forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Kolorka 6 - Muchacho
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 17:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bljak
ali kad pokusavaju da dokazu da je to normalno i da trebaju da se vencavaju u crkvi kao normalni ljudi,

Isto, ali ISTO su govorili za crnce i druge rase. Ovo nema nikakve veze s homofobičnosti, šovinisto jedan odvratni. Zašto se ove stvari ne moderiraju a nacionalizam da?
quote:
da organizuju setnje gradom kako bi velicali njihhovu nenormalnost, onda vec ozbiljno prete da razore drzave (ne samo srbiju),

A ti si jedan od onih koji ni ženama ne bi dao pravo da glasaju, a? Isto su to govorili za žene do prije samo 50 godina, a za nebijelce donedavno. Šta je po tebi sljedeće, da se zabrani izdavanje srpskog državljanstva ljudima koji su ispunili sve uslove ali su, eto, skloniji svom nego drugom spolu, da ne bi imali nikakva prava jednaka 'nebeskom narodu'? Povraća mi se, stvarno.
quote:
da razore porodice (sta ce da se desi sa decom koju pederi usvoje?)

NIŠTA se ne bi desilo, desilo bi se ISTO što se desilo kad su crncima i drugim manjinama počeli dopuštati usvajanje - VIŠE DJECE JE USVAJANO i manje ih je ostajalo na teret države. Znaš, one države za koju se ti toliko brineš?
Peder je riječ koja je jezik mržnje, isto kao što su 'ustaša', 'četnik' itd., jer je već neko vrijeme dokazano da homoseksualnost NIJE bolest i abnormalnost, i više se tako ne tretira osim u najodvratnijim rupama iz kojih su i ovdje prisutni primjerci šovinizma i mržnje svega drukčijeg ispuzali. Šteta topica.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/01/2010 : 17:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Witchblade
Došla je sloboda, da, ali ne za sve, jer ni Novi Svijet (koji je i on pomogao stvoriti) ne gleda nimalo blagonaklono na takve, i za njega nigdje nema mjesta.

to je i bila zelja autora, da pokaze kako jadni pederi pate, jer nemaju prava kao heteroseksualci. cela prica je ispricana zbog toga.
previse se zahuktava pederska kampanja, a to bas iritira.
da ne bude zabune,mene iskreno ne intertesuje dal neko voli osobe istog pola,nek se trpaju kolko im je volja, ali kad pokusavaju da dokazu da je to normalno i da trebaju da se vencavaju u crkvi kao normalni ljudi, da organizuju setnje gradom kako bi velicali njihhovu nenormalnost, onda vec ozbiljno prete da razore drzave (ne samo srbiju), da razore porodice (sta ce da se desi sa decom koju pederi usvoje?) ma koji zakon da donesu, oni su nenormalni, jer zive protiv prirodnog zakona. dok sam citao muchaca, bas sam se slatko smejao kako pederi vrse propagandu na svim poljima. kao sto rekoh u prethodnom postu, ovaj strip treba imati u kolekciji i markos nije pogresio sto ga je objavio iz dva razloga: 1) zbog crteza koji je odlican
2) zbog otpora prema buljasima koji ce biti veci, jer su poceli kampanju na svim poljima, pa i u stripu.

