Author |
Topic |
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 25/05/2003 : 08:03:22
|
Ijao, Dule nesreco, sada ce svi da dave "Kada ce to da bude gotovo"... BTW, bice "Djole comics", ili nista od prevoda! ;)
"KIMOTA!" |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/05/2003 : 09:29:06
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by MAGIC
ljudi ajmo sada svizajedno da navijamo za djoleta,ajmo svi u glas:djooole,djoole,djoole...
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole, Djole... itd.
A vas dvojica ste mi danas pobegli za 5 minuta u Homeru! Pokupio sam Bafi!!! Jeaaa...
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
e,jebi ga..zato sam ja pokupio skoro sve samuraje,i sto je najbolje upoznali smo se licno sa Skrobrrnjom i Vladom vesovicem..sto je jos bolje jeste da je vlada takodje ljubitelj samuraja i da ima desetine filmova,a sto je jos bolje je to da mi je ponudio ako me nesto zanima da presnimim ,JES!!Cim se neko zove valadimir to znaci da je car!! tako sam ja fino pokupio neke samuraje,djole neke SF a ostaje mi da pokupim jos neke
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 12:59:08
|
quote: Originally posted by Profa
Glasam za prvu verziju, kao u originalu. A naslov (kao krv lije s rijeci) asocira da ima krvi do koljena. A nema. Mozda nesto najslicnije originalu.
Problem je sto ne znam koji font bih mogao koristiti a da bude najslicniji originalnom naslovu. Dajte predloge ljudi, odnosno ako imate dobar font za naslov posaljite mi ga na dusman@sezampro.yu
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 13:00:56
|
quote: Originally posted by XIII
Ma najslicnije originalu, cak mislim da i slova ne trebaju da budu bas onako zakrivljena tipa comic... fontova
Pa sta predlazes? Arial?
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 13:02:38
|
quote: Originally posted by Djole
Ijao, Dule nesreco, sada ce svi da dave "Kada ce to da bude gotovo"... BTW, bice "Djole comics", ili nista od prevoda! ;)
"KIMOTA!"
That was the point! Moze da bude DusMan & Djole comics! Dalje od toga necu ici!
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 13:05:50
|
quote: Originally posted by MAGIC e,jebi ga..zato sam ja pokupio skoro sve samuraje,i sto je najbolje upoznali smo se licno sa Skrobrrnjom i Vladom vesovicem..sto je jos bolje jeste da je vlada takodje ljubitelj samuraja i da ima desetine filmova,a sto je jos bolje je to da mi je ponudio ako me nesto zanima da presnimim ,JES!!Cim se neko zove valadimir to znaci da je car!! tako sam ja fino pokupio neke samuraje,djole neke SF a ostaje mi da pokupim jos neke
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Pa i ja sam ih upoznao s obzirom da sam dosao 5 minuta posle vas. Cim sam usao sam poceo da prozivam Vladu Vesovica za onaj intervju za B92. Covek voli Bonellia. Cak mi je dao i kucni telefon da bih mu narezao neke diksove. Pa ti vidi...
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 25/05/2003 : 17:04:43
|
MAGIC, Texaski masakr motornom testerom bas i ne spada u SF... ;)
Dule, Djole & Dusman comics. That;s my final offer! :)
"KIMOTA!" |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 25/05/2003 : 17:44:08
|
quote: Originally posted by MAGIC e,jebi ga..zato sam ja pokupio skoro sve samuraje,i sto je najbolje upoznali smo se licno sa Skrobrrnjom i Vladom vesovicem..sto je jos bolje jeste da je vlada takodje ljubitelj samuraja i da ima desetine filmova,a sto je jos bolje je to da mi je ponudio ako me nesto zanima da presnimim ,JES!!Cim se neko zove valadimir to znaci da je car!! tako sam ja fino pokupio neke samuraje,djole neke SF a ostaje mi da pokupim jos neke
Pa i ja sam ih upoznao s obzirom da sam dosao 5 minuta posle vas. Cim sam usao sam poceo da prozivam Vladu Vesovica za onaj intervju za B92. Covek voli Bonellia. Cak mi je dao i kucni telefon da bih mu narezao neke diksove. Pa ti vidi...
