forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 28/12/2009 : 19:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Postoje 2 akcije:
Akcija br.1:
kupi 3 plati 2.

Traje do 11. januara naredne godine možete u našem Klubu u Kosovskoj izabrati 3 knjige, a platićete samo 2! Ova ponuda važi za sve knjige koje imamo na stanju!

Akcija br.2:
5 knjiga za 6000din,sve osim Žibrinih Integrala.
5 grafickih novela za 3500din.
Ova akcija vazi samo na Sajmu knjiga i stripa u Domu Sindikata i traje do 15.01.2010.

Trebalo bi da je sada jasnije
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 29/12/2009 : 09:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hulk

Pa nije bas najjasnije jer:

Stripadzija:
Mene isto zanimaju odgovori na ova pitanja, kao i da li u okviru kompleta velikih stripova od 5 knjiga za 6000 dinara mogu da se uzmu Indijansko leto, 2 Torgala i 2 knjige Žibre?

Shomi mu odgovara:
Indijansko leto i Torgali su mogli da se uzmu u toj akciji e sad za Žibru ne znam jer ipak su to novija izdanja(mislim da ipak svi stripovi ulaze u tu kombinaciju al' ajd' da pitam i za RB:)?
Da li u tih 5 knjiga za 6k ulazi i Redov Bili?
Da li klub citalaca BP u Kosovskoj salje stripove postom ili face2face varijanta?

A Beli Put PRESS ono sto si ti naveo:
Dobre vesti! Torgal 2, Indijansko leto, Redov Bili i 300 (drugo izdanje) ulaze u akciju! dakle, sve osim dva albuma Žibra.
Klub šalje knjige i poštom. Baš sam juče, nakon standardne konferencije za medije (svakog drugog petka u 13 sati, uskoro će biti jedna posvećena stripovima, o čemu ću vas obavestiti) video na pultu veliku hrpu stripova koje čekaju pakovanje, da bi onda bile poslate nekom od vas...

Tako da bih voleo da dobijem odgovor od B.P. Pressa. Bez namere da nekoga uvredim

Dakle, evo konačnog odgovora: u akciju 5 velikih stripova za 6000 dinara ulaze SVI stripovi osim dva albuma Žibra. Dakle i redov bilči i Torgali. Na stanju trenutno nemamo Hogara, pa iz tog razloga taj strip ne ulazi u ovu priču.

U akciju 5 za 3600 ulaze sve grafičke novele osim Nadzirača (tvrdi i meki povez). Mislim da smo pronašli i primerak-dva Sendmena 1 i Konana 1, pa su i oni tu (za najbrže). sve je vezano za Dom sindikata koji traje do 15. januara, a radno vreme je 9-20 sati.
Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 29/12/2009 : 20:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message  Reply with Quote
Odlicno. Hvala na odgovoru.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 22:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pričali ste o planu da izdate Gospodare ječma; da li ste odustali od toga, a ako niste za kada se predviđa izdanje ovog albuma ?
Ovo pitam, jer ako ste odustali od Gospodara, uzeo bi ih od Bookglobea .

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 30/12/2009 : 10:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Pričali ste o planu da izdate Gospodare ječma; da li ste odustali od toga, a ako niste za kada se predviđa izdanje ovog albuma ?
Ovo pitam, jer ako ste odustali od Gospodara, uzeo bi ih od Bookglobea .

Izdaćemo Gospodare ječma, u svakom slučaju, jer se radi o fantastičnom stripu. Biće smešten u biblioteku Integrali (tvrd povez, u boji). U ovom trenutku ne mogu tačno da kažem kada će se to dogoditi.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2009 : 10:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Hvala na ionformaciji !

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 30/12/2009 : 20:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Jel bi uzimao neko ovo 2 za 3 integrale ili pak Watchmen pa da napravimo kombinaciju neku? Ja bih uzeo 1-2 integrala ili Watchmen.
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 30/12/2009 : 21:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Hoće neko da kombinuje za ove velike stripove na sajmu u Domu sindikata ovih dana?
Ja bih uzeo dva, eventualno tri. Ako je neko za neka se javi na pm.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo

Edited by - zorglub on 30/12/2009 21:39:28
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 30/12/2009 : 23:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Jel bi uzimao neko ovo 2 za 3 integrale ili pak Watchmen pa da napravimo kombinaciju neku? Ja bih uzeo 1-2 integrala ili Watchmen.

