forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Kolorka 6 - Muchacho
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/01/2010 : 16:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Sto se tice izbora - narkoman,male su sanse za izlecenje ali postoje

Ok, ako se ne zezaš- strašno.

Sve ja to razumem, i odbojnost prema pederluku (iako se ne stiče takav utisak, nije da i ja baš odobravam i tražim takve teme), i sredina u kojoj se živi..Ali da bi neko radije pustio svoje dete kroz pakao droge i nadao se da će se izlečiti, i to samo da mu dete "ne daj Bože bude peder" jednostavno ne razumem. Ne razumem.

Radije bi gledao svoje dete da se svakog dana bode iglom, da pada u krize, sa kožom punom rana, kako hoda poput živog mrtvaca, nego da to isto dete normalno odrasta, ide u školu i bude eventualno dobar đak, sutradan bude predsednik neke firme, ili ima sopstveno preduzeće, i da ne zasnuje porodicu zato što mu se sviđa neko istog pola????
Veoma,veoma sebično razmiljanje. Tebi je važnije šta će neko da pomisli, ili neka tvoja ubeđenja, nego zdravlje i uspeh tvog deteta? Sebično.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1153 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 12/01/2010 : 16:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
Nego, mene sad jako zanima kako se postaje homofob?
Jel to pod utjecajem okoline ili genetski?
Jel to normalnost, bolest ili poremećaj razmišljanja?
S kojim pravom sad mi tu napadamo "homofobe". Ovi naši forumski homofobi su uglavnom OK.
Samo ne žele gledati kako homoparovi iskazuju ljubav jedan drugom u javnosti.
Meni se na primjer neda gledati ni kako heteroparovi iskazuju ljubav u javnosti.
Ne iskljućujem mogućnost da i sam imam neki poremećaj ali mi on do sada nije pravio
nikakav problem u tome da vodim društveno prihvaćen život (obitelj, žena, djeca).

Osobno poznajem nekoliko homoseksualaca. Čak sam bio u škakljivoj situaciji gdje mi
je dugogodišnji prijatelj priznao da je biseksualan i da ima određene osjećaje prema
meni. Ja to nisam mogao razumjeti i zamolio sam ga da o tome više ne razgovaramo. Naravno
da sam s njim i danas dobar prijatelj.
Što se tiće posvajanja djece, neki od tih poznanika bi bili jako dobri roditelji. Vjerujem
da bi djeca posvojena od strane homoparova imala više problema od utjecaja okoline koja bi
bila netolerantna prema takvim zajednicama nego što bi problemi dolazili iz same obitelji.

No, također mi smeta i kad se za homofobe kaže da imaju zaostala "srednjevjekovna" razmišljanja.
To što neki od njih ne žele pokušati razumjeti ne-homofobe ne daje nam za pravo da mi ne pokušamo
razumjeti njih. Već činjenica da ih se naziva homofobima aludira na to da ih se smatra bolesnima
od određene fobije. Jel postoji riječ homofobofob?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/01/2010 : 17:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
koliko li ste dodatnih podtema otvorili

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/01/2010 : 17:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
usvajanje dice? u HR je to teško i heterosexualnom paru,nedavno su neki usvojili malu kineskinju jer je to birokratski bilo lakše nego dite iz ovdašnjeg doma.
sramota!
ne vidin šta je loše da neko usvoji dite ako je "normalan" psihički.
kakve veze ima i da je to homo par??
jebate kakvi sve "biološki" roditelji postoje ne vidin da bi ovo
uopće bilo nešto loše u smislu "zastranjenja" kako to neki misle.
recimo 2 lezbe žele imat dicu,mogu otić npr.na umjetnu ,rodit i imat ih.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/01/2010 : 17:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

I za kraj, jedno pitanje: kada biste morali da birate, da li biste izabrali da vam dete bude narkoman, homoseksualac ili ubica?

Obzirom na to kakva se rasprava vodi mislim da nisi nasao najsrecnije resenje za pitanje. (Mora da ga uvijem malo, moderator je moderator ). Mislim da bi pravo pitanje bilo: Da li biste voleli da vase dete voli: a) suprotni pol b) isti pol c) bilo bi vam sve jedno.

Onda bih uvazavao pojedina obrazlozenja. Ovako mi se svodi na cisto prepucavanje.

Zašto? Pa pitanje sam tako postavio kako se rasprava vodila. Spominjane su bolesti i uticaji okoline na dete. Pri tome se homoseksualizam izjednačavao sa narkomanijom i kriminalom.

Ne vidim zašto se ne slažeš da formulacijom pitanja, a slažeš se sa takvim poređenjima (ako)?

Nisam rekao da se slazem sa poredjenjima, vec da se slazem sa stavovima koje je izneo Tex, tipa "oni mi ne smetaju, ali bi mi parada smetala", uticaj sredine na razvoj pojedinca i sl.

