forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Tex 29 & 30
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 06/12/2009 : 14:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Tex Willer
Inace,najdraza mi je ona gde su sva cetvorica na naslovnoj,ne secam se koja knjiga bese.

Cetiri pauka, ali to je redovna od Galepa. Hmmm, za Villinu ne znam.

Zar ste zaboravili galop po mjesečini prekrasne šesnaestice
Sramite se
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/12/2009 : 14:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MaTex

quote:

quote:
Inace,najdraza mi je ona gde su sva cetvorica na naslovnoj,ne secam se koja knjiga bese.

Sramite se

Ta je Prelepa
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/12/2009 : 16:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by mars1

Bacite oko na Texov smijesak na naslovnici knjige 30.

Tex razmlja u sebi: "Kako cu vam svima jebati majku sada..."

mada, meni misli ne krecu toliko nastrano... prije ce biti da se drzeci revolver onako zdusno sjetio stare kamile kojeg eto sada nema tu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/12/2009 : 18:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
Lijepo,lijepo,sad još samo pronać model financiranja,ispuco se na gigantima,sunac mu. :)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/12/2009 : 18:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Nije da se bunim, ali ovo je bonus ili je ritam izlaženja pojačan.
Prema prvotnom planu izlaženja činilo mi se da je posljednja knjiga Texove biblioteke za 2009. trebala broj 28. (2006. četiri, a onda po osam godišnje).
Naslovnice fenomenalne!

Smijemo mi nesto i unaprijed odraditi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/12/2009 : 18:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by 76

Nije da se bunim, ali ovo je bonus ili je ritam izlaženja pojačan.
Prema prvotnom planu izlaženja činilo mi se da je posljednja knjiga Texove biblioteke za 2009. trebala broj 28. (2006. četiri, a onda po osam godišnje).
Naslovnice fenomenalne!

Smijemo mi nesto i unaprijed odraditi...

Ha! To nisi smeo da kazes. Sad cemo tek da vas prozivamo "A pa rekli ste unapred."

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/12/2009 : 23:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Haj kad se tebi zuri, jos razumijem, ali ovi ostali golobradi mladici, kud se njima zuri...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 07/12/2009 : 08:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

mada, meni misli ne krecu toliko nastrano... prije ce biti da se drzeci revolver onako zdusno sjetio stare kamile kojeg eto sada nema tu...

Mislis, kako ce i njega nagu... Stvarno pokvarena mashta.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/12/2009 : 14:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Momci, berite alat jerbo loše vam se piše

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/12/2009 : 07:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
obije naslovnice su savršene ali RAT NA PAŠNJACIMA je savršena, kako samo Texu
pristaje onaj cinični smiješak, kao, samo navalite,dobit čete svoju porciju vrućeg olova.
Villino savršenstvo na dijelu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2009 : 09:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MaTex

quote:

quote:

Sramite se

Uff, uistinu, nisam se setio ove 16-ice, ovdje cetvorica nije u krupnom planu pa... Ali da je prekrasna naslovnica, jeste, prekrasna je!

Ali vezano na ZS 848-850 (ili original 279-281) Na ivici ponora/Lepa Zelda/Cetiri pauka... ovu pricu sam pre par dana ponovno procitao poslije vise od 15 godina i jos uvijek drzi vodu!
Jedino malo cudno mi je bilo ono opisivanje kako Paul "Krvnik" Balder nije poginuo u onom pozaru i sve to na par stranica, nekako je izgledalo kao da se to nadovezuje na neku proslu Texovu pricu ali nigdje onog vidi broj taj-i-taj. Malo progooglam i nađem na UBCju da se sve nadovezuje na pricu 217-219, neobjavljenu u ZS... i bas kad zelim to napisati i ovdje na forumu, vidim da je to zaopravo ova Libellusova knjiga 30. http://www.ubcfumetti.com/pers/elcarnicero.htm Khm, khmmm, sad i videh da je u prvom postu Gaston vec napisao da je u igri Paul Balder. Eh, starim i neke stvari vise ne vidim.
Znaci sad sigurno kupujem! Nazalost nema ocene na UBC ali sigurno ne moze biti lose, pa Tex je to!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2009 : 09:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Samo da provjerim, ovo oznacavanje knjiga godistem na rubu: godiste odaberete prema posljednjoj epizodi u knjigi kako vidim na primjeru ove 30. knjige - epizoda se zavrsi u januaru/sijecnu 1979?

A sada najvaznije pitanje - zelim ga postaviti vec par mjeseci ali se onaj topic "pitanja za Libellus" totalno pokvario i zakljucao, i uz svu galamu mozda bi i prezrli ovo pitanje, a i ne bi dobio podrsku koju ocekujem od Tex fana, pogotovo ovih Nislija.
A kako se trenutno sve vrti oko Texa i dostize stupanj usijanja, nema boljeg vrijemena nego sada:

Kako ste tako lijepo objavili ove prekrasne knige 15 i 16, pa tako preskocili ostale neobjavljene, da li je moguce napraviti jos jedan takav izuzetak?

Naravno predlazem ovu Villinu zapocetu ali nikad do kraja objavljenu "Pod nadzorom", brojevi 354-357.

