forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Blade of the Immortal
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/09/2009 : 19:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Heh mali se pojavi na trenutak i lol xD

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 11/09/2009 : 15:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message  Reply with Quote
Zašto nema broja 14 još uvijek nigdje na kioscima???
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 11/09/2009 : 20:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JORGE

Zašto nema broja 14 još uvijek nigdje na kioscima???

Možda su otpilili kioske. Kupi u Algoritmu. Vjerujem da dostavljaju poštom.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 27/09/2009 : 13:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da ova manga nema puno citatelja, sto je velika steta. Crtez je zbilja odlican, a i prica je cesto vrlo napeta, tragicna, pa cak i romanticna. Jedina joj je mana sto ju je ponekad tesko pratiti jer oblacici nemaju liniju, i prijevod je ponekad razlomljen na nelofgican nacin, samo da se stavi u sve oblacice. A i ponekad mi se cini da je redoslijed rijeci nije bas u duhu hrvatskog jezika. Ali sve u svemu, odlicna vrijednost za 35 kuna, a pogotvo u akciji dva za tri. Ja sam dosao tek do 11 broja, ali svakako kupujem i dalje. Za pratitelje, najbolje scene su mi borba magatsua i shire u 11., mucenje hyakurin i njena proslost, odnos s shinrijem u 10 , provjera rininog identiteta kad glumi da je bila trudna i jos mnogo toga.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 29/09/2009 : 08:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message  Reply with Quote
kupio mi na kraju prijatelj u algoritmu u Zg broj 14. jer stvarno nema ga više na kioscima (bar ne u Vinkovcima i Vukovaru).
Vidim i da je naklada pala na 1500 (sa prošlih 2500)
Šteta, po meni ovo je najbolji strip koji je zadnjih godina osvanuo na kioscima.
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 29/09/2009 : 09:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šteta, po meni ovo je najbolji strip koji je zadnjih godina osvanuo na kioscima.

po meni ikad!

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 30/09/2009 : 18:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tony starks

quote:

po meni ikad!

Tako je!
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 30/09/2009 : 21:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
definitivno jeben strip,uz akiru najbolja manga koju sam čitao,od crteža i priče pa sve do prijevoda(koji mi je stvarno fenomenalan) sve stvarno odlično.šteta što izlazi ovako rijetko,jer glupo je čitati 1 broj svaka 2/3 mjeseca,izgubiš tok radnje al jebi ga,isplati se čekati

Edited by - soulfly tribe on 30/09/2009 21:40:25
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 20/10/2009 : 17:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
jel moguče nabaviti jeftino starije brojeve negdje?.... recimo za pola cijene ili nešto slično? remitenda u paketima možda?

Edited by - jang on 20/10/2009 17:28:46
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 20/10/2009 : 18:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message  Reply with Quote
jok, ali imas tu akciju 3 za 2 koje ide preko ljeta.

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

constantine
Starting Member

Croatia
43 Posts

Member since 22/05/2005

Posted - 20/10/2009 : 22:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send constantine a Private Message  Reply with Quote
He, imam sve epizode, odličan anime makar dosta razvlače... Ali količina mrtvih, komadanje, preokreti, nasilje, odličan crtež, kao i sama ideja, ma odlična manga dok je anime previše mlak i dosadan, totalno razočaranje kao i berserk. S obzirom da treba čekati još mjesec i pol, skinuo sam englesku verziju. Nažalost, nema klaonice (kraj 14 - te epizode), ali biti će i dalje brutalna :D
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 21/10/2009 : 20:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by constantine

He, imam sve epizode, odličan anime makar dosta razvlače... Ali količina mrtvih, komadanje, preokreti, nasilje, odličan crtež, kao i sama ideja, ma odlična manga dok je anime previše mlak i dosadan, totalno razočaranje kao i berserk. S obzirom da treba čekati još mjesec i pol, skinuo sam englesku verziju. Nažalost, nema klaonice (kraj 14 - te epizode), ali biti će i dalje brutalna :D

HVALA STO NE STAVLJATE SPOILERE BEZ UPOZORENJA.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 26/10/2009 : 12:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Evo ja na nekoj trafici jutros vidim prvi broj ovog stripa.

Do sada nisam citao nikakve mange, ali sam gledao anime, pa sam koliko toliko upucen u neke osnovne karakteristike japanskog strip stvaralastva.

Ali bez obzira na to, veliki sam ljubitelj samuraja. Imam skoro sve Kurosavine filmove, koji su mi najbolji, i jos neke sa istom tematikom, od kojih izdvajam "Twilight Samurai".

Zanima me, ukoliko mi se strip svidi (usta ne sumnjam), da li mogu nekako skupiti i ostale brojeve Vidim da je aktuelan 14.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 26/10/2009 : 13:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Možeš, imaš u Darkwoodu stare brojeve, ja uzeh 1-3, i ne sviđa mi se baš...
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 26/10/2009 : 13:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Pa ni meni bas... crtez mi je super, ali nezgodno mi je ovo citanje mozda se nekad i naviknem

Kolika je cena u Darkwoodu

U Kraljevu sam ga platio 390.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/10/2009 : 13:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
450 dinara.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 26/10/2009 : 14:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
450 dindži.

