forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje.
Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???

Ti bi bio vrstan komicar da resis da se upustis u te vode
Procitaj jos jednom sta si napisao,pa probaj da shvatis koliko si smesan u raspravama oko cene LL izdanja Texa
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 19:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oprosti,ne shvaćam što si htio ili mislio napisat.Kad sam bio klinac,meni je taj Tex bio vrhunska razonoda i dan danas mi je najdraži Bonelijev lik.Jedino je problem što sam sa godinama postao čangrizaviji i zahtjevniji u strip štivu.Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje.

Uh, ja sam mislio da si pametniji, da ne moram dodatno objasnjavati. No, nema veze, takav mi je poziv, navikao sam. Cinjenica je da taj Bonellijev lik sa tim istim pricama kosta preskupo kod LL, a kod tebe jeftino
quote:
Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???

Nisam primetio ni da su D&D nekog puskom terali da kupi. Mozda, ali ja ne znam za to. Ako je tako, onda su stvarno bezobrazni.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

@Carson
Jel' ovo konacna cena ili je jos uvek moguce da se ukljuci u bidanje?
Mozda su ovo rucno bojeni stripovi? Nisu valjda crno/beli?
A sta ako je Villa docrtavao one stranice koje nedostaju?
Znas li ti konkretno o cemu se ovde radi ili samo zlobno nabacujes podatak da bi to isto kod dveribada kostalo preko 700 kn?

Nije zloban,da je, sigurno si nebi dao nick "Carson".Pretpostavljam da je htio usporedbom starih i novog izdanja reć da je novo izdanje jeftinije i dostupnije.Čovjek je u pravu jer je očito i jer to aukcije potvrđuju(ne samo od dveribada).Apsolutno se slažemo oko svega,čak što više-uvjeren sam da dijelimo mišljenje da bi bilo najbolje da sve stripove štampa Libellus.Barem bi široke mase znatno više cijenile strip kao vid slikovnog izražavanja i umjetnosti,kao takve-ako zbog ničega,zbog prekrasnog izdanja i cijene.Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat?
Skraćeno,bitno je da smo nas trojica fanova zadovoljni,a očito jesmo.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Oprosti,ne shvaćam što si htio ili mislio napisat.Kad sam bio klinac,meni je taj Tex bio vrhunska razonoda i dan danas mi je najdraži Bonelijev lik.Jedino je problem što sam sa godinama postao čangrizaviji i zahtjevniji u strip štivu.Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje.

Uh, ja sam mislio da si pametniji, da ne moram dodatno objasnjavati. No, nema veze, takav mi je poziv, navikao sam. Cinjenica je da taj Bonellijev lik sa tim istim pricama kosta preskupo kod LL, a kod tebe jeftino
quote:

Nisam primetio ni da su D&D nekog puskom terali da kupi. Mozda, ali ja ne znam za to. Ako je tako, onda su stvarno bezobrazni.

Hvala na objašnjenju i trudu.Baš je lepo komunicirat sa susretljivim čovekom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat?

Samo treba malo vremena i strpljenja da ti stripovi dostignu cene kao ovi ZS/LMS kod tebe na aukcijama,pa ce umeti da cene stripove
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Procitaj jos jednom sta si napisao,pa probaj da shvatis koliko si smesan u raspravama oko cene LL izdanja Texa

Rasprave?Radi se o usporedbama istog stripa stranih izdavača.Smešno-pa poanta i je u tom da je smešno.Zabavljamo se pišući po forumu,zar ne?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat?

Samo treba malo vremena i strpljenja da ti stripovi dostignu cene kao ovi ZS/LMS kod tebe na aukcijama,pa ce umeti da cene stripove

Samo kod mene su dostizali nekakve velike cijene??Da,slažem se da će ti stripovi znatno prije nego zs i lms postizat na aukcijama velike cijene.Kroz 2 do 3 godine,pretpostavljam, jer su u malom tiražu rađeni.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Rasprave?Radi se o usporedbama istog stripa stranih izdavača.Smešno-pa poanta i je u tom da je smešno.Zabavljamo se pišući po forumu,zar ne?

Pa smesno je
Nadji neku zemlju gde su jos veci tirazi nego u ovim(3000 i 5000) pa uporedi da bude jos smesnije
A lepo si napisao da su izlicitirani iznosi stvar trenutne potraznje,samo nikako da shvatis da se i u slucaju LL radi o iznosima koji su stvar trenutne potraznje
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2009 : 19:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo kod mene su dostizali nekakve velike cijene?

Ne znam,taj primer sam procitao ovde.
Nisam valjda lud da jurim nesto po aukcijama za triput vecu cenu a jos ih i ne bojite
Nego procitah Carsonov post,a on ovako zlobno bas izvuko tvoje aukcije. Ne zameri sto ne znam koliko ovi kraceni,u nekoliko stripova razbacani,prvi brojevi Texa idu kod ostalih aukcionara
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 20:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ja prekidam dalju raspravu zbog neupotrebe smajlica od strane Dveribada u poslednjim postovima. Poceo sam da razmisljam da on to misli ozbiljno sto pise.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/11/2009 : 20:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
činjenica je da ratko nema veze s cijenama koje su ljudi davali za zs/lms - koliko god bolesne bile ....ratko je imao robu i prodao je u skladu s potražnjom i sve super...ono što smeta je isticanje novog texa kao ultra skupog - što nije istina - prva dva texa u glanc stanju zlatne serije išla bi daleko skuplje a bili bi inferiorni po svemu osim po cijeni...neću reći da mi je bilo malo dati za prvog texa libellusovog u boji...ali isto tako neću reći da mi je žao jer to nije istina - zs/lms mi je odavno out of reach jer je preskupa za ono što nudi - ali evo prilike da skupim najdražeg junaka iz te serije u prekrasnom izdanju...prilike koju neću ispustiti
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 20:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ Rommel

Lepo receno!

