forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2003."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/02/2003 : 10:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
E ja stvarno ne znam ocu li moci doci. Jos je sve pod upitnikom. Ne bih vas htio razocarati i zaista zaista zaista mi se jako ide ali shvatite i mene - 5 godina sviram u ovom bendu i ovo nam je prvi CD i prvi pravi samostalni koncert, iznajmili smo dvoranu, razglas, ovo ono i to mi je dosta vazno. Ako budem mogao izostati sa tih zadnjih proba doci cu, ako ne, sorry bit ce jos sanse pa nije kraj svijeta.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/02/2003 : 11:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Leopold_IV

bas mi je zao zbog Globinja sto nece biti na sastanku ali sto je tu je.

--< Inches make champions >--

mene duša i srce boli šta ne mogu docikad se sjetim napaljenosti kad mi je gaston prvi put rekao za sastanak...ja cu nastojati svim snagama da vas bar vidim na 5 minuta...centralni dio je u subotu,ali za petak bi možda mogao naci vremena...kad bi se bar svi skupili u petak,pa bi došao da vas sve izgrlim i izljubim(gdje su te stripofilke)velika je vjerojatnost da bi bar mogao doci u petak navecer,ali opet sve ovisi o mojim(bivšim)zubima koji su mi proteklih dana stvorile pakao...gastone,dobio sam tvoj sms,ali prijatelju dragi,ne mogu usta otvoriti od boli...javim ti se veceras s posla,ako budem u stanju...najviše mi je žao utegnutih guzai sportskih obracuna...nadam se da ce ovaj sastanak postati tradicionalan,i vec sada sam najavio svojim prijateljima da ne prave pireve od 28.02-01.03 iduce godine...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/02/2003 : 14:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Da, da, mogli bi neku olimpijadu u svim mogucim sportovima. A poslije toga kviz, hehe, miljunaša.
Gaston, mislim da cemo Kruger i ja negdje oko 16h krenuti iz Zagreba, pa sad, koliko nam treba do Makarske. Vjerojatno cemo doci kasno navecer. Još cu sve tocno provjeriti i reci tocan polazak i Zagreba.
Aaaaaaaaaaaaa, što ce biti ludo!!!!!!! Još tjedan dana!!!!

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Ako bude lijepo vrijeme(a trebalo bi,ipak smo u Dalmaciji),mogli bi bacit picegin ili odbojku na pijesku!

Što se košarke tice,doka je Stinky u mojoj ekipi ja se ne bunim.

Bond.James Bond.

Znaš kako se kaže: Veljaca - prevrtaca, ali nadam se da ce vrijeme biti kako treba. Uostalom, ne bi mi bilo prvi put da picigin igram po buri i kiši.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

E ja stvarno ne znam ocu li moci doci. Jos je sve pod upitnikom. Ne bih vas htio razocarati i zaista zaista zaista mi se jako ide ali shvatite i mene - 5 godina sviram u ovom bendu i ovo nam je prvi CD i prvi pravi samostalni koncert, iznajmili smo dvoranu, razglas, ovo ono i to mi je dosta vazno. Ako budem mogao izostati sa tih zadnjih proba doci cu, ako ne, sorry bit ce jos sanse pa nije kraj svijeta.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ja san ti lipo reka da cete pokupiti ljudi u crnom...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

bas mi je zao zbog Globinja sto nece biti na sastanku ali sto je tu je.

mene duša i srce boli šta ne mogu docikad se sjetim napaljenosti kad mi je gaston prvi put rekao za sastanak...ja cu nastojati svim snagama da vas bar vidim na 5 minuta...centralni dio je u subotu,ali za petak bi možda mogao naci vremena...kad bi se bar svi skupili u petak,pa bi došao da vas sve izgrlim i izljubim(gdje su te stripofilke)velika je vjerojatnost da bi bar mogao doci u petak navecer,ali opet sve ovisi o mojim(bivšim)zubima koji su mi proteklih dana stvorile pakao...gastone,dobio sam tvoj sms,ali prijatelju dragi,ne mogu usta otvoriti od boli...javim ti se veceras s posla,ako budem u stanju...najviše mi je žao utegnutih guzai sportskih obracuna...nadam se da ce ovaj sastanak postati tradicionalan,i vec sada sam najavio svojim prijateljima da ne prave pireve od 28.02-01.03 iduce godine...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...

I po tebe ce doci ljudi u crnom...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Da, da, mogli bi neku olimpijadu u svim mogucim sportovima. A poslije toga kviz, hehe, miljunaša.
Gaston, mislim da cemo Kruger i ja negdje oko 16h krenuti iz Zagreba, pa sad, koliko nam treba do Makarske. Vjerojatno cemo doci kasno navecer. Još cu sve tocno provjeriti i reci tocan polazak i Zagreba.
Aaaaaaaaaaaaa, što ce biti ludo!!!!!!! Još tjedan dana!!!!

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."

Mi se onda vidimo negdje oko 22.00 u Makarskoj, a nakon vecerice krenut cemo u nove radne pobjede!
P.S. Olimpijada uvijek igra...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Slušajte sad 'vamo ekipa:
Svi vi koji dolazite s osobnim automobilima lijepo polako i sigurno vozite tako da ne bi bilo nikakvih problema. Stvarno je totalno nebitno da li cete doci sat vremena prije ili poslije, bitno je da DOÐETE!
Još samo sedam dana, aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Koji ce to GUŠT biti!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

jos 7 dana...

jebote pa ti stvarno svaki dan cekas sabah sa sejtanom!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Eeee, koji ce to biti gušt cekat sabah sa strip šejtanima u Makarskoj...

