forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Peder-glavni junak Marvelovog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/01/2003 : 00:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Pocnite samo sa HIMNOM..Cista USA kopija..
Koracnica, potpuno identicna USA marincima..
Mekdonaldsi nicu na svakom koraku, a znase ciji su..
Truditese da govorite i pisete jedan ZA VAS od NAJOMRAZENIJIH jezika.. Obozavate USA kosarku, i nevolite kada neko spominje crnce u negativnom kontekstu, a kadabiste znali KOLIKO SU TE CRNJE popularni u USA, nebiste vjerovali..
Crnci sami sebi nezele dobro, niti postuju bilo sta stoje od BJELACA.. CRNCI su ti RASISTI a ne bjelci, jarani moi..

Ovo s himnom ti je totalna glupost. Ta krepat. Vidi se da nemas blage o muzici.
Za McDonaldse se ionako zna da prodaju najgore smece u svemiru, a i dali su svoj dobar doprinost opcoj gojaznosti Amerikanaca.
Ne trudim se govoriti i pisati AMERIKANSKI nego ENGLESKI!!!
Ti imas nesto protiv popularnosti? Mozda kompleks manje vrijednosti.
Normalno da i medu crncima ima rasista. I oni su ljudi, ako nisi znao, pa ih ima i poremecenih.
quote:
zasto se nitko nije sijetio da da naprimjer filmskog oskara da plavokosim ljudima
oni su cak po istrazivanjima izumiruca ljudska vrsta
pa bi prema tome imali pravo na vecu svijetsku paznju nego crnci

HEIL HITLER!

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 06/01/2003 : 01:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:
Pocnite samo sa HIMNOM..Cista USA kopija..
Koracnica, potpuno identicna USA marincima..
Mekdonaldsi nicu na svakom koraku, a znase ciji su..
Truditese da govorite i pisete jedan ZA VAS od NAJOMRAZENIJIH jezika.. Obozavate USA kosarku, i nevolite kada neko spominje crnce u negativnom kontekstu, a kadabiste znali KOLIKO SU TE CRNJE popularni u USA, nebiste vjerovali..
Crnci sami sebi nezele dobro, niti postuju bilo sta stoje od BJELACA.. CRNCI su ti RASISTI a ne bjelci, jarani moi..

Ovo s himnom ti je totalna glupost. Ta krepat. Vidi se da nemas blage o muzici.
Za McDonaldse se ionako zna da prodaju najgore smece u svemiru, a i dali su svoj dobar doprinost opcoj gojaznosti Amerikanaca.
Ne trudim se govoriti i pisati AMERIKANSKI nego ENGLESKI!!!
Ti imas nesto protiv popularnosti? Mozda kompleks manje vrijednosti.
Normalno da i medu crncima ima rasista. I oni su ljudi, ako nisi znao, pa ih ima i poremecenih.
quote:
zasto se nitko nije sijetio da da naprimjer filmskog oskara da plavokosim ljudima
oni su cak po istrazivanjima izumiruca ljudska vrsta
pa bi prema tome imali pravo na vecu svijetsku paznju nego crnci

HEIL HITLER!

Tiga maximuse bas udaras KO MAXIM PO DIVIZIJI..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 06/01/2003 : 01:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
opet se vidi da sam bio u pravu oko tijeka rasprave.no,citajuci neke postove,zabrinuo sam se oko ljudi koje doista cijenim;rijec je o stinkyju i krugeru.ljudi poput vas zamaraju se sa tematikom i doslovno pozivaju na linc kada je rijec o homoseksualcima???
jedan je ovdje napisao da se pametan moze pravit glup ali da je suprotno nemoguce???
glupost...svatko moze dobiti potvrdu da je lud ali ne i onu krajnju da je najpametniji..osim toga,,kada je rijec o tome,,treba krenuti od jedne jednostavne stvari..........
tko od vas(ukljucujem i sebe)moze dokazati da nije HOMOSEKSUALAC????
jel dokaz to sto imamo djevojke??? sigurno da nije...
tko od nas zna sta se krije u glavi bilo koga od nasih muskih sugovornika???'
s druge strane opasno je upravo to...pljuvati po tematici a neznati kako razmislja onaj drugi jer postalo je svakodnevnica to da ljudi napadaju najvise ono sto im bas i nije tako strano..
hocu samo reci da mi je pun kufer svih vas koji napadate nesto bez povoda.ili imate povod????
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/01/2003 : 10:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Eto ti si Maximuse rekao da se netreba petljati u to sto ce pederi raditi kod kuce
kuce ja sam rekao da se netreba petljeati sto ce neko maltretirari svoju familiju kod kuce
ista stvar ako se o tome govori
nisu pederi samo nemoralna opasnost
vec sireg pojma
kao i lopovi i ostali sljam
mogu se kategorizirati
mogu se te neprirodne pojave i proglasiti bolescu
ali svejedno su opasne
za nas koji nismo takvi
za sebe peder mozda to neprimjecuju

