forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2003."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2003 : 03:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

eh, ja bih reko da nema sanse da i mene ubacite?...
Moram se cuti sa ljudinama iz Sarajeva koji bi bili voljni poc (nisam citao svih 8 strana (!), tako da ne znam ko se prijavio (samo znam da Verter ide, ali imal on vozacku dozvolu, imal auto, to je jos uvjek nepoznanica...
Ali linija Makarska-Sarajevo je uvjek dobro postavljena i cesto puna cak i van sezone, pa moram pogledat onda kada je sta...
Termin sasvim odgovara, taman tad pocinju predavanja hehehe, ali imam vremena jer imam dugi vikend SVAKI i onda...
Pa eto, Gastone stavi mi jednu lezaljku u kuhinju negdhe u zapecku, pa cu doci (samo nemoj da bude hladno, dosta mi je toga ovdje...).

I still remember the face of My father...

Ležaljka te ceka!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2003 : 03:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Evo definitivno potvrdenih dolazaka (po kronologiji prijave):

Markos
Edzandzo
Heyoka
Globinjo
Verter
Rocky 32
Stinky
Emir Pašanovic

P.S. Na ovaj popis nisam stavio nikoga tko je rekao da "najvjerojatnije dolazi" ili "99% dolazi"... nego samo one koji su to definitivno meni potvrdili, bilo putem maila, SMS-a ili u telefonskom razgovoru.

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 14/01/2003 : 03:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
a ja cu istaknuti najave, znaci mozebitne:
Heyoka
Kakaljin
Duh iz bolnicke
Magic
Kruger (Gradac)
Fumetisti Gradac)
Sejo (guest star)
Dado

ako sam koga slucajno zaboravio jebiga jedva gledam 3 je ujutro...necu se zaboravit opit s njim kad dodje
Nego ajmo koja cura s foruma na sastanak...globinjo ima brnjicu !!!

--< Why do only fools and horses work? >--

Edited by - Leopold_IV on 14/01/2003 03:42:47
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/01/2003 : 10:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
OK, sada krecu dogovori kako cemo stici, a ne brinite natjeracu ja Heyoku da dodje, nemamo ispita do juna pa mu to nije opravdanje...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2003 : 10:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Vidim ja da je Leopold IV bio u komi, a Emir se je ocito rano napuca nekakvih tabletica pa ni jedan, ni drugi nisu vidjeli da sam ja Heyoku stavio kao sigurnog buduci mi se je covjek javio medu prvima da stiže.
Ah ta današnja mladost i ovisnost o drogama...

Go to Top of Page

kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts

Member since 10/08/2002

Posted - 14/01/2003 : 12:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kakaljin's Homepage  Send kakaljin a Private Message
Leopolde sto se tice dolaska volio bi da dodem samo me trenutno sprecava administrativni problem zvani pasos posto ga moram izvaditi. A sto se tice telefona pokusaj me dobiti na ovaj broj +38761377814 , pa da vidimo za one stripove. A za Duha iz Bonicke nisam siguran hoce li dolaziti jer ima obaveza "Vojska".

Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/01/2003 : 14:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Lijepa gesta organizatora,svaka cast.Evo došao bi i ja ali ne znam dal cu to vrijeme imati ispite,praksu ili slicne obaveze na fakultetu.Pocetkom veljace cu znati kako stoje stvari pa cu onda potvrditi svoj (ne)dolazak (naravno ako još bude mjesta).

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2003 : 18:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Lijepa gesta organizatora,svaka cast.Evo došao bi i ja ali ne znam dal cu to vrijeme imati ispite,praksu ili slicne obaveze na fakultetu.Pocetkom veljace cu znati kako stoje stvari pa cu onda potvrditi svoj (ne)dolazak (naravno ako još bude mjesta).

Bond.James Bond.

