Author |
Topic  |
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 18:54:44
|
drago mi je da vidim sav ovaj entuzijazam ali opet razocaran sam kada se sjetim kolika je euforija bila na pocetku.ali bilo kako bilo jedva cekam ovaj susret.zao mi je sto globinjo nece doci a svakako bi mi bilo zao da markos ne dodje(pri tome ne mislim na nathane ).takodje mi je bilo jako zao zbog emira ali jebiga.ipak, ostalo nas je jos dosta za ludu zabavu.sandro pripremi nam teren jer ima da ostavim iza sebe trag u makarskoj   sto se tice sporta jebla vas kosarka.dajte da raspalimo fuce na male.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 18:59:32
|
quote: Originally posted by verter sto se tice sporta jebla vas kosarka.dajte da raspalimo fuce na male.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete...
Verteru legendo od kad vec nisam cuo ovu rijec "fuco"! Eto ako ce te igrati fuce na male bit ce mi jos zalije sto necu biti medju vama... |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 19:45:32
|
"fuca" je odmilja za fudbal a "na male" se misli na male golove   dado ako Bog da dodjes opet u hr pa cemo mozda poigrati.ja sam bio planirao dolazak u makarsku i gradac pred kraj prosle godine,na jedan dan(bas sam sandri govorio jos davno o tome).kada mi je sandro rekao za vas sastanak u gradcu bilo mi je zao sto nisam znao na vrijeme jer je postojala mogucnost da i ja dodjem.al jebiga nema veze bice opet prilike samo nek je zdravlja btw zaboravio sam reci da sam danas izvadio novi pasos tako da sam jos na korak blize makarskoj,tj sad sam negdje kod bradine(oko 23 i 5  )
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 20:18:15
|
prestanite vise da pisete o sastanku , ne znam kako cu preboliti cinjenicu da necu biti tu
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 20/02/2003 : 21:04:46
|
Sejo jos 8 dana ;-))),ajde Sejo zar ne dolazis...Sramota ;-)))!!!!!
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 22:34:53
|
quote: Originally posted by verter
sto se tice sporta jebla vas kosarka.dajte da raspalimo fuce na male.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete...
E baš si našao sport... Pa tek tu bi vas ispeglali tako da ne bi znali ni kako se zovete.          Ovako u košarci cete imati bar nekakve šanse.       
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 20/02/2003 : 22:36:09
|
quote: Originally posted by SejoSexon
prestanite vise da pisete o sastanku , ne znam kako cu preboliti cinjenicu da necu biti tu
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Sejo ne pizdi nego dodi!!! Jebeš posao i Terminatora!   
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 20/02/2003 : 22:40:29
|
quote: Originally posted by Markos
Ja jos nisam siguran ocu li ici. Naime, imam 3.3.2003 koncert i ne znam oce li me ovi moji pustiti da propustim generalne probe i slicna sranja. Ako ih budem uspio nagovoriti da imamo probe ovaj vikend i u pon-uto-sri onda ok, inace ne znam. U slucaju da idem, onda bi isao u cetvrtak popodne pa bi bio kuci jedan dan i u petak bi popodne dosao u Makarsku, vjerojatno sa Acom koji bi me pokupio u Splitu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ajde Markose nemoj me zajebavati. Ja sam sto posto siguran da se možeš izvuci sa jednom pametnom ispricnicom bez obzira na stanje stvari.        Ma ustvari, znam ja da ceš ti sve to nekako srediti. Pametan si ti...   
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 23:13:57
|
quote: Alo Markose i Chico! Nista ne javljate hocete li sa mnom i kompicem sa autom!?
ja sam za.kad vi tocno mislite ic?koji sat?ja radim cetvrtak noc,pa bi mi bilo zgodno da malo odspavam ili bar da idemo odmah ujutro u 6. ak si ti na civilnoj do 16 to je taman pa cak i da zgibas prije.pa da krenemo izmedu 14-15
uvijek postoji nada! |
Edited by - chico on 20/02/2003 23:15:20 |
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 23:18:41
|
stolni nogomet sam najbolji golman isto kao i na malom nogometu. kosarka - moji predaci spanjolski konskvidatori su igrali kosarku dok se na ovim prostorima jos nije znalo sto je to,ja to igram na playu sa bar 20-30 asistencija po utakmici plus 8-10 koseva,vrlo cesto double-double :-)
uvijek postoji nada! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 23:42:15
|
quote: Originally posted by Gaston
E baš si našao sport... Pa tek tu bi vas ispeglali tako da ne bi znali ni kako se zovete.          Ovako u košarci cete imati bar nekakve šanse.       