Kolekcionar crnci su samo oruzije zidova
a Maximuse zasto si odmah nacvisticki proglasio moju izjavu
nem nikavog nacistickog prizvuka
eto nemozes nesto reci u obranu bjelaca sto su znanstvenici utvrdili a da nekome nezvuci nacisticki
Makssimuse nisam provocirao
ali mi je drago kad se malo izivciras
onako zbog mog sarkazma
ali ne prema tebi ili newkom od sugovornika nego prema temi
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 06/01/2003 : 11:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

HEIL HITLER!

VIVA DUCE!

Dosta više tih pedera!!! A što se tice crnaca Ameri su ih doveli da im budu robovi, pa neka im sad malo rade sranja. Nisu oni došli u Ameriku svojom voljom.

Ja sam jak, mlad i glup;
a život džabe, nimalo skup.
Ja sam mlad, glup i jak;
Na obaracu veoma lak!!!
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 06/01/2003 : 13:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

opet se vidi da sam bio u pravu oko tijeka rasprave.no,citajuci neke postove,zabrinuo sam se oko ljudi koje doista cijenim;rijec je o stinkyju i krugeru.ljudi poput vas zamaraju se sa tematikom i doslovno pozivaju na linc kada je rijec o homoseksualcima???
jedan je ovdje napisao da se pametan moze pravit glup ali da je suprotno nemoguce???
glupost...svatko moze dobiti potvrdu da je lud ali ne i onu krajnju da je najpametniji..osim toga,,kada je rijec o tome,,treba krenuti od jedne jednostavne stvari..........
tko od vas(ukljucujem i sebe)moze dokazati da nije HOMOSEKSUALAC????
jel dokaz to sto imamo djevojke??? sigurno da nije...
tko od nas zna sta se krije u glavi bilo koga od nasih muskih sugovornika???'
s druge strane opasno je upravo to...pljuvati po tematici a neznati kako razmislja onaj drugi jer postalo je svakodnevnica to da ljudi napadaju najvise ono sto im bas i nije tako strano..
hocu samo reci da mi je pun kufer svih vas koji napadate nesto bez povoda.ili imate povod????

Jooooooojjjjjjjjjjjjjj covjece pa ti stvarno ...

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 06/01/2003 : 13:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
svako normalan ima povod da napada pedere

Ako je život sranje, da li na zahodu poseremo život?
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 06/01/2003 : 13:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
pederi su globalna opasnost jer se samo muske izenske stanice mogu oploditi(ovo vec znate)
prijeje bilo jednostavno jer se to drzaLO U TAJNOSTI, a sad je to potpuno normalno, kao i plasticne operacije
neko je spomenia da ih se mora ignorirat a napunili ste vec 10 strana

