Author |
Topic  |
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 18/08/2003 : 00:59:35
|
Pa sobzirom da jos uvijek postoje izgubljene doline, razni podzemni svijet (pecinski ljudi) i SUPER savremena tehnologija HELINGENA, moglobise zagora veoma lahko ubaciti u kojekakvu vremensku masinu, i spoitiga (upoznati) sa BLEKOM, TEXOM, K.Telerom, K.MARKOM, K.Parkerom..  Mislim kada vec Helingena ili Veribada jos uvijek koriste u ogromnoj sagi o zagoru, moglibi i tako nesto izvesti u buduce..   U svakom slucaju vecsu ionako pretjerali sa veribedom i helingenom daim jos jedno precerivanje nece svakako skoditi, samobi moglo ispuniti mnoge snove citalaca, dase susretnu makar kod kikija(manitua) ali dami to mozemo i procitati...   |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/08/2003 : 03:31:31
|
Pa Zagor je vec bio jednom na "nebeskim pasnjacima" (u "Duginom mostu")... u tom pogledu, mogao bi sresti svakoga i doziveti svasta. A kad su naucnici u pitanju, stvarno ih je Zagor sretao previse. Pored vec dosadnih Hellingena i Veribeda, tu je bio i onaj "a la Frankenstajn", kako mu ono bese ime... ma onaj sto je napravio Moloka, pa onda ona dvojica u prici sa podvodnim cudovistem (jedan se valjda zvao Vajzer, i to onaj plavi sto se pretvarao u cudoviste, a sa njima se Zagor takodje dva puta susretao, prvi put u "Noc velike odluke" kad su uhvatili svetog jelena Irokeza), pa onda onaj biolog sto je trazio onaj smrtonosni cvet (tumaka)... bilo ih je jos, samo sto sad ne mogu da se setim |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 18/08/2003 : 09:27:20
|
Ma nek' vrate Nat Murda!!! Ali kao bad guy-a!
Aflleck:"Rekao sam ti! Jednom snimiš komercijalan, a jednom umjetnicki film!" Damon:"Da! A jednom snimiš Reindeer games." Affleck:"To je nisko." |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/08/2003 : 12:33:12
|
To sto ne Nat Murdo, inace apsolutni negativac bez ijednog traga icemu dobrom, postao pozitivac, bilo mi je totalno bezveze |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 18/08/2003 : 13:33:51
|
Više volim takve, koji su zlocesti do kraja a ne Murda, koji je neznamzašto se pokajao.Nešto slicno Murdu je i onaj šeik, koji nakon je pobio pola americke vojske i zapalio svu trapersku imovino, pokajao se i cak dao ruku Zagoru!Jer ovi onda nisu ini ta pravi Zagorovi protivnici.Hellingen i Bela Rakosi gotovo se nikada nece pokajati.A možda se Rakosi cak i ne uspije jer vampirji toga ne poznajo. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/08/2003 : 14:13:30
|
quote by miha: ________________ Eh, zamislite epizodu Super Majk protiv Zagorovog dvojnika. ________________
Da, ovo je zanimljiva ideja, to jest da neko od protivnika na kraju sredi dvojnika umesto Zagora... predlozi to Buratiniju, sigurno bi napravio dobru pricu prozetu tom idejom |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 19/08/2003 : 04:26:03
|
quote: Originally posted by Anton Mikl
Više volim takve, koji su zlocesti do kraja a ne Murda, koji je neznamzašto se pokajao.Nešto slicno Murdu je i onaj šeik, koji nakon je pobio pola americke vojske i zapalio svu trapersku imovino, pokajao se i cak dao ruku Zagoru!Jer ovi onda nisu ini ta pravi Zagorovi protivnici.Hellingen i Bela Rakosi gotovo se nikada nece pokajati.A možda se Rakosi cak i ne uspije jer vampirji toga ne poznajo.
Pa nebise bas slozio dase VAMPIR nemoze pokajati, i pokazati bar zatrenutak dozu ljudskosti, kojaje davno iscezla... Procitaj razgovor izmedju M.MISTERIJE i VAMPIRA, u kultnoj prici VAMPIR U N.Y. i vidjeces zbog cega sam ti sve ovo naveo..    |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 19/08/2003 : 10:20:41
|
meni bi jedino bilo interesantan duel zagor protiv drune....uuu al bi ga razvalila ne bi znao gde se nalazi,hehehe ;-))
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/08/2003 : 11:47:17
|
Mislim da bi bilo bolje da dobije nove zanimljive neprijatelje, a ne da stari neprijatelji umiru po 20 puta i opet se vracaju nazad.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 19/08/2003 : 11:51:53
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Mislim da bi bilo bolje da dobije nove zanimljive neprijatelje, a ne da stari neprijatelji umiru po 20 puta i opet se vracaju nazad.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Tko je tebe sto pitao? Ajmo setnja, nije ti ovo topic o Mr. No-u!  
