forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 STAR TREK: VOYAGER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/10/2009 : 10:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Meni je četvrta sezona najdraža.
Prepuna odličnih epizoda (i Sedme ).

Šteta što sam u petak propustio Message in a Bottle (pogreška kod snimanja ).
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/10/2009 : 18:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Hirogenci su mi zapravo bili bezvezna rasa. Kao, eto, nemamo dovoljno zanimljivu rasu kao Klingonci pa ajmo jednostavno napraviti njihovu kopiju. Isto vrijedi i za Kazonce, samo što su oni bili još dosadniji.

Općenito mi je Voyager ispao kao loš pokušaj da se napravi nešto sa kontinuiranom radnjom a la Deep Space Nine, ali je zapravo u esenciji koncept ostao isti kao kod Next Generationa ili originalne serije.

A da ne pričam kako je postava nezanimljiva. Dobro, nijedna Star Trek serija nema zanimljive likove kao DS9, ali pobogu ne moraju biti tako dosadni kao ovi u Voyageru. Bude ti žao tako dobrih likova kao što su Doctor i Seven of Nine, jer ti se čini kao da su uludo bačeni na ovu seriju.

Nakon treće sezone se serija popravila, i to dosta, priznajem. I to prije svega zahvaljujući uvođenju Borga i Seven of Nine. Ona je bila onaj Spock/Data/Odo koji je falio Voyageru. Ali još uvijek je to bilo previše traljavo. Još uvijek se previše epizoda vrtilo oko dosadnjakovića tipa Neelix, Tom Paris, Harry Kim ili Chakotay.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/10/2009 : 11:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by dcopic

Ja se nikako ne mogu odlučiti da li mi je bolji Voyager ili TNG. Trenutno gledam Enterprise s Archerom.

Zanima me kako to ta mnogi gledaju reprize na TV-u, kad su svi Star Trek serijali lako nabavljivi u divxu?

Divx me ne zanima. Radije gledam na TV-u. Sad si nabavljam na DVD-u epizode s Borgovima.
Razmišljao sam bih li sve ST nabavio na DVD-u, ali ne treba kad su često na TV-u, a i puno diskova bi trebalo za to.

U principu niti mene divx ne zanima, nemam niti jedan film u tom formatu, a možda sam ih gledao samo nekoliko.

Ali za serijale tipa Star Trek i njihovih 700-800 epizoda divx je pravi spas!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8168 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/10/2009 : 18:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja se nikako ne mogu odlučiti da li mi je bolji Voyager ili TNG. Trenutno gledam Enterprise s Archerom.

Zanima me kako to ta mnogi gledaju reprize na TV-u, kad su svi Star Trek serijali lako nabavljivi u divxu?

Divx me ne zanima. Radije gledam na TV-u. Sad si nabavljam na DVD-u epizode s Borgovima.
Razmišljao sam bih li sve ST nabavio na DVD-u, ali ne treba kad su često na TV-u, a i puno diskova bi trebalo za to.

U principu niti mene divx ne zanima, nemam niti jedan film u tom formatu, a možda sam ih gledao samo nekoliko.

Ali za serijale tipa Star Trek i njihovih 700-800 epizoda divx je pravi spas!

kad je nešto na televiziji onda znaš da to u isto vrijeme gleda još tisuće ljudi, i odmah je bolji osjećaj nego kad sam samcat ubaciš disk u player/kompjuter

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/10/2009 : 22:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Istina! Samo problem je što ja ne gledam TV. Eventualno povremeno malo sporta i pokoji film na DVD-u i to je to...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/10/2009 : 19:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Danas je bila odlična epizoda "Prey"...
Ne mogu se složiti s nekim ovdje iznesenim mišljenjima da su Hirogenci nekakvi jadnici poput onih odrpanaca Kazonaca, tj. da su na njihovoj bijednoj razini, dosadni i sl...U odnosu na jadne Kazonce Hirogenci djeluju puno opasnije, zanimljive su sve epizode u kojima se pojavljuju.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2009 : 20:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
meni su bile malo dosadne one kad su bili u Naci uniformama
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 28/10/2009 : 11:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Hirogenci su svakako jedna od najzanimljivijih vrsta koje su se pojavile u Voyageru. Šteta samo što se nisu pojavili u više epizoda...
Još jedna vrsta čiji potencijal u Voyageru nije iskorišten su Vadvarci, ali njih ćemo vidjeti tek u 6. sezoni...

Inače, epizoda u kojoj Hirogenci glume naciste je VOY: 'Killing Game 1. 2. dio'. Nazi-related ST epizode su još TOS: 'Patterns of Force' i ENT: 'Storm Front 1. i 2. dio.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2009 : 19:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Moze li netko navesti naslove epizoda (po sezonama) u kojima se pojavljuju Hirogenci? Mislim da ih nema puno. Nabavljam si epizode u kojima se pojavljuju Borgovi, pa cu i ove s Hirogencima.

Edited by - dsormaz1 on 28/10/2009 19:27:37
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/10/2009 : 19:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moze li netko navesti naslove epizoda (po sezonama) u kojima se pojavljuju Hirogenci? Mislim da ih nema puno. Nabavljam si epizode u kojima se pojavljuju Borgovi, pa cu i ove s Hirogencima.

