forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2003."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/03/2003 : 22:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Maks je, ko što kaže Kruger, kopija Chada Kroegera

Prije ce bit da je on kpija mene! A istina, vuce malo...

quote:
a drugi put cemo vise vremena posvetiti zabavi

Da... Nadam se da cu drugi puta doci na cevape, a ne da nam se jadni Globinjo mora prezderavat i za mene (mora da mu je tesko palo)!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/03/2003 : 02:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:
Maks je, ko što kaže Kruger, kopija Chada Kroegera

Prije ce bit da je on kpija mene! A istina, vuce malo...

quote:
a drugi put cemo vise vremena posvetiti zabavi

Da... Nadam se da cu drugi puta doci na cevape, a ne da nam se jadni Globinjo mora prezderavat i za mene (mora da mu je tesko palo)!

jako teško

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 07/03/2003 : 03:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
evo nakon 5 dana napokon sam uhvatio malo vremena da dodjem na forum i procitam sve ovo sto se nakupilo u ovih 5 post makarskih dana.razlog sto ranije nisam dosao je i to sto sam hodao kao zombi jer od 3 dana u makarskoj nisam spavao sve skupa 7-8 sati.
sta vise da se kaze...bilo je prosto fenomenalno,ocaravajuce,gotovo nestvarno ili na granici nemoguceg sto bi rekao nas stari znanac stric marty.organizacija je bila vrhunska i jos jednom se zahvaljujem gastonu i leopoldu na svemu.takodje se zahvaljujem svima na lijepim trenucima provedenim na ovom sastanku.ljudi volim vas sve!!!!(naravno nemojte ovo shvatiti doslovno)posebno se zahvaljujem leopoldu na gostoprimstvu(kod njega sam spavao)i da spomenem da su mu starci legende,kao i cuko dzukson,a mladu majku-komsinicu nazalost nisam upoznao.sto se tice forumasa koje sam upoznao o njima sve najbolje.to su sve legende uvijek nasmijane i spremne na dobru zajebanciju a to je jedna od osobina koje mi se najvise svidjaju kod ljudi.iz tog pramena forumasa izdvojio bih chiku kojeg nisam bas zamisljao kao doslovno chiku kajetana... kao i krugera kojeg sam zamisljao nametljivijim i govorljivijim.iznenadio sam se jer je jako tih i vrlo malo prica,kao i da podrzava tudja misljenja(sto se na forumu ne bi bas moglo reci).bez uvrede krugeru jako si me pozitivno iznenadio.
jedine dvije zamjerke koje imam su to sto se leopold nije pokazao kao domacin kada su djevojke u pitanju(sve je sebi htio zadrzati,valjda se bojao da bi one mogle poci za nama sirom bih i hrvatske a on bi onda ostao sam u makarskoj),a druga je klima i grijanje.nazalost ja sam ocekivao jos vise temperature(jer sam se uzasno nakupio zime u sarajevu) iako je vrijeme bilo gotovo idealno za februar mjesec.naravno to nije uopste uticalo na moj provod u makarskoj niti je iole umanjilo ljepotu strip sastanka(osim onog prvog)ali sam ipak to morao naglasiti(leopolde krv cu ti pijuckati na slamku kao wurdalak)