______________________ "Koja su kola to bolja od Moskvica?" - Ilija Cvorovic |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/08/2003 : 11:59:41
|
quote: Originally posted by Witchblade
Tko je tebe sto pitao? Ajmo setnja, nije ti ovo topic o Mr. No-u!  
______________________ "Koja su kola to bolja od Moskvica?" - Ilija Cvorovic
Pokusavam da dam malo nade jadnicima koji su postali ovisni o Zagoru. 
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 19/08/2003 : 11:59:45
|
Dobio je Nat Murda, Mortimera, Yleniu Vargu, Marie Lavelau, Krakena...
Aflleck:"Rekao sam ti! Jednom snimiš komercijalan, a jednom umjetnicki film!" Damon:"Da! A jednom snimiš Reindeer games." Affleck:"To je nisko." |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 19/08/2003 : 12:02:49
|
Ma pusti provokatora, Verfalk. On bi bio najsretniji da Zagor vozi avion, a Chico da govori njemacki  
E moj Sejo, sta bi Mr. No dao da je popularan kao Zagor  
 |
|
CortoMaltese
Average Member

.jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
Posted - 19/08/2003 : 12:09:40
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
ma ne bi se Zagi bunio. Rekao bi samo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Da, rekao bi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i pobjegao!!!
...and he who forgets... will be destined to remember... |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/08/2003 : 12:37:37
|
quote: Originally posted by Witchblade
Ma pusti provokatora, Verfalk. On bi bio najsretniji da Zagor vozi avion, a Chico da govori njemacki  
E moj Sejo, sta bi Mr. No dao da je popularan kao Zagor  
______________________ "Koja su kola to bolja od Moskvica?" - Ilija Cvorovic
U Italiji jeste, barem se prodaju u istom tirazu.
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 19/08/2003 : 12:44:47
|
Bilo bi zanimljivo spojiti Zagora i Texa ( u mladim danima ). Uostalom, Tex se neizravno spominje u epizdodi Vjestica iz Sierre u nekom prorocanstvu kako ce Navajoima mir i prosperitet donijeti bijeli poglavica
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 19/08/2003 : 12:55:41
|
Mister No se prodaje u duplo manjem tirazu nego zagor i u Italiji, Sejo. I BTW, sad nesto glasnije govore o zatvaranju... Navodno se zatvara jako brzo, za 2-3 godine, i zadnju epizodu ce napisati Nollita. Navodno. Vijest je objavljena u jednom poznatom talijanskom strip magazinu, Fumo di china.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 19/08/2003 : 13:09:43
|
Daj, Marko, nemoj ubijati covjeka u pojam  Vidis kako je sretan, zasto ga spustas na zemlju?     
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/08/2003 : 13:13:13
|
quote: Originally posted by Markos
Mister No se prodaje u duplo manjem tirazu nego zagor i u Italiji, Sejo. I BTW, sad nesto glasnije govore o zatvaranju... Navodno se zatvara jako brzo, za 2-3 godine, i zadnju epizodu ce napisati Nollita. Navodno. Vijest je objavljena u jednom poznatom talijanskom strip magazinu, Fumo di china.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ali hajde, barem cu gledati da skupim sve tal brojeve koji kod nisu izasli.
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
Posted - 19/08/2003 : 13:16:38
|
Ja sam za zatvaranje. Ne zato sto ne volim MNoa, vec naprotiv. Dilana je trebalo davno zatvoriti. Martija takodje. Zagora jos posle brojeva na 600.(zs)
Tako ne bi neke glupe epizode uspele da pokvare opsti utisak koji su ovi junaci nekad imali. Meni su svi oni danas sranje (bar ono sto vidim u Ludensu i sto je bilo u Vanniniju)
Ne znam jedino za Teksa, da li nove epizode mogu da se porede sa starim, jer ne pratim.
Zapitajte se sta bi bilo sa Ken Parkerom, da do danas izlazi po jedna sveska mesecno. Nasta bi to licilo? Ovako je savrseno!
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :( |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 19/08/2003 : 14:31:12
|
[quote]Originally posted by Dzimi Gitara
Ja sam za zatvaranje. Ne zato sto ne volim MNoa, vec naprotiv. Dilana je trebalo davno zatvoriti. Martija takodje. Zagora jos posle brojeva na 600.(zs)
Tako ne bi neke glupe epizode uspele da pokvare opsti utisak koji su ovi junaci nekad imali. Meni su svi oni danas sranje (bar ono sto vidim u Ludensu i sto je bilo u Vanniniju)
Stvarno ne razumijem ovakav stav pa izaslo je odlicnih epizoda o Zagoru nakon broja 600 (epizode sa Tkacem, povratak SuperMajka, Hellingen, 1000 lica straha... i da dalje ne nabrajam). DD i Mr No po meni jos uvijek imaju odlicnih prica, mozda je jedino Marty izasao iz djira. Nadam se da se ove tvoje crne slutnje nece ostvariti.      
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
Topic  |
|