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
a ti vidi pa ga pitaj da li su mu bolji lon wolfovi ili bnelijevci,hehehe...manga je isprasila bonelijevce,hehe
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 25/05/2003 : 17:46:22
|
"KIMOTA!"
a sto da ne
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 18:29:57
|
"KIMOTA!"
Sta, ja dva put da se potpisem? Ma jok... DusMan & Djole je bas Ok, zar ne?
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 18:41:02
|
quote: Originally posted by MAGIC a ti vidi pa ga pitaj da li su mu bolji lon wolfovi ili bnelijevci,hehehe...manga je isprasila bonelijevce,hehe
Hehehe, ma ja sam onako kurvanjski pitao kako su ga navatali da prica o Kenu Parkeru, a tu je njemu izletelo da Bonelli ima dobrih stvari... A gledao je i mangu bas kad sam usao... covek sakuplja cak i to!
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 25/05/2003 : 21:24:45
|
dusman mogu ja okacit na net ako nenadjes nigdje drugo da se postavi, samo javi.
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
cbarks
Junior Member
Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2003 : 21:31:35
|
Tope, da li imas neki prostor na netu? Mislim, ne bi ga kacio na streamload? Ako je tako, onda je bolje da tebi posaljem, jer Streamload posle mesec dana brise sve.
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 26/05/2003 : 00:37:18
|
Ja sam stavlja u svoj account na yahoo u Briefcase. Naime, svaki account ima svoj Briefcase od 30 Mb, i to niko nikad ne brise |
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
Posted - 26/05/2003 : 17:00:15
|
Kao sto ste mogli procitati u jednom topicu, ja u saradnji sa Djoletom, uskoro (sto je vrlo relativan pojam ) cu omoguciti svima da procitaju DILAN DOG 200 sa prevodom na "nas" jezik. Ocekujte da ce biti pocetkom leta...
Dule, evo ljeto samo sto nije. Je li gotovo? Nestrpljiv sam!
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/05/2003 : 18:18:53
|
quote: Originally posted by etmgosa
Nista pre 24. juna, DusMan je prilicno istrcao pre rudfu sa ovim topicom.
"KIMOTA!" |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/05/2003 : 19:35:18
|
quote: Originally posted by etmgosa
Ko sto rece Djole...
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/05/2003 : 19:41:29
|
quote: Originally posted by Djole Nista pre 24. juna, DusMan je prilicno istrcao pre rudfu sa ovim topicom.
"KIMOTA!"
Topic ionako kaze "uskoro", a svi znamo koliko je to relativan pojam. Krenuo sam barem mesec dana ranije da najavljujem... Nemas pojma Djole sa marketingom! Prvo lozis masu da ce nesto biti, i onda posle par meseci im das u losijem kvalitetu nego sto si obecavao, jer ce oni za par meseci cekanja ionako svisnuti od zelje pa ce im biti svejedno kako izgleda! Ali evo konkretno, ocekujte u julu... Djole nije masina pa ne moze da prevede za dva dana, a i meni ce trebati barem jedan dan dok ubacim u oblacice tekst. Pa onda jos jedno dan dok posaljem to nekome da okaci na net i eto...
Ovaj topic ima za svrhu da ispita misljenje ljudi o ovom projektu. I naravno da im postavim par pitanja (kao sto je ovo sa fontom) da bi to sto bolje izgledalo!
P.S. A kako to izgleda kad se nesto najavi pa se ceka 4-5 meseci zna MAGIC sa Kortovim filmom!
Edited by - DusMan on 26/05/2003 19:42:58 |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 26/05/2003 : 21:47:13
|
dusman, imam prostor na netu i nema problema da ga tamo plasiramo. vec cemo nesto skontati kako i sta kad bude spremno za distribuciju hehe
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 26/05/2003 : 22:38:27
|
Meni bih trebao da dode 200 negdje pocetkom juna znaci procitacu ga prije na it. nego na nasem izgleda ;-).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
|
|
Topic |
|