Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/11/2009 : 19:11:12
|
quote: Originally posted by dveribad
Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje. Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???
Ti bi bio vrstan komicar da resis da se upustis u te vode   Procitaj jos jednom sta si napisao,pa probaj da shvatis koliko si smesan u raspravama oko cene LL izdanja Texa   |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 27/11/2009 : 19:13:43
|
Oprosti,ne shvaćam što si htio ili mislio napisat.Kad sam bio klinac,meni je taj Tex bio vrhunska razonoda i dan danas mi je najdraži Bonelijev lik.Jedino je problem što sam sa godinama postao čangrizaviji i zahtjevniji u strip štivu.Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje.
Uh, ja sam mislio da si pametniji, da ne moram dodatno objasnjavati. No, nema veze, takav mi je poziv, navikao sam. Cinjenica je da taj Bonellijev lik sa tim istim pricama kosta preskupo kod LL, a kod tebe jeftino quote: Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???
Nisam primetio ni da su D&D nekog puskom terali da kupi. Mozda, ali ja ne znam za to. Ako je tako, onda su stvarno bezobrazni. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 27/11/2009 : 19:17:14
|
quote: Originally posted by Tex Willer
@Carson Jel' ovo konacna cena ili je jos uvek moguce da se ukljuci u bidanje? Mozda su ovo rucno bojeni stripovi? Nisu valjda crno/beli? A sta ako je Villa docrtavao one stranice koje nedostaju? Znas li ti konkretno o cemu se ovde radi ili samo zlobno nabacujes podatak da bi to isto kod dveribada kostalo preko 700 kn?  
Nije zloban,da je, sigurno si nebi dao nick "Carson" .Pretpostavljam da je htio usporedbom starih i novog izdanja reć da je novo izdanje jeftinije i dostupnije.Čovjek je u pravu jer je očito i jer to aukcije potvrđuju(ne samo od dveribada).Apsolutno se slažemo oko svega,čak što više-uvjeren sam da dijelimo mišljenje da bi bilo najbolje da sve stripove štampa Libellus.Barem bi široke mase znatno više cijenile strip kao vid slikovnog izražavanja i umjetnosti,kao takve-ako zbog ničega,zbog prekrasnog izdanja i cijene.Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat? Skraćeno,bitno je da smo nas trojica fanova zadovoljni,a očito jesmo. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:25:15
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Oprosti,ne shvaćam što si htio ili mislio napisat.Kad sam bio klinac,meni je taj Tex bio vrhunska razonoda i dan danas mi je najdraži Bonelijev lik.Jedino je problem što sam sa godinama postao čangrizaviji i zahtjevniji u strip štivu.Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje.
Uh, ja sam mislio da si pametniji, da ne moram dodatno objasnjavati. No, nema veze, takav mi je poziv, navikao sam. Cinjenica je da taj Bonellijev lik sa tim istim pricama kosta preskupo kod LL, a kod tebe jeftino quote: Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???
Nisam primetio ni da su D&D nekog puskom terali da kupi. Mozda, ali ja ne znam za to. Ako je tako, onda su stvarno bezobrazni.
Hvala na objašnjenju i trudu.Baš je lepo komunicirat sa susretljivim čovekom. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:30:19
|
Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat?
Samo treba malo vremena i strpljenja da ti stripovi dostignu cene kao ovi ZS/LMS kod tebe na aukcijama,pa ce umeti da cene stripove |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:33:46
|
Izlicitirani iznosi su stvar trenutne potražnje. Možeš li bit malo konkretniji jer ne shvaćam ovaj iznos.Ja sam to od nekoga tražio da mi plati???
Ti bi bio vrstan komicar da resis da se upustis u te vode   Procitaj jos jednom sta si napisao,pa probaj da shvatis koliko si smesan u raspravama oko cene LL izdanja Texa  
Rasprave?Radi se o usporedbama istog stripa stranih izdavača.Smešno-pa poanta i je u tom da je smešno.Zabavljamo se pišući po forumu,zar ne? |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:37:33
|
Norvežani nikada neće postat tog svijesni jer im je konkretan naslov olako dostupan jer je tri puta jeftiniji,a čim je nešto povoljno i jeftino-kako to uopće može valjat?