I ocekujem nista vise i nista manje nego podrsku sudruga Texasana ovdje na forumu. Ovo bi sigurno razveselilo mnoge. Napravicemo i referendum ako bude potrebno!

A ako vam je lakse objaviti 2 knjige iz istog razdoblja, znaci jednu "turu", slobodno objavite i sljedecu Giolittijevu.
Ali ocekujemo barem Villinu. Sad kad se zahuktalo, ne prestajte!!!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/12/2009 : 10:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Da, godina na hrptu se odnosi na godinu kad je epizoda odnosno prica zavrsena...

Sto se tice Villine price, ne treba referendum, to je ionako u planu, mozda i iduce godine bude u programu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2009 : 10:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ufff, zar smo se vec tako priblizili kraju ZS
A ja mislio da cemo jos par godina cekati... eto, nisam isao da brojim koliko jos prica ima...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2009 : 13:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ufff, zar smo se vec tako priblizili kraju ZS
A ja mislio da cemo jos par godina cekati... eto, nisam isao da brojim koliko jos prica ima...

Jos malo pa gotovo
Vreme je da se postupno ubacuju i best of objavljene,pa kad se i one ispucaju ostale objavljene.
I da jednog dana imamo kompletnog Texa,sto u boji,sto c/b a da nisu ZS/LMS
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2009 : 13:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Znaci, heh he, jos malo pa da smislimo neki pool tipa: Koje price bi zeljeli vidjeti u Tex biblioteci?
Meskalerosi moraju da budu, ova prica je predobra da bi ostala samo u iskasacenom ZS izdanju. Pa i neke bitne oko Texove proslosti, pa one sa najboljim ocenama (Ratni pozar i slicne), ma ima puno toga! Jooooj, vec se veselim!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2009 : 13:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci, heh he, jos malo pa da smislimo neki pool tipa: Koje price bi zeljeli vidjeti u Tex biblioteci?

Vec je bilo price o tome od strane nadleznih
Ali,tek kad zavrse s neobjavljenim. Sad da pomognemo da se predomisle i ne cekaju dotle,nego da nas uskoro iznenade nekom objavljenom - npr.onu epizodu gde su Velika intriga,Tex u tamnici
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/12/2009 : 15:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ima jos dovoljno neobjavljenih knjiga do dijela gdje je opet ZS, nesto oko 28-29 ako me sjecanje ne vara.
A onda jos 4-5 prica izmedju ZS i Slobodne Dalmacije, koje isto nisu objavljene.
Sve u svemu kjiga ima dovoljno za nekoliko godina bez da sad trebamo razmisljati o nekim objavljenima...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2009 : 17:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima jos dovoljno neobjavljenih knjiga do dijela gdje je opet ZS, nesto oko 28-29 ako me sjecanje ne vara.
A onda jos 4-5 prica izmedju ZS i Slobodne Dalmacije, koje isto nisu objavljene.
Sve u svemu kjiga ima dovoljno za nekoliko godina bez da sad trebamo razmisljati o nekim objavljenima...

Eto, Dado je prebrojao, barem onako napamet, i znaci ako ne bi tu Villinu napravili s preskokom, trebali bi pricekati 2-3 godine... ja sam za preskok i da se objavi u bliskoj buducnosti, otprilike za 2-3 ture. Ko je jos sa mnom?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2009 : 17:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eto, Dado je prebrojao, barem onako napamet, i znaci ako ne bi tu Villinu napravili s preskokom, trebali bi pricekati 2-3 godine... ja sam za preskok i da se objavi u bliskoj buducnosti, otprilike za 2-3 ture. Ko je jos sa mnom?

Moze,meni je svejedno jer znam da ce sve doci na red
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/12/2009 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja sam sa tobom Poli, epizoda Pod nadzorom je stvarno odlična, ja se nadam Villi u
Makarskoj pa bi za to prigodu pala ko kiša na Savanu.Dobar predlog.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/12/2009 : 18:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ako je villa u makarskoj (a valjda jest), to je onda amen. odlicna stvar, bas dobro. jos da ugnjavim Dadu da mi je prepusti

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/12/2009 : 20:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ima villa u Makarskoj, izgradili ljudi, ali ce potrajati da i Claudio Villa jednom bane tamo...
Zato, tko ce cekati njegov dolazak, bolje objaviti prije njegovu knjigu kojih ionako ima na kapaljku.
A ta je jedina koja nije objavljena do kraja. Nazalost nacrtao je svega 6 prica, premalo, tek dvije vise od MM...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/12/2009 : 21:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jednom da i ti mudro zboriš
da se mene pita, kad ih je vec tako malo, objavio bih ih bez obzira jesu isle, nisu, kad ce i kako ce... njegov tex uistinu predstavlja uzitak za oci cak i kad prica nije nesto (a kolio se sjecam, vecina je i dobrih storija, osim ove zadnje s mefistom, no mefisto je mefisto, pa i on prolazi...)

nego, nisam znao da MM crta... 4 komada, nije ni los... oce i to izaci?

Edited by - Curunir on 09/12/2009 21:40:48
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/12/2009 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
MM - Mario Milano, a na koga si ti mislio?

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000