Ja se nisam vjenčao u crkvi jer to nisam želio (čini li me to nenormalnim?). A što se tiče prirodnih zakona... Ima li nešto što ljudska rasa nije prekršila i zgazila. Od tolikog ubijanja, mi ćemo osuđivati ljude koji se vole. A krivi su jer vole pripadnike istog spola. Nikakve države, porodice ili svijet neće biti razoreni zbog ljubavi. Dapače, vjerujem te institucije upravo počivaju na ljubavi. Davanje prava homoseksualcima je korak naprijed kao boljoj budućnosti. Na kraju, nitko ne prisiljava tebe da budeš homoseksualac, potrebno je samo dati ljudima slobodan izbor. Ne budi tako ogorčen, isključiv i pun mržnje. Siguran sam da crkva (bez obzira kojoj vjeroispovjesti pripadao), ne potiče te osobine.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
526 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 18:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
Recenzija Muchacho:
http://www.stomugromova.com/recenzije/muchacho-emmanuel-lepage?Itemid=68
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 19:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
emire, ne pokusavaj da mi pripisujes sovinizam. rec je o tome sta je normalno a sta nije. prvo nauci pojam reci sloboda. da li sam ja slobodan kao hetereoseksualac? da li je iko od nas slobodan i da li treba da bude potpuno? sloboda u bogu je jedino prava sloboda. a homoseksualci pokusavaju da nam dokazu da su oni normalni. ako kazete da su oni normalni, zasto ne kazete za pedofile da su normalni? zasto za sodomite ne kazete da su normalni?
a ti emire, pokusaj da obuzdas svoju podmuklu narav, jer ja nisam nikoga pozivao na linc, ja samo znam da cu da se borim za normalno drustvo svim sredstvima, casno i posteno, za razliku od zagovaraca novog svetskog poretka!

hiljade ljudi, a ideal jedan je...radnicki

Edited by - Bljak on 08/01/2010 19:58:00
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 20:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
ako kazete da su oni normalni, zasto ne kazete za pedofile da su normalni? zasto za sodomite ne kazete da su normalni?

iz tona posta ne cini mi se da se zajebavas, sto znaci da zaista ne vidis razliku? Mislim, objasnit cu ja ako treba, al zaista se nadam da ne treba...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2010 : 20:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A da se malo smirite, kako bi to bilo?
Jedno je imati sopstveno mišljenje, a drugo je vređati nekog.

Bez mozga je upoređivati pedofiliju i sodomiju sa homoseksualizmom. Homoseksualcima su zagarantovana sva prava ustavom svake iole civilizovane zemlje,pa i "junačke" Srbije gde toga to nema...A za taj isti ustav je onomad glasalo 95% birača u Srbistanu. Logička greška, ili kosmički paradoks???

Ma, verovatno ne bi bilo nijednog geja u Srbiji da nije američkih filmova i muzike. Kako bre da Srbin bude peder, kad smo mi muškarčine kakvih nema u ovom delu svemira???? Mi samo lezbejke prihvatamo, a i te lezbejke ne mogu da nam odole, pa kad vide pravu srpsku muškarčinu, a i one se odmah preobrate...

Ja sam stvarno mislio da se većina ljudi drži onog "živi i pusti druge da žive", ali očigledno je neko gledao isuviše Bondovih filmova.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 20:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
europa ce da ozakoni brakove izmedju ljudi i koza... mislim da je to ono cemu stremi civilizacija.

u srbiji ima pedera kao i u svakoj drugoj zemlji, al ovde nije rec o srbiji ili si ti pomalo sovinista...ovde je rec o posasti za citav svet, pa je isto tako ugrozena i hrvatska i bosna...ovim toboznjim pravima pedera.
a da...
voleo bih da mi objasnite zasto bi homoseksualizam imao prednost u odnosu na sodomiju.
pa i jedni i drugi imaju seksualno opredeljenje...

Edited by - Bljak on 08/01/2010 20:29:22
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 20:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.buzzfeed.com/peggy/interspecies-marriage/human-animal_marriage_on_wikipedia

sad se svi cude i smeju, al za 50 godina...ko zna?

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 20:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

voleo bih da mi objasnite zasto bi homoseksualizam imao prednost u odnosu na sodomiju.

Pa, s obzirom da je cinjenica da zivotinje koljemo za hranu i ne drzimo previse do njihovih zivota, tada se i homoseksualizam i sodomija mogu izjednaciti...

U nekim normalnijim okolnostima, sodomit zivotinju prisiljava na spolni odnos...i u toj prisili lezi sva razlika...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/01/2010 : 20:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

Pa, s obzirom da je cinjenica da zivotinje koljemo za hranu i ne drzimo previse do njihovih zivota, tada se i homoseksualizam i sodomija mogu izjednaciti...

