forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Kolorka 6 - Muchacho
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/01/2010 : 00:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ovakvih likova kao što je Emir, mislio sam da samo postoje kao izmišljene ličnosti onih najgorih negativaca u filmovima, serijama ili knjigama.
A sad me slušaj magarčino jedna! Za ono "Ma poserem ti se ja u tu tvoju slobodu u bogu", "Te tvoje jebene prirodne (vječne, give me a fuckin' break) zakone" , samo moli Boga (mada takvo blato ne može da veruje u Boga) da se negde ne sretnemo, a svet je mali.Nadam se daćemo se videti na nekom sajmu stripa u Makarskoj ili slično.
A i ti mali mate, koji ti qurac razumeš?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/01/2010 : 00:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
bravo anto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by - wele on 09/01/2010 00:05:31
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/01/2010 : 00:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Evo tresem se od straha. Samo da pribilježim u spisak "Ljudi koji mi prijete po forumima..."
Jel shvataš da koristiš svog Boga kao razlog za mržnju (mene, konkretno), činjenicu koju sam (da si pažljivo pročitao to što te naljutilo) upravo iznio gore?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/01/2010 : 00:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Od jednog stripa, umetnosti, vi ste pretvorili temu u plitku raspravu...

Ja ne mislim da je plitka, ovo su svakodnevni problemi svakog modernog društva jer ovakvi pojedinci koji toleriraju nasilje nad svojim sugrađanima zato što hodaju naokolo sa zastavama su veći problem od onih koji to nasilje fizički izvršavaju uz njihovu potporu. I treba ih razotkriti (pa i trpiti ovakve prijetnje kad nekom pljuneš istinu u lice) na svakom koraku.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/01/2010 : 00:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

stig'o serif

Izgleda da je natrcao na Bob Marleya(I Shot the Sheriff)
Ceka se deputy (But I didn't shoot no deputy, oh no!)
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/01/2010 : 00:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ne znam prijatelju u čemu se to slažes sa Emirom ?
Molim te pažljivo pročitaj njegovu raspravu s Bljakom i kako je izvređao čoveka, ali i sve hrišćane, kršćane i pripadnike islamske veroispovesti! Imaš oči da vidiš i razum da shvatiš!

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/01/2010 : 00:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

stig'o serif

treba malo reda ovdje,ovaj se emir raspomamio sa svojim stavovima
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 09/01/2010 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

stig'o serif

Tehe, vadi sekirce! Ne, bre, ti nisi taj! Vadi znacku

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/01/2010 : 00:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Da, primetno je da se ne moderira dosledno. ------

Ali pravila su takva kakva su i ja nemam ništa protiv, pristajem na njih, zarad drugog cilja. Samo kažem, ovaj topik je dokaz nedoslednog moderiranja.

Ja se izvinjavam što mi ovo ipak nije full-time job.Dok Markos ne nađe još par moderatora, biće ovako. Ja sam ne stižem svuda, i u svako vreme, a globinjo...jel neko video globinja u skorije vreme????

Kako god, ja sam se javio, i upozorio. Pametnom dosta. A eto, ljudi se žale da je ovaj forum prestrog, isuviše pravila, nejednaki aršini za sve...I ja onda pustim raspravu (interesantnu i zanimljivu,bar do danas), i šta se dešava??? Odnekud nalete bradati pravoslavni pop sa nožem u ruci, hodža sa vrha minareta cilja u katoličkog sveštenika, dok u pozadini jedan tip juri kozu, a drugi merka dvanaestogodišnju devojčicu...Dva geja beže za izdanjem Muchacha u rukama ispred raspomamljenog Srbina, kojeg opet, jure dve lezbejke sa natpisom "jedini moj"....I tako dalje, i tako bliže...

Eto vam liberalizacija.

I šta ja sad da radim???
Ništa, pustiću priču dalje, ali onu o stripu, a SVE učesnike današnje rasprave izbacujem na sedam ili više dana.

Laku noć.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/01/2010 : 00:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče rasprave o homoseksualizmu , stvarno mi je žao što sam izgubio silno vreme na ovoj kretenskoj raspravi.
Najgore od svega je što sam ubeđen da svi mi imamo više-manje slično mišljenje o tome, sam se teško sporazumevamo i ne slušamo lepo jedni druge, pa tako ulazimo u uzaludne dijaloge, bespotrebno trošeći svoje vreme i energiju.
Živeli mi bili svi , i strejteri i gejevi ( osim ovog proliva Emira)

