ovo je forum sa najvise spama od svih koje sam video i ucestvovao na njima (uzorak je preko 100 foruma). razlog je, logicamente, mali broj moderatora koji su dosta popustljivi (iako im se nekad zamera suprotno). ove godine je najuocljiviji dodsferd (charlie se provlaci samo zato sto je zensko). najgori za 8 godina koliko citam forum je bio cibalija. decko je bukvalno imao poruke tipa "jos 3 posta do 100", "jos 2 posta do 100". katauzasno.
@zagor12 po ovome sto si napisao namece se zakljucak da je sada najgore stanje, a nije ni blizu. recimo da je mnogo gore bilo onih meseci kad se dveribad prepirao sa ljudima iz libelusa (tada su i napustili ovaj forum), pa dodas ove sa juzne pruge, pa to povuce jos clanova na spam. Bogo moj, 2 sata dnevno mi je odlazilo na citanje foruma, jer su samo prstale teme koje sam pratio (a citam veliki broj tema svakodnevno godinama).
Toliko ih se nakotilo da bi mi trebalo nekoliko dana da samo nabrojim konkurente.
Puknut ih pod lokot na godinu dana, pa da vidimo kolko ce se i dalje spamat. A šta je najbolje, vecina njih se ne bi ni vracala na forum.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Teller! ubedljivo! bez spamera taj forum bi bilo mrtvilo živo... to zna i markos šef... što god mislili, ljudi vole frku,svade,spam...voajeri živi, samo to treba priznat. pogledajte koji su bili najpopularniji topici...tamo gdje se svadalo,spamalo i letjelo perje... topic BLAST Fibra-pih, koje mrtvilo.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
@lwood Možemo mi ovo raditi svaki mjesec ako treba!
Što se tice DODSFERD-a za kojeg sam glasao, vjerujem da je on prava dobricina i sigurno fan Zagora a možda i drugih stripova, ali brate mili, ne mogu otvoriti topic a da on ne iskace na svakom drugom postu, a 85% svega što napiše jest najobicniji spam.
Što se tice DODSFERD-a za kojeg sam glasao, vjerujem da je on prava dobricina i sigurno fan Zagora a možda i drugih stripova, ali brate mili, ne mogu otvoriti topic a da on ne iskace na svakom drugom postu, a 85% svega što napiše jest najobicniji spam.
Momku je bilo dosadno, pa je odsvirao 4700 postova u 8 mjeseci.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Originally posted by drablj recimo da je mnogo gore bilo onih meseci kad se dveribad prepirao sa ljudima iz libelusa (tada su i napustili ovaj forum), pa dodas ove sa juzne pruge, pa to povuce jos clanova na spam. Bogo moj, 2 sata dnevno mi je odlazilo na citanje foruma, jer su samo prstale teme koje sam pratio (a citam veliki broj tema svakodnevno godinama).
Dodo je rekorder, jbg skoro 5000 postova u neki 7-8 mjeseci nije mala stvar normalno je da ce biti spama. Ali neka i spamera zbog njih je forum i zanimljiv