Author |
Topic  |
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 12/01/2003 : 22:40:13
|
nadam se da je ostalo mjesta za jos jednog primitivca.gastone racunaj i na mene u vezi strip sastanka.jedino sto me moze sprijeciti su neki zdravstveni problemi(a nadam se da ih nece biti).
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/01/2003 : 22:45:41
|
quote: Originally posted by verter
nadam se da je ostalo mjesta za jos jednog primitivca.gastone racunaj i na mene u vezi strip sastanka.jedino sto me moze sprijeciti su neki zdravstveni problemi(a nadam se da ih nece biti).
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete...
Pa jebote, jesi li ti živ??? Zovem te na mobitel, šaljem ti poruke koje mi se onda vracaju kao nedostavljene... Pa di si ti? Naravno da sam ostavio jedan krevet i za tebe i to bez da si se javio! Znam ja da se stari prijatelji ne zaboravljaju, a isto tako znam da ti Leopold mora demonstrirati da i on poznaje dosta žena.   Uglavnom, WELCOME! P.S. Cini mi se da ce taj vikend biti gaaadno dug... 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 12/01/2003 : 22:57:23
|
" Pa jebote, jesi li ti živ??? Zovem te na mobitel, šaljem ti poruke koje mi se onda vracaju kao nedostavljene... Pa di si ti? Naravno da sam ostavio jedan krevet i za tebe i to bez da si se javio! Znam ja da se stari prijatelji ne zaboravljaju, a isto tako znam da ti Leopold mora demonstrirati da i on poznaje dosta žena. Uglavnom, WELCOME! P.S. Cini mi se da ce taj vikend biti gaaadno dug... " ma suti ne pitaj.imam ispit prekosutra(a do prije sat vremena sam bio ubijedjen da je sutra ),pa jos 3 do kraja mjeseca tako da sam offline skroz.radio mi je mob,jel ti prijavljivao nedostupan ili sta???ma nesto mi nije u redu s brojem pa mi nijedna porukica ne moze doci.nesto je u kurcu s postom. ma kakav leopold on je jos pocetnik ali ga necu potuci i u makarskoj jer ce mi se naljutiti    PS:nego cuo sam svasta dobro o toj blondie pa nebi bilo lose da je dado dopremi u makarsku da je i ja upoznam    ,u tom slucaju globinjo ti definitivno otpadas   PS2:sejo jarane obavezno premuntaj te u firmi da te puste!!! PS3:jedva cekam ovaj sastanak!!!znam da to ne valja govoriti zbog uroka ali sta cu,ne mogu si pomoci.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/01/2003 : 23:39:12
|
Sudeci po odazivu, ovaj skup bi mogao postati dogadjaj godine...  Steta sto nije ljeto da se ljudi malo razbacaju po plazi sa pivom i gomilom stripova! Eh sto bi to bilo dobro... |
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 00:26:01
|
evo i mene.ako jos uvijek ima mjesta,i ja bih sudjelovao u ovom dogadaju godine.za datum koji mi odgovara jos ne znam ali nadam se da ce biti smjestaja |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 13/01/2003 : 00:36:59
|
Pozdrav dobri ljudi, potrajalo je citanje ovih 8 stranica o strip sastanku. Dobri, fini i posteni gaston je to sve dobro slozio i bas mi je drago da je odaziv ovako dobar (a moze to i bolje) Sto se tice blondie velikodusno nudim smjestaj i molim gastona da nabavi neku brnjicu za vjecito nalozenog globinja... Ideja o strip aukciji i sportskim manifestacijama je za svaku pohvalu, ma bit ce ShoWWWWWW. Od "lokalnih" mi je zao sto nema odaziva Tomeka i Ante ali nadam se da ce se i oni ukljuciti u ovaj happening. Ma kako da nema mjesta chico, mi cemo ionako dane provodit u tiketani i po birtijama...  vertere za ono pocetnik cemo se jos razracunat... Gastone nadjemo se ovih dana na kavi pa cemo se sve detaljno dogovoriti.
--< Why do only fools and horses work? >-- |
 |
|
rocky32
Average Member

Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 00:38:23
|
cuj gastone vidim da vrag bere šalu i da ce uskoro biti sva mjesta popunjena, zbog toga se rezerviram 100% da dolazim. daj se raspitaj da li ima neki jebeni popust za avion do splita i koliko košta. ako nema morat cu hapiti nekog kamiondiju da me otpremi dolje. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:38:25
|
ma nema veze sto nije ljeto mi cemo se razbacati po plazi
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:52:26
|
quote: Originally posted by rocky32
cuj gastone vidim da vrag bere šalu i da ce uskoro biti sva mjesta popunjena, zbog toga se rezerviram 100% da dolazim. daj se raspitaj da li ima neki jebeni popust za avion do splita i koliko košta. ako nema morat cu hapiti nekog kamiondiju da me otpremi dolje.
Mjesto ti je rezervirano prijatelju! Što se aviona tice najbolje bi ti bilo da nazoveš direktno Croatia Airlines i da se raspitaš. Sigurno i sam znaš da sada imaš onih jeftinih avio-karata, samo trebaš biti brz! 
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:54:07
|
quote: Originally posted by chico
evo i mene.ako jos uvijek ima mjesta,i ja bih sudjelovao u ovom dogadaju godine.za datum koji mi odgovara jos ne znam ali nadam se da ce biti smjestaja
Ne brini se prijatelju. Kako ti je i Leopold vec rekao, mjesto ti je rezervirano. Za hladnocu se ne brini! Dat' cu ti ja šal Hajduka, a navecer ceš se pokriti Hajdukovom zastavom.    