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/01/2010 : 00:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Right back at you, anto-logijski šupku.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/01/2010 : 00:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:

quote:

stig'o serif

Tehe, vadi sekirce! Ne, bre, ti nisi taj! Vadi znacku

Sto ja?
Ja nemam nista protiv homoseksualaca,mislim,nemam nista efikasno protiv njih
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/01/2010 : 00:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kao što rekoh- o stripu.
Inače imam još crvene boje...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 01:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

dakle, dodjoh sa pive...razumem ja svasta, al ovo sto bljak govori nema veze s vezom....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 02:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bljak

pravnici ih nazivaju "prirodnim zakonima", ja ih zovem bozijim, i po tim zakonima je nenormalno biti u vezi sa osobom istog pola, detetom, kozom, ovcom, psom, svinjom....
da li je zivotinji prijatan seks sa covek ne znamo. devojcica koja nema roditelje nema zastitu, moze da udje u vezu sa starijim muskarcem koji joj pruza sigurnost i da ga cak zavoli u to sam siguran. ali to nije prirodno,normalno i moralno.
nasuprot "prirodnim" zakonima stoje zakoni koje donose ljudi. ti zakoni mogu da budu korisni, ali mogu da budu i bizarni, a takvi zakoni se donose i obaraju oni nisu vecni.
mene ne interesuju zakoni koje donose ljudi, ja imam dovoljno vere, obrazovanja i vaspitanja da znam da razlucim dobro od loseg. a zelja je mnogih mocnika da stvore generacije koje nece moci da to procene. koje ce da budu zavedene pricom da su toliko mocne da menjaju svet i kosmicke zakone i guraju prst u oko bogu.

bavio sam se mislju da u dnevne novine uvedem rubriku "rasclanjivanje" koja bi se pdorobno bavila onim napisanim...pa l
krenimo...

"bozji zakoni" koji? kojega boga? katolickog? pravoslavnog? protestantskog? krscankog? ako mislis da su isti to samo znaci da pojma nemas u sto vjerujes. I ako ti pozivas svoga boga ja cu pozvati grcki panteon (koji mi je srcu mnogo blizi) ili indijske vede i upanisade pa cemo onda da se raspravljamo. Bozanski argument je toliko bespredmetan da ga uopce nemam potrebu komentirati ovdje, no po potrebi ucinit cu i to...

"prirodno", "normalno", "moralno"? jesi li ti uopce svjestan sto znace te rijeci? Jesi li svjestan da "prirodno" ne postoji, da je "normalno" tek statisticki prosjek (a to ce ti rec i svaki iole normalan pshiholog kojemu je to struka) i da "moralno" ovisi o citavom nizu pretpostavki koje ne moraju biti zajednicke? No, ako ovoj temi pristupas iz pozicije religijskog fundamentalista tad nemamo o cemu razgovarati...drugim rijecima, ja tebe ne mogu uvjeriti u suprotno...Ali ako tvoj fundamentalizam dozvoljava opravdanu sumnju tada ti mora biti jasno da svoje poglede moras opravdati necim drugim osim dogmom.

"vecni zakoni" "kosmicki zakoni"? jebote, ko da raspravljam sa srednjovjekovnim teologom...pored tebe je ocito prosla sva novojekovna rasprava o tim temama, ali i to razumijem. No, radi bolje debate molim da mi objasnis o cemu tocno pricas...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 02:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by Mali_Mate
idem sad pit negdje a na ove nebuloze odgovorit cu kasnije....

Što je najgore, ja sam poslije tri pive došao na ove nebuloze... fucking high school reunions that last until 8PM.

ne postoji smajlic koji bi tocno iskazao emocije u ovom trenutku...citava rasprava je jednostavno nevjerojatna...cinjenica da nas dvojica u dvadeset i prvom stoljecu moramo objasnjavat elementarne stvari je nepojmljiva...ja glasam za lock ovdje, jerbo se sve ovo u sustini ne razlikuje od rasprava o nacionalizmu i politici...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 02:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ovakvih likova kao što je Emir, mislio sam da samo postoje kao izmišljene ličnosti onih najgorih negativaca u filmovima, serijama ili knjigama.
A sad me slušaj magarčino jedna! Za ono "Ma poserem ti se ja u tu tvoju slobodu u bogu", "Te tvoje jebene prirodne (vječne, give me a fuckin' break) zakone" , samo moli Boga (mada takvo blato ne može da veruje u Boga) da se negde ne sretnemo, a svet je mali.Nadam se daćemo se videti na nekom sajmu stripa u Makarskoj ili slično.

jesi li ti ikad procitao ijedan tekst na kojem se temelji tvoja vjerovanje u Boga? Poznajes li Novi i Stari zavjet...Toru? Kur'an? znas li uopce sto predstavlja Nicejsko-Carigradsko Vjerovanje koje vjerojatno ponavljas na misama....?

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 07:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Nisam se vise mogao suzdrzati...
Mali_Mate (a i Emir) nastupate jako s visoka i omalozavate covjeka, Bljak-a zato jer vjeruje u Boga. Inace s filozofskog gledista stvari vam bas i ne idu u korist kako vi mislite, dapace.
Evo vam argumenata:

1. Ako Bog ne postoji, onda ne postoje objektivne moralne vrijednosti.
2. Objektivne moralne vrijednosti postoje.
3. Zato Bog postoji.

