Author |
Topic |
pot
Average Member
Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 22:22:25
|
quote: Originally posted by pot
evo napokon danas sam se nasao sa markosom i covjek mi je urucio tvoj strip(jadan se covjek smrzo ko p... dok mi je donesao strip, tri tramvajske stanice od velesajma.markose hvala od srca)bio sam jako uzbudjen posto vec dugo nisam nabavio nista novo, jebiga bezparica je! i onda razocarenje!!! strip je lijepo ocuvan ali sa strane je zaljepljen onom trakom koja sluzi kao hanzaplastno ni to nije problem, traka se lako skida a i vidio sam je na skenu!! problem je sto fali pola hrbata, tako umjesto pustinjom u smrt pise "jom u smrt" a tamo gdije bi trebalo biti br 16(zs)vidi se mali vrhic "br".gastone vjerovo sam u tebe, tako da mi nije jasno zasto to nisi napomenuo??opprosti sto te javno prozivam ali nisam jos osposobio mail, jer znam da nisi negativac!! zato te molim da mi posaljes ostatak hrbata ili smanjis cijenu, ili nesto trece. drugarski pozdrav
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!!
Ma kakvo je ovo sranje Pote? Lijepo sam ti poslao scan stripa i ti si pristao na kupovinu. Vjeruj mi, uopce nisam obracao pažnju što piše ili ne piše ispod selotejpa. Kao drugo, uopce ti nisam ni odredivao cijenu nego sam ti rekao da je sam odrediš (to je bilo povodom tvog rodendana). Ti si mi ponudio, ja sam rekao ok i to je bilo to. Ipak, buduci da nisi zadovoljan stripom (iako si scan vidio i sam ponudio cijenu) ja cu napraviti slijedece: Dat cu Globinju cjelokupni iznos novca koji si mi uplatio za strip i on ce ti to dati kad dode u Zagreb (ako se ne varam on je u Zagrebu za dva dana, tj. u ponedjeljak). Zauzvrat ne tražim NIŠTA! Dakle slobodno zadrži taj strip i neka ti je sa srecom! P.S. Jebote, kad sam ti zadnji put poslao PERFEKTNI GLANCER žalio si se da izgleda kao da je s kioska i da u njemu nema osjecaja starosti!? Sada mi prigovaraš zbog dijela hrbata na koji uopce nisam obracao pažnju, a da ne govorim da uopce nisam nikad ni rekao da je strip GLANCER. Ja gotovo nikad ne opisujem stripove nego ih skeniram i to je to.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 22:34:12
|
evo ovako cemo...gaston meni lovu koja ide menistrip istogastone....hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:36:55
|
quote: Originally posted by globinjo
evo ovako cemo...gaston meni lovu koja ide menistrip istogastone....hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Dogovoreno! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HIHIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHI HUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHHUHUHUHUH HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHOHOHOHOHO
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:39:39
|
quote: Originally posted by Gaston
Dogovoreno! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HIHIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHI HUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHHUHUHUHUH HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHOHOHOHOHO
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
evo vidite šta se dogodi kad jedan oženjen covjek,otac,intelektualac,primitivac,jednostavno prolupa
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:41:14
|
HIKHIKHIHKIIHHKHIHIKIGHIHIKUIIIHBK... ZGGHHRNFHHTMGMGJKFKCKCKFKF TUTUTUTUTU GFRDGHFJCFKDKSKSJDNFNBCGBDHGDHD TUTUTUTUTUTUTUTUTU KRCKRCKRCKRCKRC LILILILILILILILILNONONONONONONONON PUFPUF!!!
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:46:00
|
puno puno puno si maka...a moj rico,tebi je gotova manistra
puknuta ekiiipa...SVUD OKO MENEEE... puknuta ekiiipa...I LIJEPE ŽENEEE...
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:49:48
|
znaci,sad si bigamist
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 22:52:55
|
znaci,sad si bigamist
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
pot
Average Member
Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 23:35:06
|
gastone poslao si mi istina sken, ali na skenu se ne vidi hrbat! asta se tice stripa ja sam ti i prije ponudio u jednom topicu (mislim 50 kn)zato sto je strip zaljepljen, a ti si mi odgovorio da se to ljepilo nalazi na hrbatu da ga sacuva(tako nekako) i da je moja cijena bijedna posto je unutra tex, nakon toga sam malo razmislio i rekao ako je tako necu ispasti pizda pa cu ponuditi koliko toliko realnu cijenu, a sta se tice ocuvanosti istina ne trazim totalnog glancera ali jako me boli ako fale dijelovi stripa posebno korica ili hrbata.nemojmi slati svu lovu jer strip ima svoju vrijednost to ne sporim, radje mi posalji neki strip do br 100 koji je cijel a ocuvanost moze biti 3 ili nemoj nista slati, neka stvari ostanu kakve jesu, sad barem znas sta ocekujem od stripa i volio bi nastaviti i dalje suradjivati sa tobom jer si ok tip. molim te dase ne ljutis jer sam bio jako tuzan kad sam vidio da fali jebeni hrbat(a toliko sam se veselio
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 11/01/2003 : 23:48:59
|
Zakljucak:
Neki su razocarani, neki pomalo ljuti, neke uvatila predputnicka groznica, neki prolupali, neki makli, neki se oladili,....
...a tko mene pita HOCU LI INTERNET .
Jos ce ne kraju i pasti koja suza radosnica.