Kiselo mlijeko piti ces sutra.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/01/2003 : 21:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
pa to je znak da nam smetaju
sto prije to shvate to bolje
prijece razmisljati o tome da osnuju svoju zajednicu
i maknuce se odavde iz nase zajednice
i zivjeti u svojoj zajednici bez nas koji nezelimo biti kao oni
i nas kojima smetjau oni
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/01/2003 : 21:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
stripije
ja uvjek imam zelju da napadnem zensku ( mislim u onom smislu )
nikad muskog
niti mi je to kad palo na pamet
sto sam ja onda
nenormalan
zato sto nemogu razmisljati kako peder
a i nauka je dokazala da je to drustveni poremecaj
pa prema tome treba ih tako i tretirati
a i spadaju u onu grupaciju kako sto su ubice , lopovi ili neki blazi oblik kao sto su agresivci koji takodjer zive s namam
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 06/01/2003 : 21:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Ma lakse bin pretrpija atomsku bombu nego da zivim blizu pedera 10 dana,ali ipak i oni su ljudi i moralo bi se napravit makar jedan prostor posebno za njih di ce oni bit izdvojeni i zasticeni od izrugavanja drugih i kako bin ja moga izbjec takva mjesta.
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 06/01/2003 : 22:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by Thunderbolt

Ma lakse bin pretrpija atomsku bombu nego da zivim blizu pedera 10 dana,ali ipak i oni su ljudi i moralo bi se napravit makar jedan prostor posebno za njih di ce oni bit izdvojeni i zasticeni od izrugavanja drugih i kako bin ja moga izbjec takva mjesta.

Trebalo bi ih na Goli Otok :-) .Tamo ce moc radit sta im je volja.

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 06/01/2003 : 23:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 07/01/2003 : 00:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:

Originally posted by MarcusDrake

DarkRaver
Hehe, jos ces svog dobrog prijatelja proglasiti pederom! Sta ti nije poznat potpis
Ali oprošteno ti je, vidim da si sav "nabrušen" u raspravi.

There are 10 types of people: those who read binary, and those who don't!

Joooj stari moj,pa evo i tebe tu na forumu.
dobro mi došao...
ma sory kaj sam ono napisa al nisam stvarno skužio,mislio sam da je to onaj jedan od homica kaj su bili na ovom stringu,...al su me raspiz...i ta trojica.Cisti homoNACISTI.
Ma mogo si mi tel. javit da si se logiro pa bi znao,ajd neka ovo bi završio pa...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 07/01/2003 : 00:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
a i ovaj string ima 10 strana previše,ja ne bi više odgovarao(makar mi se da),barem ne ovdje.
Pa nek Markos prebaci ovo u svaštaru ili nek neko zapocne slicnu temu u svaštari(ali cemo doduše izgubit poantu stringa,no nema veze)
Ja bi stvarno volio kad bi ovo bio zadnji reply ovdje
a ko oce nešt odgovorit nek se baci u svaštaru!

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 07/01/2003 : 01:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
Vazi :-)

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 07/01/2003 : 10:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message
Sto se tice ove teme trudit cu se da mi ovo bude zadnji post, osim ako me netko ne iznenadi sa novom kolicinom gluposti.Prvo sto se tice stripa-i ja sam protiv da neki lik koji poznajemo pretvore u homoseksualca,mene smeta ako mog omiljenog lika promijene i za neku sitnicu a kamoli tako.Ali nemam nista protiv da izdaju novi strip sa takvim likom.To je njihov problem,nek napisu na korice za koga je to i nema problema,pa zar se ne izdaju stripovi sa sado-mazo tematikom koji isto tako mogu biti stetni za dijete ,pa se nitko ne buni.Na rasisticke gluposti vise nemam namjeru odgovarat.A sto se tice bijele rase;kao stalno nam broj opada.Pa evo vas,pretpostavljam da smo ovdje na sajtu vecina bijeli,pravite djecu.Nemojt mi reci da vam je moral opao zbog politike ili homoseksualaca.Bas me zanima koliki ce od vas koji se nesto bunite imati vise od 2 djece.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2003 : 11:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
pa ko se vise od tebe buni Lorda
ako volis svoju bijelu rasu i to istices neznaci da si rasista
ili je medij ipak mnogima pojeo mozak
za tvoju infomaciju svaki zidov koji postuje svoju religiju je rasista
kako bi ustanovio da li je ta tvrdnja tocna moraces prouciti barem malo njihove religije

