forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 PAOLA BARBATO
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/04/2008 : 10:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by morrison

Mislim da Paola, posle Sklavija, ima proporcionalno najveci broj kvalitetnih epizoda. Svaka njena epizoda, donosi nesto novo i zanimljivo, zbog cega i neke njene gluposti deluju prihvatljivije...
i jos nesto: obozavam epizodu "San razuma", a ti me Kiky streljaj...

jaooo, ima li gora njena od te... ne znam, stvarno svi imamo tako razlicite ukuse... meni je i najgori ruju bolji od takvih epizoda tipa "san razuma".

...znao sam da cu najebati zbog ovoga...ko me je vukao za prst...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 20/04/2008 : 13:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by morrison

i jos nesto: obozavam epizodu "San razuma", a ti me Kiky streljaj...

Evo pronadoh jedan kikyjev post od prije tri godine:

poslije ponoci, prica ni o kome, uspomene nevidljivog, klub strave i užasa, ljepota demona, veliki dijabolo, kanal 666, prokleti dan, morgana, dogodit ce se sutra, dugacki pozdrav, dva lica istine, golkonda, peto godišnje doba, nojev let, tri puta nula, tamnica od papira, mracna polovica, killexov mozak, dok vas smrt ne rastavi, san razuma...

po meni sve ovo spada u rang vrlo dobrog prema odlicnom

:)

Edit: Evo i linka na temu, za nevjerne Tome:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=19648

Gdje si sada, kiky :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213

Edited by - Beva on 20/04/2008 14:03:42
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 20/04/2008 : 16:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Pih, kiky prije tri godine i kiky sad... takoder sam prije neki dan u jednom topicu napisao kako su mi meddini "otkucaji vremena" jednom bili šit, a danas ih stavljam u sam vrhunac dd produkcije... što cu tek svašta pisati ubuduce. ;)
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 20/04/2008 : 20:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Njah, i ja volim da branim "San razuma" - iako se totalno slazem sa svim zamerkama koje je istakao Djole. Ali, opet... cak i taj neuspeli pokusaj uguravanja velikog broja ideja u 96 stranica nekako mi je puno drazi od apsolutnog odsustva bilo kakve ideje, gde to takodje traje 96 stranica:)

Elem, mislim da je tek sad payback time. Posle dvestotke, nekoliko Paolinih prica su vrh DD produkcije - a onda opet stravican pad sa jubilarcem. Medjutim, i taj jubilarac bio joj je izdiktiran, pa nisam siguran koliko treba da ga uknjizimo njoj a koliko Sclavijevoj polunamernoj sabotazi prema njoj (koju je zaokruzio u broju 250, kao da mu je 'Xabaras/U ime oca' sluzio za uvod u to sasvim ocigledno razjebavanje). Zato kazem, valja videti sta ce dalje PB da radi i kakav joj je plan.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 21/04/2008 : 09:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Pih, kiky prije tri godine i kiky sad... takoder sam prije neki dan u jednom topicu napisao kako su mi meddini "otkucaji vremena" jednom bili šit, a danas ih stavljam u sam vrhunac dd produkcije... što cu tek svašta pisati ubuduce. ;)

I ti si se usudio da pucas u mene?

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 21/04/2008 : 10:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
A ionako sam pucao corke...
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000