Globe pun si para k`o sipak spica i jos bi tija jadnoga Gastona populjat. Ajde gori pa oguli Markosa. Aj` priznaj koliko love nosis za spizdit na stripove? Ali pukni pravu cifru a ne ono sto ces reci curi |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:00:37
|
quote: Originally posted by Renky
Zakljucak:
Neki su razocarani, neki pomalo ljuti, neke uvatila predputnicka groznica, neki prolupali, neki makli, neki se oladili,....
Globe pun si para k`o sipak spica i jos bi tija jadnoga Gastona populjat. Ajde gori pa oguli Markosa. Aj` priznaj koliko love nosis za spizdit na stripove? Ali pukni pravu cifru a ne ono sto ces reci curi
350 eura...
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:01:21
|
Zakljucak:
Globe pun si para k`o sipak spica i jos bi tija jadnoga Gastona populjat. Ajde gori pa oguli Markosa. Aj` priznaj koliko love nosis za spizdit na stripove? Ali pukni pravu cifru a ne ono sto ces reci curi
350 eura...
od toga je vec potrošeno 200
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:02:08
|
quote: Originally posted by pot
gastone poslao si mi istina sken, ali na skenu se ne vidi hrbat! asta se tice stripa ja sam ti i prije ponudio u jednom topicu (mislim 50 kn)zato sto je strip zaljepljen, a ti si mi odgovorio da se to ljepilo nalazi na hrbatu da ga sacuva(tako nekako) i da je moja cijena bijedna posto je unutra tex, nakon toga sam malo razmislio i rekao ako je tako necu ispasti pizda pa cu ponuditi koliko toliko realnu cijenu, a sta se tice ocuvanosti istina ne trazim totalnog glancera ali jako me boli ako fale dijelovi stripa posebno korica ili hrbata.nemojmi slati svu lovu jer strip ima svoju vrijednost to ne sporim, radje mi posalji neki strip do br 100 koji je cijel a ocuvanost moze biti 3 ili nemoj nista slati, neka stvari ostanu kakve jesu, sad barem znas sta ocekujem od stripa i volio bi nastaviti i dalje suradjivati sa tobom jer si ok tip. molim te dase ne ljutis jer sam bio jako tuzan kad sam vidio da fali jebeni hrbat(a toliko sam se veselio
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!!
Evo ovako stoje stvari prijatelju. Za buducu suradnju, barem što se mene tice, nema nikakvih problema. Istina je da me je strašno pogodilo to što si napisao jer stvarno nisam obracao pažnju na hrbat buduci da sam taj strip jednostavno procitao i odložio za razmjenu / prodaju. Istina, moja je greška što nisam obratio pažnju na to i rekao ti da mu nedostaje dio ali vjeruj mi to je bilo zbog toga što sam mislio da sve znaš buduci da sam ti poslao scan. Buduci da tebi strip ne odgovara, a ja sam ti svakako nešto želio pokloniti za rodendan, ipak cu ti vratiti cjelokupni iznos novca koji si ti meni uplatio, a, još jednom ponavljam, ti lijepo zadrži i strip jer to je moj poklon za tvoj rodendan. Iskreno receno, jako mi je krivo što si cijelu ovu stvar stavio na forum jer sam ja sad ispao jedna obicna varalica, a to definitivno nisam. I ja sam imao zamjerki na pošiljke odredenih ljudi sa kojima sam poslovao ali nikad ih nisam stavljao na forum jer bi se sve te reklamacije lijepo razriješile putem e-maila. Svi mi koji smo ovdje na forumu i koji poslujemo jedni s drugima znamo da postoji mogucnost da nemamo iste kriterije za ocuvanost stripova. Zbog toga i postoji mogucnost reklamacije ali to se obicno obavlja mailom, a ne ovako da ispadnem kriminalac ni kriv ni dužan.
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:06:54
|
Ove godine je i meni rodjendan Ocu toooooooooortu ( vocnu ) pa da Glob i ja papamo a Gastonu ce mo zalipit usta onin flasterom sa ruba stripa |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:09:55
|
Ove godine je i meni rodjendan Ocu toooooooooortu ( vocnu ) pa da Glob i ja papamo a Gastonu ce mo zalipit usta onin flasterom sa ruba stripa
i meni je rodendan renky...ocu strip zabavnik
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:10:23
|
Ove godine je i meni rodjendan Ocu toooooooooortu ( vocnu ) pa da Glob i ja papamo a Gastonu ce mo zalipit usta onin flasterom sa ruba stripa
Ajde ne pizdi. Poklonit cu ti originalnu prvu singlicu od U2 i to GLANCERICU (samo ju je netko malo zariza nožen ali ne priskace puno).
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:10:54
|
quote: Originally posted by Dado
Globinjo ubit ce te, ako te protjera iz Splita bjezi za svicarsku...
ma bježim u makarsku...valjda ce me gaston primiti...
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:12:16
|
i onda ce me gaston upoznati s onom malom s benzinske stanice
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:13:35
|
Poslala mi je SMS prije dva sata.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:14:47
|
dobra je ka lms 4
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:18:24
|
dobra je ka lms 4
I to k'o GLANCER BEZ SELOTEJPA NA HRBATU!!!
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 12/01/2003 : 00:23:45
|
Ajde ne pizdi. Poklonit cu ti originalnu prvu singlicu od U2 i to GLANCERICU (samo ju je netko malo zariza nožen ali ne priskace puno).
E to mestre. Jedan put mi je u po frke pocela ploca ( igla ) priskakat a drugi gramofon prazan...ja se znojin i trazin bilo sta za pustit a rulja vristi i misli da ja to namjero...ka` da san fuckin` crnjo.
Usput, furaj to GLANCERICA drugima, mi te znamo... |
|
|
Topic |
|