forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor i SuperMajk
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 18/08/2003 : 00:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Pa sobzirom da jos uvijek postoje izgubljene doline, razni podzemni svijet (pecinski ljudi) i SUPER savremena tehnologija HELINGENA, moglobise zagora veoma lahko ubaciti u kojekakvu vremensku masinu, i spoitiga (upoznati) sa BLEKOM, TEXOM, K.Telerom, K.MARKOM, K.Parkerom.. Mislim kada vec Helingena ili Veribada jos uvijek koriste u ogromnoj sagi o zagoru, moglibi i tako nesto izvesti u buduce.. U svakom slucaju vecsu ionako pretjerali sa veribedom i helingenom daim jos jedno precerivanje nece svakako skoditi, samobi moglo ispuniti mnoge snove citalaca, dase
susretnu makar kod kikija(manitua) ali dami to mozemo i procitati...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/08/2003 : 03:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa Zagor je vec bio jednom na "nebeskim pasnjacima" (u "Duginom mostu")... u tom pogledu, mogao bi sresti svakoga i doziveti svasta. A kad su naucnici u pitanju, stvarno ih je Zagor sretao previse. Pored vec dosadnih Hellingena i Veribeda, tu je bio i onaj "a la Frankenstajn", kako mu ono bese ime... ma onaj sto je napravio Moloka, pa onda ona dvojica u prici sa podvodnim cudovistem (jedan se valjda zvao Vajzer, i to onaj plavi sto se pretvarao u cudoviste, a sa njima se Zagor takodje dva puta susretao, prvi put u "Noc velike odluke" kad su uhvatili svetog jelena Irokeza), pa onda onaj biolog sto je trazio onaj smrtonosni cvet (tumaka)... bilo ih je jos, samo sto sad ne mogu da se setim
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 18/08/2003 : 09:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ma nek' vrate Nat Murda!!! Ali kao bad guy-a!

Aflleck:"Rekao sam ti! Jednom snimiš komercijalan, a jednom umjetnicki film!"
Damon:"Da! A jednom snimiš Reindeer games."
Affleck:"To je nisko."
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/08/2003 : 12:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
To sto ne Nat Murdo, inace apsolutni negativac bez ijednog traga icemu dobrom, postao pozitivac, bilo mi je totalno bezveze
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 18/08/2003 : 13:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Eh, zamislite epizodu Super Majk protiv Zagorovog dvojnika.
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 18/08/2003 : 13:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Više volim takve, koji su zlocesti do kraja a ne Murda, koji je neznamzašto se pokajao.Nešto slicno Murdu je i onaj šeik, koji nakon je pobio pola americke vojske i zapalio svu trapersku imovino, pokajao se i cak dao ruku Zagoru!Jer ovi onda nisu ini ta pravi Zagorovi protivnici.Hellingen i Bela Rakosi gotovo se nikada nece pokajati.A možda se Rakosi cak i ne uspije jer vampirji toga ne poznajo.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/08/2003 : 14:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by miha:

Da, ovo je zanimljiva ideja, to jest da neko od protivnika na kraju sredi dvojnika umesto Zagora... predlozi to Buratiniju, sigurno bi napravio dobru pricu prozetu tom idejom
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 18/08/2003 : 14:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Ne znam Buratinija, a ni italijanski, no nema veze. Imam ja još 1000 takvih ideja.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 19/08/2003 : 04:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
quote:
Originally posted by Anton Mikl

Više volim takve, koji su zlocesti do kraja a ne Murda, koji je neznamzašto se pokajao.Nešto slicno Murdu je i onaj šeik, koji nakon je pobio pola americke vojske i zapalio svu trapersku imovino, pokajao se i cak dao ruku Zagoru!Jer ovi onda nisu ini ta pravi Zagorovi protivnici.Hellingen i Bela Rakosi gotovo se nikada nece pokajati.A možda se Rakosi cak i ne uspije jer vampirji toga ne poznajo.

Pa nebise bas slozio dase VAMPIR nemoze pokajati, i pokazati bar zatrenutak dozu ljudskosti, kojaje davno iscezla...
Procitaj razgovor izmedju M.MISTERIJE i VAMPIRA, u kultnoj prici
VAMPIR U N.Y. i vidjeces zbog cega sam ti sve ovo naveo..
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 19/08/2003 : 10:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
meni bi jedino bilo interesantan duel zagor protiv drune....uuu al bi ga razvalila ne bi znao gde se nalazi,hehehe ;-))

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 19/08/2003 : 11:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
ma ne bi se Zagi bunio. Rekao bi samo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/08/2003 : 11:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mislim da bi bilo bolje da dobije nove zanimljive neprijatelje, a ne da stari neprijatelji umiru po 20 puta i opet se vracaju nazad.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 19/08/2003 : 11:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Mislim da bi bilo bolje da dobije nove zanimljive neprijatelje, a ne da stari neprijatelji umiru po 20 puta i opet se vracaju nazad.

