Po taj "stari papir" ču doći i odvesti ga besplatno i tako češ se riještiti nereda i imat češ više prostora. Nije to dobra gesta od mene, a na "otpadu-kod mene doma" če biti presretni sa tom količinom "starog papira"?
Po taj "stari papir" ču doći i odvesti ga besplatno i tako češ se riještiti nereda i imat češ više prostora. Nije to dobra gesta od mene, a na "otpadu-kod mene doma" če biti presretni sa tom količinom "starog papira"?
Originally posted by globinjo NE PRODAJEM SAMO PAR EPIZODA...
Koje?... I zašto?
molim markosa da upozori renkyja da mi ne dosađuje svaki dan sa porukama,mailovima i ostalim glupostima...još jednom,renky,ne želim tvoje auto za ovog zagora...
Originally posted by globinjo NE PRODAJEM SAMO PAR EPIZODA...
Koje?... I zašto?
molim markosa da upozori renkyja da mi ne dosađuje svaki dan sa porukama,mailovima i ostalim glupostima...još jednom,renky,ne želim tvoje auto za ovog zagora...
Ti si žrtva elektroničkog mobinga
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
sed1 i ostala trojica,poslao sam vam mailove...sed,nemas aktiviranu pm opciju,ostala trojica imaju,pa sam tebi poslao na e mail koji ti je u profilu,nadam se da je aktivan...