U nekim normalnijim okolnostima, sodomit zivotinju prisiljava na spolni odnos...i u toj prisili lezi sva razlika...

Ova zadnja rečenica prkosi gravitaciji...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 20:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
pa eto vidis, ako volim zivotinje i ne koljem ih, zar moram da ih j**em ili one mene da j**u da bi pokazao toleranciju i sqavremene poglede na svet?
zar ne vidis da su ti vec napravili zbrku u glavi?

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 20:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ova zadnja rečenica prkosi gravitaciji...
[/quote]

Jel de...palo mi je napamet

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 20:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa eto vidis, ako volim zivotinje i ne koljem ih, zar moram da ih j**em ili one mene da j**u da bi pokazao toleranciju i sqavremene poglede na svet?
zar ne vidis da su ti vec napravili zbrku u glavi?

??

pitao si za razliku...homoseksualizam kao takav nije ni dobar ni los...mozes ga nazvat svjetonazorom, seksualnom orjentacijom il cim god no dok god ne steti stranama koje su u njega ukljucene nece niti moze biti los...nebuolze o protuprirodnosti ne bih komentirao...

S druge strane i pedofilija i sodomija nanose zlo (bol, patnju, sram itd...) jednoj od strana te ih mozemo okrstiti moralnom oznakom 'lose'...

itd. tolernacija s tim nema nikakve veze....

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 21:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

emire, ne pokusavaj da mi pripisujes sovinizam. rec je o tome sta je normalno a sta nije. prvo nauci pojam reci sloboda. da li sam ja slobodan kao hetereoseksualac? da li je iko od nas slobodan i da li treba da bude potpuno? sloboda u bogu je jedino prava sloboda. a homoseksualci pokusavaju da nam dokazu da su oni normalni. ako kazete da su oni normalni, zasto ne kazete za pedofile da su normalni? zasto za sodomite ne kazete da su normalni?
a ti emire, pokusaj da obuzdas svoju podmuklu narav, jer ja nisam nikoga pozivao na linc, ja samo znam da cu da se borim za normalno drustvo svim sredstvima, casno i posteno, za razliku od zagovaraca novog svetskog poretka!

Ma poserem ti se ja u tu tvoju slobodu u bogu. Da je po tvom 'bogu', mene i moje familije (a izgleda i svih homoseksualaca pride) ne bi ni bilo na ovom svijetu. Tvoj je 'bog' kroz tvoje popove dokazao i pokazao da su svi 'turci' neprijatelji tvoje vjere i da nas treba sve pobiti da bi srbi mogli mirno da žive. Jel ti sad isto to govori da čovjek koji ljubi drugog čovjeka treba da bude istrebljen samo zato što ljubi i još šeta ulicom sa svojim bojama kao što svako normalan ima pravo da šeta sa bojama svog tima, bilo da je u pitanju Crvena zvezda, Manchester United ili New York Knicksi?
Pedofili i sodomiti su kriminalci, NAPADAJU DRUGE, iživljavaju se nad nevinim ljudima i djecom; homoseksualci su dva muškarca ili dvije žene koji se VOLE i ljube jedno drugo kao što se muž i žena, momak i djevojka vole i ljube.
I ti pozivaš na linč samim tim što ljude dijeliš u podvrste i pokušavaš dokazati da su jedni niži a drugi viši. To je šovinizam najgore vrste jer ti i ne znaš da si šovinista, ti zapravo toliko ne znaš o svijetu da sutra ne bi znao prepoznati pravo nasilje i spriječiti ga. U neku ruku te žalim, ali s druge strane nemam namjere dopustiti da širiš svoje grozomorne poluistine i laži pa ni na ovom forumu. Jer ovo je daleko gore od nacionalizma koji je izričito zabranjen ovdje.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 21:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Niko heteroseksualce ne tjera i ne sili da se zaljube u nekoga. Zašto bi onda heteroseksualci imali pravo da tjeraju nekoga drugog da se zaljubi u onog ili onu koji njima odgovara?