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/02/2003 : 17:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
prvo da odgovorim leopoldu tj da mu pojasnim ono "sandro pripremi nam teren jer ima da ostavim iza sebe trag u makarskoj".nisam mislio na tebi da ostavim tragnego ono sto si spominjao neke dobre trebice iz makarske a i ono gastonovo da mi obezbijedi "termofor" da me grije jer su i u makarskoj noci u februaru hladne
a gastone to u vezi euforije nisam mislio na domacinsku euforiju nego na ovo da su svi odjednom poceli odustajati od strip sastanka.da se razumijemo jer ste me vi makarani sve pogresno shvatili.

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze:
sinoc sam suzama lijepila tapete,
sanjala sam i tebe i dijete...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/02/2003 : 18:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
previse makarona steti zdravlju

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/02/2003 : 18:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
emire sto se tice cherokeeja pricao sam ja s njim i vrlo je vjerovatno da ce i on s nama vozom ali moram jos vidjeti.a ako ides u slogu tj isv rock klub onda ga znas sigurno
sto se tice sarajlija mi cemo vjerovatno negdje izmedju 11 i 12 doci u makarsku.voz nam stize u ploce oko 11 pa cim uhvatimo prvi bus stizemo u makarsku.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/02/2003 : 18:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
u pravu si sejo ali makaroni nikad nisu bili teska "hrana"

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 21/02/2003 : 19:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
makaroni, ratna hrana, niste ih nikad probali ko mi, zato ako ih mislite servirati morat cete se potruditi ;)))
Verteru, ti se ne javljaj, ti imas curu u Sarajevu, nemoj da tuzim sada... hehehehe
A leopold je meni naso jednu cim je otvoren ovaj topic koliko sam ja skonto, nema problema ako ja budem spavo u subotu kod nekog drugog, jel tako Dado?
olimpijada: ajmo napravit odma ekipe, vecina se ne znamo, pa se niko nece moci zaLiti kada se svi okupimo na terenu, kako te zapadne, tako ti je ...
a cherokee, haj ga ti ubjedi da krene autom, pa da se ne moramo ustajati u 4.00?

It's a good day to die...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/02/2003 : 22:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ja ocu u ekipu sa najjacima!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/02/2003 : 10:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by verter

a gastone to u vezi euforije nisam mislio na domacinsku euforiju nego na ovo da su svi odjednom poceli odustajati od strip sastanka.da se razumijemo jer ste me vi makarani sve pogresno shvatili.

Nemoj misliti da ceš se izvuci sada sa tim objašnjenjima, pegla na mali balun ti ne gine!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/02/2003 : 10:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
volio bih kada bi u Makarskoj odigrali jednu partiju hrkljusa

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/02/2003 : 10:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Može ali jedino ako ceš ti doci i biti sudac u ovoj dosta kompliciranoj olimpijskoj disciplini (poznato je da je gotovo nemoguce igrati hrkljuš bez suca he he he...).

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/02/2003 : 10:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Može ali jedino ako ceš ti doci i biti sudac u ovoj dosta kompliciranoj olimpijskoj disciplini (poznato je da je gotovo nemoguce igrati hrkljuš bez suca he he he...).

AH; ja sam ti bio prvak bivse Jugoslavije u hrkljusu, a takodjer znas i sam da bih rado dosao u Makarsku (pa sva raja iz Beca ´svako ljeto provodi u MA, u to si se i sam uvjerio), i naravno da bih sudio mec

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/02/2003 : 11:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

quote:

quote:

AH; ja sam ti bio prvak bivse Jugoslavije u hrkljusu, a takodjer znas i sam da bih rado dosao u Makarsku (pa sva raja iz Beca ´svako ljeto provodi u MA, u to si se i sam uvjerio), i naravno da bih sudio mec

Eh, koji bi to medunarodni turnir u hrkljušu bio... DO MENE, DO MENE!!!

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 22/02/2003 : 13:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

E baš si našao sport... Pa tek tu bi vas ispeglali tako da ne bi znali ni kako se zovete.
Ovako u košarci cete imati bar nekakve šanse.

Nego, ne moze hrvatska kontra BiH, nas dolazi samo trojica (ne racunajuci ovog Cherokeeja, a on bi nam se mogo javit...), a ne valja u troje narocito kad su dvojica antitalenti

Hajde, mogu shvatiti da si tako kritican prema verteru, ali zasto si takav i prema sebi? Eeeeeh, ocito cu morati biti One-man-team...

Lets kick racism out of football.
Profesor Kicic: "U životu neceš biti sretan uvijek,
neceš imati jogurt uz burek."
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/02/2003 : 19:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Imao sam jake argumente:
Stiže i Gloooooobinjooooo!!!!!

Go to Top of Page

chico
Average Member

Croatia
804 Posts

Member since 25/10/2002

Posted - 22/02/2003 : 19:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit chico's Homepage  Send chico a Private Message
quote:
Ja ocu u ekipu sa najjacima!

meni je svejedno sa kim cu u ekipu,jer je ta ekipa sa mnom najjaca

uvijek postoji nada!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/02/2003 : 19:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Eto što znaci lobiranje...

Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000