forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NEVJEROVATNO LOS CRTEZ NATHANA NEVERA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 12/03/2002 : 15:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

pa kad stignem, stavit cu. MRZIM kad me pozurujete.

Markose jel ti to persiras DDevilu?

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/03/2002 : 15:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Nekako mi se cini da da:-)))

-DD-
Go to Top of Page

Billy
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 24/02/2002

Posted - 12/03/2002 : 16:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Billy a Private Message
Bracni nesporazumi? Pitajte zagora za rješenje...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/03/2002 : 15:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Evo, skenirao sam par stranica pa mozete vidjeti o cemu se radi. Moj dojam, nakon sto sam procitao epizodu, je malo povljniji jer je prica slozena tako da se radnja u stripa dogadja u jednoj vrsti videoigre (da sad ne objasnjavam nadugo i nasiroko) i u toj videoigri se Nathan nasao i ima taj "modificirani" look. Medjutim , Cattachio je i u toj prici, koja je specijalno za njega napisana, posao odradio tek korektno i nista vise. Ostaje nejasno zasto se on odbija prilagoditi nekim kanonima serije i koristiti realisticniji stil koji vise odgovara duhu serije. Ako u njemu prilagodjenim scenarijima ne može postici zadovoljavajuce rezultate, mozete misliti kako to izgleda u "normalnim" epizodama gdje sve vrvi tehnickim detaljima koji zahtijevaju preciznost i realizam.

http://stripovi.gamer.hr/Temp/N1.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N2.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N3.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N4.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N5.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N6.jpg
http://stripovi.gamer.hr/Temp/N7.jpg

I'm a reasonable man, get off my case.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/03/2002 : 16:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Markose zahvaljujem na brizi oko stripa koji sam ti posudio. Vidi se da ga nisi zelio forsirati i to se cjeni.

Ekipo sada konacno mozete vidjeti ovu trageduju od stripa. Siroti NATHAN NEVER stvarno nimalo ne slici na sebe. Da sada cujem Vase komentare!

-DD-
Go to Top of Page

neo_jedi
New Member

Slovenia
153 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 14/03/2002 : 17:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit neo_jedi's Homepage  Send neo_jedi a Private Message
Mozem da kazem samo jedno: UZAS.

Bila mi je prava muka prepoznati Nathana, ako je to uopste bio on!?

-----
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

Go to Top of Page

Billy
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 24/02/2002

Posted - 14/03/2002 : 21:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Billy a Private Message
Ocito sam ja jako nastran jer mi to uopce nije loše (nije ni dobro, istina bog). Zapravo samo je cudan vizualni izražaj samog Nathana, kojeg izgleda svaki crtac radi kako mu dode.

Go to Top of Page

neo_jedi
New Member

Slovenia
153 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 14/03/2002 : 22:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit neo_jedi's Homepage  Send neo_jedi a Private Message
Pa pogledaj stranicu 6 na kojoj se Nathan bori sa jednim covjekom i kazi mi koji je Nathan?

-----
Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/03/2002 : 23:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Ovo je stvarno smesno.Kakve su ovo karikature?!

Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 15/03/2002 : 00:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
Ma, nema to veze s Nathanom. Inace, covjek nije loš crtac, ali više bi mu ležao KARABINA SLIM.

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 01:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
Hahhah :)) Mene malo podsjeca na Alan Ford, zar ne?
Slazem se da je sokantno, kada si naviknut na kontinuitet i identitet, ali lose nije, samo je malo neprimjereno. :) I smijesno.

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 01:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
Ali o cemu se zapravo radi (sada sam tek vidjela zadnju sliku)? Jer ocigledno se nesto ruzno Nathanu desilo, ako su one slike s cupercima i kosom neka sjecanja. Mozda je cijeli strip imao namjeru biti traumatican pa je to htio podcrtati i nacinom na koji je crtan i pa i - celavim Nathanom. Sto mu se u prici dogadja?

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 09:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Hmmm, navodno bjezi iz nekog zatvora. Markos je nesto spomnjao kao da se sve dogada u nekoj video igri. Svejedno meni je ovo do sada nesto najlosije sto je izaslo iz Bonellijeve radionice. Bilo je jos grozota, ali ovo za mene odnosi zlatnu medalju u neukusu i odvratnom crtezu!