Na to pitanje se svodi cijela priča. Da bi ljudi imali određena prava i obaveze jedno prema drugom, moraju se vjenčati. Ako se ne mogu vjenčati za onog koga vole, i on i taj drugi gube prava (ali i obaveze) koje bi tim brakom stekli i zbog kojih bi (možda, ali malo vjerovatno) sretnije živjeli.
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 21:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
pravnici ih nazivaju "prirodnim zakonima", ja ih zovem bozijim, i po tim zakonima je nenormalno biti u vezi sa osobom istog pola, detetom, kozom, ovcom, psom, svinjom....
da li je zivotinji prijatan seks sa covek ne znamo. devojcica koja nema roditelje nema zastitu, moze da udje u vezu sa starijim muskarcem koji joj pruza sigurnost i da ga cak zavoli u to sam siguran. ali to nije prirodno,normalno i moralno.
nasuprot "prirodnim" zakonima stoje zakoni koje donose ljudi. ti zakoni mogu da budu korisni, ali mogu da budu i bizarni, a takvi zakoni se donose i obaraju oni nisu vecni.
mene ne interesuju zakoni koje donose ljudi, ja imam dovoljno vere, obrazovanja i vaspitanja da znam da razlucim dobro od loseg. a zelja je mnogih mocnika da stvore generacije koje nece moci da to procene. koje ce da budu zavedene pricom da su toliko mocne da menjaju svet i kosmicke zakone i guraju prst u oko bogu.

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 08/01/2010 : 21:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Da, primetno je da se ne moderira dosledno. Ova rasprava je manje više ok i poželjna, da bi smo svi pomalo pretresli razmišljanja i ja bih je dozvolio. Ali baš se ovih dana potegla rasprava o konzervativnom moderiranju. Imam svoj stav povodom moderiranja i prilično je liberalan. Znak sagite je zaista dobar primer. Čak ni vređanje ne bih ukidao. Tako vidimo ko je kakav. Ali pravila su takva kakva su i ja nemam ništa protiv, pristajem na njih, zarad drugog cilja. Samo kažem, ovaj topik je dokaz nedoslednog moderiranja.

A što se tiče sodomije, ako koze povedu inicijativu za legalizaciju ljudsko-kozijih odnosa, ja ću preispitati stavove o sodomiji. Može da mom senzibilitetu ne prija kavurma, ali nisam siguran da imam pravo da bejzbol palicom napadam kavurme.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 21:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Te tvoje jebene prirodne (vječne, give me a fuckin' break) zakone su prvi put osmislili (između ostalog i homoseksualci) u Antičkoj Grčkoj i posebno u Rimu. Prvi koji su izokola zabranili homoseksualizam između dva muškarca (ali ne i između žena), čiji trag kakav-takav imamo i danas, su bili jevreji. Kad su kršćani prepisali Stari zavjet, onda su uzeli i tu odredbu pa im je zasmetalo da i žene provode same vrijeme umjesto sa svojim muževima, štaviše zasmetao im je bilo koji oblik seksualnosti i to je ono što zovemo mračno doba života u Evropi kada je svaka seksualnost zatvorena u mračne podrume.
Kad je renesansa pod velikim utjecajem te iste kršćanske misli donijela prosvjetljenje od te dogme, nije bilo prostora da se odjednom vrate slobode koje su vijekovima postojale među nerobovima u tim antičkim kulturama. Već preko 500 godina ljudi se bore za svoja prava i u svakom trenutku razvoja tog novog niza ljudskih prava su glavni kamen spoticanja bili upravo takvi pritajeni šovinisti kao ti koji su htjeli prava, ali eto, ne bi baš da ih dijele sa svakim. Degutantno i prozirno do srži.
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 08/01/2010 : 21:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic
Ma poserem ti se ja u tu tvoju slobodu u bogu. Da je po tvom 'bogu', mene i moje familije (a izgleda i svih homoseksualaca pride) ne bi ni bilo na ovom svijetu. Tvoj je 'bog' kroz tvoje popove dokazao i pokazao da su svi 'turci' neprijatelji tvoje vjere i da nas treba sve pobiti da bi srbi mogli mirno da žive.