Samo treba malo vremena i strpljenja da ti stripovi dostignu cene kao ovi ZS/LMS kod tebe na aukcijama,pa ce umeti da cene stripove
Samo kod mene su dostizali nekakve velike cijene??Da,slažem se da će ti stripovi znatno prije nego zs i lms postizat na aukcijama velike cijene.Kroz 2 do 3 godine,pretpostavljam, jer su u malom tiražu rađeni. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:52:12
|
Ti bi bio vrstan komicar da resis da se upustis u te vode   Procitaj jos jednom sta si napisao,pa probaj da shvatis koliko si smesan u raspravama oko cene LL izdanja Texa  
Rasprave?Radi se o usporedbama istog stripa stranih izdavača.Smešno-pa poanta i je u tom da je smešno.Zabavljamo se pišući po forumu,zar ne?
Pa smesno je Nadji neku zemlju gde su jos veci tirazi nego u ovim(3000 i 5000) pa uporedi da bude jos smesnije A lepo si napisao da su izlicitirani iznosi stvar trenutne potraznje,samo nikako da shvatis da se i u slucaju LL radi o iznosima koji su stvar trenutne potraznje  |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/11/2009 : 19:55:37
|
Samo kod mene su dostizali nekakve velike cijene?
Ne znam,taj primer sam procitao ovde. Nisam valjda lud da jurim nesto po aukcijama za triput vecu cenu a jos ih i ne bojite Nego procitah Carsonov post,a on ovako zlobno bas izvuko tvoje aukcije. Ne zameri sto ne znam koliko ovi kraceni,u nekoliko stripova razbacani,prvi brojevi Texa idu kod ostalih aukcionara  |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:05:18
|
Ja prekidam dalju raspravu zbog neupotrebe smajlica od strane Dveribada u poslednjim postovima. Poceo sam da razmisljam da on to misli ozbiljno sto pise.   |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 27/11/2009 : 20:12:00
|
činjenica je da ratko nema veze s cijenama koje su ljudi davali za zs/lms - koliko god bolesne bile ....ratko je imao robu i prodao je u skladu s potražnjom i sve super...ono što smeta je isticanje novog texa kao ultra skupog - što nije istina - prva dva texa u glanc stanju zlatne serije išla bi daleko skuplje a bili bi inferiorni po svemu osim po cijeni...neću reći da mi je bilo malo dati za prvog texa libellusovog u boji...ali isto tako neću reći da mi je žao jer to nije istina - zs/lms mi je odavno out of reach jer je preskupa za ono što nudi - ali evo prilike da skupim najdražeg junaka iz te serije u prekrasnom izdanju...prilike koju neću ispustiti |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:18:37
|
@ Rommel
Lepo receno!
"Kratko, ali jebitacno!"  Aksentije Topalovic (Mija Aleksic) Maratonci... |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:33:18
|
čak što više
@Carson & Curunir
Znate da sam ja slab s gramatikom,al' ovo se u srpskom kaze cak ili stavise? Jel' ovo ispravno u hrvatskom ili je to cak sto vise neki novi aukcionarski jezik   |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:55:57
|
čak što više
@Carson & Curunir
Znate da sam ja slab s gramatikom,al' ovo se u srpskom kaze cak ili stavise? Jel' ovo ispravno u hrvatskom ili je to cak sto vise neki novi aukcionarski jezik  
  ..evo,moro sam...
Ispravno sigurno nije,više onako žargonski.Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.Jezikoslovci su čudne biljke ovdje.Usporediti hrvatski jezik sa početka 19.stoljeća,sredinom stoljeća i sada na kraju,razlike su nevjerojatne...recimo da hrvatski jezik strašno evoluira u zadnjih stotinjak godina.Recimo,neukom čovjeku kao što sam ja,teško se otet dojmu da hrvatski jezikoslovci sami sa sobom muku muče oko vlastitog jezika.Meni se čini da im je samo bitno da je svaka riječ drugačija(drukčija) od srpskog jezika,npr.zadnja prepirka oko riječi greška.Vjerojatno će bit griješka jel ovo "greška" nekako vuče na ekavicu. ....štoviše-mislim da se piše zajedno,mož bit i ne mora...ili ide nemora ...baš jebežljivo!
...čak,štoviše...(valjda je ovo ispravno!) |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:58:04
|
čak što više
@Carson & Curunir
Znate da sam ja slab s gramatikom,al' ovo se u srpskom kaze cak ili stavise? Jel' ovo ispravno u hrvatskom ili je to cak sto vise neki novi aukcionarski jezik  
Znam.    Za srpski si u pravu, za hr ne znam, a za aukcionarski je valjda cilj sto vise, tako da... |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 20:59:17
|
Ja prekidam dalju raspravu zbog neupotrebe smajlica od strane Dveribada u poslednjim postovima. Poceo sam da razmisljam da on to misli ozbiljno sto pise.  