Iskreno cu kazati da me je baš iznenadilo kako se nitko iz Slovenije nije prijavio. OK, znam da Makarska i nije baš najbliža destinacija ali Zagreb definitivno nije daleko, a odatle i nije neki problem pridružiti se Markosu na putu prema Dalmaciji. Uglavnom, Aco ni sam ne znaš koliko me je obradovala ova tvoja najava i moguci dolazak. Ukoliko uspiješ javi mi se, a za putnike koji bi došli iz toliko dalekih krajeva mjesto ce se uvijek naci!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/01/2003 : 18:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja vec na poslu ispitujem situaciju, planiram drzavni udar u Austriji.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2003 : 18:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

A ja taman poceo pisati kako jedno takvo mjesto ceka i Seju, duhovnog vodu primitivaca sa ovog foruma! Prijatelju, jedva cekam trenutak kad ceš napisati: "Jarane STIŽEM!"

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2003 : 18:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

Udar u glavu ne bih bio los pocetak !
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/01/2003 : 19:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

A ja taman poceo pisati kako jedno takvo mjesto ceka i Seju, duhovnog vodu primitivaca sa ovog foruma! Prijatelju, jedva cekam trenutak kad ceš napisati: "Jarane STIŽEM!"

Iz tvojih usta u BOZIJE USI!!!!!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2003 : 19:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
A iz njegovih usiju?;-)))
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/01/2003 : 21:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Eh, sad ne znam sta cu ja sa pasosem... Moram provjeriti moram li mjenjati ovaj stari, a vazi do 2005, a sad nam neke nove pripremaju...
Ma do tad mozda opet naprave ono da mozemo dolazit u Hrvatsku samo sa lichnom (ilivam osobnom) kartom, pa samo sjednem na prvi autobus...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/01/2003 : 22:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
E ovako onda.Malo sam razmišljao i mislim da se ovaj sastanak nikako NE SMIJE PROPUSTITI.Jebote,svaki dan ovdje razgovaram sa ljudima a 95% ih još nisam upoznao.Evo prilike da se to promijeni.I zato POTVRÐUJEM SVOJ DOLAZAK!

DOLAZIM I JA!!!!!!!!!!(Ako još ima mjesta,naravno)

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 15/01/2003 01:40:23
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/01/2003 : 22:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Eh, sad ne znam sta cu ja sa pasosem... Moram provjeriti moram li mjenjati ovaj stari, a vazi do 2005, a sad nam neke nove pripremaju...
Ma do tad mozda opet naprave ono da mozemo dolazit u Hrvatsku samo sa lichnom (ilivam osobnom) kartom, pa samo sjednem na prvi autobus...

stari BIH pasosi sa entitetskim oznakama ne vaze od kraja novembra, ali posto mozes sa licnom ici u HR ne moras razmisljati o novom pasosu. Ja sam novi pasos izvadio ljetos, i morao sam onim supcima u ambasadi da dam 125 €. Bolje ti je cuvaj lovu za stripove

Go to Top of Page

kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts

Member since 10/08/2002

Posted - 15/01/2003 : 00:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kakaljin's Homepage  Send kakaljin a Private Message
Pa zar nije samo u sezoni u Hrvatsku se moglo sa licnom kartom. Meni se cini da nam ipak treba pasos i to ovaj novi posto oni stari vise nevrede

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/01/2003 : 08:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

E ovako onda.Malo sam razmišljao i mislim da se ovaj sastanak nikako NE SMIJE PROPUSTITI.Jebote,svaki dan ovdje razgovaram sa ljudima a 95% ih još nisam upoznao.Evo prilike da se to promijeni.I zato POTVRÐUJEM SVOJ DOLAZAK!

DOLAZIM I JA!!!!!!!!!!(Ako još ima mjesta,naravno)

Bond.James Bond.

