Author |
Topic  |
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 28/12/2009 : 12:59:29
|
Dogovorio sam se s čovjekom van aukcije za tri Agencije Alfa, uplatio novce i sad mi se ne javlja.
Kako sam se dogovorio na privatan mail i bilo je van aukcije ne znam mu user name sa foruma, već samo pravo ime i prezime.
Ako ga tko zna.....ili s njim poslovao......
Uplatu sam izvršio 22-og pa se sad već malo i brinem. Ako nekom treba prezime ja mu pošaljem na PM.
|
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Posted - 28/12/2009 : 13:12:24
|
Ma to sam i mislio, jer sam vidio da ima sve same pluseve u komentarima......
Ajde super...pozdrav |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/12/2009 : 13:15:38
|
Blagdani i tako to, pošte ne rade kao obično, ljudi se ponapijaju kao obično i prođe par dana u tren. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 28/12/2009 : 15:37:06
|
quote: Originally posted by www2
Dogovorio sam se s čovjekom van aukcije za tri Agencije Alfa, uplatio novce i sad mi se ne javlja.
Kako sam se dogovorio na privatan mail i bilo je van aukcije ne znam mu user name sa foruma, već samo pravo ime i prezime.
Ako ga tko zna.....ili s njim poslovao......
Uplatu sam izvršio 22-og pa se sad već malo i brinem. Ako nekom treba prezime ja mu pošaljem na PM.
Ne brini,Ante je ok i sigurno ćeš dobit stripove po dogovorenoj cijeni.Ako nije tajna,pošto su ta tri stripa kod njega.Možda se čovjek riješava svojih primjeraka,pa su nešto jeftiniji? |
Edited by - dveribad on 28/12/2009 15:37:35 |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Posted - 28/12/2009 : 19:59:52
|
A bit cu iskren i reci da je cijena sasvim OK ja zadovoljan jer sam nesto ustedio a on zato jer ih je procitao i nije puno izgubio :) ...svi sretni svi zadovoljni |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2009 : 02:04:45
|
A bit cu iskren i reci da je cijena sasvim OK ja zadovoljan jer sam nesto ustedio a on zato jer ih je procitao i nije puno izgubio :) ...svi sretni svi zadovoljni
Pošteno-sa svake strane. ..jedino mi nije jasno zašto Ante toliko puta "temelji" isto gradivo!?? ..jedino ako u narednih par čitanja drugog,trećeg,petog primjerka istog stripa, pokušava uć u srž scenarija,dubinu crteža,ekspoziciju,crtačku estetiku,seriozno prostudirati svaku sličicu i kadar,itd....???? |
Edited by - dveribad on 29/12/2009 02:10:00 |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Posted - 30/12/2009 : 14:05:46
|
A ne znam...samo moram rec da su romani dosli danas ida ovakvo pakiranje nisam nikad vidio....svaka čast i sve pohvale....jel mu mogu dati nekako pozitivnu ocjenu ako smo ovo riješili van aukcije.....i Ante, jos uvijek ti ne znam nadimak na forumu??? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/12/2009 : 16:09:00
|
A ne znam...samo moram rec da su romani dosli danas ida ovakvo pakiranje nisam nikad vidio....svaka čast i sve pohvale....jel mu mogu dati nekako pozitivnu ocjenu ako smo ovo riješili van aukcije.....i Ante, jos uvijek ti ne znam nadimak na forumu???
ne.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41095 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 30/12/2009 : 16:27:51
|
A ne znam...samo moram rec da su romani dosli danas ida ovakvo pakiranje nisam nikad vidio....svaka čast i sve pohvale....jel mu mogu dati nekako pozitivnu ocjenu ako smo ovo riješili van aukcije.....i Ante, jos uvijek ti ne znam nadimak na forumu???
rocco21 |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 30/12/2009 : 16:30:07
|
rocco21 |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 30/12/2009 : 16:51:23
|
quote: Originally posted by sawitch
Ko kaze? Samo spamujes bezveze... Ides u topic Bijela lista i pohvalis coveka...
pitanje je bilo jel mu može dat ocjenu.  nije isto šta i bila lista.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41095 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 30/12/2009 : 23:28:00
|
Nemoj nigdje spominjat.Čak i ovo što si otvorio topic nije preporučljivo.Deskreditiraš čovjeka zbog prodaje ....evo,ako Renky ovo pročita,objasnit će ovakvu prodaju(kad se već rocco21 ne javlja)...sigurno postoji "normalno" opravdanje ...moram pazit što pišem,da ne "zaserem topic(kao što "kića" napisa) ili će opet lokot da se ne čita(jel se smije pitat tko ključa i zašto? )
Renky,pucaj(prozvan si) |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Posted - 30/12/2009 : 23:50:23
|
Opa.... ne kuzim zasto nije preporucljivo otvarat ovakav topic....zar se ne smije dogovarati prodaja romana van aukcije????
Ako sam nes zaje.. sorry nisam znao.
