forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 scalvi i zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 08:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Svaka cast, tko rano rani dvije srece grabi, iako se ja toga ne pridrzavam

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 11:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
hvala ti djole
topic sam postavio ponovno citajuci serijal demonska maska i ucinilo mi se da bi to mogao biti scalvi, ali kako u dnevnikovim izdanjima to ne piše htio sam provjeriti
drago mi je da sam pogodio
Go to Top of Page

Utah
Average Member

Croatia
562 Posts

Member since 03/08/2002

Posted - 19/01/2003 : 14:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Utah's Homepage  Send Utah an ICQ Message  Send Utah a Private Message
E Globinjo, a ja sam isto upisao hoteljersku školu! Sad sam treca godina!

"Just because you're a character doesn't mean you have character."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 17:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

Zaista od svega stoje scklavi uradio na zagoru, samosu ove od helingena dobre..Ocekivaosam ipak vise od provikanog sklavija..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...

demonska maska je solidna epizoda, a za ove ostale si uglavnom u pravu
medutim, ako mu pribrojimo po tvome 'crnu mocvaru, sedmu rundu, dan presude i poslednji viking' mogao bi mu se poboljšat prosjek
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 19/01/2003 : 18:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Ma nije trebo raditi scenario za zagora..Mislim daje potpuno promasio
junaka..Zagor je previse naivan, i prirodan za scklavijev scenarij..
SCKLAVI je odlicno uradio OTMICU DJEVOJKE,UTVARU,
I STRASNU TAJNU, nebime iznenadilo niti daje uradio scenario za KIT TELLERA VUKOVI NE OKLIJEVAJU i PLANINU OCAJA..
Mozdaje uradio i scenario za IZVANSERISKU pricu VRAC DIJABLERO od Texa..Nemislim nikako daje scklavi los, samo cinimise da nije bas uradio kolikoje mogao u pogledu ZAGORA..Svaka cast za AKRONJANE, ali ipak mogaoje izvesti mnogo bolje i JEDNOSTAVNO-KOMPLIKOVANO, a ne samo KOMPLIKOVANO bar kadasu te epizode u pitanju..
Ono sa LUDIM HAKARAMOM nije po meni uopste bilo potrebno da onaku prostu pricu radi jedan SCKLAVI, koije majstor za HORORE..
Bar stose tice DD nemamu ravna niti ima bolji od SCKLAVIJA...

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 21:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
možda mu prosjek kvalitete epizoda nije visok, ali da sclavi nije radio zagora (ili da nije morao) ostali bismo bez demona ludila, a mislim da bi to bio osjetan nedostatak
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 19/01/2003 : 21:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Ni meni nije Demoni Ludila najbolji zagor!

Meni je.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Mozdaje uradio i scenario za IZVANSERISKU pricu VRAC DIJABLERO od Texa.

Kolekcionaru,
bas sam prosli tjedan pregledavao talijanski popis Tex-a. Otkrio sam da je tvoju omiljenu Tex epizodu, Vrac Dijablero napisao Gianluigi Bonelli, a crtao Letteri.To je broj 135 u Italiji.
Jako je tesko usporedivati talijanske i nase Texove jer su im brojevi totalno pomijesani a neki su izdati sa zakasnjenjem i od 15 godina, kao sto i sam znas.

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/01/2003 : 21:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

Tacnoje daje FERRI zakon, ali pogledaj Globinjo pa toje za nepovjerovati eto daje BIGNOTTI crtao skupa sa FERRIJEM
ZS 53 BOMBA PROFESORA VERIBADA..Jeli moguce daje BIGNOTTI bio toliko
Nema nikakve razlike od ferrijevog crteza..

bignoti je dobar crtac, meni draži od donatelija, a crtao je neke od boljih epizoda, npr: sablasna noc, stižu samuraji..., a pomagao je ferriju u više antologijskih epizoda
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/01/2003 : 23:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sclavi nije zvanicno radio ni Texa ni Malog rendzera. E sad, mozda je nesto ghost-wrtiteovao, ali to je tesko znati.
S druge strane, da, Sclavi ume da pretera, sto nije toliko primetno u Zagoru, ali je recimo epizoda Mister Noa "Carobnjak Hel" uzas, apsolutno joj tamo nije mesto.

"Well dip me in the honey and throw me to the lesbians..."
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 19/01/2003 : 23:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Kod zagora je zaista upotrebljavan mozemo tako reci, blagi horor..
Medjutim jak horor recimo predstavlja zs 21 KUCA UZASA..
U toj epizodi kao i u prvom VAMPIRU horor nije blag, negoje zaista izrazen veoma jako.. PRISILA u kuci uzasa izgleda zaista
uzasno sa onim pogledom na slici, gdjeje to cak i zagor primijetio..
Kod RAKOSIJA pogotovu u TJESKOBA zaistase moze osjetiti jaka napetost i doza straha sa svakom sledecom stranicom koju u stripu okrecete..
Kod VUKOVI NE OKLIJEVAJU (kit teller) i PLANINA OCAJA
jednostavno imate osjecaj da nesmijete ostati sami u stanu,
posle te price..Kod VRAC DIJABLERO netreba niti govoriti, jer je uradjeno od 1 do poslednje strane sve u nekoj velikoj napetosti i izrazenom hororu..Ja nikako nebi sklavija stavio na prvo mjesto
po horor pricama..Dobar jeste, ali ima ih i boljije..

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/01/2003 : 23:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Tja, horor u stripu je veoma problematican, jer je tesko napraviti taj suspens. Nema strasne muzike i naglih scena kao u filmovima, a sve mora da se prikaze, ne mozes da koristis "a onda je video NESTO...", sto bi bilo znacajno strasnije od crteza cudovista sa pet glava (ziveo HPL! :) ).

"Well dip me in the honey and throw me to the lesbians..."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000