U pravu si da se rasprava vodila dalje u tom pravcu, ali je potekla od pitanja homoseksualizma. S tim u vezi, mislim da ce postavljanje ovakvog pitanja ( i odgovora) vratiti temu na glavni put.

No, nisam vidio da je iko odgovorio.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/01/2010 : 17:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svako odstupanje od normalnog ili zdravog. Po nekim definicijama pojam "apsolutno zdravlje" ne postoji jer je i vec pomenuti karijes dovoljan da se osoba ne smatra potpuno zdravom.

jes...i sam kazes...normalno i zdravo su stvari klasifikacije i toga je li neki ljecnicki konzilij na svjetskoj razini donio odredbu da je nesto normalno ili zdravo (sto se, zgodno je li, ovisno o lobiranjima i novim spoznajama svako malo mijenja - jebes takvu normalnost, to dolazi ide do te mjere da se i DSM4 i ICB10 moraju gledat s po kile soli ). Ni u kom slucaju te dvije kategorije ne mogu biti moralni pojmovi, niti bi se tim klasifikacijama trebalo voditi kad su u pitanju prava drugih osoba. Isti problem imaju ljudi s HIV-om...

quote:

Ako te interesuje da saznas nesto vise raspitaj se sta je epigenetika i videces da je to ipak bolest.

a zasto ne mutacija ili dio evolucijskog procesa putem kojeg se priroda u doglednoj buducnosti osigurava od prenapucenosti planeta?

quote:

Imam protiv da se odrzavaju "Parade Ponosa" jer je to POZITIVNA diskriminacija i protiv toga sam da usvajaju decu.

Zasto je to pozitivna diskriminacija? Ako ja i mojih trideset prijatelja idemo na Markov trg prosvjedovat protiv stajaznam tretmana radnika u Kutini jel i to pozitivna diskriminacija?

quote:
Originally posted by Mali_Mate

Kakva je to normalna osoba - heteroseksualna, plavokosa, plavooka, s izbalansiranom tezinom naspram visine? Ja pod normalnom osobom podrazumijevam nesto drugo jer ovo sto ti pricas znaci samo da dijete nece biti unutar prosjeka po seksualnoj orjentaciji...fajn baj mi...

quote:

Sad malo opet razmisli pre nego sto napises nesto ovako ishitreno i neargumentovano,jer ovakav opis aludira na to da sam ja neki lik sa fasistickim shvatanjima. A nisam.

Mozda ga tako iscitavas. Ono sto sam ja htio rec da ako pod 'normalna' osoba mislis da ce dijete izrasti unutar neke statisticke klasifikacije fala ne bi...(Ne bi ni da ima cerebralnu paralizu, al to nece dobit od utjecaja okoline)

quote:

Ja sam pricao o uticaju sredine(ili homoseksualnog para sa kojim dete odrasta). Evo jos jedno pitanje za tebe - razmisli o ljudima koje poznajes a postali su kriminalci,narkomani ili na neki drugi nacin socijalno neprihvatljive osobe. U koliko slucajeva poticu iz jedne normalne porodice gde nisu pogresno usmeravani ili zlostavljani,pa i zanemareni(npr. porodica gde roditelji jure karijeru)?

Opet ti o normalnosti. Mislim da u svojih 26 godina nisam upoznao 'normalnu' porodicu i ne znam sta bi to znacilo (cak ni svoju). A kad vec pitas znam dosta socijalno devijantnih pojedinaca. I sta je najgore dosta njih dolazi iz 'normalnih' porodica. Neki su i religijski fundamentalisti sto je, barem meni, gore od onog sto si ti nabrojao...

quote:

Ako ne znas sta znaci identifikacioni model ili uzor,onda ne vidim sto se petljas u raspravu?
To je nesto sto nema veze sa godinom izdanja udzbenika iz koga sam ja citao - to je cinjenica(inace,moj izvor u to vreme je bio Moric-Petrovic,Davidovic i jos poneki). Posle toga sam procitao jos dosta toga.

To je cinjenica ko sto je i teorija relativnosti cinjenica. To je model oko cijih se parametara dva razlicita autora ne slazu. Djaba sto si procitao ako ne znas kriticki iscitavat...

quote:

Treba procitati dosta knjiga na tu temu da bi mogao ozbiljnije da doprineses raspravi.

Nazalost jesam, ne zbog toga da bih prosao ispit vec da mogu izludjivat curu i s njom se prepirat zauvijek (jerbo je ista psiholog)

quote:

A i ovde me nisi razumeo,meni taj deo ne smeta jer to nisam doziveo kao poentu stripa vec kao delic slagalice.

