forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 USKORO x Dilan Dog 200 na webu x USKORO
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 26/05/2003 : 22:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
e bas ces ga procitati, prije reci pregledati....

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/05/2003 : 23:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Prelistat bolje receno nisam procitao bonellijevog stripa ima 100 godina.

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 26/05/2003 : 23:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
Meni je bolja ona druga preredena stranica stripa
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/05/2003 : 23:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Nemas pojma Djole sa marketingom!

Marketing podrazumeva da se nesto prodaje, ili barem da je neko placen za nesto. .. a ne secam se da je bilo reci o mom honoraru za prevod...

"KIMOTA!"
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 01:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Top

dusman, imam prostor na netu i nema problema da ga tamo plasiramo. vec cemo nesto skontati kako i sta kad bude spremno za distribuciju hehe

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*

OK, znaci ti sredjujes prostor! Super! Mnogo muke si mi ustedeo. Javicu ti kad bude bio trenutak za distribuciju.

There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 01:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
Marketing podrazumeva da se nesto prodaje, ili barem da je neko placen za nesto. .. a ne secam se da je bilo reci o mom honoraru za prevod...

"KIMOTA!"

Hmmm... da... vidis... ovaj... mmm... eh... cini mi se da me neko zove... da, da... neko me zove... ovaj... morao bih... jeste, jeste... ovaj... evo idem... da, da... moram da idem... jer, ovaj... cini mi se... da, da... neko me zaista zove... ovaj... hmmm... eh... mislim... evo idem!... ovaj...

There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 01:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
a naravno tu je jos uvek neprevedeni Corto iz Bodoia,a i MU...ima ti da se nacekas dusmane,hehehe

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/05/2003 : 02:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
DusMane, izgleda da je to sto si nas napalio na sve ovo bio deo reklamne kampanje... sad cemo samo iscekivati kraj juna
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 11:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

a naravno tu je jos uvek neprevedeni Corto iz Bodoia,a i MU...ima ti da se nacekas dusmane,hehehe

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..

Hehe... vidish, mogli bi i to da objavimo online!

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 11:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

DusMane, izgleda da je to sto si nas napalio na sve ovo bio deo reklamne kampanje... sad cemo samo iscekivati kraj juna

Naravno... vise cete ga voleti sto ga budete duze cekali. To je inace i Bernardov moto!

Go to Top of Page

XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts

Member since 05/05/2002

Posted - 27/05/2003 : 21:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send XIII a Private Message
quote:
XIII:slova ne trebaju da budu bas onako zakrivljena tipa comic... fontova

Pa sta predlazes? Arial?

Ja sam radio sa arialom italic i dosta mi se dopao ovaj font. Uostalom pogledaj mail koji sam ti poslao pa mi reci sta mislis.

http://www.ubcfumetti.com/treize/desc_sr.htm
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 27/05/2003 : 22:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
Djole, salji adxresu da saljem pare, a ti meni salji dd-a i kazi koliko da ti saljem.Saljes? :))

Some motherfuckers are always trying to ski uphill.
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 27/05/2003 : 22:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
dylan doga 200 sam procitao i nije baš neka jaka prica,,,ukratkom zašto je dylan poceo da pije, otišao iz scotland yarda, kako je našao gruca i kupio-skompenzirao volswagena. a tu je još nešto o blocku i njegovom sinu koga ubije policija. lagana prica a'la zagor.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/05/2003 : 23:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pa nisi morao odmah prepricati celu pricu. Ima ljudi koji nisu procitali ovaj strip!

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/05/2003 : 00:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by MAGIC

e vidis to je DOBRA ideja!
Djoleeeeee,nemoj da se pravis da ne citas ovaj topic!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/05/2003 : 01:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
O zaboga ljudi...
Dobicete pismenu molbu od Miroljuba Labusa da me ostavite na miru do izbora... :)

"KIMOTA!"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/05/2003 : 03:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote bu DusMan:

To smo primetili
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 28/05/2003 : 10:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
Djole?

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/05/2003 : 11:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

O zaboga ljudi...
Dobicete pismenu molbu od Miroljuba Labusa da me ostavite na miru do izbora... :)

"KIMOTA!"

Jedino uz Labusovu molbu te mozda i ostavimo na miru do nekog vremena!
Dakle, il' nam daj Labusa il' prevodi!!

"Srbija na (G) 1.(7) mestu" - haha, sad sam tek ukapirao sta znaci ova nova kampanja G17. Lepo pise, 1. jula... bice gotov DD 200... Srbija je prva koja ce uraditi ovaj strip... Samo me G buni! Djole, pomozi!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/05/2003 : 16:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Samo se ti zezaj... ali garantujem da ce biti stripova na kioscima ako/kad dodjemo na vlast! ;)

"KIMOTA!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/05/2003 : 16:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by BOGI

Djole?

Mnogo si bre dosadam
Jel sam lepo rekao da ga saljem u utorak?
I to znaci upravo to, da sam ga danas poslao.

"KIMOTA!"
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 28/05/2003 : 16:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
Jiiiiiiipiiiiiiii!!! A sad salji adresu i koliko novca da saljem.
A sto sam dosadan, to jer volim DD-a puuuuuuno

Go to Top of Page

moebius
Starting Member

Serbia
5 Posts

Member since 28/05/2003

Posted - 28/05/2003 : 19:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send moebius a Private Message
Nije losa ideja!Ne moras da se brines jer nisi prvi pirat kod nas.
Cestitacu ti tek kad taj broj budem video na kioscima u Srbiji i to kao legalno izdanje.
Ko su autori te epizode?
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/05/2003 : 21:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Samo se ti zezaj... ali garantujem da ce biti stripova na kioscima ako/kad dodjemo na vlast! ;)

"KIMOTA!"

Uzdam se u vas! Zna se za koga sam ja glasao na proslim izborima (barem u prvom krugu)... A video si i onu moju majicu.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/05/2003 : 21:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by moebius

Nije losa ideja!Ne moras da se brines jer nisi prvi pirat kod nas.
Cestitacu ti tek kad taj broj budem video na kioscima u Srbiji i to kao legalno izdanje.
Ko su autori te epizode?

Da li se to meni obracas?
Ne brinem se ja uopste da ce neko da me juri zbog prava... samim tim sto ce ovo biti samo web izdanje! Ne ide nigde u prodaju, a kamoli na kioske... Druga je stvar ako neko bude odstampao pa prodavao.
A sto se legalnih izdanja tice, ako na jesen krene Bonelli i ako zazivi to kod nas, mozda nece biti ni potrebe. Ako ne - za desetak godina eto mene kao legalca!

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000