forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Q
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/07/2003 : 18:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>A oce li "Q" biti mjesecnik, godisnjak, dvogodisnjak:-)?

Evo, ccitam uvodnik i tamo pisse da bi drugi broj trebao izachi krajem listopada (oktobra). Ja ne volim nissta obechavati, ali naum je takav.

mcn
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/07/2003 : 21:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Oce biti nekakav uvodni tekst u svakom broju, i ko ce ga pisati??
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 15/07/2003 : 21:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by Mord

Oce biti nekakav uvodni tekst u svakom broju, i ko ce ga pisati??

Pa ako i Playboy ima uvodnik, onda ce ga imat i "Q".

I may not know much about USA, but I know two things:
Justin IS gay
Britney AIN'T no virgin
Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/07/2003 : 21:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
> Oce biti nekakav uvodni tekst u svakom broju, i ko ce ga pisati??

Povijest...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2003 : 00:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

> Darko, mozemo staviti i nekakvu vijest na naslovnicu, da
>predstavimo ljudima novi broj? Ja sam tu jos do subote, pa ako imas >kakav promo materijal posalji pa cemo sloziti jedan clanak da stoji >na naslovnici.

Hm, polijepio sam ovdje sav promo materijal koji sam imao...:) Okej, da doccekam da izadje iz tiska pa da slozzimo nessto. Melina je spominjala banner ...

mcn

Dobro, naslovnicu cu svakako staviti, to je samo po sebi jasno, samo sam mislio da napisemo par rijeci...Banner je ok! Nek Melina slozi nesto pa cu staviti na naslovnicu!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/07/2003 : 15:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade
I jos jedan prijateljski savjet: najava broj 4 trebala je biti prva (tako ne bi bilo potrebe za najavama 1, 2 i 3)

Mozda je najava br.4 trebala na naslovnicu...ma zezam se.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/07/2003 : 18:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Oce biti nekakav uvodni tekst u svakom broju, i ko ce ga pisati??

Prvo sam mislio da budu samo stripovi, ali onda sam zakljuccio da treba uvodni tekst kako bi se ljudima reklo ssto da o tim stripovima misle.

mcn
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/07/2003 : 18:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Dobro, naslovnicu cu svakako staviti, to je samo po sebi jasno, samo >sam mislio da napisemo par rijeci...Banner je ok! Nek Melina slozi >nesto pa cu staviti na naslovnicu!

Ajde mi postavi tri pitanja pa chu slozziti taj tekst.

mcn
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2003 : 19:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Par brzo poteznih, iz glave... Ako ima tko na umu nesto pametnije nek svakako doda.

1. Tko su clanovi urednistva, kakva je uredjivacka politika lista i koji su mu ciljevi?
2. Ritam izlazenja, planovi za buducnost, eventualne najave stripova koje bi mogli ocekivati u narednim brojevima?
3. Planirate li krenuti sa nekim natjecajem za nove mlade autore, ciji bi strip bio eventualno objavljen?

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/07/2003 : 21:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Oce biti nekakav uvodni tekst u svakom broju, i ko ce ga pisati??

Prvo sam mislio da budu samo stripovi, ali onda sam zakljuccio da treba uvodni tekst kako bi se ljudima reklo ssto da o tim stripovima misle.

mcn

Ne nikako, Bez uvodnog teksta stvara se konfuzija. Zamisli situaciju, procitam nesto, ne svidja mi se, a ono opceprihvaceno remek djelo. I di sam onda?
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 17/07/2003 : 21:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Onda si u zabludi, reklo bi se...
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 00:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:
Originally posted by miha

Onda si u zabludi, reklo bi se...

Ja ili ti?
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 18/07/2003 : 01:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Ja uvijek preskocim uvodnik i procitam samo strip.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 02:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Par brzo poteznih, iz glave... Ako ima tko na umu nesto pametnije nek svakako doda.

1. Tko su clanovi urednistva, kakva je uredjivacka politika lista i koji su mu ciljevi?
2. Ritam izlazenja, planovi za buducnost, eventualne najave stripova koje bi mogli ocekivati u narednim brojevima?
3. Planirate li krenuti sa nekim natjecajem za nove mlade autore, ciji bi strip bio eventualno objavljen?

Covek je rekao 3 pitanja a ne 20

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 02:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Jos i da si malo razmislio tu bi valjda bilo odgovaranja za citav roman

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 14:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:
Originally posted by miha

Ja uvijek preskocim uvodnik i procitam samo strip.

