Author |
Topic |
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
rocky32
Average Member
Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 00:07:08
|
quote: Originally posted by fumettisti
gledam jedan domaci film i u jednom trenutku cujem ovu izjavu.... kaze lik jednoj zeni...na izlazu kod ulaznih vrata?? nema veze sa nicim ali za malo razbibrige od svih teskih tema na forumu zadnjih dana....HA HA HA HA HA
nakon onih cijena za super stripove, i sada ove izvale, pocinjem se brinuti za tvoje zdravlje. da li je u pitanju nemogucnost dolaska u makarsku ili nešto drugo.
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA". |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 09:44:53
|
od toliko prekrasno glupih tema na topicima stripovi vi se cudite jos jednoj sto je to stripije nesmije razbijati mrtvilo
|
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Posted - 26/02/2003 : 17:29:38
|
ah..stinkijev uticaj.... IMA LI ZIVOTA PRIJE SMRTI???? covjek je pametan a ljudi su glupi!!! no ja sam par klasa ispod stinkija kada su komplikacije u pitanju...ha ha haha bas mi je lijepo danas..A DA MI JE JOS I DOBRO??? GDJE BI MI BIO KRAJ??? dobro rocky kaze,,,bas se pitam jesam li prolupao ili mi se to samo cini???
|
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 17:31:42
|
Koliko si ono rekao da imas godina?
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 26/02/2003 : 17:44:40
|
Opet maca popapala jezik Stripje???
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 17:45:45
|
Moze i na na ulazu kod izlaznih vrata...:-)
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 18:51:40
|
moze i kod vrata na ulazu za izlaz... to su pozeljeli ljudi koji su vidjeli dva covjeka u crnom dok su prolazili pored bandere u obliku najveceg kurca na svijetu. (U stvari, koja je razlika izmedju malog kurca i onog najveceg, osim naravno u velicini? - misli autor ovih redova dok mu iz pameti ne izlaze pravila i oblici funkcija koje je vidio jednom u nekoj knjizi koja sa svim ovim nema veze.)
It's a good day to die... |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 20:46:35
|
Ako ste gladni glupih tema i recenica bez ikakvog smisla, preporucam vam da citate Daniila Harmsa. Tip nije normalan!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood!
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 21:45:29
|
A ja razmišljam u kojem predjelu noge covjek osjeca bol ako je povreden segment L5.Mislim da je to unutrašnja strana podkoljenice.I unutarnji dio stopala.Uz to,otežana je i dorzalna fleksija stopala tako da dolazi do fenommena "foot-drop"
Bond.James Bond. |
|
|
rocky32
Average Member
Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 21:56:23
|
quote: Originally posted by BOC
Ako ste gladni glupih tema i recenica bez ikakvog smisla, preporucam vam da citate Daniila Harmsa. Tip nije normalan!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood!
a ja preporucam nešto sasvim dostupnije, tj. našu dobru svaštaru.
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA". |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 22:02:39
|
stripje, upravo si sad najbistrijeg uma što covjek može biti!!!! Tek kad se pocneš pitati ovakve stvari, znaš da ti jako dobro i da si u savršenoj formi. Ajmo ljudi, dajte si još oduška!!!!!
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Posted - 26/02/2003 : 23:18:12
|
eevo loseg primjera...devilovo pitanje??? ako pristojno odgovorim netko ce reci opet je prolupao..ako onako drugacije...bit ce raspali po kauri..i tako opet..JEBALA MARA BUMBARA ma ja sam samo jedan od onih doista munjenih koji ponekad upadnu u tudji film,,sjebem im montazu i digitaliju a oni pizde..a meni opet lijepo da bolje nemoze biti.. zena...novac...auto...putovanja...STRIPOVIIIIII mislim da moram otvoriti firmu koja bi se zvala " KU.RA.C." samo me jebe mjesto boravka da ju prijavim ..CAZIN je u bosni...kod BIHACA...U SLOBODNOM PRIJEVODU...KUCNA RADINOST CAZIN... blage bog veze ima to sa bilo cime ali opet sta se moze kada je drugima lose a ja uzivam u arlovackoj pripizdini....ja stvarno danas nisam normalan.... JEL TAKO STINKY??? HA HA HA HA |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 26/02/2003 : 23:27:36
|
stripje, još ništa smislanije i suvislije nisi u životu rekao!!! Ovo je fluid genijalnosti! Ovo je Kant! Fichte! Genije iz gomile.
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 26/02/2003 : 23:34:18
|
KUcna RAdinost Cvate! Da ne bude neki grad u BiH, ispada da smo mi kurchevi, a Heyoka je iz Cazina!