Message in a Bottle - sezona 4, epizoda 14
Hunters - sezona 4, epizoda 15
Prey - sezona 4, epizoda 16
The Killing Game - sezona 4, epizoda 18
The Killing Game, Part II - sezona 4, epizoda 19
Infinite Regress - sezona 5, epizoda 7 (doduše, samo nakratko)
Tsunkatse - sezona 6, epizoda 15
Unimatrix Zero, Part II - sezona 7, epizoda 1 (također nakratko)
Flesh and Blood - sezona 7, epizoda 9

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2009 : 20:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
The killing game jebe kevu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/10/2009 : 19:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Message in a Bottle - sezona 4, epizoda 14
Hunters - sezona 4, epizoda 15
Prey - sezona 4, epizoda 16
The Killing Game - sezona 4, epizoda 18
The Killing Game, Part II - sezona 4, epizoda 19
Infinite Regress - sezona 5, epizoda 7 (doduše, samo nakratko)
Tsunkatse - sezona 6, epizoda 15
Unimatrix Zero, Part II - sezona 7, epizoda 1 (također nakratko)
Flesh and Blood - sezona 7, epizoda 9

Puno hvala.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/10/2009 : 20:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
voyager definitivno najbolji ST serijal svih vremena... nikad mi nije dosadno ponovo gledati neke epizode po ne znam koji put...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

fatigue
New Member

Croatia
127 Posts

Member since 04/08/2007

Posted - 31/10/2009 : 16:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send fatigue a Private Message  Reply with Quote
The Killing Game 1
The Killing Game 2

odlicna dvodjelna epizoda. voyager je u 4 sezoni zasad odličan...

286. [Quark's rule] When Morn leaves, it's all over.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 01/11/2009 : 07:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Kako se zvala ona vrsta što ih je ubijao virus FAG?I oni su nedovoljno iskorišćeni.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/11/2009 : 11:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Kako se zvala ona vrsta što ih je ubijao virus FAG?I oni su nedovoljno iskorišćeni.

straight?
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 02/11/2009 : 14:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vedienci. Mislim da su oni dovoljno iskorišteni, jer su se pojavljivali konstantno tijekom 1. i 2. sezone, iako bih volio da su se pojavljivali isto toliko puta koliko i omraženi mi Kazonci. Vedienci su bili dostojan suparnik Voyageru.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 02/11/2009 : 16:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

slažem se, totalno neikorišteni...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 03/11/2009 : 11:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko je u Voyageru moguće iskoristit jednu vrstu, pošto je Voyager stalno u gibanju te se nikad ne zadržava dugo na jednom mjestu. S jedne strane to je mana serijala, a pozitivna strana je što smo u VOY imali prilike upoznati gomilu vrsta iz kvadranta Delta u kojem Federacija do tad nije bila ni blizu.
Go to Top of Page

fatigue
New Member

Croatia
127 Posts

Member since 04/08/2007

Posted - 10/11/2009 : 23:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send fatigue a Private Message  Reply with Quote
evo na pragu smo ulaska u 5. sezonu

ajde ima li iko recenziju za 5. sezonu? :D

286. [Quark's rule] When Morn leaves, it's all over.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 13/11/2009 : 17:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Evo ukratko o tome što nas čeka u 5. sezoni :)

Daklem, sezona počinje meni odličnom epizodom 'Night' gdje Voyager prolazi kroz dio galaksije u kojem nema zvijezda, pa je sve oko njih totalni mrak za koji će se uspostavit da u njemu ipak ima života.
Također odlična epizoda koja slijedi je 'Drone' gdje spojem Doktorovog holoemitera i Sedminih nanosondi nastaje radilica na tehnološkoj razini 29. stoljeća.
Sljedeće epizode su obično popunjavanje prostora, ima malo putovanja kroz vrijeme, Parisov retro-holoprogram 'kapetan Proton' će pravit probleme :), kratak susret sa Borgom,...
Kako se tada približavao kraj milenija (1999.) jedna epizoda krajem sezone je posvećena Janewaynoj pretkinji. Nakon nje slijedi meni odlična temporalna epizoda 'Relativity' i za kraj sezone dvodijelna epizoda 'Equinox' gdje posada Voyagera susreće posadu drugog fed. broda Equinoxa koji je također završio u Delti.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/11/2009 : 03:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Topik je malo zamro,a baš su bile emitovane fantastične epizode.
Meni su se jako svidele zadnje dve iz četvrte sezone i ova prva iz pete.Dakle,to su epizode gde je Sedma jedina budna dok je ostatak posada u hibernaciji,zatim dešifrovanje poruke Federacije i kvantno-mlazno putovanje i naravno svemirska praznina.Fantastične epizode,napete,malo mračne i mistične taman najbolje oslikavaju ceo Voyagerov serijal.
Nažalost,do kraja biće sve više dosadnih epizoda,na primer ona sa Parisovim holoprogramom kapetan Proton,pa ona sa holoprogramom koje predstavlja neko irsko selo,zatim ona sa doktorovim pevanjem,pa ona gde posada na nekoj planeti doživljava utisak genocida koji se tu davno desio i još poneke.
Ali biće i odličnih što je važnije.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 15/11/2009 : 20:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Da, ta epizoda sa hologramom irskog sela je čisti odron.
Nažalost, od kad mi je počeo faks, slučaj je htio da svaki dan osim srijede imam predavanja popodne kad je Voyager, a navečer mi je prekasno, pa se više ni ne sjećam kad sam pogledao koju VOY epizodu :(
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2009 : 20:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Da, ta epizoda sa hologramom irskog sela je čisti odron.
Nažalost, od kad mi je počeo faks, slučaj je htio da svaki dan osim srijede imam predavanja popodne kad je Voyager, a navečer mi je prekasno, pa se više ni ne sjećam kad sam pogledao koju VOY epizodu :(

u srijedu
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 15/11/2009 : 21:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
da, čini mi se da je tad bio zadnji put
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000