forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 03/01/2010 : 23:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Da li je tko bio u 3D kinu u Gardalandu?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2010 : 23:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja živim za 4D... Kad naprave tu tehniku, sigurno ću biti još više oduševljen.

Jel neko gledao 3D filmove prije? Sjećam se kad je jedan od filmova o Freddyju bio pompozno najavljivan kao neponovljivo iskustvo u 3D. Kako je to prije izgledalo?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2010 : 23:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Da li je tko bio u 3D kinu u Gardalandu?

Bio sam, u srednjoj školi pred 10 godina... I uopće me se nije dojmilo, zapravo bilo je prilično ordinary. Možda je sad to nešto drugo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/01/2010 : 00:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bija san u Gardalandu 1995. al kino nisan posjetija

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29631 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/01/2010 : 00:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Jel neko gledao 3D filmove prije? Sjećam se kad je jedan od filmova o Freddyju bio pompozno najavljivan kao neponovljivo iskustvo u 3D.

gledao sam ja jedan horor odavnije
meni ti je to isto, samo sto se u ovim novijim filmovima ti 3D elementi puno češće vide
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 04/01/2010 : 00:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
oprez! ima spoilera

pogledao sam ga prije jedno tjedan dana, film je ludilo, vjerojatno nesto najbolje izaslo u 2009. vidi se da je puno truda ulozeno u sve, cameron uvijek napravi filmcinu iako mu je za ovaj trebalo 10 god, cak sam bio siguran da ce ga i ove godine otkazati za sljedecu ali eto isplatilo se cekati. kad sam procitao da ce vecina filma biti kompjuterka animacija vec sam imao osjecaj da cu gledati crtic ali si vremenom kad gledas film potpuno zaboravis na tu animaciju, uostalom uopce se ne vidi, cijela radnja je dosta dobra, iako na neke trenutke sam mogao sam predvidjeti sto ce se dogoditi, npr ono kad je Neytiri objasnjavala jake-u da je njezin pradjed jahao toruka i da je on bio toruk makto, odma sam znao da ce jake vjerojatno biti sljedeci. zanimljivo mi je bilo vidjeti da ovaj jake ima kolica za invalide kakva imamo i danas a radnja filma je u 2154, zar nije medicina ni malo napredovala?
kad mozemo ocekivati sljedeci cameronov film? opet za 10 godina?

Edited by - jack 50 on 04/01/2010 00:56:34
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 04/01/2010 : 08:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja živim za 4D... Kad naprave tu tehniku, sigurno ću biti još više oduševljen.

Jel neko gledao 3D filmove prije? Sjećam se kad je jedan od filmova o Freddyju bio pompozno najavljivan kao neponovljivo iskustvo u 3D. Kako je to prije izgledalo?

Gledao sam ja još u srednjoj školi tog Freddyja Crugera. Dobili smo naočale i na početku filma je pisalo: kada glavna glumica stavi naočale stavite i vi! A mi čekamo i čekamo i onda nakraju filma, zadnih pet minuta, akcija!

Inače pogledao sam Avatara 3D dvaput u tjedan dana. U jednoj predstavi sam sjedio u zadnjem redu sredina, a u drugoj na sredini dvorane skoro na rubnim sjedalima. Moram priznati da su mi 3D efekti više došli do izražaja kada sam bio na rubnim sjedalima na polovici dvorane.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2010 : 09:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Meni je fascinanto što je 95% recenzija isto:
"Sadržaj već viđen, ništa posebno, bla bla, ali je 3D super, ocjena - 10/10"

Drago mi je što publika cijeni tehnička dostignuća, ali nismo valjda došli do toga da nam je veličina eksplozije bitnija od priče

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17884 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/01/2010 : 10:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
reko sam ti ja :D sve ti je jasno

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/01/2010 : 14:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic
Gledao sam ja još u srednjoj školi tog Freddyja Crugera. Dobili smo naočale i na početku filma je pisalo: kada glavna glumica stavi naočale stavite i vi! A mi čekamo i čekamo i onda nakraju filma, zadnih pet minuta, akcija!

Da, čitam sad na wikipediji, pred kraj kad mala ulazi u svijet snova u Freddyjevoj glavi trebalo je staviti 3D cvikse. Htio sam to jako ići gledati onomad, ali nije bilo prilike. To je bilo davne 1991., očito je 3D tehnika prisutna već dugo vremena samo nikad nije zaživjela kako treba. A jel to što vrijedilo onda?

quote:

Moram priznati da su mi 3D efekti više došli do izražaja kada sam bio na rubnim sjedalima na polovici dvorane.