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 27/02/2003 : 14:20:29
|
Jebo te pa ti imas 5 godina:-(((((((
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Posted - 27/02/2003 : 17:04:59
|
e devile,sudeci po onome kako ti nesto kazes rekao bih da si ti jako kompliciran i zajeban karakter..ako je tebi dobro nije te briga za druge no ako je tebi lose..zasto bi svima trebalo biti lose??? boli me kita za godine ako lijepo prolaze,kome mogu pomoci;pomognem a kome nemogu,nemogu... emire,,ja se samo zajebavam na temu starog vica o istome..nikoga doslovno nisam htio provocirati.....ako provociram onda sam direktan..a na ovom topicu me bas nista ne izaziva...jedino sto mi devil opet uzima kanticu i lopaticu za pijesak...HA HA HA HA |
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 17:19:19
|
quote: Originally posted by Aco
A ja razmišljam u kojem predjelu noge covjek osjeca bol ako je povreden segment L5.Mislim da je to unutrašnja strana podkoljenice.I unutarnji dio stopala.Uz to,otežana je i dorzalna fleksija stopala tako da dolazi do fenommena "foot-drop"
Bond.James Bond.
jel znades nesto vise o tome? studiras medicinu? ja sam okusio slicne probleme, ali mi je sjeban l3 ili l4, nisam siguran. bolio me (i jos uvijek ponekad boli) lijevi list ali i peta. sad me uglavnom gore u krizima boli.
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 17:48:06
|
quote: Originally posted by steinbrenner
Bond.James Bond.
jel znades nesto vise o tome? studiras medicinu? ja sam okusio slicne probleme, ali mi je sjeban l3 ili l4, nisam siguran. bolio me (i jos uvijek ponekad boli) lijevi list ali i peta. sad me uglavnom gore u krizima boli.
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Uh koliko tih bolova si nabrojao ni Jeremija iz Fordica ti nije ravan... |
|
|
DylanGoga
Starting Member
Croatia
1 Posts
Member since 27/02/2003 |
Posted - 27/02/2003 : 18:07:06
|
Ne vezano uz nista, samo se htjela samo javit. Tak. To je to od mene. Misla sam da ima vise zenskih membera da mozemo razgovarati o DD-u sa zenskog stajalista, al.... |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 27/02/2003 : 18:17:40
|
quote: Originally posted by fumettisti
e devile,sudeci po onome kako ti nesto kazes rekao bih da si ti jako kompliciran i zajeban karakter..ako je tebi dobro nije te briga za druge no ako je tebi lose..zasto bi svima trebalo biti lose??? boli me kita za godine ako lijepo prolaze,kome mogu pomoci;pomognem a kome nemogu,nemogu... emire,,ja se samo zajebavam na temu starog vica o istome..nikoga doslovno nisam htio provocirati.....ako provociram onda sam direktan..a na ovom topicu me bas nista ne izaziva...jedino sto mi devil opet uzima kanticu i lopaticu za pijesak...HA HA HA HA
E pa stricek Devil ce tebi platiti par seansi kod psihijatra da dodes k sebi i prestanes trabunjati stalno neke nebuloze....
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 18:23:16
|
quote: Originally posted by DylanGoga
Ne vezano uz nista, samo se htjela samo javit. Tak. To je to od mene. Misla sam da ima vise zenskih membera da mozemo razgovarati o DD-u sa zenskog stajalista, al....
zdravo dylangoga, lijep nik si odabrala, samo toliko, od mene ne ocekuj zensko stajaliste
dado, mogu ti rec da odma bolje razumijem jeremiju otkako sam okusio probleme s kraljeznicom
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 27/02/2003 : 19:43:53
|
quote: Originally posted by steinbrenner
Bond.James Bond.
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Da,studiram medicinu.Još malo pa cu završit 5.godinu.Što se tvojih problema tice,ako ti je stvarno sjeban L3 ili L4 onda te vjerojatno boli na prednjoj strani butine(L3) i unutarnjoj strani potkoljenice(L4).Ako te boli samo u križu onda su ošteceni viši segmenti.Jel si imao možda neku povredu u tom dijelu?
Bond.James Bond. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 27/02/2003 : 20:48:16
|
dobro nam dosla Dylan Goga, jos jedan ljepsi clan foruma! ovdje su ti u glavnom muski clanovi, zenske se slabo javljaju (pitam se zasto...), ali pokusaj ih izvaditi iz zimskog sna nekim topicom ili izjavama...
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 22:15:09
|
quote: Originally posted by rocky32
quote: Originally posted by BOC
a ja preporucam nešto sasvim dostupnije, tj. našu dobru svaštaru.
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA".
Pa, ovaj topic i je za svaštaru. |
|
|
Topic |
|