Laku noć :) |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 31/12/2009 : 00:03:48
|
Opa.... ne kuzim zasto nije preporucljivo otvarat ovakav topic....zar se ne smije dogovarati prodaja romana van aukcije????
Ako sam nes zaje.. sorry nisam znao.
Laku noć :)
Pa ne znam,samo naslućujem kako sam i napisao.Čudno mi je da čovjek čita pojedine primjerke i po nekoliko puta.Stavi ih na aukcije,a kada se prodavaju(tebi u ovom slučaju i još nekolicini na forumu),uvijek ispadne da su pročitani,pa ih se riješava po nešto nižim cijenama.Znam i vjerujem ljudima da se Libellus izdanja ne prodavaju ovako,zakleli se,bože sačuvaj.Dobro,sigurno postoji i objašnjenje za ovo,ali nekako mi je najdraže čut objašnjenje od Renky-a jer su njegova nekako najiscrpnija i najlogičnija.
 Eto,mislim da sam pojasnio,može opet ispast da insinuiram,podmećem,lažem i blatim cijenjenu izdavačku kuću.One koje iritiram neistinama-ispričavam se unaprijed,jednostavno sam zbunjen takvim načinom čitanja pojedinog istog stripa u nekoliko primjeraka??  |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Posted - 31/12/2009 : 10:30:44
|
A jeb. ga....sad kad si ga vec pocelo napadat, onda cu reci da cijena nije bila nista manja od renky-evih sa aukcije....stvar je rijesena van aukcije samo iz razloga sto sam vidio da ja ponudio sva 4 agencije alfa a meni prvi nije trebao.
Poslao sam covjeku mail i pitao ga dali moze samo brojevi 2,3 i 4 i on je pristao......
Nadam se da je sad sve jasnije....ne bi htjeo da ga se napada jer mislim da nije nis zaaje.. u ovoj transakciji |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 31/12/2009 : 13:28:46
|
A jeb. ga....sad kad si ga vec pocelo napadat, onda cu reci da cijena nije bila nista manja od renky-evih sa aukcije....stvar je rijesena van aukcije samo iz razloga sto sam vidio da ja ponudio sva 4 agencije alfa a meni prvi nije trebao.
Poslao sam covjeku mail i pitao ga dali moze samo brojevi 2,3 i 4 i on je pristao......
Nadam se da je sad sve jasnije....ne bi htjeo da ga se napada jer mislim da nije nis zaaje.. u ovoj transakciji
Ma nije i zaista ga ne napadam.Ništa loše nisam mislio.Takva prodaja nije fer naspram striparnica koje prodavaju Libellus-ove stripove i nije on jedini koji to za njih radi.Druga je stvar što oni lažu i kunu se u poštenje, da ne rade takve stvari,itd.Druga je stvar što će netko reć da prodaje svoje jednom pročitane stripove ili prodaje one koje si je uzeo kao zasluga za minuli rad tj.volontiranje u udruzi se plaća u stripovima jer nema para.Renky bi to puno bolje objasnio i naveo da ja lažem.Uglavnom,razgovarajući sa nekoliko Antinih kupaca,stekao sam dojam da je čovjek dobro plaćen u stripovima.Jedino mi nije jasno zašto stalno uzima povelik broj stripova u nekoliko primjeraka. Ne mislim ništa loše,dobar je rocco trgovac i drago mi je da je transakcija uredno završila.Pozdrav |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 31/12/2009 : 16:36:25
|
dveribad
"Ovaj covek je neunistiv."  
Ne mogu moderatori toliko topica da zatvore, koliko ti mozes da ...koji ste termin koristili...a, da... "zaseres". |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
Edited by - Kit Carson on 31/12/2009 16:36:50 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 31/12/2009 : 17:54:36
|
quote: Originally posted by lwood
ovo je bar treći topic koji je otiša na offtopic 
Da,a posle on ne udje ni u uzi izbor za spamera godine a nas trojica svi prisutni |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 31/12/2009 : 17:59:53
|
to je zavjera protiv nas texe.ali doće i naših 5 minuti pa će bit plača   |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 31/12/2009 : 18:33:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer
ovo je bar treći topic koji je otiša na offtopic 
Da,a posle on ne udje ni u uzi izbor za spamera godine a nas trojica svi prisutni
Glasao sam za tebe! ..ali i za južnjački topic jer je životopisno bezbrižna zajebancija tijekom cijele godine. Pa di si ti?Već si me zabrinuo da si i ti u ekipi "ignorisanja"? "Nemojte ljudi,ko boga vas molim"! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 31/12/2009 : 18:34:01
|
quote: Originally posted by Kit Carson
dveribad
"Ovaj covek je neunistiv."  
Ne mogu moderatori toliko topica da zatvore, koliko ti mozes da ...koji ste termin koristili...a, da... "zaseres".
-Jes vala,alal ga opravi! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 31/12/2009 : 18:35:02
|
to je zavjera protiv nas texe.ali doće i naših 5 minuti pa će bit plača