Ne znam da li je Marko spomenuo da je Monsieur Jean nagrađen na Angoulemu (1999. najbolji album) što ipak nešto govori ...
Strip je životan i optimističniji nego Svagdašnja borba (kao što je Aco primijetio).
U slijedećim albumima postaje još zanimljiviji i kvalitetniji, a i zabavniji.
U svakom slučaju je za preporuku za fanove BD-a kojima nisu odbojne svakodnevne životne teme, a usporedbu s Kalifornikacijom bih odbacio, mislim da ne stoji.
2008. Philippe Dupuy i Charles Berberian su nagrađeni s Grand Prix de la Ville d'Angoul#234;me.
Each year the Angoul#234;me BD Festival bestows the Grand Prix de la Ville d'Angoul#234;me on a living comics creator - artist or scriptwriter - who has made a significant contribution to the development of comic medium through their life's work. The Grand Prix is awarded by the group of authors who have already won this prestigious award: L'Académie des Grands Prix de la Ville d'Angoul#234;me. The name of the winner of the Grand Prix is announced on the balcony of Angoul#234;me City Hall.
Mnogo shtoshta u Zhanu je univerzalno, a i predstavljeno na potpuno jednostavan, a genijalan nachin. Kako vreme odmiche, ovo postaje mozhda i moje omiljeno izdanje Fibre.
Pročitao sam jučer ovaj album i oduševio me. Simpatično, duhovito, pa i izrazito dirljivo. Priča "Lisa" me skroz rastužila, a ona s kupcima knjiga koji nemaju ukusa me nasmijala od srca. A tek nesanica 3(ili 4?, kad ode u kafic, sretne ekipu, pa dovede zensku doma i onda... :) Jako dobri albumi i veselim se nastavku. A kad izlazi, ne vidim da je skoro u planu?
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
I gospodin Žan je "pao" - iskreno, nisam očekivao ovako dobar strip - jedan od najživotnijih koje sam ikada čitao. Ima tu genijalnih priča kao što je recimo "Chantal" . Producent je car!!! Još jedna od Fibri koja me je krajnje prijatno iznenadila, da ne kažem oduševila.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I gospodin Žan je "pao" - iskreno, nisam očekivao ovako dobar strip - jedan od najživotnijih koje sam ikada čitao. Ima tu genijalnih priča kao što je recimo "Chantal" . Producent je car!!! Još jedna od Fibri koja me je krajnje prijatno iznenadila, da ne kažem oduševila.
Slično i kod mene. Ja san očekiva dobar strip jer mi je preview bija odličan, ali nisan očekiva da će bit ovoliko dobar. Uz "krasno iznenađenje", i meni je "kocke leda u formaldehidu"(To je ova s producentom) najdraža.