"Kratko, ali jebitacno!" Aksentije Topalovic (Mija Aleksic) Maratonci...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2009 : 20:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

čak što više

@Carson & Curunir

Znate da sam ja slab s gramatikom,al' ovo se u srpskom kaze cak ili stavise?
Jel' ovo ispravno u hrvatskom ili je to cak sto vise neki novi aukcionarski jezik
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 20:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

čak što više

@Carson & Curunir

Jel' ovo ispravno u hrvatskom ili je to cak sto vise neki novi aukcionarski jezik

..evo,moro sam...

Ispravno sigurno nije,više onako žargonski.Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.Jezikoslovci su čudne biljke ovdje.Usporediti hrvatski jezik sa početka 19.stoljeća,sredinom stoljeća i sada na kraju,razlike su nevjerojatne...recimo da hrvatski jezik strašno evoluira u zadnjih stotinjak godina.Recimo,neukom čovjeku kao što sam ja,teško se otet dojmu da hrvatski jezikoslovci sami sa sobom muku muče oko vlastitog jezika.Meni se čini da im je samo bitno da je svaka riječ drugačija(drukčija) od srpskog jezika,npr.zadnja prepirka oko riječi greška.Vjerojatno će bit griješka jel ovo "greška" nekako vuče na ekavicu.....štoviše-mislim da se piše zajedno,mož bit i ne mora...ili ide nemora...baš jebežljivo!

...čak,štoviše...(valjda je ovo ispravno!)
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 20:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

čak što više

@Carson & Curunir

Znam.
Za srpski si u pravu, za hr ne znam, a za aukcionarski je valjda cilj sto vise, tako da...

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 20:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja prekidam dalju raspravu zbog neupotrebe smajlica od strane Dveribada u poslednjim postovima. Poceo sam da razmisljam da on to misli ozbiljno sto pise.

Ajde,kakva rasprava.Još bi netko pomislio da je prepirka.Nisam stavljao smajliće jer me malo bockaju leđa(godine-išijas)...evo,uporabio sam ih!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/11/2009 : 21:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

čak što više

@Carson & Curunir

..evo,moro sam...

Ispravno sigurno nije,više onako žargonski.Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.Jezikoslovci su čudne biljke ovdje.Usporediti hrvatski jezik sa početka 19.stoljeća,sredinom stoljeća i sada na kraju,razlike su nevjerojatne...recimo da hrvatski jezik strašno evoluira u zadnjih stotinjak godina.Recimo,neukom čovjeku kao što sam ja,teško se otet dojmu da hrvatski jezikoslovci sami sa sobom muku muče oko vlastitog jezika.Meni se čini da im je samo bitno da je svaka riječ drugačija(drukčija) od srpskog jezika,npr.zadnja prepirka oko riječi greška.Vjerojatno će bit griješka jel ovo "greška" nekako vuče na ekavicu.....štoviše-mislim da se piše zajedno,mož bit i ne mora...ili ide nemora...baš jebežljivo!

Mali oftopic:ne znam da li se reci kao FRENDICA,i druge mesavine engleskog i hrvatskog mogu cuti kod vas samo u sapunicama ili mogu i u privatnom zivotu???

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.

Ja bih cak dodao i srpskog jezika.
Vidis da mozemo i da se slozimo oko nekih stvari.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 21:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde,kakva rasprava.Još bi netko pomislio da je prepirka.Nisam stavljao smajliće jer me malo bockaju leđa(godine-išijas)...evo,uporabio sam ih!

Ah, onda u redu, onda nastavljamo.
EDIT: Nisi li mlad za isijas?

Edited by - Kit Carson on 27/11/2009 21:03:18
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/11/2009 : 21:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako neko zna kako muce godine-to je Carson

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 21:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ah, onda u redu, onda nastavljamo.
EDIT: Nisi li mlad za isijas?

Kakvi mlad,stara kuka!Vidiš po pisanju koliko sam čangrizav,nakako sam slab,neodlučan,nikakav!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 21:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Ko je trazio tvoje misljenje o mojim godinama?! Idi i offtopicari tamo na topicu o Dylan Dogu.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/11/2009 : 21:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ko je trazio tvoje misljenje o mojim godinama?! Idi i offtopicari tamo na topicu o Dylan Dogu.

Ja sam ovde samo zbog para ,ovaj ,samo da smanjim tenziju
A,da,i da istaknem tvoje godine

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2009 : 21:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakvi mlad,stara kuka!Vidiš po pisanju koliko sam čangrizav,nakako sam slab,neodlučan,nikakav!!!

Vidim.
...nikad nemas svoj dinar, oni tvoji rade s tobom sta hoce...
Ima nade za tebe.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2009 : 21:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

čak što više

@Carson & Curunir

..evo,moro sam...

Mali oftopic:ne znam da li se reci kao FRENDICA,i druge mesavine engleskog i hrvatskog mogu cuti kod vas samo u sapunicama ili mogu i u privatnom zivotu???

Da,često se koriste,naročito kod mlađe populacije.Recimo da to spada u svakodnevni zagrebački sleng(purgerski žargon).Baš je to kul,kaj ne?
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000