Ajde,kakva rasprava.Još bi netko pomislio da je prepirka.Nisam stavljao smajliće jer me malo bockaju leđa(godine-išijas)  ...evo,uporabio sam ih!  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 27/11/2009 : 21:00:03
|
čak što više
@Carson & Curunir
  ..evo,moro sam...
Ispravno sigurno nije,više onako žargonski.Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.Jezikoslovci su čudne biljke ovdje.Usporediti hrvatski jezik sa početka 19.stoljeća,sredinom stoljeća i sada na kraju,razlike su nevjerojatne...recimo da hrvatski jezik strašno evoluira u zadnjih stotinjak godina.Recimo,neukom čovjeku kao što sam ja,teško se otet dojmu da hrvatski jezikoslovci sami sa sobom muku muče oko vlastitog jezika.Meni se čini da im je samo bitno da je svaka riječ drugačija(drukčija) od srpskog jezika,npr.zadnja prepirka oko riječi greška.Vjerojatno će bit griješka jel ovo "greška" nekako vuče na ekavicu. ....štoviše-mislim da se piše zajedno,mož bit i ne mora...ili ide nemora ...baš jebežljivo!
...čak,štoviše...(valjda je ovo ispravno!)
Mali oftopic:ne znam da li se reci kao FRENDICA,i druge mesavine engleskog i hrvatskog mogu cuti kod vas samo u sapunicama ili mogu i u privatnom zivotu??? |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:01:13
|
quote: Originally posted by dveribad Teška je ta gramatika,naročito hrvatskog jezika.
Ja bih cak dodao i srpskog jezika.  Vidis da mozemo i da se slozimo oko nekih stvari. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:02:28
|
Ja prekidam dalju raspravu zbog neupotrebe smajlica od strane Dveribada u poslednjim postovima. Poceo sam da razmisljam da on to misli ozbiljno sto pise.  
Ajde,kakva rasprava.Još bi netko pomislio da je prepirka.Nisam stavljao smajliće jer me malo bockaju leđa(godine-išijas)  ...evo,uporabio sam ih! 
Ah, onda u redu, onda nastavljamo. EDIT: Nisi li mlad za isijas? |
Edited by - Kit Carson on 27/11/2009 21:03:18 |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:03:29
|
Ajde,kakva rasprava.Još bi netko pomislio da je prepirka.Nisam stavljao smajliće jer me malo bockaju leđa(godine-išijas)  ...evo,uporabio sam ih! 
Ako neko zna kako muce godine-to je Carson    |
|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:07:52
|
Ah, onda u redu, onda nastavljamo. EDIT: Nisi li mlad za isijas?
Kakvi mlad,stara kuka!Vidiš po pisanju koliko sam čangrizav,nakako sam slab,neodlučan,nikakav!!!    |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:08:13
|
quote: Originally posted by elfak nish Ako neko zna kako muce godine-to je Carson   
   Ko je trazio tvoje misljenje o mojim godinama?! Idi i offtopicari tamo na topicu o Dylan Dogu.   |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:10:00
|
quote: Originally posted by elfak nish Ako neko zna kako muce godine-to je Carson   
   Ko je trazio tvoje misljenje o mojim godinama?! Idi i offtopicari tamo na topicu o Dylan Dogu.  
Ja sam ovde samo zbog para   ,ovaj ,samo da smanjim tenziju      A,da,i da istaknem tvoje godine     |
|
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:11:43
|
Kakvi mlad,stara kuka!Vidiš po pisanju koliko sam čangrizav,nakako sam slab,neodlučan,nikakav!!!   
Vidim. ...nikad nemas svoj dinar, oni tvoji rade s tobom sta hoce...   Ima nade za tebe. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/11/2009 : 21:14:47
|
quote: Originally posted by elfak nish
čak što više
@Carson & Curunir
  ..evo,moro sam...
...čak,štoviše...(valjda je ovo ispravno!)
Mali oftopic:ne znam da li se reci kao FRENDICA,i druge mesavine engleskog i hrvatskog mogu cuti kod vas samo u sapunicama ili mogu i u privatnom zivotu???
Da,često se koriste,naročito kod mlađe populacije.Recimo da to spada u svakodnevni zagrebački sleng(purgerski žargon).Baš je to kul,kaj ne?  |
 |
|
Topic  |
|