ja sam za da se preseli u svastaru
to sam i ja predlagao
evo nek se tema zove
raspad drustva i koja je uloga pedera u tome
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/01/2003 : 12:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
sto se tice dijece
to ne ovisi o nama nego o zenmama
one imaju previse ovlasti
to je takodjer jedana oblik unistavnja nase civilizacije
pa sto ti preostzaje onda
da odes u tajland i da se ozenis tajlandjankom
to znaci da ce ti dijeca biti mjesanci i da si unistio svoj primjerak bijele rase
no postoji i Ukrajina
eto za poboljsanje krvotoka bijele rase
odes tamo i uzmes jednu ukrajinku pa pravi dijecu
neces imati problema kako s ovim nasima
Go to Top of Page

Avril Lavigne
Starting Member

4 Posts

Member since 26/12/2002

Posted - 21/01/2003 : 09:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Avril Lavigne a Private Message
quote:
Originally posted by Sani

quote:
Originally posted by Avril Lavigne

Hehehee,ja sam se vratio! Koji je vama qurac da mislite da smo Laerem,Kalimero i ja jedna osoba! P.S. Koliko vidim svi se ovdje slažu kako je suuuuper vidit dve napaljene djevojke u lezbo sceni!Ali muški! Neeeeeeeeee.....Fuuuuuj....Bolesno! Mislim,meni dode da placem kad vidim u kakvoj zatucanoj državi mi živimo! Nije uopce loše biti Gay! To je kao da ja sad dodem i kažem da cu Pretuc sve one koji imaju Samsung usisavace žute boje jer sam alergican na žutu. Pa nemojte biti tako homofobicni! Mi vas uopce ne vrijedamo ni u kojem smislu. a što Se tice onog koji je gledao LOTR2:Što bi ucinio da su tamo sjedile 2 cure?

Ajde,smirite se. Možemo svi zajedno živit!

p.s. Mi ne kupujemo stripove zbog (ne)zgodnih deckiju! To je isto kao da ja kažem da vi kupujete Zagora zbog neke cure koja se pojavljuje!

Ajde,peace ljudi!

Avrilce

Joooojjjjj zasto vi pederi volite zenske stvari? Tvoj nick je zenski.Poznajem tu zensku Avril Levigne.Sta misli tvoj otac o tvojoj orientaciji?

1. nick mi je avril,jer mi je ona najdraža pjevacica, a buduci da sam biseksualac(ako vi znate kaj je to), ona mi je privlacna.
2. vi se deret jer volimo ženske stvari a vi volite ženske themselves!
3.moj otac je rekao da je ok, da li imam decka, i to mu je bilo sasvim u redu.

jer ja sam odgojen u liberarnoj famili, i nismo ovoliko puni predrasuda kao i vi, i bravo svakom drugom kojeg su roditelji tako "normalno" odgojili.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/01/2003 : 10:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Biti peder nije normalno

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/01/2003 : 10:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ko kaze da liberali nisu puni predrasuda
eto jedno pitanje za tebe
da li volis nacizam
ili komunizam
kladim se da ne
znaci imas predrasuda
ili ti smeta kad je netko protiv tebe
znaci opet imas predrasuda
u ovom svijetu nemozes zivjeti bez predrasuda
kakav liberalizma
to je najgori oblik koje je ljudska civilizacija posvojila
da li bi ti Arvil dozvolio da muz maltretira svoju zenu
posto si liberal bi
jer nesmijes se mijesati u tudju privatnost a posto si homic i zahtjevas to za sebe onda moras biti liberalno bezpredrasudan prema agresivnim pijanim divlajcima koji vole maltretirati
ili si liberalno protiv razmislajnja o necemu sto te se netice
e pa kad zivis u jednoj zajednici naravno da te se neke stvari moraju ticati
a opet ako ti je sve nevaznop sto enma veze s tobom i s tvojim egom
onda si parazit
a parazite treba izbaciti iz drustva
da engovorim o rvojoj anomaliji

ako ti se neka prvila nesvidjaju u ovoj zajednici koja nepodnosi takve sto si ti ( a to je njihovo demokratsko pravo da tebe nepodnose ) onda si osnuj neku s svojim pravilima

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000