MOžda jer gledaš koso pa nekako možeš obuhvatiti cijelu sliku.
Vele da su bolje cvikse i ozvučenje u Centar Kaptolu nego u Cinestaru, pa da je bolje to tamo pogledati. Čuo, ne mora značiti da je točno.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 04/01/2010 : 14:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
@DeeCay - Navodno je ovaj 3D nešto posve drugo u odnosu na "onaj" 3D iz 80-tih. Tako sam barem čitao kad je išao U23D.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27377 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/01/2010 : 15:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drago mi je što publika cijeni tehnička dostignuća, ali nismo valjda došli do toga da nam je veličina eksplozije bitnija od priče

jebala te priča.pa ne ide se gledat avatar radi priče nego upravo radi tih 3D efekata koje su nešto novo i stvarno prekrasno.
niko i ne očekuje neku priču jer je ne može i biti zato šta film mora biti jednostavan/popularan za svekoliko pučanstvo a zna se kakav ukus ima masa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/01/2010 : 15:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Dobar film, gleda ga u cinestaru u 3d-u, onako, brz, zabavan, Cameron uspijeva još jedanput.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2010 : 15:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

jebala te priča.pa ne ide se gledat avatar radi priče nego upravo radi tih 3D efekata koje su nešto novo i stvarno prekrasno.
niko i ne očekuje neku priču jer je ne može i biti zato šta film mora biti jednostavan/popularan za svekoliko pučanstvo a zna se kakav ukus ima masa.

I to je jedan od razloga zašto na prste jedne ruke (čak i ako ti fali nekoliko prstiju) možeš nabrojat remek-djela u proteklih 10 godina.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17884 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/01/2010 : 15:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nek si mu rekao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 04/01/2010 : 19:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:

I to je jedan od razloga zašto na prste jedne ruke (čak i ako ti fali nekoliko prstiju) možeš nabrojat remek-djela u proteklih 10 godina.

A to su...
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 04/01/2010 : 19:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

božji grad, gran torino, bit će krvi, Memento, Walle, Amelie, Up, Panov labirint, Donnie Darko, Hitler:Konačan pad, Djevojka od milijun dolara, Život drugih, rekvijem za snove...nisam se nekaj pretjerano potrudio, da mi se dalo vjerojatno bih nabrojao još cca 40-ak filmova

Nije baš sve što je nastalo u zadnjih deset godina smeće a ono što je nastalo šezdesetih odlično

možda nisu svi baš remek remek djela ali su odlični filmovi
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7338 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/01/2010 : 19:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Tu se definitivno slažem. Ima puno modernih remekdjela, i potpuno je krivo razmišljanje da su se dobri filmovi snimali prije 30 godina.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 04/01/2010 : 20:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

quote:

quote:

božji grad, gran torino, bit će krvi,Memento, Walle, Amelie, Up, Panov labirint, Donnie Darko, Hitler:Konačan pad, Djevojka od milijun dolara, Život drugih, rekvijem za snove...nisam se nekaj pretjerano potrudio, da mi se dalo vjerojatno bih nabrojao još cca 40-ak filmova

Nije baš sve što je nastalo u zadnjih deset godina smeće a ono što je nastalo šezdesetih odlično

možda nisu svi baš remek remek djela ali su odlični filmovi

Ovo su sve sjajni filmovi,mada neke sa ove liste nisam gledao.Dodao bi ovako na prvu loptu i Mystic river, 21 gram, Little miss Sunshine, ,a bogomi i The lord of the rings( i to extended verzija - ja na njega gledam kao na jedan 11-ocasovni film).Imalo bi tu jos da se broji...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2010 : 20:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Razlika je između odličnog filma i remek-djela.
Po meni još od '99 do danas nastao je samo jedan masterpiece.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/01/2010 : 20:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam to svojedobno gledao, prije nekih 20 godina, i bio sam razočaran. Dali su nam nekakve kartonske naočale, bio mi je skroz bezveze efekt, nakon toga sam dugo imao predrasude prema 3D filmovima i sve do prije par godina sam ih izbjegavao.
Zato sam se prije godinu-dvije oduševio s onim 3D dokumentarcima koji su igrali u Cinestaru, o morskim psima, dinosaurima i koraljima, ne znam jesi to gledao...
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 04/01/2010 : 20:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde reci koji je to film zasluzio da ga ti nazoves masterpiece
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2010 : 20:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nameless

quote:

Računajući 2000. pa dalje - Donnie Darko

Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 04/01/2010 : 20:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
OK postujem.To je odlican film,ali nije jedini...
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 04/01/2010 : 20:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nameless

quote:

Računajući 2000. pa dalje - Donnie Darko

Nisam gledao ovaj film, sad sam malo tražio po netu i našao sam director s Cut verziju. Je li bolja ova verzija ili prvobitna verzija?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000