Tko je tebe sto pitao? Ajmo setnja, nije ti ovo topic o Mr. No-u!

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/08/2003 : 11:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:

Tko je tebe sto pitao? Ajmo setnja, nije ti ovo topic o Mr. No-u!

Pokusavam da dam malo nade jadnicima koji su postali ovisni o Zagoru.

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 19/08/2003 : 11:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:

Dobio je Nat Murda, Mortimera, Yleniu Vargu, Marie Lavelau, Krakena...

Aflleck:"Rekao sam ti! Jednom snimiš komercijalan, a jednom umjetnicki film!"
Damon:"Da! A jednom snimiš Reindeer games."
Affleck:"To je nisko."
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 19/08/2003 : 12:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Ma pusti provokatora, Verfalk. On bi bio najsretniji da Zagor vozi avion, a Chico da govori njemacki

E moj Sejo, sta bi Mr. No dao da je popularan kao Zagor

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 19/08/2003 : 12:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

ma ne bi se Zagi bunio. Rekao bi samo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Da, rekao bi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i pobjegao!!!

...and he who forgets...
will be destined to remember...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/08/2003 : 12:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Ma pusti provokatora, Verfalk. On bi bio najsretniji da Zagor vozi avion, a Chico da govori njemacki

E moj Sejo, sta bi Mr. No dao da je popularan kao Zagor

U Italiji jeste, barem se prodaju u istom tirazu.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/08/2003 : 12:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Bilo bi zanimljivo spojiti Zagora i Texa ( u mladim danima ). Uostalom, Tex se neizravno spominje u epizdodi Vjestica iz Sierre u nekom prorocanstvu kako ce Navajoima mir i prosperitet donijeti bijeli poglavica
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/08/2003 : 12:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mister No se prodaje u duplo manjem tirazu nego zagor i u Italiji, Sejo. I BTW, sad nesto glasnije govore o zatvaranju... Navodno se zatvara jako brzo, za 2-3 godine, i zadnju epizodu ce napisati Nollita. Navodno. Vijest je objavljena u jednom poznatom talijanskom strip magazinu, Fumo di china.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 19/08/2003 : 13:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Daj, Marko, nemoj ubijati covjeka u pojam
Vidis kako je sretan, zasto ga spustas na zemlju?

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/08/2003 : 13:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Mister No se prodaje u duplo manjem tirazu nego zagor i u Italiji, Sejo. I BTW, sad nesto glasnije govore o zatvaranju... Navodno se zatvara jako brzo, za 2-3 godine, i zadnju epizodu ce napisati Nollita. Navodno. Vijest je objavljena u jednom poznatom talijanskom strip magazinu, Fumo di china.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ali hajde, barem cu gledati da skupim sve tal brojeve koji kod nisu izasli.

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 19/08/2003 : 13:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
Ja sam za zatvaranje. Ne zato sto ne volim MNoa, vec naprotiv.
Dilana je trebalo davno zatvoriti.
Martija takodje.
Zagora jos posle brojeva na 600.(zs)

Tako ne bi neke glupe epizode uspele da pokvare opsti utisak koji su ovi junaci nekad imali.
Meni su svi oni danas sranje (bar ono sto vidim u Ludensu i sto je bilo u Vanniniju)

Ne znam jedino za Teksa, da li nove epizode mogu da se porede sa starim, jer ne pratim.

Zapitajte se sta bi bilo sa Ken Parkerom, da do danas izlazi po jedna sveska mesecno. Nasta bi to licilo?
Ovako je savrseno!

koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 19/08/2003 : 14:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
jako si mi pametan. ajmo sve zatvoriti.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 19/08/2003 : 14:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
[quote]Originally posted by Dzimi Gitara

Ja sam za zatvaranje. Ne zato sto ne volim MNoa, vec naprotiv.
Dilana je trebalo davno zatvoriti.
Martija takodje.
Zagora jos posle brojeva na 600.(zs)

Tako ne bi neke glupe epizode uspele da pokvare opsti utisak koji su ovi junaci nekad imali.
Meni su svi oni danas sranje (bar ono sto vidim u Ludensu i sto je bilo u Vanniniju)

Stvarno ne razumijem ovakav stav pa izaslo je odlicnih epizoda o Zagoru nakon broja 600 (epizode sa Tkacem, povratak SuperMajka, Hellingen, 1000 lica straha... i da dalje ne nabrajam). DD i Mr No po meni jos uvijek imaju odlicnih prica, mozda je jedino Marty izasao iz djira. Nadam se da se ove tvoje crne slutnje nece ostvariti.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000