samobaniranje mi savjetuje novinar? da nije to onaj Chiko novinar? e moj zeljko, več zamišljam kako izgledaju novine u koje pišeš kad se tako zalažeš za slobodu govora... urednik te sigurno obožava, kimaš glavom i pišeš po njegovoj direktivi.Kičma ti nije najjači dio tijela a?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Opasna stvar! __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mozda je bolje bilo da se na boku stripa postavi Mefistov profil mesto Teksovog. Na naslovnoj je Mefisto u prvom planu.
... ali je zamišljeno da na svim knjigama bude Texov lik na hrptu. Unatoč tome što je ponekad u drugom planu pa ispadne ovako.
Razumem, ali nije nuzno da bude uvak Teks. Mefisto je bitan u celoj prici. Moze ponekad da bude i lice Kita Karsona ili one druge dvojice ili Teksove pokojne zene. Mene je recimo odusevilo kad je na boku Grada Greha 4., naslov napisan zutom bojom, za razliku od drugih koji su crveni. Lepa su i ta odsutupanja od vizuelne seme.
Originally posted by globinjo a ne,ova tiskara neće pravit pizdarije,inače lete glave
ahaa, znaci nije ona sto sam mislio nego kod tebe doma. a zna se i cija ce glava letit i tko drzi mač u ruci. ipak, nadam se da ce biti promijenjeno u "ziv pecen riganjem vatre" sramota ove purgerije, te nam truju jezik, te nemaju postenu ozbiljnu tiskaru pa provincija mora spasavati... hihihi... (cop. by renky)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
čovječe, pa zar bih to komentirao, narocito tebi????
upitnici su zbog cinjenice da ovo jesu villine naslovnice, samo su namjerno crtane ovako bez detalja da slice na galepa sto vise... srecom, samo prvi brojevi...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
upitnici su zbog cinjenice da ovo jesu villine naslovnice, samo su namjerno crtane ovako bez detalja da slice na galepa sto vise... srecom, samo prvi brojevi...
pojma nisam imao to... brat bratu pljunuti galep iz najlošijeg perioda...
i prava je sreća što je to, kako kažeš, samo prvi brojevi...
"Experience is simply the name we give our mistakes"
pojma nisam imao to... brat bratu pljunuti galep iz najlošijeg perioda...
i prava je sreća što je to, kako kažeš, samo prvi brojevi...
znaci da je posve uspio jbga, morao je tako, retro stil, no meni je to bas simpaticno, naravno znajuci da su samo prve takve i da slijede potom one prave villine, rasturajuce...