forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Amnestija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
edit: @tex
ma tvoj slučaj je u redu
strukture bliske psihijatrijskim strukturama, a s kojima sam povezan u izmijenjenim stanjima svijesti, javljaju mi da je tvoj slučaj prošao prvi i drugi signifikator urednosti, te je tek propao kod trećeg signifikatora urednosti. liječnička komora odgovorna strukturama izrijekom je potvrdila da je tvoj nalaz alarmantnosti djelovanja u socijalnom polju negativan, jer si jedinka koja može potpuno funkcionirati u socijalnom polju (90% populacije pada kod trećeg signifikatora urednosti, pa se taj rezultat ne zanemaruje - to je faktičnost, treći signifikator nije neophodan)

a dveribad je bezveze. ne može on biti zamjena za zoska.

Edited by - stinky on 27/12/2009 15:43:47
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2009 : 15:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by lwood
onda fali 1 moderator?
misliš li nekog imenovat?

Pozdrav amnestiranima!

hahaha
vrlo duhovito.reka san to zato šta je očito da fali moderator

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 27/12/2009 15:47:12
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2009 : 15:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i drago mi je da se vratila ova stara mafija na forum
valjda će se murdock i senka također vratit

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 27/12/2009 : 15:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Mafija i magija

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/12/2009 : 00:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
super, vec dva povratka koji me vesele
:)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 14:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Stari majstore, drago mi je da si opet Stinky, premda sam uzivao i u opservacijama Pingvina na ZS. Umes sarmantno kao retko ko da prodajes muda za bubrege, sto do dokazuje da si pravi retoricki nutcracker. I da ti ne bih sad podilazio kao papak, pitacu te samo jos, hoces li uskoro na istok, da se opet veremo po brdima?

Voleo bih da se vrati jos i Dexa. Mnogo su se mladi razmahali. Treba stara garda da pokaze greenhornima sta je prava zajebancija.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 14:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
A i Marlowe je znalac kakvog je dobro imati na forumu.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/12/2009 : 16:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ej zdravo Džimi, i ti si tu još ili opet, to mi je drago. ima dakle mnogih onih 'starih', premda smo se razišli na sve strane i u zanimanjima i u nastojanjima.
da, nisam bio dugo, od onog našeg izleta, kojemu se uvijek rado vraćam u mislima. svakako mi je želja da se opet vidimo i ponovimo takvo što (a kako to nije neka neostvariva želja, potrudit ću se da ostvarim. u svakom slučaju, čut ćemo se kada za to dođe vrijeme)
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/12/2009 : 12:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pozdrav stinkyu, dobrodošao nazad prijatelju

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/12/2009 : 12:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
bok ken
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/12/2009 : 15:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Stinky@

Pozdrav i od mene i drago mi je da si se vratio!
Nadam se da ćemo na jednom od slijedećih MAFEST-a baciti koji hakl?!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/12/2009 : 10:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
e dobra je ta s haklom
mislim da je to najduže pripremani meč u povijesti košarke, već nekih 5 godina se sprema hehe
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 30/12/2009 : 18:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

U ime Božićnog duha, inauguracije novog stripovi.com sajta i kao znak novog početka "amnestirani" su idući "disidenti":
c64, hruntic, kiky, marlowe, mr murdoc, koresh, no dice, dexa pantelejski, profesor-inz, vice, stinky.

Crni Markose, šta ti je to trebalo??? Mada, iskreno da priznam, ja uopšte nisam znao da sam banovan. U poslednje vreme sam dosta minimizirao svoju aktivnost po forumima zbog obaveza koje imam, a i fejsbuk je zakon.

Dakle, Markose, ti stvarno nisi normalan... Koj ti je djavo? Pa zar ne pamtiš ono kad sam ti na UPPS-u menjao postove kulinarskim receptima?

Ili kad sam ovde objavio vest da je umro Galijeno Feri?

Da znaš samo, za sve što ubuduće budem uradio zločesto na ovom forumu direktnu odgovornost ćeš ti da snosiš... Kad me budu pitali: "Dobro be Dexo, kako si mogao?" ja ću samo da slegnem ramenima i da kažem: "Ne znam ja ništa... Vatajte Markosa za gušu. On mi dao amnestiju. hihihi...

A sad, čujem da Kerac ovde negde prodaje neke fore... Idem da overim taj topic.

www.konstantinovoraskrsce.com
www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2009 : 19:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam, amnestija se obično odnosi na prošlost, a ne na budućnost. U svakom slučaju, svatko najbolje govori o sebi svojim djelima, a ne riječima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 30/12/2009 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko ja znam, amnestija se obično odnosi na prošlost, a ne na budućnost. U svakom slučaju, svatko najbolje govori o sebi svojim djelima, a ne riječima.

Znaci amnestiras me za kulinarske recepte i Ferija? Lepo od tebe.

www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/12/2009 : 23:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav za legendu s juga. :)
Pročitah tvoju knjigu, ali ne stigoh na sajmu u subotu da odem u salu za predavanja, da ti saspem, mahom pozitivnu kritiku, u lice. Radio sam na Darkwoodovom štandu, a subota je udarni dan. Jesi još u Niš ili ćeš i ti k'o Zvonko i svi normalni pisci da se seliš u BG. :)
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 30/12/2009 : 23:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Pozdrav za legendu s juga. :)
Pročitah tvoju knjigu, ali ne stigoh na sajmu u subotu da odem u salu za predavanja, da ti saspem, mahom pozitivnu kritiku, u lice. Radio sam na Darkwoodovom štandu, a subota je udarni dan. Jesi još u Niš ili ćeš i ti k'o Zvonko i svi normalni pisci da se seliš u BG. :)

Ja u Beograd? Samo mrtav. I to pod uslov da mi daju parcelu u Aleji velikana. Beograd je svake godine sivlji, nervozniji i uzurbaniji grad, prava dzungla. I vise nema Beogradjana. Sve dodjoshi.

