Hmm, interesantno, nama je bilo receno da bas sjevernjaci inzistiraju da se izdanje objavi prije Nove godine, pa smo izdanje trebali zavrsiti do 30.10. Mi smo svoj dio posla obavili kako je i planirano, a receno nam je da ovi kasne. Koliko znam treba se tiskati skupa. Ma nema veze, bitno je da ispadne dobro kao i prva knjiga, a sad hoce li izaci tjedan dva prije ili poslije nije toliko strasno. Znali smo mi i duze cekati... Mada bih i ja volio da je moglo izaci kako smo i najavili.
ne znam kako svedjani i finci, ali ovi norvezani su vrlo opusteni u svemu, nigde se njima ne zuri ni za sta. ne sto se stripova tice, nego sto se tice zivota, vaseljene, i svega ostalog. opet....nisu ni svedjani nesto mnogo drugaciiji verovatno, rekao bi Curunir da su to sve isti varvari nadam se da njihova nije poslednja, sto se tice ritma izdavanja, i svega vezanog za to
Ugovor vezan za kooperaciju s njima je na 6 brojeva, dakle ono sto ce izaci do kraja iduce godine, odnosno trebalo bi izaci do kraja iduce godine. Za nesto dalje od toga tesko je sad konkretno govoriti.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Je, ali samo kad je nesto negativno... Inace bi iducih bar 300 godina za redom Hajduk osvajao Ligu prvaka. Ali ako ne to onda barem dinamo izbacio iz lige zbog namjestanja...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
nije valjda da se tako interpretira moja skromna izjava vise sam mislio, toliko se podrazumeva da cu, da prostis, da ih vatam, da se ne mora ni pominjati uopste, nego se odmah uzima kao apsolut!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
mogo bi se javit jedan od Dada,može onaj u inozemstvu a može i onaj domači sa mora... ljudi postaju nervozni pa bi jih bilo dobro pomirit jednom ljepom viješču o skorom izlazku NAJOMILJENIJEG nam izdanja...jbg nemamo svi konjske živce...a mene osobno zanima dal da menjam potpis, tj.dal se TEX COLOR 1 več razprodao u dva mjeseca ili da ostavim proročanski potpis o razprodanom izdanju u tri mjeseca?..ako sam pogodio zahtjevam da me na forumu zovete teller prorok.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!