samo dovde sam procitao, jer si pokazao kako si primitivan.
muhamedanci imaju veru koja se razlikuje od moje, ali imaju veru u boga i u njegove zakone. ja sam hriscanin i trudim se da postujem zakone vere mojih otaca. pravi hriscanin i pravi svestenik nikada ne bi rekao da treba pobiti pripadnike druge vere, zadojen si mrznjom.
reci mi da li muhamedanci priznaju homoseksualizam? ali mozda nisam postavio pitanje pravoj osobi, jer ne bih rekao da si muhamedanac, jer mi po svemu licis na modernog ateistu...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 21:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Muhamedanci, kako ih ti zoveš, ne dozvoljavaju homoseksualizam (mada je u haremima bilo svačega) zato što su prepisali i malo izmjenili Bibliju i osigurali sebi po četiri i više žena da ih zadovoljavaju. Ali javna je tajna da su i jadne kamile zaplatile ne jednom tugu siromaha koji nije sebi mogao priuštiti žene.
Nikakvu ja razliku ne pravim između religija, niti sam nadojen mržnjom prema bilo čemu, samo sam realan. I hodže su htjeli (i hoće) da istrijebe srbe i hrvate, i svećenici su htjeli (i hoće da istrijebe srbe i muslimane). I hodže i popovi i svećenici (čast izuzecima koji su prije svega ljudi, pa onda ono što rade) su samo instrumenti politike, ali taj 'bog' kojeg propovjedaju je prazno slovo na papiru i u većini glava, samo oličenje mržnje koje i ti ovdje (iako izpotiha, hinjski) pokušavaš da širiš.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2010 : 22:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

pravnici ih nazivaju "prirodnim zakonima", ja ih zovem bozijim, i po tim zakonima je nenormalno biti u vezi sa osobom istog pola, detetom, kozom, ovcom, psom, svinjom....
da li je zivotinji prijatan seks sa covek ne znamo. devojcica koja nema roditelje nema zastitu, moze da udje u vezu sa starijim muskarcem koji joj pruza sigurnost i da ga cak zavoli u to sam siguran. ali to nije prirodno,normalno i moralno.
nasuprot "prirodnim" zakonima stoje zakoni koje donose ljudi. ti zakoni mogu da budu korisni, ali mogu da budu i bizarni, a takvi zakoni se donose i obaraju oni nisu vecni.
mene ne interesuju zakoni koje donose ljudi, ja imam dovoljno vere, obrazovanja i vaspitanja da znam da razlucim dobro od loseg. a zelja je mnogih mocnika da stvore generacije koje nece moci da to procene. koje ce da budu zavedene pricom da su toliko mocne da menjaju svet i kosmicke zakone i guraju prst u oko bogu.

Isuse mili...Emire potpuno te razumijem, nisam se mislio mijesat u ovu raspravu jer vec vidim kako to ne vodi nikud...

idem sad pit negdje a na ove nebuloze odgovorit cu kasnije....

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/01/2010 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate
idem sad pit negdje a na ove nebuloze odgovorit cu kasnije....

Što je najgore, ja sam poslije tri pive došao na ove nebuloze... fucking high school reunions that last until 8PM.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2010 : 23:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Deco,deco sto mi radite ovo?

Sad cu ja, momenat!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2010 : 23:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Manhunter oce da vi kaze da se ne pederisete vise da ne kljuca topic i pojedinci
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2010 : 23:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
stig'o serif
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000