Za Ferrija kažu da crta neproporcionalno, da ponekad nacrta prevelike ruke i slicno. No na ovoj naslovnici izgleda da je sve osim Zagora nacrtao malo preveliko.
Devescovi crta. Baš me zanima hoce li valjati cemu.
Amerika guzove ti širim Iz njih nova perspektiva viri
WC papira nikad dosta.
I may not know much about USA, but I know two things: Justin IS gay Britney AIN'T no virgin
Ne, dobar je Devescovi! A kada to kazem ja, zagrizeni Ferrijevac, onda znaj da je tako
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Jedino sto ce te zazaliti je to sto je to jedina Zagorova epizoda koju je Devascovijevi crtao! Jedva cekam da izade na nasem jeziku. Devacovi je crtao super precizno, "klasicnim" stilom sa tankim finim crtama da je to prava milina za oci! Po kvaliteti se moze usporediti sa najboljim Ferrijevim crtezom. Nisam jos vidio Vernija na djelu, ali sumnjam da je na istom nivou kao Devascovijev crtez u ovoj epizodi. Vec smo nekoliko puta pricali o ovoj epizodi, ali nije previse jer je stvarno prava poslastica za fanove Zagora.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Za Ferrija kažu da crta neproporcionalno, da ponekad nacrta prevelike ruke i slicno. No na ovoj naslovnici izgleda da je sve osim Zagora nacrtao malo preveliko.
Miha zaboravio si smile-ija ako si se salio A ako nisi, ovdje se radi o jos jednom Verybadovom izumu--za smanjivanje. Tako da Zagor i treba izgledati puno manji od svega.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Jedino sto ce te zazaliti je to sto je to jedina Zagorova epizoda koju je Devascovijevi crtao!
Šta je dosad crtao? Možete li preporuciti nešto od njega za citanje?
Miha zaboravio si smile-ija ako si se salio
:-) imam samo ovaj smile u quick reply modu nekako nisam navikao da ga pišem, a šalim se nonstop :-))
Ovaj Zagor me asociira na Guliverova putovanja. A onaj Veribed (very bad - cool ime) stvarno ima nezamisive pronalaske, prvo neku strašnu bombu, pa onda nevidljivu tekucinu a sad opet verovatno neke opijate. Kad procitate ovog Zagora pitacu vas je li se to Zagor stvarno umanjio ili se samo radi o metafizicnim prividenjima?
"A na ulici sa svake strane filijale uredi iz njih plaze birokrate jao ljudi pa ja se bojim"
[quote] Jedino sto ce te zazaliti je to sto je to jedina Zagorova epizoda koju je Devascovijevi crtao!
S<caron>ta je dosad crtao? Moz<caron>ete li preporuciti nes<caron>to od njega za citanje?
[quote]
Ja imam nekoliko epizoda Martija od SD koje je Devascovi crtao. Pogledat cu koji su to brojevi pa cu ti reci. Sigurno crta jos nesto, ali ja to ne znam. Mozda netko ovdje zna vise pa neka nam kaze.
Nemoj sad ici gledati zbog mene koji su to MM, ako znaš iz glave reci a inace nije tolkio bitno, stvorio sam dojam kako ce te Halucinatorne dimenzije izgledati.
Nemoj sad ici gledati zbog mene koji su to MM,
ako zna?iz glave reci a inace nije tolkio bitno,
stvorio sam dojam kako ce te Halucinatorne dimenzije izgledati.
O.K. Miha. U Italiji je dosad crtao ove Martije: Martin Myst¨¨re nn. 103, 127bis, 129, 130, 142, 158, 159, 172, 173, 182, 183, 184, 195, 200, 207, 208, 222, 223, 242, 243, Martin Myst¨¨re Extra 12, Martin Myst¨¨re Extra 22.
Od tih kod nas znam da su ovi objavljeni od SD: 8,24,25. Ta tri imam a vjerovatno su tu jos neki. Samo trebas usporediti talijansku i nasu listu. Inace vidjet ces i sam, da je taj Zagor super nacrtan. Po mome ocijena 10.
Nije, perspektiva je taman. Mornaricki kolt s pocetka 19. stoljeca, iznimno duge cijevi. Jedino sto Zagor uvijek puca neprekidno, sto je nemoguce jer do 1860-ih nije bilo nego single action (SA) revolvera.....nategni,pucaj,nategni,pucaj etc.:)))))))))))
I can't believe these psychotic trees are still here, ruining my Angrenost and hurling themselves to Orthanc!!
Ma to je bio glavni i jedini sluzbeni pistolj cijele US vojske tada, a razvila ga je US Navy jer je jedina imala odjel za razvoj oruzja. Uopce, bila je daleko najelitniji dio oruzane sile. Sjeti se epizoda s Krakenom i zadnjim Hellingenom, E.A.Poe i vladina organizacija u Drugdje djeluju s mornaricom.....osim toga, Zagor je ovdje toliko sicusan da harpun Fishlegov ne bi bio od koristi, radje neki pips:)))
I can't believe these psychotic trees are still here, ruining my Angrenost and hurling themselves to Orthanc!!
Zagor se prodaje u 80.000 primjeraka u Italiji, no ovog mjeseca prodali su negde oko 80.001 Ova brojka je prilicno mala za Italiju koja ima 80 mio stanovnika. U Italiji najpopularniji je Teks Viler, mada i konkurencija nije loša, postoji još likovi poput Dampyr, Vento, MM, DD, LL, ITD.