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Priznam, ovdi sam najbolji na klupi, ali po potrebi mogu stati na gol da primim koju kroz noge  Nego, ne moze hrvatska kontra BiH, nas dolazi samo trojica (ne racunajuci ovog Cherokeeja, a on bi nam se mogo javit...), a ne valja u troje narocito kad su dvojica antitalenti   Nego, Marko dolazi jebote, pa to je drugi razlog sto idem (prvi je da ispunim obecanje Gastonu iz Sarajeva, a drugi da upoznam tebe, Globinja - on otisao, pa nemoj ti i vas ostale - pa ako ti ne dodjes ode pola smisla!)... Al nemoj mislit da se necemo dobro zabavit i bez tebe   
It's a good day to die... |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 21/02/2003 : 02:15:47
|
unatoc ovim neutemeljenim klevetama  od strane poluneozbiljnog Gastona evo i mene. Sve je upravo onako kako Gaston kaze, jedva cekam da se napokon skupimo i da pocnu igre bez granica....  Sto se tice smjestaja nema problema, pretpostavljam da ce chico kod mene zbog radi druzenja na sanku i nadasve vikend tiketarenja, uz to Maximusse nema problema za smjestaj za tebe i prijatelja sve sam vec orgaizirao. i jedina stvar koja me trenutno brine je verterovo ostavljanje traga u makarskoj...  A sta drugo da kazem ljudi, veselim se ovom dogadjaju ko malo dijete igracki i nastojati cemo to sto je moguce bolje organizirati. Aco sto se tice nocnog zivota i Tropicane mislim da se neces razocarati jer mladih utegnutih guza se uvijek nadje,  Markose nadam se da ces uspjeti zapostaviti svoju glazbenu karijeru bar na par dana i sudjelovati u ovom hepeningu jer u krajnjoj liniji da nije tebe i ovog sitea nista od ovog ne bi ni bilo. Sto se tice kosarkaske utakmice to ce vjerojatno biti all stars utakmica prepuna natjecateljskog zara.  Jedina neprezaljena stvar je sto necu upoznati legendarnog Seju ali nadam se da ce se u skoroj buducnosti ukazati na ovim prostorima daleko od prljavog kapitalisdtickog zapada. Sto se mene tice pokusati cu srediti objavljivanje priloga u Makarskoj kronici o ovom sastanku a nadam se da ce Gaston potegnuti svoje veze na Radio Makarskoj Rivieri tako da se cuje za ovaj nas skup i da afirmira lokalne potencijalne stripoljupce. Sutra ranom zorom najvjerojatnije idem na skijanje u Sarajevo pa cu se nadam se vidjeti sa Sarajevskom ekipom i dogovoriti detalje oko dolaska. Vidimo se ljudi.. 
--< Inches make champions >-- |
Edited by - Leopold_IV on 21/02/2003 02:18:16 |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Posted - 21/02/2003 : 02:22:56
|
samo bi jos napomenuo i zamolio sve sudionike skupa da po zelji ponesu nesto stripova za razmjenu i strip aukciju a i bilo kakve druge stripofilne stvarcice.
--< Inches make champions >-- |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 21/02/2003 : 09:22:03
|
quote: Originally posted by Leopold_IV
jos 7 dana...
--< Inches make champions >--
To se kaže James Bond!
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/02/2003 : 09:38:00
|
quote: Maximusse nema problema za smjestaj za tebe i prijatelja sve sam vec orgaizirao
KREGAH BUNDOLO! Ima da gustamo ko prasci u blatu!    quote: nadam se da ce Gaston potegnuti svoje veze na Radio Makarskoj Rivieri tako da se cuje za ovaj nas skup i da afirmira lokalne potencijalne stripoljupce
Ja bih rade stripoljupkinje, ako moze!    