Ali zato cu u Zagreb najverovatnije tamo na prolece.
Imam neki poziv od Zagrebackog sveucilista. Ima i neka varijanta za rijeku. Fali jos samo da svratimo u Split da upoznamo Gibonnija.

www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/12/2009 : 23:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Eto dodirne tačke tebi i Marku. Mislim na Gibu.
Jes vala, BG je sve gori. Svaki grad preko milion nije više za ljude. Zato sad svi u Niš. :)
Hajd kad budeš ovde, mogli bi u neku kafanu, nismo se videli tristo godine.
Ali ne u Korčagin. To je sad fensi mesto za napucane frajle i tipove sa skupim telefonima.
Nema tamo niko da voli Tozovca. :)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/12/2009 : 23:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Amnestija?
Čovjek odmah pomisli da su za nešto krivi?
Ako je već novo ruho,amnestije,jači server,itd.. zar ne bi bilo zgodno bit malo popustljiviji u temama ili malo manje lokotiranja.Moj je dojam da je forum relativno "zamro" nakon nekoliko izbačenih članova.Ako je suditi po komentarima(dobrodošlicama),amnestiranim članovima,oni fale,nedostaju.E sada,koja korist od amnestije?Ne vjerujem da će netko promjenit način razmišljanja ili konverzacije,pa će opet bit izbačen.

Edited by - dveribad on 31/12/2009 00:06:00
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/12/2009 : 23:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

Ou šit! A ja se cilo vrime pitan otkud in tolika zaliha naslovnica...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/12/2009 : 23:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by dexa pantelejski

Ou šit! A ja se cilo vrime pitan otkud in tolika zaliha naslovnica...

ma kome si ti to onda nosio torbe???
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2009 : 00:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Amnestija?
Čovjek odmah pomisli da su za nešto krivi?
Ako je već novo ruho,amnestije,jači server,itd.. zar ne bi bilo zgodno bit malo popustljiviji u temama ili malo manje lokotiranja.Moj je dojam da je forum relativno "zamro" nakon nekoliko izbačenih članova.Ako je suditi po komentarima(dobrodošlicama),amnestiranim članovima,oni fale,nedostaju.E sada,koja korist od amnestije?Ne vjerujem da će netko promjenit način razmišljanja ili konverzacije,pa će opet bit izbačen.

Da su svi popustljivi kao ja.. Ja sam u zadnjih mjesec dana zakljucao dva topica - Tex u boji #1 i "Za koga cete glasati".
Inače, amnestija je samo znak dobre volje. Oni koji su nastavili po starom, kao npr. profesor-inz su odmah letjeli. Ali to je njihova stvar kako će iskoristiti novu sansu. Ja sam samo htio pokazati da ne stavljam svoj interes (jer vecina tih ljudi je bila ili jos uvijek je u nekakvom verbalnom sukobu sa mnom) ispred interesa većine (ti ljudi koji su vraćeni nesumnjivo znaju dosta o stripu i kao takvi mogu biti korisni na sajtu).

Trouble will find me
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 31/12/2009 : 00:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote

Dobro Marko,kao što sam pišeš da ne stavljaš svoj interes ispred interesa većine,moram nešto pitat.Zbog čega je i tko zaključao topic pod "Aukcije" ...Damir70...taman smo se počeli uljudno i dostojanstveno prepirat i raspravljat,iznosit mišljenje,itd...kad ono ključ.Ipak malo pretjerano ili je nečiji interes da se ne čita napisano?Ako se i udaljilo od početne teme,a je,po tom rezoniranju može se zaključat 80% topka,zar ne?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 00:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Dobro Marko,kao što sam pišeš da ne stavljaš svoj interes ispred interesa većine,moram nešto pitat.Zbog čega je i tko zaključao topic pod "Aukcije" ...Damir70...taman smo se počeli uljudno i dostojanstveno prepirat i raspravljat,iznosit mišljenje,itd...kad ono ključ.Ipak malo pretjerano ili je nečiji interes da se ne čita napisano?Ako se i udaljilo od početne teme,a je,po tom rezoniranju može se zaključat 80% topka,zar ne?

Ratko, ne budi dosadan. Rekao sam da se neću mešati u čitav (očigledni) problem između tebe i Libellusa, pa neću ni sad. Ja sam zaključao topic, zbog vređanja i gomile gluposti (mada, ipak je bilo samo zbog vređanja), i samo zbog toga. I to ću uraditi svakom drugom prilikom.
Toliko. Nemam volje, veruj mi, da ulazim u dalju raspravu o tome, topic je zaključan samo iz tog razloga, a ukoliko Markos ili globinjo misle da razlog nije opravdan, neka ga opet otključaju.
Ako smem da ti dam sugestiju: otvori kao čovek jedan topic gde ćeš se baviti temom kojom se baviš, da ne bismo trovali X drugih tema sa time. Jedan topic gde će sve umešane strane moći fino da se domišljaju i retorički bore, ostali će da čitaju i da malo komentarišu, pa se tamo ubeđujte do mile volje o svemu što vas muči.

Kažem: sugestija, koja ne mora biti prihvaćena naravno, ipak sam ja mala riba.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2009 : 01:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
a dobro, nije da sam Majka Terezija. Ne stavljam UVIJEK svoj interes ispred interesa većine bi bilo preciznije.
Uglavnom, Manhunter je zaključao onaj topic. Pitao me poslije slazem li se, ja sam mu rekao i da i ne. Nemam sad vremena za objašnjavanje, kasno je, možemo nastaviti sutra.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000