ocjena je subjektivna. Izrazito simpatican,raznovrstan i od strane Hanksa dobro odglumljen film.Ipak ne spada u mojih top 100, mada me ne cudi ako nekima ovaj film stoji u top 5, ima vise razloga za to. Jedan od filmova koji slabo ko prokomentarise kao los, tj. ne dijeli publiku u dva tabora. Dobar,simpatican ,ali meni ne pretjerano omiljen film.
Ne bi bilo lose da da se diskusija o jednom filmu zatvori u 22:00 (da traje 24h, kao sto ste predlozili) i odmah krene na drugi film, koji moze da postavi svako ko se u tom trenutku nadje na forumu, da se ne bi cekalo na elfaka i huntera.
on topic
Forest 10/10, ne moze da dosadi.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Vrhunski film, priča i scenarij vrlo orginalni. Volim i Pakleni šund, ali zasluženo mu je Forrest Gump pokupio skoro sve oskare. Tom Hanks maestralan, ali bilo bi samo 9/10 da nema Garya Sinisea. Vrhunski je odigrao svoju ulogu
intervju s vampirom mi je drag film,odlične atmosfere i dobro odglumljen, ali i pametan vampirski film, nikako ga ne dovoditi u vezu s tinejđerskim glupostima tipa sumrak - recimo 7,5 / 10
forrest gump jednostavno prezirem, ne mogu ga očima - 1/10 za mene je to film blizanac malom, velikom čovjeku, kojega isto prezirem
if you tolerate this, then your children will be next
Forrest Gump mi je odličan film, ali mi je Pakleni šund puno puno bolji. Inače(stariji znaju) ta dva filma su se bila pojavila skoro istovremeno u kinima, pa otud uvijek usporedbe. Ali, ako mene pitate, i od jednog i od drugog je bolji "Od sumraka do zore"
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Intervju s vampirom 7/10 Solidan film sa jakom glumaćkom postavom koji na mene nije ostavio poseban dojam.
Forrest Gump 9/10 Odličan film, ali Hanksa nikad nisam previše volio, pa zato 9/10.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Ovo mi je palo na pamet pre dva-tri dana. Ocenjivacemo i duskutovati o nekom filmu,i menjati nekim drugim za par dana...
Ma dajte bre, covek lepo reko FOREST GUMP, a ne sve i svasta odjenom. Za ovaj film mogu samo da kazem - "Mama kaze zivot je ko bombonjera - nikad ne znas sta te ocekuje"!!! TOP 10/10
Izvrstan odabir filmova, baš po mom ukusu. Interview s vampirom koliko me sjećanje služi nije baš dobio neke kritike i stoga sam bio i više nego ugodno iznenađen kad sam ga prvi put pogledao. Poslje sam ga gledao još par puta kad nisam imao pametnijeg posla i svaki put mi je bio izvrstan. Ocjena 9/10 Forrest Gump je uz Ben Hura moj najdraži film svih vremena tako da jedina ocjena koju može dobiti je 10/10.
Nema elfaka tu, a rekosmo da menjamo film u 21h, ako se ne varam???
Meni među top 10 svih vremena, iako sam svestan svih scenarističkih nedostataka. Jednostavno ih ignorišem ;). Predivna, hipnotička atmosfera, odlični glumci. Priča...pa..malo šupljikava, ali kao što rekoh..;)
Nema elfaka tu, a rekosmo da menjamo film u 21h, ako se ne varam???
Meni među top 10 svih vremena, iako sam svestan svih scenarističkih nedostataka. Jednostavno ih ignorišem ;). Predivna, hipnotička atmosfera, odlični glumci. Priča...pa..malo šupljikava, ali kao što rekoh..;)
9.5/10
Druže prvi put čujem o ovom filmu. Daj neki info!!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!