Ma na čitanje sam se odavno navikao, stalno šaltanje sa i na mange odradilo svoje. Meni je crtež dobar, ali je često nejasan, priča je interesantna ,ali opet, nekad teško pratim šta se dešava i ko je ko, a s obzirom da fajtovi zauzimaju većinu stripa trebalo bi biti mnogo bolji, nisu me baš oduševili. Čitljivo i zanimljivo svakako, ali može to i bolje.
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 26/10/2009 : 22:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni

quote:

Pa ni meni bas... crtez mi je super, ali nezgodno mi je ovo citanje mozda se nekad i naviknem

Ja sam došao u fazu da mi je nezgodno da čitam nejapanske stripove.
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 27/10/2009 : 22:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:
Originally posted by drakulloni

quote:

Ja sam došao u fazu da mi je nezgodno da čitam nejapanske stripove.

Znam kako je to!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/10/2009 : 23:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma na čitanje sam se odavno navikao, stalno šaltanje sa i na mange odradilo svoje. Meni je crtež dobar, ali je često nejasan, priča je interesantna ,ali opet, nekad teško pratim šta se dešava i ko je ko, a s obzirom da fajtovi zauzimaju većinu stripa trebalo bi biti mnogo bolji, nisu me baš oduševili. Čitljivo i zanimljivo svakako, ali može to i bolje.

potpuno se slazem s ovim kako je tesko pohvatati tko sto radi u scenama borbe
to je najveci minus
inace mi je strip super
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/12/2009 : 13:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kornboy

Novi broj je u prodaji.

E,sad imam razlog da posjetim Algoritam.
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 21/12/2009 : 21:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kornboy

Novi broj je u prodaji.

TNX dude. Kupio i procitao broj 15 dan poslije tvog posta.

SPOILERI!

Dakle, u broju nitko eksplicitno ne umire, ali ipak je napeto cijelo vrijeme. Vise onako bolesni tip napetosti. Samura toliko razvaljuje anatomiju da mu je crtanje tijela normalnih proporcija postalo dosadno. Ona slicica kad Manji promatra novu ruku je urnebes.

I da, scene akcije su to citkije sto serijal dulje traje. Da ne govorimo o tome da scenarij manje divlja. Prvi volume mi je bas bio naporan za citanje, nisam kuzio sto je flashback a sto se dogadja sada, tko je tko. Opcenito brze citam ove najnovije nastavke Ostrice besmrtnika.

Onaj dodatak na samom pocetku sa opisom svih likova je prekrasan, steta sto ga ne mogu procitati. Malo sam daltonistican i kad tekst ima onu krvavu fleku preko jednostavno ga ne mogu procitati.

Cliffhanger na kraju mi bas i nije nesto tesko pao, Rin mi ne bi falila da je netko filetira. Zapravo mi je klinka bez veze od samog pocetka; Manji kao stoicki stroj za ubijanje koji moze izbaciti samo cinizam iz usta (i povremeno krv hehe) i ona cmizdrava kraj njega. Cijelo vrijeme gledamo Rin koja se trudi postati jaca, pa cmolji da ne moze, pa ipak moze, a cijelo vrijeme naivna kao petogodisnje dijete... Sve je to spooorooo i ne vidim kamo to ide. Mozda bi postalo smisleno da Manji posevi Rin? Mozda i ne bi?

E, da. Shira je najjaci lik u cijelom stripu, uz nikad prezaljenog Sabata Kuroia . Hocu Shiru u sljedecem nastavku. Koji izlazi osmog travnja (aprila). <histericni hihot>

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Sirko
Starting Member

13 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 26/12/2009 : 21:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Sirko a Private Message  Reply with Quote
Definitvno jedna od najboljih mangi, a hvala Bogu, načitao sam ih se. Nisam želio čekati toliko dugo na novi volume od strane Algoritma, pa sam pročitao u skeniranom obliku sve dosad izašlo, i samo mogu reći da tek sad slijede najbolje stvari.
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 26/12/2009 : 22:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sirko

Definitvno jedna od najboljih mangi, a hvala Bogu, načitao sam ih se. Nisam želio čekati toliko dugo na novi volume od strane Algoritma, pa sam pročitao u skeniranom obliku sve dosad izašlo, i samo mogu reći da tek sad slijede najbolje stvari.

Rulla!

Kad smo vec kod gladi za novim nastavcima... Moze li mi netko reci zasto su Dark Horse knjizice dva-tri puta skuplje od Algoritmovih? Je li to izdanje stvarno toliko bolje?

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

The Road Warrior
New Member

Equatorial Guinea
182 Posts

Member since 06/07/2008

Posted - 27/12/2009 : 12:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send The Road Warrior a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Shuckey
Rulla!

Kad smo vec kod gladi za novim nastavcima... Moze li mi netko reci zasto su Dark Horse knjizice dva-tri puta skuplje od Algoritmovih? Je li to izdanje stvarno toliko bolje?

Kao prvo;izdanje od Dark Horsea je većeg formata od našeg,tiskano na boljem papiru i sa boljim lijepilom.Dok kod Algoritmovog izdanja je veći broj stranica u jednom izdanju.Još jedan razlog te velike razlike u cijeni je taj što se Dark Horseovo izdanje radi u Sjevernoj Americi gdje je cijena rada puno veća nego li tu na našem Balkanu.

Remember where you are - this is Thunderdome, and death is listening, and will take the first man that screams.

Edited by - The Road Warrior on 27/12/2009 12:37:57
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000