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze:
sinoc sam suzama lijepila tapete,
sanjala sam i tebe i dijete...
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 01:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Evo i mene napokon da napisem koje slovo o ovom za mene nevjerovatnom i fantasticnom hepeningu. Nisam se prije javljao jer su nastupili dani maskara u makarskoj pa sam bio okupiran maskiranjem i popratnim opijanjem a odmah jutro nakon sam otisao na skijanje i to na lepu Jahorinu gde sve vrvi od mnogo lepih Beogradjanki (Magic, Dushmane i ekipa saljite ih malo i na more...) prolazeci kroz Sarajevo sjetio sam se svih predivnih momenata koje smo skupa podjelili u Makarskoj protekli vikend i upravo taj osjecaj prijateljstva i bliskosti je nesto fenomenalno. Vertere sjetio sam te se u petak kad je na Jahorini bilo jebeno hladno, smrza sam se ko p......
Tekst koji ste sastavili je pokrio apsolutno sve sto se dogadjalo na strip sastanku i cestitam Aci, Stinkiju, Heyoki, Maximussu, i Gastonu na odradjenom poslu. Tekst je toliko zivopisan i da znam crtati objavio bi par epizoda tipa chico vs.chevap, misterija heyokinog vlaznog koljena, mala skola bilijara by gaston, male stolnonogometne carolije Ace majstora.
Najvise od svega mi je zao sto nismo uspjeli odrati lokalne kladionice ali nadam se da ce chico za iduci viken pripremiti dobitni salabahter i da cemo svi piti u to ime.
Za one koji nisu vidjeli stinkija na basketu stvarno moram priznati da nema pojma o kosarci, ubacuje 9/10 pokusaja sto je sramota.
Izuzetno ugodno iznenadjenje po mene je Kruger, covjeg kojeg sam zamisljao da bljuje vatru i ima rogove i uz to je kontra svega postojeceg kad ono covjek ne bi ni mrava zgazio, prava legenda. Dokaz da hladna tastatura ne moze docarati covjeka....
A sto drugo reci nego da se nadam da ce se nesto slicno ponoviti u skorijoj buducnosti i da ce Seinfeld, Top, Sejo, Markos, Magic i ostala ekipa nakoknaditi propustene momente.

--< Inches make champions >--
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 01:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
--> slazem se da iduci put organiziramo spartanski skup jer cekanje vertera izludjuje i najstrpljivije

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 01:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Aco sutra cu sprziti onaj CD i dati cu ga Gastonu da ti ga da. Umnoziti cu jos par primjeraka tako da cete svi dobiti komplet slika sa sastanka...
Slike saljem: U sarajevu verteru pa ce vam ga on distribuirati dalje za raju iz Sarajeva ako uhvati vremena od zenskarenja
Markosu u zg, Rockiju, Renkiju u Gradac, Maksimussu,Globinju i Krugeru.
Ako sam nekog zaboravio neka se javi i napise adresu.
Nadam se da ce Milko poslati listu adresa sudionika sastanka.
Markose, Top, Sejo napisite adresu.

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 02:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Maksimuse hvala na vinu od kojega glava ne boli....

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 02:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Evo jos par zaljucaka strip sastanka:
-Druna nije umjetnost, ona je 100%-tna drolja (oprostite na izrazu)
-Verter obozava Drunu i ostalu strip erotiku
-Heyoka je otrov za Makarske zene i jao nama domacima kad naleti ovo ljeto...
-Chico vuce korijene iz Meksika (trebao bi se poceti kladiti na meksicki nogomet)
-Rocky plese kao Michael Jackson iz mladjih dana
- Gaston je izvrstan organizator

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/03/2003 : 02:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Upravo sam pogledao, imaju 64 slike

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2003 : 09:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Zar Gaston ne dolazi sutra u zagreb? Leopolde, daj CD njemu, a cemo se mi ionako nac pa cu to lako pokupit od njega!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/03/2003 : 10:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by Leopold_IV

Maksimuse hvala na vinu od kojega glava ne boli....

Ma hvala tebi na gostoprimstvu i prekrasnom pogledu sa balkona! ;)

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 11/03/2003 : 13:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
leopold, valjda imas moju adresu 1001 tuborg , Danska

*-*"Cogito ergo sum"*-*
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 12/03/2003 : 01:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
kasno markose kasno, jutros sam mu se javia i vec je bia u Frankfurtu....

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 12/03/2003 : 01:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
quote:
Originally posted by Top

leopold, valjda imas moju adresu 1001 tuborg , Danska

*-*"Cogito ergo sum"*-*

iduci strip sastanak bi nam moga Tuborg sponzorirat, zrtvovat cemo se i pit samo njihovu pivu

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/03/2003 : 18:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Jarane Gaston ima moju adresu

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 12/03/2003 : 19:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
hm... pa nije iskljuceno da bi mogao gajbicu tuborga ponijeti na veselje, al vise moja jadna ledja nebi mogla dovuci, hehe a i ko bi trpao pivu u prtljag mjesto stripova kad se dolazi na skup....

*-*"Cogito ergo sum"*-*
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000