-DD-
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2002 : 10:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma na slici 7 je flashback koji objasnjava kako ga je zarobio ovaj profesor i ubrizgao mu neki serum koji ga je onda prebacio u tu videoigru u kojoj on ima taj izmjenjeni identitet. Na toj slici 7 je kao normalni Nathan.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 10:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Mmmm, znaci tako. Ipak i na toj recimo "normalnoj" slici NN izgleda kao neki majmun. Bradu su mu izbacili u najmanju ruku koda boksa s njom. Sve u svemu grozno.

-DD-
Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 11:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
Znac ipak su imali opravdanja ocelaviti ga i izobliciti. Ajde, DD, bit ce sve u redu, samo polako :)) Znam da ti nije lako, i ja mrzim vidjeti Kevina Sorba u Andromedi s princ Valiant frizurom kada sam navikla da je Herkules i da si ide po brdima i dolinama :)
Bit ce bolje u sljedecem broju! :)

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 11:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Znam, znam. Namjera mi je imati sve brojeve u kolekciji tako da ce i ovako nesto naci u mojoj kucnoj kolekciji. Nadati se da ce ovaj crtac sto manje crtati Nathanove epizode. Imam jos jedan almanah NN koji je isti covjek crtao. Los crtez takoder, ali nikako se nemoze mjeriti sa ovom sirotinjom!

-DD-
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2002 : 16:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nisam bas siguran da nece vise tako cesto crtati...Mislim da mu je ovo 5 ili 6 broj koji je nacrtao...

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 16:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Markose, Markose ti mi bas moras kvariti veselje glede nade da ce se ove nocne more zavrsiti.
Melina je dobro primjetila da bi ovaj crtac trebao crtati ALAN FORDA ili neke karikature. Ispricavam se svim istinskim fanovima AF...

-DD-
Go to Top of Page

nemo
stripovi.com kum

Croatia
343 Posts

Member since 22/11/2001

Posted - 15/03/2002 : 16:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nemo a Private Message
covjeku je to tocno sesti Nathan (almanacco 95',99' i 01',69,82 i 129)
jazavce pa ti imas broj 69 (CACCIATORI DI VIRUS)trebali bi skenirati par tabli i usporediti s njegovim zadnjim crtezom,mozda ima neke razlike.

Go to Top of Page

djnd
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
485 Posts

Member since 20/12/2001

Posted - 15/03/2002 : 17:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send djnd a Private Message
Meni strip na skenovima lici pre na Dika Trejsija nego na Natana.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/03/2002 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Koliko god ja slabo poznavao Nathana Nevera i imao ne previše dobro mišljenje o njemu, zbilja mi se cini da je Cattachio gledao neki film o marincima noc prije nego što je poceo sa crtanjem.
DD, jesi li 100% siguran da je to Nathan Never, a ne neki novi junak???

Lets kick racism out of space.

Edited by - Heyoka on 2002/03/15 19:55:14
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/03/2002 : 23:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Na toj slici 7 je kao normalni Nathan.

A i primetio sam da je na toj 7. slici neobicno lep...:-)))
Inace podjednako sam bio razocaran kada sam video Dylana Doga u epizoda 183:"Requiem per un mostro",izgleda kao nakon izlaska iz kome.To zapravo i ne bi bilo toliko cudno da taj strip nije crtao licno Giampiero Casertano,jedan od (nekada) najboljih Dylanovih crtaca!?Prosto je neverovatno da se crtez jednog coveka moze tako drasticno promeniti.

Go to Top of Page

Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 15/03/2002 : 23:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Wooo an ICQ Message  Send Wooo a Private Message
Ma dajte, ljudi pa sta je ovo, to mora da je neka zafkancija, ja neznam kakva je vasa reakcija kad ste vidjeli slike, ali ja sam pukao od smijeha, doslovno.Haha, jos me drzi hahaha.Strava, pa kako je moguce da netko nacrta ovakvo nesto i da ga bonelli plati???
Ali mislim da sam shvatio zasto su to Bennelijevci napravili.To nam tu i tamo uvale ovakvo sranj.. tako da se ne razmazimo previse.Haha, jos me trese groznica smijeha.

P.S. Melina tko jos gleda Andromedu?!!

Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill!
Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 17/03/2002 : 00:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
Užas od crteža

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000