Ono moje gore je bila sala, kao i ono macanovo prije toga(bar sam ja tako shvatio). Moracu poceti koristiti smajlije.

A zasto sam uopce postavio pitanje oko uvodnika, zato sto se tu obicno nadje dosta zanimljivih stvari u vezi stripa opcenito.
Naravno, ne mislim da tu treba biti icije misljenje o nekom stripu.
Pa i macan u svojoj kolumni u "strip vestima" pise o stripu vec dugo, i to na jedan zanimljiv nacin(makar meni), a jako rijetko iznosi misljenje o nekom konkretnom stripu.E sad ako sam ja nesto krivo shvatio, ispravite me.
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 18/07/2003 : 18:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
I ja sam se šalio Morde, trebao sam staviti koji ;-)
naime procitam i ja uvodnik ako ga ima, naravno, a to obicno tek nakon što sam procitao strip.

"A na ulici sa svake strane filijale uredi iz njih plaze birokrate jao ljudi pa ja se bojim"
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 18/07/2003 : 20:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
Macane, svaka cast!
Q je, blago receno savršen. Stripovi vrhunski, vrhunskih autora. Mugambi je zakon, Mister Macak poslovicno izvrstan, a tvoja dirljiva ispovijest na zadnjim stranicama takoder je luda. Drago mi je što ima i Lavrica. Pitanje: je li Leo Muller zapravo Bob? Stilovi su im gotovo identicni. Pohvala Bobu, jer to znaci da je uspio razviti prepoznatljiv stil.
Ukratko receno, keep up the good work! Ovo nam je svima trebalo...

Be Strong, Be Wrong!
Long live Rock'n'Roll!

COWABUNGA!!!!!!!!!
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5967 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 21:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Meni je Kukic uvijek dobar, cak i kad je los, Kordej mi nikad ne valja, pa cak i kad je dobar, Mister Macak mi je uvijek dobar zato sto nije nikad los, a ostalo jos nisam pogledo... sam kaj ne vidim kako se u tu koncepciju ne uklapa Sergej koji je bolji od nikad loseg Mister Macka!

-|VJ|-
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 18/07/2003 : 22:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
Hvala Bojane.
Drago mi je da ti se svidja novi MM. Kaj se ovog drugog stripa tice - ja ti s tim veze nemam.

Nego, kakav vam je Rick Geary?

B.
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 18/07/2003 : 22:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>sam kaj ne vidim kako se u tu koncepciju ne uklapa Sergej koji je >bolji od nikad loseg Mister Macka!

To ti se Darko boji da ga ne bude previse u njegovom vlastitom magazinu.
I ja bi Sergeja citao. Vrlo rado! Ako nas bude dovoljno gnjavilo Darka, mozda i popusti! Nikad ne znas...

B.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/07/2003 : 22:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Meni je isto Q jako dobar, procitao sam ga u dahu. Hm, tocnije receno procitao sam ga u zalogaju posto sam usput pojeo i ogromni sendvic mutant koji mi je uspjesno zamijenio neku normalnu veceru. Tarzan mi se svidio, isto kao i MM. Cini mi se da cu morati izvuci onaj MM album iz sredine stupca "za citanje" i progurati ga preko reda na vrh liste:-) Kukic ok, slatka ok, Moore ok, Lavric ok (to sam vec negdje vidio!?!) i jako mi se svidio mcnov strip na kraju, mozda i najvise od svega. Sve u svemu, jako sam zadovoljan sa novim Q-om i gotovo da nemam zamjerki (fali ti par rijeci tu i tamo po tekstovima, sva sreca da ih nema puno (i "missing" rijeci i tekstova) ) i jedva cekam novi broj!

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 18/07/2003 : 22:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
> Kordej mi nikad ne valja, pa cak i kad je dobar,
> Mister Macak mi je uvijek dobar zato sto nije nikad los

Haha! Pa ovo je odlican opis! Iako, Darkova je prica bas lijepa, bez obzira na Kordeja.
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 18/07/2003 : 22:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>Cini mi se da cu morati izvuci onaj MM album iz sredine stupca "za >citanje" i progurati ga preko reda na vrh liste:-)

Kaj ga jos uvijek nisi procitao?! Dodjavola!

B.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/07/2003 : 22:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Joj. Da ti vidis koliki je moje stupac "za citanje" bilo bi ti jasno zasto je jos neprocitan. A najgori dio (ili najgbolji, kako se uzme) da je velicina stupca gotovo konstantna, tj koliko stripova procitam, toliko i novih dodam:-)

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000