imalo punu podršku i partner bi bio dobrodošao 5. Osjecao bih se jednako kao i da je doveo curu, ništa se u našem odnosu ne bi promijenilo 6. Odlicno, baš cool što je moj sin homoseksualac.
Moj bi odgovor najviše odgovarao ovom pod 3 |
Have mercy |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 30/09/2014 : 16:06:27
|
igore12, s tobom nemam što pricati. ima tu jedan tvoj post koji je totalno fuj... a i inace mi se ne svidaš previše, tvoje razmišljanje. znaci, nemamo što, osim neke zajebancije, a to mi se ne da.
nesvrstani, da s tobom bih vec mogao, makar si tako zbunjen
acestroke, opet u krivu ne treba poštovati svacije mišljenje recimo, ja ne poštujem gotovo nicije ovdje. vrlo malo njih. kako da poštujem kada to i nisu mišljenja nego nešto približno mišljenju a pokupljeno s tv-a, iz novina i slicno.
baš fuj ili fuj fuj?de sokole izvuci taj post,a to što ti se moje mišljenje ne svida,što bi rekao narednik iz platoona;mišljenja su kao šupci,svatko ih ima |
 |
|
Topic  |
|
|
|