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:54:37
|
a-joj,ako nam na kraju ovog mjeseca ne ukinu 4 smjene,meni ne pasu ovi vikendi.da li postoji mogucnost za onaj vikend 14-16? |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:56:24
|
a-joj,ako nam na kraju ovog mjeseca ne ukinu 4 smjene,meni ne pasu ovi vikendi.da li postoji mogucnost za onaj vikend 14-16?
Nema teorije. Tada sam u Pragu. Termin je definitivan: 28.02., 01.03. i 02.03.
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:57:58
|
a-joj,ako nam na kraju ovog mjeseca ne ukinu 4 smjene,meni ne pasu ovi vikendi.da li postoji mogucnost za onaj vikend 14-16?
iskreno veoma tesko jer ova opcija odgovara vecini ljudi, ma tjeeeeebooo smjene, odradit ces overtime ovdje s blondijem...he he he...
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Posted - 13/01/2003 : 00:58:49
|
onda nazalost nista od kladenja sa leopoldom. :-((( ako se sto promjeni sa mojim rasporedom na poslu javim se da vidim da li je ostalo koje mjesto za smjestaj :-(((((( |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 13/01/2003 : 13:47:13
|
quote: Originally posted by MAGIC
racunaj na mene da ih uzmem,al racunaj da ne odgovaram sta ce biti na carini nemoj da te smajli zbuni ozbiljan sam,hehehe 
Cinema, simulated life, ill drama Fourth Reich culture - Americana Chained to the dream they got ya searchin for Tha thin line between entertainment and war
Eh, eh... Pa mislis da carinike zanimaju stripovi? A i ne znam da li stampane stvari u odredjenim kolicinama podlezu carini! Nego, da li bi ti stvarno mogao da mi poneses kolekciju Zagora, je li? Nemoj da te smajli zbuni ozbiljan sam!       
Juce je istorija. Sutra je zagonetka! Danas je poklon. Zato se zove sadasnjost! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 13/01/2003 : 15:33:09
|
Pa, Gaston, ja onda dolazim sa Krugerom i ekipom. Samo, jel ce biti mjesta za sve, velika je navala i odaziv, hehe.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 20:47:58
|
eh, ja bih reko da nema sanse da i mene ubacite?... Moram se cuti sa ljudinama iz Sarajeva koji bi bili voljni poc (nisam citao svih 8 strana (!), tako da ne znam ko se prijavio (samo znam da Verter ide, ali imal on vozacku dozvolu, imal auto, to je jos uvjek nepoznanica... Ali linija Makarska-Sarajevo je uvjek dobro postavljena i cesto puna cak i van sezone, pa moram pogledat onda kada je sta... Termin sasvim odgovara, taman tad pocinju predavanja hehehe, ali imam vremena jer imam dugi vikend SVAKI i onda... Pa eto, Gastone stavi mi jednu lezaljku u kuhinju negdhe u zapecku, pa cu doci (samo nemoj da bude hladno, dosta mi je toga ovdje...).
I still remember the face of My father... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 14/01/2003 : 03:19:13
|
quote: Originally posted by Kruger
Gastoen jos cemo se cuti sve ovisi ko bude isao pretpostavljam da ce ici stinky , stripije , Magic i ja dakle nas cetri
Nema problema Krugeru. Provjeri sve i javi mi se. Kako sam ti vec i rekao, jako mi je bitna informacija za smještaj jer bez potvrde vas cetvorice da hocete/necete spavati u Gradcu kod Milka nisam u mogucnosti ništa dalje pripremati i obje ruke su mi vezane.
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 14/01/2003 : 03:21:15
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by MAGIC
racunaj na mene da ih uzmem,al racunaj da ne odgovaram sta ce biti na carini nemoj da te smajli zbuni ozbiljan sam,hehehe 
Cinema, simulated life, ill drama Fourth Reich culture - Americana Chained to the dream they got ya searchin for Tha thin line between entertainment and war
Eh, eh... Pa mislis da carinike zanimaju stripovi? A i ne znam da li stampane stvari u odredjenim kolicinama podlezu carini! Nego, da li bi ti stvarno mogao da mi poneses kolekciju Zagora, je li? Nemoj da te smajli zbuni ozbiljan sam!       
Juce je istorija. Sutra je zagonetka! Danas je poklon. Zato se zove sadasnjost!
Ima li ikakve šanse da i ti dodeš DusMane?
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 14/01/2003 : 03:24:26
|
quote: Originally posted by stinky
Pa, Gaston, ja onda dolazim sa Krugerom i ekipom. Samo, jel ce biti mjesta za sve, velika je navala i odaziv, hehe.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Ma ne brini se prijetelju. Mjesta ce sigurno biti. Kako sam vec i rekao Krugeru, jako mi je bitno da mi kažete da li je i što je dogovoreno sa Milkom za smještaj. Tek tada cu moci imati cvrste informacije za sve vas koji bi željeli doci. Ipak, bez obzira na sve, ja te stavljam na spisak potvrdenih dolazaka! 
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Posted - 14/01/2003 : 03:25:00
|
ma nema problema Emire, imam jednu turbo zgodnu prijateljicu i ako bas zafali krevet tebe saljem njoj, nadam se da nemas nista protiv, globinjo ne citati ovaj post. Da ti sazmem ovih 8 stranica, dolazi Verter, Dzanzo, mozda Heyoka, i vjerovatno Kakaljin i duh iz bolnicke. Cini mi se da je kakaljin s autom ako se ne varam.
 |
|
Topic  |
|