  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 21/02/2003 : 09:42:12
|
quote: Originally posted by verter
drago mi je da vidim sav ovaj entuzijazam ali opet razocaran sam kada se sjetim kolika je euforija bila na pocetku.
U prvi mah sam previdio ovu recenicu koju je Verter napisao. Prije svega nema nikakvog govora o smanjenoj dozi euforije kod organizatora, tj. Leopolda i mene , a u to ceš se moci i sam uvjeriti kad pristignete u ove krajeve. Za ovakvu recenicu tako cu te ispeglati na mali balun da ce to biti show!      Svi mali zastoji u javljanju na ovaj topic su proizašli zbog cinjenice da sam u proteklih 10 dana bio 5 dana na putu (cak sam otišao i do Beca da lobiram kod Sejinih poslodavaca da ga puste     , ali prljave kapitalisticke pizde nece pa nece. Nakon toga je uslijedio pozdrav sa Sejinim šefovima kojima sam ostavio par poklona       . Pssssstttt... Ja se još uvijek nadam da ce Sejo doci ali nemojte nikome reci... Psssssssttttt...  Osim toga u kuci mi je totalna ludnica tako da ne znam ni gdje mi je glava ni gdje mi je guzica. Uglavnom, jedva cekam iduci petak i vjerujte mi da ce biti perfektno!!!   Kao što i sami možete vidjeti, uspjeli smo srediti smještaj za Maximussa, njegovog frienda te za Cherokeeja koji ce upotpuniti ekipu iz Sarajeva i donijeti veeeeliki broj stripova sa sobom! Ujedno, ovom prilikom ih pozivam da potvrde dolazak, a bilo bi lijepo da u iducih par dana svi vi ostavite i tocan plan dolazaka tako da možemo sve organizirati (na stotine djevojaka ce bacati cvijece i tociti pivo razularenoj masi stripofila pri ulasku u Makarsku).     Što se Markosa tice i to cemo vrlo lako srediti. Ako nece doci milom hoce SILOM! Ljudi u crnom samo cekaju na moj znak!     Ma ne brinite se ljudi, Markos stiže 100 %. Ne bi on ovo propustio ni da mu obecaju glanc komplet Stripoteke!      JUHUUUUUU, još samo 7 dana!!! Ajmo ekipaaaaaaa!!!!!!
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 21/02/2003 : 09:44:17
|
quote: Originally posted by Maximuss [br Ja bih rade stripoljupkinje, ako moze!    

Komada prijatelju, samo reci koliko komada ti treba?   
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/02/2003 : 09:55:33
|
Maxim(uss)alan broj, naravno. Puno, ali ipak ne toliko da usfali ostatku ekipe. Al sam velikodusan, svaka mi cast... :))
  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 21/02/2003 : 10:15:10
|
quote: Originally posted by Maximuss
Maxim(uss)alan broj, naravno. Puno, ali ipak ne toliko da usfali ostatku ekipe. Al sam velikodusan, svaka mi cast... :))

Ne brini se. Organizirat cemo jedan grupnjak za tebe.    
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Posted - 21/02/2003 : 10:32:56
|
Ako bude lijepo vrijeme(a trebalo bi,ipak smo u Dalmaciji),mogli bi bacit picegin ili odbojku na pijesku!
Što se košarke tice,doka je Stinky u mojoj ekipi ja se ne bunim.
Bond.James Bond. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Posted - 21/02/2003 : 10:48:52
|
Evo jedne iznenadne ideje.Podjelimo se u dvije grupe i onda organiziramo nekakvu olimpijadu u svim mogucim sportovima(nekakve igre bez granica):košarka,fuce na male,stolni nogomet,pikado itd..i bilježimo rezultate u posebnu tabelu.
Oni koji izgube skacu u more(bez obzira na temperaturu)
GASTONE ja krecem u 9 ujutro a do Makarsje mi treba (izracunao sam) oko 10 sati vožnje(tu sam vec uracunao i vrijeme koje ce proc dok pokupim Markosa u Splitu,prijelaz SLO-CRO granice,fiziološke potrebe,dorucak,rucak,razgledavanje krajolika,konverzacija sa auto-stopistkinjama,tocenje goriva i druge (ne)predvidljive sitnice) tako da ja stižen oko 19.00 (najkasnije).
Bond.James Bond. |
 |
|
Topic  |
|