Ja bih uzeo Nadzirače.
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 03/01/2010 : 20:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
Beli Put prethodnu godinu završava sa svojim godišnjim
prosekom izdanja, 9 komada:

Torgal 4
100 metak 3
Propovednik 3
Živa meta
Sendmen 4
Sendmen 5
Redov Bili
Žibra 1
Žibra 2

nešto bolje nego 2008. godine, ali malo lošije nego 2007...
sve u svemu, jako mršavo...

s druge strane konačno je profunkcionisao klub...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/01/2010 : 20:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello

Torgal 4
100 metak 3
Propovednik 3
Živa meta
Sendmen 4
Sendmen 5
Redov Bili
Žibra 1
Žibra 2

Bolje išta nego ništa, ali 9 komada je baš mali broj.
Pa da je barem 12 - jedan mesečno

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/01/2010 : 21:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello

Torgal 4
100 metak 3
Propovednik 3
Živa meta
Sendmen 4
Sendmen 5
Redov Bili
Žibra 1
Žibra 2

Pa s obzirom da je bila krizna godina, a za 3 stripa bolje nego 2008., nisam nezadovoljan. Samo da počnu završavati serijale...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 03/01/2010 : 23:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Samo mali info za one koji bi da imaju Watchmen ali hc verziju....ja radim u jednoj beogradskoj knjizari i kod mene ima jos 3,4 primerka...mislim da kostaju dosta ali eto ako neko zeli bas to, da zna!!
ne bih da reklamiram bilo koga pa ako neko zeli vise informacija nek mi pise na private.... Pozdrav!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/01/2010 : 02:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ajde drpi jedan iz radnje pa mi ga prodaj za 2000 dinara!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 05/01/2010 : 16:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Kad ce da zavrshite popis u knjizari u Kosovskoj.
Vec dva dana za redom sam naishao na zatvorena vrata :D
Zeleo bih da iskoristim ovu akciju i mozda kupim josh neshto da produzhim ovu golden card.
Pozdrav!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/01/2010 : 11:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Kad ce da zavrshite popis u knjizari u Kosovskoj.
Vec dva dana za redom sam naishao na zatvorena vrata :D
Zeleo bih da iskoristim ovu akciju i mozda kupim josh neshto da produzhim ovu golden card.
Pozdrav!

Jasno vam je da je popis nešto što je apsolutno neophodno i nešto što je aktuelno u ovim, prvim danima nove godine. Devojke vredno rade i uskoro će sve biti završeno, pa ćete imati vremena da kupite ono što želite.
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 06/01/2010 : 13:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
Nisam znao da treba da se produzava kartica. Na koliko, vremenski, treba da se obavi kupovina da bi se produzila kartica?
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 06/01/2010 : 15:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Kvartalno, tj. na svaka 3 meseca.

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 06/01/2010 : 16:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala weljko.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 00:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boze, kakva ideja, stvarno nemam reci. Sta sve nece izmisliti. Izdaju max 1 strip mesecno sto znaci da moras da kupis bar jedan od ta tri u tri meseca da bi produzio karticu sa popustom. Predivno, podseca me na neke viceve ali ne bih sad o tome...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 07/01/2010 : 23:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Srecan bozhic Belom Putu pre svega.
Pitanje je da li je slobodno da dodjem sutra, tj. da li cete i sutra raditi popis ili biti zatvoreni?
Pozdrav i unapred hvala na odgovoru.

Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 08/01/2010 : 11:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, kartica se produžava jednom kupovinom kvartalno.

Treba napomenuti da Beli Put ne izdaje samo stripove: jedan značajan i kvantitativno mnogo veći deo pripada književnosti za decu i omladinu, kao i raznim drugim ilustrovanim knjigama, pa ova činjenica svakako briše bilo kakvu nelogičnost u pogledu te odluke, koja se može učiniti prisutnom ako se stvar gleda iz jedne perspektive. Naravno, po pitanju produživanja kartica nećemo biti formalisti po svaku cenu i vodićemo računa o stripadžijama, odnosno o broju stripova koji su izašli.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 08/01/2010 : 12:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Srecan bozhic Belom Putu pre svega.
Pitanje je da li je slobodno da dodjem sutra, tj. da li cete i sutra raditi popis ili biti zatvoreni?
Pozdrav i unapred hvala na odgovoru.

Hvala!

U ime Belog Puta i moje, čestitam Božić svima koji ga danas/juče slave!

Klub danas radi, popis je završen... Dobrodošli!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 08/01/2010 : 17:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Koliko kostaju Torgalovi integrali, koliko ih je izaslo i da li su svi dostupni tj. u prodaji? Hvala unapred.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 08/01/2010 : 20:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Koliko kostaju Torgalovi integrali, koliko ih je izaslo i da li su svi dostupni tj. u prodaji? Hvala unapred.

Izasla su 2 integrala od ukupno 6. Prvi je 1880 din., a drugi 2280 din. Koliko ja znam oba su dostupna.
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000