Priznajem, mozda i nisam...taj sam dio ionako ubacio da bi ova rasprava odavala dojam kao da ima veze sa stripom

http://matanovogumno.blogspot.com

Edited by - Mali_Mate on 12/01/2010 17:44:15
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/01/2010 : 17:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
U vezi teme - vic (Ako je neprikladan, obrisacu ga ili mogu i moderatori):

A:”Čekaj što bi ti smetalo da gejevi mogu da se venčavaju.”
B:”Pa ne smeta mi, al’ da im daju da usvajaju decu to je već boleština”
A:”Aaaa, misliš daš im prst a oni bi celu ruku!”
B:”Pa da, daš im prst a oni bi bulju.“

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 12/01/2010 17:47:09
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/01/2010 : 18:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dupli

"okolina utice na razvoj djeteta.
Upravo na danasnje teenagere se "vrsi pritisak", da imaju sto ranije sex"

Misliš, vrši se pritisak da se ponašaju onako kako je to priroda uredila. Po prirodi, stvar treba početi prakticirati s ulaskom u pubertet
što je slučaj i sa svim ostalim prirodnim bićima. Škakljive su te rasprave s prirodnim i neprirodnim.

Dok naucnici za sve gene krive, narod okolinu oko sebe,
ja mislim da nije sve crno i bijelo, te da je MOGUCE iz radoznalosti probati neke stvari jer to SVI rade,pogotovo ako se radi o idolima djeteta.Uglavnom NIJE sve CRNO I BIJELO.Ah da, velika je razlika izmedju homo- i biseksualizma, iako to neki stavljaju u isti kos.Ja mislim da ce okolina TESKO pretvoriti covjeka u homoseksualca,ako nije takav rodjen, ali mislim da je MOGUCE da ga pretvori u biseksualca.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 19:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto se tice izbora - narkoman,male su sanse za izlecenje ali postoje

Ok, ako se ne zezaš- strašno.

Sve ja to razumem, i odbojnost prema pederluku (iako se ne stiče takav utisak, nije da i ja baš odobravam i tražim takve teme), i sredina u kojoj se živi..Ali da bi neko radije pustio svoje dete kroz pakao droge i nadao se da će se izlečiti, i to samo da mu dete "ne daj Bože bude peder" jednostavno ne razumem. Ne razumem.

Radije bi gledao svoje dete da se svakog dana bode iglom, da pada u krize, sa kožom punom rana, kako hoda poput živog mrtvaca, nego da to isto dete normalno odrasta, ide u školu i bude eventualno dobar đak, sutradan bude predsednik neke firme, ili ima sopstveno preduzeće, i da ne zasnuje porodicu zato što mu se sviđa neko istog pola????
Veoma,veoma sebično razmiljanje. Tebi je važnije šta će neko da pomisli, ili neka tvoja ubeđenja, nego zdravlje i uspeh tvog deteta? Sebično.

Ovo sam napisao tek da dam neki odgovor,dakle vise iz zajebancije,jer mi se nijedan od ponudjenih odgovora ne svidja.
Pravi odgovor(a nije ponudjen) je da bih voleo da mi dete ne bude ni narkoman,ni homoseksualac,ni ubica - vec normalna zdrava osoba koja ce se ozeniti(udati) i imati potomstvo koje ce vaspitavati da ne bude narkoman,ubica i nece paradirati na paradama ponosa
Ako je ovo definicija homofoba onda jesam to. Od mene je dosta sto bi mogao normalno da popijem kafu ili da se druzim sa homoseksualcem iz komsiluka pod uslovom da me ne zagledjuje kad okrenem dupe da odem da spremim kafu,to sto sam protiv premlacivanja onih koji bi da paradiraju i to sto mi ne bi smetalo da se drze za ruke kad prodju gradom pored mene.
Sad,ako je potrebno jos i da pomazem u organizaciji parada ponosa ili se radujem usvajanju dece ood strane homoseksualnih parova da bi nekima ovde delovao normalan i nehomofob - neka hvala
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 20:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Homofobija je iracionalan strah, mržnja, predrasude ili diskriminacija prema osobama homoseksualne orijentacije i uključujući osobe koje su tako percipirane.

I samo jos ovo - kako ste nas nekolicinu forumasa svrstali u ovu grupu?
Nemam iracionalan strah,ne mrzim homoseksualce,nemam predrasude i ne diskriminisem nikoga.
Protiv sam parada(jel' ovo diskriminacija ako se zna da heteroseksualci ne organizuju parade ponosa?) i nisam protiv da kao i ostali bracni parovi prave i odgajaju decu (sad,ako sam bas ja kriv sto im to bas i ne ide najbolje).
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 20:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nisam homofob, ALI...

e moj texe, upravo ovako svoje izjave počinju najtvrđi homofobi, nemam ništa protiv, ali, neka se vole, ali, to je, ali, ali, ali...
moguće da se kroz takve stavove provuče netko tko stvarno nije homofob, ali ako netko radije bira da mu je dijete narkoman nego peder, onda stvarno
ili se šališ
onda isprika

Za ono narkoman(sto sam odgovorio i manhunteru) je sala. Nisam ni za jednu od ponudjenih opcija i nista od toga ne bih pozeleo ni svom a ni bilo cijem detetu.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 20:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
izjava agnostickog homofoba koja objedninjuje sve ove vrlo poucne i nadasve zanimljive homo... pardon, hipoteze:

"Bog je peder. Da nije, svijet ne bi bio ovako usran."