I naravno Kalam argument (na engleskom):
1. Whatever begins to exist has a cause.
2. The universe began to exist.
3. Therefore, the universe has a cause.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 11:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Nisam se vise mogao suzdrzati...
Mali_Mate (a i Emir) nastupate jako s visoka i omalozavate covjeka, Bljak-a zato jer vjeruje u Boga. Inace s filozofskog gledista stvari vam bas i ne idu u korist kako vi mislite, dapace.

mozda je tako ispalo no ja ne omalovazavam ni Bljaka ni ikoga zato sto vjeruje u Boga (bilo kojega). Mislim da je to stvar osobnog moralnog kompasa. Problem je, sto se vidi u nastupu doticnog, kad ljudi zbog vjere u Boga pocnu bacat bombe po avionima, spaljivat crnce, pedere, zidove, kastrirat djevojcice i slicne stvari. Tad se prelazi granica izmedju osobne konfesije i zadrtog fundamentalizma kojeg, jebiga, treba napadat sa svih strana. Ne kazem da je Bljak fundamentalist da ne bi bilo sad po tome, ali uzimajuci u obzir argumente koje iznosi protiv Drugoga, nije ni daleko...

quote:

Evo vam argumenata:

1. Ako Bog ne postoji, onda ne postoje objektivne moralne vrijednosti.
2. Objektivne moralne vrijednosti postoje.
3. Zato Bog postoji.

I naravno Kalam argument (na engleskom):
1. Whatever begins to exist has a cause.
2. The universe began to exist.
3. Therefore, the universe has a cause.

Kad vec spominjes filozofiju:
1. To i slicno je tvrdio jos Kant i to donekle stoji, samo je problem u tome sto Bog na kojeg Kant misli nije konfesionalni, utjelovljeni Bog nijedne religije vec je transcendentalna ideja. Nadalje, ne treba nam utjelovljenje morala u bozanstvu (morala koji je u svakoj religiji autoritarno nametnut) vec u zajednickoj Ideji. Trenutno je na snazi ona o liberalizmu i ljudskim pravima...Za dalje cemo vidjet
2. Objektivne moralne vrijednosti? Sto bi to bilo? De mi navedi jednu koja u svim krajevima svijeta i medju svim kulturama biva ista i nepromijenjena? Jel, ako je objektivna ona onda vrijedi u svim okolnostima.
3. iz gore navedenog, ovakav argument o postojanju Boga je da ne kazem sta...

1. Ok (premda bi se dalo debatirati i o tome kao o racionalistickoj, pseudoznanstvenoj, prosvjetiteljskoj pretpostavci al ajde...)
2. OK
3. OK

kako se to nadovezuje na gornjju raspravu?

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/01/2010 : 12:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
http://en.wikipedia.org/wiki/Cabin_fever

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/01/2010 : 13:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
razvaliste stranicu o seksualnosti na pogresnom mjestu, a ovdje nista:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35633&whichpage=25

Edited by - King Warrior on 09/01/2010 13:21:38
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 09/01/2010 : 13:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Samo da se nadovežem na raspravu..
Da je Bog htio da ljudi budu pederi stvorio bi Adama i Stevu :)))))))))))
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/01/2010 : 14:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

razvaliste stranicu o seksualnosti na pogresnom mjestu, a ovdje nista:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35633&whichpage=25

sta, pa da spamamo na dva mjesta u forumu?

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 09/01/2010 : 14:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Samo da se nadovežem na raspravu..
Da je Bog htio da ljudi budu pederi stvorio bi Adama i Vjeku :)))))))))))

Potpisujem

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 09/01/2010 : 14:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Homoseksualcima su zagarantovana sva prava ustavom svake iole civilizovane zemlje,pa i "junačke" Srbije gde toga to nema...A za taj isti ustav je onomad glasalo 95% birača u Srbistanu. Logička greška, ili kosmički paradoks???

Preterujes
Nikad se 95% Srbistana nije slozilo oko jedne stvari. Taj ustav je govorio mnogo bitnije stvari od prava homoseksualaca za koja vecinu ljudi zabole kad nema leba da jede. Vecina ljudi u Srbiji ne zeli da homoseksualcima dozvoli usvajanje dece, a ne prava da disu vazduh. Ono sto vecina Srba zeli je da se ne dozvole "nezdrave" porodice a pod tim "nezdravim" smatra porodice koje ne mogu da imaju potomstvo. E tako razmislja 99% ljudi iz moje okoline. A to da li ce neko i sta da jebe u svojoj kuci ne interesuje nikog samo se vecini gadi da mu se mase pred nosom ljubljenje dva muskarca

quote:

Ma, verovatno ne bi bilo nijednog geja u Srbiji da nije američkih filmova i muzike. Kako bre da Srbin bude peder, kad smo mi muškarčine kakvih nema u ovom delu svemira???? Mi samo lezbejke prihvatamo, a i te lezbejke ne mogu da nam odole, pa kad vide pravu srpsku muškarčinu, a i one se odmah preobrate...

Opet preterujes ako mislis na ljude na forumu. Svi znaju da je bilo i ranije gejeva, ali je podrska medija bitan preduslov da oni izadju na videlo i da ih bude vise.
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000