SVAKA CAST MAJSTORE! Naravno da ima mjesta i da ceš se lijepo provesti! Za sve detalje oko kojih ti treba pomoc kod putovanja možeš mi se javiti ili mailom ili direktno tu na forum. Sve u svemu, jako mi je drago da ce stici i predstavnik Slovenije na ovaj veliki skup stripofila!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/01/2003 : 08:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by kakaljin

Pa zar nije samo u sezoni u Hrvatsku se moglo sa licnom kartom. Meni se cini da nam ipak treba pasos i to ovaj novi posto oni stari vise nevrede

Najpametniji nacin na koji ceš provjeriti da li možeš uci sa osobnom (licnom) kartom ili vam treba putovnica (pasoš) je taj da nazoveš najbližu policijsku upravu te da upitaš što ti je potrebno da bi ušao u HR. Ukoliko ni oni ne budu znali zamoli ih da ti daju broj neke pogranicne policijske uprave koji ce ti zasigurno znati odgovoriti na ovo pitanje.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/01/2003 : 09:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Evo update potvrdenih dolazaka:

Markos
Edzandzo
Heyoka
Globinjo
Verter
Rocky 32
Stinky
Emir Pašanovic
Aco

Sad kad pogledam ovaj spisak nikako mi nije jasna jedna cinjenica, a to je da se niti jedan forumaš iz Zagreba (osim Chice ako se ne varam) nije zainteresirao za ovaj sastanak. Markosa naravno ne racunam kao Zagrepcana jer to bi bilo isto kao kad bi jednog mog prijatelja koji živi u Makarskoj nazvao Dalmatincem, a covjek se je rodio i 30 godina živio u Konjšcini. Pa nije valjda da ste se toliko uplašili da Dinamo nece biti prvak ove godine!?
OK, meni je potpuno jasno da svi mi koji tu egzistiramo imamo svoje poslovne, obiteljske i još mnoge druge obaveze ali moram vam svima priznati da se ja još uvijek nadam da ce ovaj topic možda procitati i VJ, i DDevil, i Goran Parlov, i Bernard i svi ostali staffovci i nestaffovci koji bi možda željeli doci, a nisu sigurni kako ce sve to skupa ispasti. Vjerujte mi, za smještaj se ne brinite iako su osnovni kapaciteti koje smo Leopold i ja pripremili vec popunjeni! Bar u Makarskoj ima soba, apartmana i ostalih smještajnih jedinica koje u proljece nažalost uvijek zjape prazne tako da ce se mjesta uvijek negdje naci.

P.S. Nemojte samo krivo shvatiti da nekoga tjeram na nešto. Moja iskrena želja je da upoznam što više ljudi sa foruma i zbog toga se toliko i trudim oko svega ovoga.

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/01/2003 : 09:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Ja sam u biti zainteresiran, samo jos nist ne mogu konkretno reci.

-|VJ|-
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/01/2003 : 11:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
i ja se nadam da ce vise raje javit da dolaze...
Hajte momci, nece nam biti dosadno ni ovako, ali ako dodjete bice... pa eto, za svakog ko jos potvrdi dolazak, bice dva put bolje. Zamislite ako se prijavi jos desetak ljudi heheheh

Bolje je ispast glup nego ispast kroz prozor.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/01/2003 : 12:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

Ja sam u biti zainteresiran, samo jos nist ne mogu konkretno reci.

-|VJ|-

Nema problema VJ. Ja cu negdje oko 20.02. poceti sve pripremati za prihvat stripofila tako da do tada mogu cekati na konkretne odgovore / potvrde.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/01/2003 : 14:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Evo friske i pouzdane informacije. Danas san bija na granici i pita u vezi putovnica za BH gradjane. Definitivno moraju imati putovnice. Sa osobnom se moze od 01.06.-01.09. Trenutno je takvo stanje iako pregovaraju o ukidanju takvih mjera.
Sto se tice putovnica, isto je kao i u HR. Ako jos uvik imate vridecu putovnicu moze se sa njom priko granice. Dakle nije obavezna nova putovnica. Bitno je da je stara vazeca.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/01/2003 : 15:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Zahvaljujem covjece, a otkud ti na granici?

Bolje je ispast glup nego ispast kroz prozor.
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000