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/01/2010 : 20:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
nemam predrasude i ne diskriminisem nikoga.

quote:
Ako dete raste pored dva homoseksualca kolika je sansa da ce izrasti u normalnu osobu?

Pretpostavljam da ovo nije ni predrasuda ni diskriminacija

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 20:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Texe, pod hitno ima da pogledaš Roki horor pikčer šou!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 20:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Ako dete raste pored dva homoseksualca kolika je sansa da ce izrasti u normalnu osobu?

Ne,vec zdravo logicko rasudjivanje.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 20:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
gledaj texe, imam ja puno prijatelja koji slično razmišljaju, nemaju oni ništa protiv njih, ali su oni po njima bolesni, gade im se kad ih vide u razmjeni nježnosti, ne bi im dali da usvajaju djecu, pa šta li se glupiraju na tim paradama, mi ne ističemo svoju seksualnost, bolje da žive prikriveno, neka me ne zagledaju....
a imam i jednog prijatelja koji mi je rekao da je ljubomoran na njihov bogat seksualni život, on bi rado ostao hetero, a bio u mogućnosti tako lako mijenjati partnerice
u svakom slučaju, kao što danas imamo sasvim drugačiju definiciju pismenosti, tako mislim da je ne biti homofob danas drugačije nego prije desetak godina, u tome su pomogle i šok terapije poput tih parada ponosa, u zemljama (i moja i tvoja su iste po tome) gdje je'peder' uvreda, za tako nešto treba biti hrabar

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/01/2010 : 20:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne,vec zdravo logicko rasudjivanje.

a. Pardon, maj bed

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 20:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

izjava agnostickog homofoba koja objedninjuje sve ove vrlo poucne i nadasve zanimljive homo... pardon, hipoteze:

Eto vidis i on je na njihovoj strani,a posle se prica o diskriminaciji
Inace,pokidao sam se od smeha na ono tvoje zapazanje o Josipu i Mariji
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/01/2010 : 20:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

gledaj texe, imam ja puno prijatelja koji slično razmišljaju, nemaju oni ništa protiv njih, ali su oni po njima bolesni, gade im se kad ih vide u razmjeni nježnosti, ne bi im dali da usvajaju djecu, pa šta li se glupiraju na tim paradama, mi ne ističemo svoju seksualnost, bolje da žive prikriveno, neka me ne zagledaju....
a imam i jednog prijatelja koji mi je rekao da je ljubomoran na njihov bogat seksualni život, on bi rado ostao hetero, a bio u mogućnosti tako lako mijenjati partnerice
u svakom slučaju, kao što danas imamo sasvim drugačiju definiciju pismenosti, tako mislim da je ne biti homofob danas drugačije nego prije desetak godina, u tome su pomogle i šok terapije poput tih parada ponosa, u zemljama (i moja i tvoja su iste po tome) gdje je'peder' uvreda, za tako nešto treba biti hrabar

Dobro,neka bude da nisam u pravu i da sam homofob.
Ali,mislim da su i ovakvi moji stavovi i vise nego primereni. Radikalan sigurno nisam,a i to je nesto?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 20:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eto vidis i on je na njihovoj strani,a posle se prica o diskriminaciji
Inace,pokidao sam se od smeha na ono tvoje zapazanje o Josipu i Mariji

vidis, to ti je vrlo opasno jer negira tvoju tezu o utjecaju. naime, iz tog zapazanja da se naslutiti da je josip bio vrlo sumnjiv, a k tomu i da je mali isus onda rastao u nepocudnu okruzju. a kako svi znamo, ispao je super kul lik, zar ne?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 20:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

stekao si vrlo pogresan dojam. tex je iznimno okej lik, samo voli srati, ko i jos neki
moras ga razumjeti: sredina u kojoj je rastao imala je ogroman i los utjecaj...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/01/2010 : 21:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

quote:

ako bilo dite usvoji crni par oče li i ono pocrnit?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2010 : 21:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
oće ako su 2 pedera dimnjačari

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/01/2010 : 21:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ko je moga prije stotinjak godina i pomislit da će na čelu USA bit crnac i katolik?

ili da i žene smiju imat pravo glasa?

tako če i ovo tema bit besmislena za 20,30godina

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/01/2010 : 21:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

oće ako su 2 pedera dimnjačari

ili ako rade u ugljenokopu

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page